Ačiū pasistengsiu nepradinkti. Šiandieną bandau susidraugauti su iškrovos diena
QUOTE(kroshkyte @ 2016 05 21, 20:16)
Labas Priimsim, tik nepradink
ir tikrai, sita vieta kaip bermudu trikampis, zmones dingsta kaip i vandeni
Papildyta:
QUOTE(Scorpy @ 2016 05 22, 13:23)
Ačiū pasistengsiu nepradinkti. Šiandieną bandau susidraugauti su iškrovos diena
sveika prisijungus
iskrovos diena yra lengviausia is visu, kroshkyte vis varskes nedavalgo
Ačiū, RAIMA
man geriausiai kai yra mėsa ir vakare šprotai. Tada vakare nuo jų man sustoja skrandis ir apie valgyma dar kažko nėra minčių o šeip vakarai patys sunkiausi
man geriausiai kai yra mėsa ir vakare šprotai. Tada vakare nuo jų man sustoja skrandis ir apie valgyma dar kažko nėra minčių o šeip vakarai patys sunkiausi
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 05 22, 13:38)
kroshkyte vis varskes nedavalgo
šį kartą suėdau
QUOTE(vejune89 @ 2016 05 23, 21:54)
Sveikutes.Dar nesusirinkau visko ko reikia,siuo metu net svarstyklliu neturiu,Bijau viesai pasizadet nes da nesu tikra ar pavyks issilaikyt
Prašome neišsisukinėti, svarstykles esant reikalui galima nusipirkti jau sekancia diena, o jau noras atsiras po pirmos savaites kai svorelis pakrutės žemyn
Labas rytas
būsiu pirma
RAUDONA savaitė. Masažai buvo visomis dienomis, bet vakarinis valgymas kelios dienos nieko gero, nuslydau. Bandysiu susiimti. Rezultatas -3 kg.
būsiu pirma
RAUDONA savaitė. Masažai buvo visomis dienomis, bet vakarinis valgymas kelios dienos nieko gero, nuslydau. Bandysiu susiimti. Rezultatas -3 kg.
Labas rytas,
savaite zalia -1,3kg taip ir noriu save pagirt kad tik vel nepradeciau ryti kas papuola ir bele kada.
Na mergytes nemiegam
savaite zalia -1,3kg taip ir noriu save pagirt kad tik vel nepradeciau ryti kas papuola ir bele kada.
Na mergytes nemiegam
QUOTE(*mable* @ 2016 05 27, 08:53)
Labas rytas,
Na mergytes nemiegam
Na mergytes nemiegam
labas rytas, kaip cia man praslydo pro akis.................tau iki tikslo net kilogramo nelike?
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 05 27, 09:36)
labas rytas, kaip cia man praslydo pro akis.................tau iki tikslo net kilogramo nelike?
tai jau taip buciau jaunesne reiketu dar tirpdyt,bet kaip man gerai ir taip
savaite - ZALIA svoris nuo 76.9 nukrito iki 76.6 (minus 300g.) letai, bet judam
Papildyta:
puikumelis, cia kiekvieno reikalas kokio svorio siekti. as vat siekiu daugiau nei chazanas liepe, ar leidzia. zinau, kad galima su sita dieta ir daugiau pasiekti, nei ugis minus 100, tai ir siekiu, juo lab, kad, jau esu bandziusi taip padaryti
stabilizuosies su mumis?
Papildyta:
QUOTE(*mable* @ 2016 05 27, 10:40)
tai jau taip buciau jaunesne reiketu dar tirpdyt,bet kaip man gerai ir taip
puikumelis, cia kiekvieno reikalas kokio svorio siekti. as vat siekiu daugiau nei chazanas liepe, ar leidzia. zinau, kad galima su sita dieta ir daugiau pasiekti, nei ugis minus 100, tai ir siekiu, juo lab, kad, jau esu bandziusi taip padaryti
stabilizuosies su mumis?
Aš morkliava viena diena vėlavau pietų apie valanda laikao..
nuo 76,5kg krito iki75,2kg, skirtumas1,3kg
nuo 76,5kg krito iki75,2kg, skirtumas1,3kg