Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Savaitė morkliava
Svoris krito nuo 75,2kg iki 74,7kg, skirtumas 0,5kg smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, ateinu raudonaudama smile.gif savaitė visiškai beviltiška. Rezultatas +1 kg.
Atsakyti
Raima? Mable? vejune? blink.gif

Scorpy, susiimk umn.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 03 birželio 2016 - 21:07
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 03, 21:05)
Raima? Mable? vejune?  blink.gif

Scorpy, susiimk  umn.gif  smile.gif

Atsigulus telefona pasiemiau, irpersigandau, jug sendien penktadienis. Neturejau laiko prie kompo prisėst. Ryt pasisversiu doh.gif
Atsakyti
sveikos,savaite raudona-1,1kg vietoj vakarienes buvo kruva ledu ax.gif tai
va pasiekiau kiek norejau svarbu dabar nebenutrukti nuo grandines
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 06 04, 08:39)
sveikos,savaite raudona-1,1kg vietoj vakarienes buvo kruva ledu ax.gif tai
va pasiekiau kiek norejau svarbu dabar nebenutrukti nuo grandines

mable, šaunuolė, sveikinu smile.gif manau dabar pats laikas naujus tikslus sau kelti thumbup.gif nepabėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 03, 22:05)
Raima? Mable? vejune?  blink.gif

Scorpy, susiimk  umn.gif  smile.gif

uoj miargos.............vaje, vaje.
raudonuoju ziauriai, sirgau, valgiau beleka, belekada. ant svarstykliu bijau lipti. siandien jau gyva jauciuosi, susiimu per nauja blush2.gif
sversiuos kita penktadieni, tadu ir ziuresim kas cia gavos. pykstu ant saves labai. muskit mane, muskit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 06 04, 12:25)
uoj miargos.............vaje, vaje.
raudonuoju ziauriai, sirgau, valgiau beleka, belekada. ant svarstykliu bijau lipti. siandien jau gyva jauciuosi, susiimu per nauja  blush2.gif
sversiuos kita penktadieni, tadu ir ziuresim kas cia gavos. pykstu ant saves labai. muskit mane, muskit  doh.gif

maukis kelnes, daba jau bus.. lotuliukas.gif

o jei pažiūrėt iš kitos pusės tai Raima nu nu nu... negali taip slydinėt, gi tau šventė ant nosies smile.gif negerai taip skriaust save mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal zinot, kaip skiriasi meniu maitinancioms? Lyg ir buvo anksciau kita tema, taciau dabar nerandu.
Atsakyti
QUOTE(ritapaula @ 2016 06 05, 17:19)
Sveikos, merginos, gal zinot, kaip skiriasi meniu maitinancioms? Lyg ir buvo anksciau kita tema, taciau dabar nerandu.

Praktiškai tas pats, tik nuo pačios pradžios jau reikia gerti vitaminus smile.gif
O jeigu visai visai pagal chazana, tai negalima maitinančioms šios dietos laikytis berods ax.gif
Aš kai maitinau laikiausi - vaikas gyvas, aš irgi gyva, svoris krito normaliu tempu, ne pagreitintai ar pnš smile.gif kai su protu, tai viskas galima ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 05, 23:32)
Praktiškai tas pats, tik nuo pačios pradžios jau reikia gerti vitaminus  smile.gif
O jeigu visai visai pagal chazana, tai negalima maitinančioms šios dietos laikytis berods  ax.gif
Aš kai maitinau laikiausi - vaikas gyvas, aš irgi gyva, svoris krito normaliu tempu, ne pagreitintai ar pnš  smile.gif  kai su protu, tai viskas galima ir gerai smile.gif

Labai aciu, turbut pirmiausia pabandysiu maitintis reguliariai tris karta i diena, o tada jau pulsiu dietintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritapaula: 06 birželio 2016 - 10:43
labas rytas 4u.gif
savaite - zalia, nuo praejusios savaites nuslydimo like +200 g., svoris 73.8 judam toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 10 birželio 2016 - 09:46