Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(bemsiuke @ 2015 02 20, 19:37)
O ar yra senbuviu cia svociuciu? Ar jau is vis nebeprieisim prie pasto? Suprantu kad naujokem nedalina bet kad cia gal dauguma svieziai prisijungusiu prie temos juk tik ateina sezonas ☺

Manau cia visos naujai besiruosiancios, dar praeitoj temutej buvo daug senbuviu, o si is viso labai tyli...
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 18, 21:00)
Manau kiekvienas skirtingai grozi suprantam, man asmeniskai ne, bet kazkam gal tikrai labai grazu, tik reikia zinoti koks jaunuju skonis....

Nesuprask klaidingai, aš nesakau, kad negražu. Labai gražu, tik tokiam medukui reik vietos jei norisi, kad jis puikiai atrodytų. Ir turi patikti. Mes turim lėkštelių kolekciją iš kelionių tai suku galvą kur įpašyti smile.gif
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 20, 21:08)
Sveika prisijungusi  4u.gif Pirmiausia tai labai banalus patarimas, perskaityk praeitas temutes, tikrai rasi laaaabai daug ideju ir patarimu  thumbup.gif gaila, kad nera priejimo prie pastuko, ten tikras lobynas, bet ka padarysi.... Ar jusu vestuves bus su paprociais? Kolkas neturiu priejimo prie kompiuterio, tai negaliu pasirodyt ka buvau praeitam kartui pasiruosus, bet kai galesiu butinai parodysiu, gal rasi ka nors naudingo smile.gif Svarbiausia nesijaudink, tikrai puikiai pasiruosi smile.gif

To ką turi ir aš norėčiau.. ax.gif
Aš beveik susidariau, bet vis reik kažko.....
Atlikau didelį darbą-išsiklausinėjau apie nuotakos ir jaunikio norus ir savo baimes dėl svečių. Sakė visi žaidiminiai!!!! Valiooooo!!! Nereiks nerimauti ar tempti. Patys veržiasi.
Atsakyti
Sveikos merginos;) Tikiuosi ir mane priimsit:) Musu laukia pirshliavimas balandzio 25, jau kaip ir apsideliojau viska, daug maz tekstus turiu ir pan, tik vat nelb zinau kaip turetu vykt 2tra diena? Ka svocia turetu daryt 2 vestuviu diena? Neteko dar dalyvaut vestuvese kur yra oficiali antra diena, tai sunku isivaizduot ka reiks daryt... Atrakciju bent kiek gal irgi reiktu? Nes muzikantai bus tik pirma diena, o paskui kaip suprantu visi kazko tikesis ish pirshliu:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olenka777: 21 vasario 2015 - 23:41
QUOTE(Olenka777 @ 2015 02 22, 00:39)
Sveikos merginos;) Tikiuosi ir mane priimsit:) Musu laukia pirshliavimas balandzio 25, jau kaip ir apsideliojau viska, daug maz tekstus turiu ir pan, tik vat nelb zinau kaip turetu vykt 2tra diena? Ka svocia turetu daryt 2 vestuviu diena? Neteko dar dalyvaut vestuvese kur yra oficiali antra diena, tai sunku isivaizduot ka reiks daryt... Atrakciju bent kiek gal irgi reiktu? Nes muzikantai bus tik pirma diena, o paskui kaip suprantu visi kazko tikesis ish pirshliu:)))

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Oho, sunku tokiu atveju dėl antros dienos g.gif Šiaip dažniausiai būna piršlio karimas/skandinimas bei jauniesiems dovanėlių įteikimas - kočėlas, skrybėlė ir pan.

Mes tai su vaiku sergam ir visi darbai sustojo doh.gif
Prisirinkau nuotraukų ir eisiu rašyti straipsnių. ketinu daryti žurnalą "Žmonės".
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 02 22, 11:59)
Oho, sunku tokiu atveju dėl antros dienos g.gif Šiaip dažniausiai būna piršlio karimas/skandinimas bei jauniesiems dovanėlių įteikimas - kočėlas, skrybėlė ir pan.

Prisirinkau nuotraukų ir eisiu rašyti straipsnių. ketinu daryti žurnalą "Žmonės".

Na kazka galvosiu, reiks bent trupuciuka pasiruosht ir 2trai dienai smile.gif O kaip tu ta zurnaliuka zadi daryt? Gal kokie maketai yra paruoshti? Kaip virsheli padaryt? Nes ash irgi turiu kruva nuotraukeliu jaunuju, net ish vaikystes kur dviese uz rankuciu laikosi smile.gif Noretusi panauduot vestuvem, tai galvoju gal irgi koki laikrashtuka ar zurnala padaryt... Gal kas pagelbetu, bent nuo ko pradet... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 02 22, 17:16)
Na kazka galvosiu, reiks bent trupuciuka pasiruosht ir 2trai dienai smile.gif O kaip tu ta zurnaliuka zadi daryt? Gal kokie maketai yra paruoshti? Kaip virsheli padaryt? Nes ash irgi turiu kruva nuotraukeliu jaunuju, net ish vaikystes kur dviese uz rankuciu laikosi smile.gif  Noretusi panauduot vestuvem, tai galvoju gal irgi koki laikrashtuka ar zurnala padaryt... Gal kas pagelbetu, bent nuo ko pradet... blush2.gif  blush2.gif

Aš tai pasidariau planelį šiokį tokį. pasižiūrėjau www.zaliosrutos.lt psl idėjų žurnalui. įmesiu nuotraukų, parašysiu straipsnelių. Bus ne vestuvinis laikraštis, o jau tai manau, bus pliusas. jokių maketų neturiu, viską galvosiu pati: ir straipsnius, ir dar gal kokių įdomybių įmesiu, duosiu vyrui puslapius patvarkyti, nes photoshop jam nesvetimas. tuomet atspausdinsiu ir žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif
Kadangi ir aš nuotraukų visokių pasigaudžiau, tai bus straipsnių tokių kaip: "Kaimo naujienos" ar "Ūkininko patarėjas" - čia gal net priedą kokį padarysiu, dar nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Aishkiukas, na reiks ir man turbut ka nors sugalvot tokio, nes tikrai norisi tu nuotraukyciu panauduot, tuo labiau daugelis sveciu ju net nera mate, manau butu idomu pasiziuret:)
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 02 21, 21:39)
Sveikos merginos;) Tikiuosi ir mane priimsit:)

Nes ash irgi turiu kruva nuotraukeliu jaunuju, net ish vaikystes kur dviese uz rankuciu laikosi smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Manau butu labai idomu laikrastukas, nedaug gi besituokianciu turi tokiu vaikystes nuotrauku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Milledi* @ 2015 02 22, 08:59)

Dar surio pristatymas smile.gif o siaip tai pagrinde zaidimai, galima kokia loterija pagalvoti.

Sveikit 4u.gif Labai daug serganciu aplink
Papildyta:
QUOTE(rivadera @ 2015 02 21, 20:25)

To ką turi ir aš norėčiau.. ax.gif
Aš beveik susidariau, bet vis reik kažko.....
Atlikau didelį darbą-išsiklausinėjau apie nuotakos ir jaunikio norus ir savo baimes dėl svečių. Sakė visi žaidiminiai!!!! Valiooooo!!! Nereiks nerimauti ar tempti. Patys veržiasi.

Daug nuotrauku neturiu, bet ka turiu galiu atsiusti i elektronini pasta, nes per telefona nemoku cia ikelt blush2.gif

Bus lengva, jei sveciai linksmi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, pagaliau po truputi isisveikstam, jau reikia kibti i darbus. Taip visus sugulde ligos kad nieko nesinorejo. Na ka reikia toliau planuotis vis dar galva pilna minciu bet niekaip nesusidelioju to isvykimo ryte kadangi jis pa mus bus tai norisi ka nors grazausir nenuvalkioto, nes jaunieji mano neseniai patys gal dvejose vestuvese buvo tai viskas kartojasi.... gal kokiu minciu idomiu turit????
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 02 25, 10:10)
Sveikutes, pagaliau po truputi isisveikstam, jau reikia kibti i darbus. Taip visus sugulde ligos kad nieko nesinorejo. Na ka reikia toliau planuotis vis dar galva pilna minciu bet niekaip nesusidelioju to isvykimo ryte kadangi jis pa mus bus tai norisi ka nors grazausir nenuvalkioto, nes jaunieji mano neseniai patys gal dvejose vestuvese buvo tai viskas kartojasi.... gal kokiu minciu idomiu turit????

Mes irgi apsirgom, tai darbai ir pas mane dabar sustojo verysad.gif
Ash rytui tai sugalvojus mazdaug viska esu, pas jauniki pasakysiu shi bei ta, radau planuokpati.lt tekstuka, aishku teko pakoreguot truputeli... smile.gif Na o pas jaunaja tai bus linksmiau, jaunasis tures ishlaikyti teses sheimyniniam gyvenimui. Radau kazkuriam rusu saite, visai smagu turetu but smile.gif Nes tos elementarios uzduoteles tai jau schmoll.gif Norisi kazko idomesnio:) Jau ir teises padariau, su nuotraukyte ish vaikystes, juokingai atrodo, bus ish ko pasijuokt manau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 02 25, 14:43)
Ash rytui tai sugalvojus mazdaug viska esu, pas jauniki pasakysiu shi bei ta, radau planuokpati.lt tekstuka, aishku teko pakoreguot truputeli... smile.gif  Na o pas jaunaja tai bus linksmiau, jaunasis tures ishlaikyti teses sheimyniniam gyvenimui. Radau kazkuriam rusu saite, visai smagu turetu but smile.gif  Nes tos elementarios uzduoteles tai jau schmoll.gif  Norisi kazko idomesnio:) Jau ir teises padariau, su nuotraukyte ish vaikystes, juokingai atrodo, bus ish ko pasijuokt manau lotuliukas.gif

Sveikit 4u.gif

O kas čia per užduotis su tomis teisėmis? rusiškai neskaitau, tai gal pati plačiau papasakotum? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 02 25, 14:43)
Ash rytui tai sugalvojus mazdaug viska esu, pas jauniki pasakysiu shi bei ta, radau planuokpati.lt tekstuka, aishku teko pakoreguot truputeli... smile.gif  Na o pas jaunaja tai bus linksmiau, jaunasis tures ishlaikyti teses sheimyniniam gyvenimui. Radau kazkuriam rusu saite, visai smagu turetu but smile.gif  Nes tos elementarios uzduoteles tai jau schmoll.gif  Norisi kazko idomesnio:) Jau ir teises padariau, su nuotraukyte ish vaikystes, juokingai atrodo, bus ish ko pasijuokt manau lotuliukas.gif

Nagi nagi pasakok apie tas teise arba ta nuoroda kur skaitei imesk, sudominai. smile.gif

Tikiuosi visos.issikapstysim is tu ligu juk pavasaris jau moterytes smile.gif
Atsakyti