Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(vejune89 @ 2016 05 14, 18:39)
Sveikutes. Kaip ir pasiryzau laikytis sios dietos,taciau iskilo daug klausimu del meniu.Gal yra kokia temute konkreciai apie meniu?

Labas smile.gif
Prašom prisijungti 4u.gif
Meniu ir viskas apie jį puikiai surašytas čia. Mėsa kokią mėgsti ir kaip mėgsti tik tikrliai pamatuota, žuvis taip pat smile.gif Pati žuvies valgydavau mažai (beveik negamindavau) tai dabar improvizuoju ax.gif Kadangi nesu išranki maistui tai man tinka betkaip tongue.gif

Svarbu atsilaikyti pirmas 72 val nuo pagundu smile.gif Lomkės BUS baisios, bet jei alkio priepuolių metu gersit daug vandens, susitvarkysit mirksiukas.gif

Prašysim oficialiai pasisakyti esama svori, ugi, kiek norit numesti ir oficialia starto savaitę.
DAuguma čia sveriamės 5dienio rytais ir prisiduodam ataskaitas šviesaforo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2016 05 14, 22:41)
Labas smile.gif
Prašom prisijungti  4u.gif
Meniu ir viskas apie jį puikiai surašytas čia

Man iskilo klausimas,kaip tuos 90ml darzoviu suskaiciuot,kur pietums skirta..Negi ten juos reik pjaustyt iki zirneliu dydzio ir skaiciuot saukstais blush2.gif Ir dar nesuprantu,kava gert galima ar ne,kad per iskrova galima tai supratau,bet jei seip negalima,tai net nepradesiu dietos,nes be kavos niekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejune89: 14 gegužės 2016 - 23:12
QUOTE(vejune89 @ 2016 05 14, 23:06)
Man iskilo klausimas,kaip tuos 90ml darzoviu suskaiciuot,kur pietums skirta..Negi ten juos reik pjaustyt iki zirneliu dydzio ir skaiciuot saukstais blush2.gif Ir dar nesuprantu,kava gert galima ar ne,kad per iskrova galima tai supratau,bet jei seip negalima,tai net nepradesiu dietos,nes be kavos niekaip...

niekas kavos neuzdraude,as geriu tik aisku be cukraus ir jokiu pienu,kuo darzoves smulkiau supjaustysi tuo daugiau tipls i 90ml.indeli
Atsakyti
dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune89 @ 2016 05 14, 18:39)
Sveikutes. Kaip ir pasiryzau laikytis sios dietos,taciau iskilo daug klausimu del meniu.Gal yra kokia temute konkreciai apie meniu?

o, nauji zmones thumbup.gif
Atsakyti
Žalia savaitė
Nuo 76,9kg krito iki 76,5kg -0,4kg
mažoka kaip žaliai g.gif na, svarbu kad krenta..
Atsakyti
Labas rytas, kroshkyte nepergyvenk, arteja laikas kai svoris eis i pliusa, net ir zaliuojant. svarbu - nepanikuoti ir laikytis kurso.
PRISIDUODU savaite ZALIA , svoris nuo 74.8 nuktito iki 73.9 (-900g.) ir as iskelta galva izengiau i normalu savo svori bis.gif atrodau kaip zmogus, ir taip pat jauciuosi, ivedam nauja liniuote, ir judam toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMA36669: 20 gegužės 2016 - 09:25
Sveikos,
vel pamirsau is ryto prisiduot.savaite zalia minus 1kg thumbup.gif
sveikinu dziusneles 4u.gif kaip jums faina,baltai pavydziu bigsmile.gif
Atsakyti
Raima, sveikinu su norma thumbup.gif man kad norma butu reikia 72 kg blush2.gif vienok, ir aš laukiu biggrin.gif geras jausmas

mable, thumbup.gif po kilograma po kilgrama ir dasiginsi mane trupinine smile.gif

vėjune89?? Ku kuuuu???
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Norėčiau jungtis prie jūsų. Gal priimsit smile.gif Nes jau kokį trečia kartą, bet vis nepavyksta net pradėti.
Trumpai apie save:
Ūgis 166 cm, svoris 85 kg, noriu numesti iki 55 kg.
2008 metais su šia dietą buvau numetusi 15 kg. Neatsilaukiau stabilizacijos, bet svoris išsilaikė 3 metus, o po to po truputį kilo. Tik biški susiimti reikėjo ir viskas būtų gerai, bet deja smile.gif
Jeigu tinku į jūsų gretas, pradedu nuo šiandienos. Sumuštinukas jau suvalgytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorpy @ 2016 05 21, 08:39)
Sveikutės smile.gif
Norėčiau jungtis prie jūsų. Gal priimsit smile.gif Nes jau kokį trečia kartą, bet vis nepavyksta net pradėti.
Trumpai apie save: 4u.gif
Ūgis 166 cm, svoris 85 kg, noriu numesti iki 55 kg.
2008 metais su šia dietą buvau numetusi 15 kg. Neatsilaukiau stabilizacijos, bet svoris išsilaikė 3 metus, o po to po truputį kilo. Tik biški susiimti reikėjo ir viskas būtų gerai, bet deja smile.gif
Jeigu tinku į jūsų gretas, pradedu nuo šiandienos. Sumuštinukas jau suvalgytas smile.gif

Sveika, junkis drąsiai, ir sekmes tirpdant tuos nereikalingus kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorpy @ 2016 05 21, 09:39)
Sveikutės smile.gif

Labas 4u.gif Priimsim, tik nepradink ax.gif
Atsakyti