Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Ačiū 4u.gif pasistengsiu nepradinkti. Šiandieną bandau susidraugauti su iškrovos diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 05 21, 20:16)
Labas  4u.gif  Priimsim, tik nepradink  ax.gif

ir tikrai, sita vieta kaip bermudu trikampis, zmones dingsta kaip i vandeni lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Scorpy @ 2016 05 22, 13:23)
Ačiū  4u.gif  pasistengsiu nepradinkti. Šiandieną bandau susidraugauti su iškrovos diena smile.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
iskrovos diena yra lengviausia is visu, kroshkyte vis varskes nedavalgo doh.gif
Atsakyti
Ačiū, RAIMA smile.gif
man geriausiai kai yra mėsa ir vakare šprotai. Tada vakare nuo jų man sustoja skrandis ir apie valgyma dar kažko nėra minčių smile.gif o šeip vakarai patys sunkiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 05 22, 13:38)
kroshkyte vis varskes nedavalgo  doh.gif

biggrin.gif šį kartą suėdau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Dar nesusirinkau visko ko reikia,siuo metu net svarstyklliu neturiu,Bijau viesai pasizadet nes da nesu tikra ar pavyks issilaikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune89 @ 2016 05 23, 21:54)
Sveikutes.Dar nesusirinkau visko ko reikia,siuo metu net svarstyklliu neturiu,Bijau viesai pasizadet nes da nesu tikra ar pavyks issilaikyt blush2.gif

Prašome neišsisukinėti, svarstykles esant reikalui galima nusipirkti jau sekancia diena, o jau noras atsiras po pirmos savaites kai svorelis pakrutės žemyn biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
būsiu pirma smile.gif
RAUDONA savaitė. Masažai buvo visomis dienomis, bet vakarinis valgymas kelios dienos nieko gero, nuslydau. Bandysiu susiimti. Rezultatas -3 kg.
Atsakyti
Labas rytas,
savaite zalia -1,3kg taip ir noriu save pagirt blush2.gif kad tik vel nepradeciau ryti kas papuola ir bele kada.
Na mergytes nemiegam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2016 05 27, 08:53)
Labas rytas,
savaite zalia -1,3kg taip ir noriu save pagirt blush2.gif kad tik vel nepradeciau ryti kas papuola ir bele kada.
Na mergytes nemiegam  biggrin.gif

labas rytas, kaip cia man praslydo pro akis.................tau iki tikslo net kilogramo nelike?
Atsakyti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 05 27, 09:36)
labas rytas, kaip cia man praslydo pro akis.................tau iki tikslo net kilogramo nelike?

tai jau taip smile.gif buciau jaunesne reiketu dar tirpdyt,bet kaip man gerai ir taip
Atsakyti
savaite - ZALIA svoris nuo 76.9 nukrito iki 76.6 (minus 300g.) letai, bet judam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*mable* @ 2016 05 27, 10:40)
tai jau taip smile.gif buciau jaunesne reiketu dar tirpdyt,bet kaip man gerai ir taip

puikumelis, cia kiekvieno reikalas kokio svorio siekti. as vat siekiu daugiau nei chazanas liepe, ar leidzia. zinau, kad galima su sita dieta ir daugiau pasiekti, nei ugis minus 100, tai ir siekiu, juo lab, kad, jau esu bandziusi taip padaryti smile.gif
stabilizuosies su mumis?
Atsakyti
Aš morkliava wink.gif viena diena vėlavau pietų apie valanda laikao..
nuo 76,5kg krito iki75,2kg, skirtumas1,3kg
Atsakyti