Savaitė morkliava
Svoris krito nuo 75,2kg iki 74,7kg, skirtumas 0,5kg
Sveikutės, ateinu raudonaudama savaitė visiškai beviltiška. Rezultatas +1 kg.
Raima? Mable? vejune?
Scorpy, susiimk
Scorpy, susiimk
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 03, 21:05)
Atsigulus telefona pasiemiau, irpersigandau, jug sendien penktadienis. Neturejau laiko prie kompo prisėst. Ryt pasisversiu
sveikos,savaite raudona-1,1kg vietoj vakarienes buvo kruva ledu tai
va pasiekiau kiek norejau svarbu dabar nebenutrukti nuo grandines
QUOTE(*mable* @ 2016 06 04, 08:39)
sveikos,savaite raudona-1,1kg vietoj vakarienes buvo kruva ledu tai
mable, šaunuolė, sveikinu manau dabar pats laikas naujus tikslus sau kelti nepabėk
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 03, 22:05)
uoj miargos.............vaje, vaje.
raudonuoju ziauriai, sirgau, valgiau beleka, belekada. ant svarstykliu bijau lipti. siandien jau gyva jauciuosi, susiimu per nauja
sversiuos kita penktadieni, tadu ir ziuresim kas cia gavos. pykstu ant saves labai. muskit mane, muskit
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 06 04, 12:25)
uoj miargos.............vaje, vaje.
raudonuoju ziauriai, sirgau, valgiau beleka, belekada. ant svarstykliu bijau lipti. siandien jau gyva jauciuosi, susiimu per nauja
sversiuos kita penktadieni, tadu ir ziuresim kas cia gavos. pykstu ant saves labai. muskit mane, muskit
maukis kelnes, daba jau bus..
o jei pažiūrėt iš kitos pusės tai Raima nu nu nu... negali taip slydinėt, gi tau šventė ant nosies negerai taip skriaust save
Sveikos, merginos, gal zinot, kaip skiriasi meniu maitinancioms? Lyg ir buvo anksciau kita tema, taciau dabar nerandu.
QUOTE(ritapaula @ 2016 06 05, 17:19)
Sveikos, merginos, gal zinot, kaip skiriasi meniu maitinancioms? Lyg ir buvo anksciau kita tema, taciau dabar nerandu.
Praktiškai tas pats, tik nuo pačios pradžios jau reikia gerti vitaminus
O jeigu visai visai pagal chazana, tai negalima maitinančioms šios dietos laikytis berods
Aš kai maitinau laikiausi - vaikas gyvas, aš irgi gyva, svoris krito normaliu tempu, ne pagreitintai ar pnš kai su protu, tai viskas galima ir gerai
QUOTE(kroshkyte @ 2016 06 05, 23:32)
Praktiškai tas pats, tik nuo pačios pradžios jau reikia gerti vitaminus
O jeigu visai visai pagal chazana, tai negalima maitinančioms šios dietos laikytis berods
Aš kai maitinau laikiausi - vaikas gyvas, aš irgi gyva, svoris krito normaliu tempu, ne pagreitintai ar pnš kai su protu, tai viskas galima ir gerai
Labai aciu, turbut pirmiausia pabandysiu maitintis reguliariai tris karta i diena, o tada jau pulsiu dietintis