as geltonanesimasazavau,neturejau jegu beto draugeles atejo,pripampusi kaip erke esu - 700gr
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 29, 07:09)
aš būti žalias
Nuo 80,1kg nukritau iki 78,8kg, skirtumas 1,3kg
Džiaugiuosi žinoma, bet kaip Dievą myliu nesuprantu kur kampas tokio skirtumo tarp šios ir praeitos savaitės
Nuo 80,1kg nukritau iki 78,8kg, skirtumas 1,3kg
Džiaugiuosi žinoma, bet kaip Dievą myliu nesuprantu kur kampas tokio skirtumo tarp šios ir praeitos savaitės
SVEIKUNU SU SEPTYNETU PRIEKYJE
as taip pat zalia ir prisipazinti neturiu ka, ir istinusi nesijauciu, ir dienos "tos" jau senokai praejo. svorio pokytis - 0.0 kg. stoviu ant 76.2 nors tu ka. nors pagal plana sia savaite turejau kaip tik pasivyti, o praeita turejo nukristi maziau. niu bet va
Savaitė žalia
Svoris nuo 78,8kg krito iki 77,7kg; skirtumas 1,1kg
Svoris nuo 78,8kg krito iki 77,7kg; skirtumas 1,1kg
QUOTE(kroshkyte @ 2016 05 06, 07:01)
labas rytas
na va, mazos bedos, svoris pajudejo nuo 76.2 iki 75.0 pokytis 1.2 kg. butu maloniau, jei kristu ne suoliais, o po puskilogrami nuosekliai. bet, jau esu sakiusi, esu is suolininkiu kategorijos.
dar karta akivaizdus irodymas, kad pastrigus svoriui nera ko jaudintis, laikykis plano, ir viskas suveiks
savaite - zalia
Sveikos,dvi savaites geltonosnesimasazuoju,nutirpo 2,8kg labai daug geriu vandens kazkokia išpampusi jauciuos.
QUOTE(*mable* @ 2016 05 13, 08:02)
Sveikos,dvi savaites geltonosnesimasazuoju,nutirpo 2,8kg labai daug geriu vandens kazkokia išpampusi jauciuos.
beveik 3 kg. per 2 savaites super rezultatai, sveikinu
Savaitė morkliava Praleidau pora masažų per darbus laukinius
Kritau iki 76,9kg, skirtumas 0,8kg įtariu kad jau ateina tas metas kai truputi mažės kritimas
Kritau iki 76,9kg, skirtumas 0,8kg įtariu kad jau ateina tas metas kai truputi mažės kritimas
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 05 13, 09:25)
beveik 3 kg. per 2 savaites super rezultatai, sveikinu
daug ka daro nervai,niekaip negalim išlipt iš zebro uzpakalio,vis juodas dryzius tik pasimato baltas dryziukas,ir vel i juodas.kosmaras kazkoks
Va grįžau po darbo, tai užlipus svarstyklės rodo 76,7, tai čia dar tipo minus 0,2 bet jau šito nebeužskaitysiu dabar.. gal dėl kūno tonizacijos tas toks pokytis atsiradęs yra
Merginos, bile krenta ir gerai mable, tu nestresuok daug - pavasaris, gražu jau kreipk stresuotas mintis į šoną, nes organizmas pradės cirkus daryti
Merginos, bile krenta ir gerai mable, tu nestresuok daug - pavasaris, gražu jau kreipk stresuotas mintis į šoną, nes organizmas pradės cirkus daryti
QUOTE(vejune89 @ 2016 05 14, 17:39)
Sveikutes. Kaip ir pasiryzau laikytis sios dietos,taciau iskilo daug klausimu del meniu.Gal yra kokia temute konkreciai apie meniu?
pirmam puslapi yra daug informacijos,o beto kokia cia dar meniu mandresne s
besugalvosi pusryciai suris/desra pietus zuvis/mesa vakarienei misraines