labas rytas,
savaite zalia svoris nuo 88,7 iki 87,2 nutirpo 1,5kg
Aš morkliava per tą savo varške nedavalgytą..
Svoris nuo 82kg krito iki 80.5kg, skirtumas 1.5 Manau gerai.
QUOTE(kroshkyte @ 2016 04 15, 13:06)
Aš morkliava per tą savo varške nedavalgytą..
saunuole, po 1.5 kg. per svaite pameti
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 15, 20:56)
saunuole, po 1.5 kg. per svaite pameti
netycia gaunas ad labai saves neforsuoju kad ir po 0,5 kristu, bile krenta, juda kazkas
Na kągi, aš vėl morkinė
Svoris nukrito nuo 80,5kg iki 80,1kg, skirtumas 0,4kg na, juda.. prisišnekėjau..
Svoris nukrito nuo 80,5kg iki 80,1kg, skirtumas 0,4kg na, juda.. prisišnekėjau..
labas rytas,
savaite raudona nuo 87.2 nutirpo iki 86.7 skirtumas 0.5kg ir tas gerai,nes viena diena pririjau vedaru labai negera mergaite
savaite raudona nuo 87.2 nutirpo iki 86.7 skirtumas 0.5kg ir tas gerai,nes viena diena pririjau vedaru labai negera mergaite
svaite butu zalia, jei nebuciau velavusi pietauti pusvalandi svoris nuo 76.8 nukrito iki 76.2 pokytis - 0.6 kg. kas yra netgi labai gerai, nes praeita karta sportuojant nukrito tik 0.4 kg. kita savite pasivysiu
Papildyta:
KA REISKIA "AS SAVES NEFORSUOJU"? reiskia, kad ryji kas papuole? matyt net dalies nuodemiu nepapasakoji ir nuo kada chazano plane vedarai atsirado? einam i bistro pasipykt
Papildyta:
KA REISKIA "AS SAVES NEFORSUOJU"? reiskia, kad ryji kas papuole? matyt net dalies nuodemiu nepapasakoji ir nuo kada chazano plane vedarai atsirado? einam i bistro pasipykt
QUOTE(RAIMA36669 @ 2016 04 22, 08:45)
svaite butu zalia, jei nebuciau velavusi pietauti pusvalandi svoris nuo 76.8 nukrito iki 76.2 pokytis - 0.6 kg. kas yra netgi labai gerai, nes praeita karta sportuojant nukrito tik 0.4 kg. kita savite pasivysiu
Papildyta:
Papildyta:
aš būti žalias
Nuo 80,1kg nukritau iki 78,8kg, skirtumas 1,3kg
Džiaugiuosi žinoma, bet kaip Dievą myliu nesuprantu kur kampas tokio skirtumo tarp šios ir praeitos savaitės
Nuo 80,1kg nukritau iki 78,8kg, skirtumas 1,3kg
Džiaugiuosi žinoma, bet kaip Dievą myliu nesuprantu kur kampas tokio skirtumo tarp šios ir praeitos savaitės