labas
tas medis tai tikrai labai grazus,nu bet jei man ji padovanotu,dievazi,tikrai netureciau as kur ji padeti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 02 17, 23:12)
labas
tas medis tai tikrai labai grazus,nu bet jei man ji padovanotu,dievazi,tikrai netureciau as kur ji padeti
Aš irgi Gal turint savo nama lauke butu galima bet ir tai....
QUOTE(rivadera @ 2015 02 18, 14:45)
Aš irgi Gal turint savo nama lauke butu galima bet ir tai....
Manau kiekvienas skirtingai grozi suprantam, man asmeniskai ne, bet kazkam gal tikrai labai grazu, tik reikia zinoti koks jaunuju skonis....
mum per vestuves padovanojo vazonine didele gele.ji taip issikerojus i sonus buvo,kad musu minimaliame bute ji niekur netilpo,kad nekliudytu.teko atiduoti giminaiciam
Kokia tyli temute Gal pavasari daugiau svociuciu prisijungs Sakykit kur ieskot informacijos vestuvems? Tiksliau reiktu zodziu scenarijui, nes veiksmas jau kaip ir apmastytas
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 19, 21:12)
Kokia tyli temute Gal pavasari daugiau svociuciu prisijungs Sakykit kur ieskot informacijos vestuvems? Tiksliau reiktu zodziu scenarijui, nes veiksmas jau kaip ir apmastytas
Man puslapis planuokpati.lt labai patinka, galima rasti daugybę idėjų ir net scenarijų susidelioti
QUOTE(DeLarge @ 2015 02 20, 08:05)
Man puslapis planuokpati.lt labai patinka, galima rasti daugybę idėjų ir net scenarijų susidelioti
Sita jau perskaiciau labai daug ideju prisirinkau, bet vis dar kazko truksta....
Kadangi nebuvau dar pirsliene o mano vestuves buvo be tradiciju gal galit kas parasyt kokios ir kiek tu dradiciju buna?
QUOTE(lejuciukas @ 2015 02 20, 15:02)
sveikos as isvis cia naujoke noreciau kad pasidalintumete savo darbeliais mes svotai busim rugpjucio 22 diena pirmas kartas jaudinames siaubingai
Sveika prisijungusi Pirmiausia tai labai banalus patarimas, perskaityk praeitas temutes, tikrai rasi laaaabai daug ideju ir patarimu gaila, kad nera priejimo prie pastuko, ten tikras lobynas, bet ka padarysi.... Ar jusu vestuves bus su paprociais? Kolkas neturiu priejimo prie kompiuterio, tai negaliu pasirodyt ka buvau praeitam kartui pasiruosus, bet kai galesiu butinai parodysiu, gal rasi ka nors naudingo Svarbiausia nesijaudink, tikrai puikiai pasiruosi
O ar yra senbuviu cia svociuciu? Ar jau is vis nebeprieisim prie pasto? Suprantu kad naujokem nedalina bet kad cia gal dauguma svieziai prisijungusiu prie temos juk tik ateina sezonas ☺