Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

labas
tas medis tai tikrai labai grazus,nu bet jei man ji padovanotu,dievazi,tikrai netureciau as kur ji padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 02 17, 23:12)
labas
tas medis tai tikrai labai grazus,nu bet jei man ji padovanotu,dievazi,tikrai netureciau as kur ji padeti smile.gif

Aš irgi ax.gif Gal turint savo nama lauke butu galima bet ir tai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 02 18, 14:45)
Aš irgi  ax.gif Gal turint savo nama lauke butu galima bet ir tai.... blush2.gif

Manau kiekvienas skirtingai grozi suprantam, man asmeniskai ne, bet kazkam gal tikrai labai grazu, tik reikia zinoti koks jaunuju skonis....
Atsakyti
mum per vestuves padovanojo vazonine didele gele.ji taip issikerojus i sonus buvo,kad musu minimaliame bute ji niekur netilpo,kad nekliudytu.teko atiduoti giminaiciam
Atsakyti
Kokia tyli temute g.gif Gal pavasari daugiau svociuciu prisijungs unsure.gif Sakykit kur ieskot informacijos vestuvems? Tiksliau reiktu zodziu scenarijui, nes veiksmas jau kaip ir apmastytas smile.gif
Atsakyti
as googlei ieskojau,isivedziau vestuviu scenarijus ir primeta daug variantu:)
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 19, 21:12)
Kokia tyli temute  g.gif Gal pavasari daugiau svociuciu prisijungs  unsure.gif Sakykit kur ieskot informacijos vestuvems? Tiksliau reiktu zodziu scenarijui, nes veiksmas jau kaip ir apmastytas smile.gif

Man puslapis planuokpati.lt labai patinka, galima rasti daugybę idėjų ir net scenarijų susidelioti
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2015 02 20, 08:05)
Man puslapis planuokpati.lt labai patinka, galima rasti daugybę idėjų ir net scenarijų susidelioti

Sita jau perskaiciau thumbup.gif labai daug ideju prisirinkau, bet vis dar kazko truksta....
Atsakyti
Kadangi nebuvau dar pirsliene o mano vestuves buvo be tradiciju gal galit kas parasyt kokios ir kiek tu dradiciju buna?
Atsakyti
sveikos as isvis cia naujoke noreciau kad pasidalintumete savo darbeliais mes svotai busim rugpjucio 22 diena pirmas kartas jaudinames siaubingai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lejuciukas @ 2015 02 20, 15:02)
sveikos as isvis cia naujoke noreciau kad pasidalintumete savo darbeliais mes svotai busim rugpjucio 22 diena pirmas kartas jaudinames siaubingai wub.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Pirmiausia tai labai banalus patarimas, perskaityk praeitas temutes, tikrai rasi laaaabai daug ideju ir patarimu thumbup.gif gaila, kad nera priejimo prie pastuko, ten tikras lobynas, bet ka padarysi.... Ar jusu vestuves bus su paprociais? Kolkas neturiu priejimo prie kompiuterio, tai negaliu pasirodyt ka buvau praeitam kartui pasiruosus, bet kai galesiu butinai parodysiu, gal rasi ka nors naudingo smile.gif Svarbiausia nesijaudink, tikrai puikiai pasiruosi smile.gif
Atsakyti
O ar yra senbuviu cia svociuciu? Ar jau is vis nebeprieisim prie pasto? Suprantu kad naujokem nedalina bet kad cia gal dauguma svieziai prisijungusiu prie temos juk tik ateina sezonas ☺
Atsakyti