Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(rivadera @ 2015 02 12, 21:25)
Kaimynas mamai savo jubiliejinį padarė tai ilgai nesuprato kad ten netikras. Net lapai buvo žurnaliniai. Straipsniai surašytk. Reklamos sudėtos. Bet toks tikras brangiai kainuoja  blush2.gif

Vat tas ir yra kad tokie brangus. As tai mastau tik jauniesiems daryti spalvota. O kitiems sveciams tik virseli spalvota cool.gif
Cia kazkuri saket ax.gif kad vakaro vedejai bus. Tai zinok super. Pernai kai pusessere zenyjau irgi buvi. Su vyru buvon papyke kam jie reikalingi. Bet kaip mums patiko. Mes pagrindinius dalykus pravedem o toliau vedejai savo. Kaip smagu buvi ir mes zaidimuose dalyvavom. Ir pasventem ir pasirodem pirsliu vaidmeni. Uztai kai brolis dabar kviete iskarto klausem ar bus. Nes palengvinimas didelis. Ir labai geri buvo vidka derinom. Tikrai negaliu blogu zodziu mineti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as i jusu buri, tikiuosi priimsite. Pirsliavom pries pora metu ir sita tema padejo puikiai pasiruosti sventei, visiems labai patiko smile.gif Begu skaityti praeitu temuciu smile.gif Sekmes besiruosiant smile.gif
Atsakyti
Labas
Kokia nostalgija apeme, pries 5 metus tiesiog gyvenau kiekviena diena planuojanciu vestuves namuciuose, o siandien pirma kart uzejau cia, vakar gavom kvietima pirsliaut pirma karta. Ir dziaufsmas ir jaudulys...
Priimkit mane, debiutas birzelio 26d ☺
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2015 02 14, 21:41)
Labas
Kokia nostalgija apeme, pries 5 metus tiesiog gyvenau kiekviena diena planuojanciu vestuves namuciuose, o siandien pirma kart uzejau cia, vakar gavom kvietima pirsliaut pirma karta. Ir dziaufsmas ir jaudulys...
Priimkit mane, debiutas birzelio 26d ☺

Sveika prisijungus 4u.gif

Nesijaudink, si temute pades puikiai pasiruosti smile.gif Labai daug info praeitose temose, as jau pora perskaiciau smile.gif Man taip pat kaip tau pries 5 metus, tiesiog gyvenu dabar cia biggrin.gif
Atsakyti
O as negaliu nepasidziaugti lotuliukas.gif siandien is netyciu car boot nusipirkau palaroidini fotika uz 2 svarus thumbup.gif
Ir dar uzmaciau kad nerialiai graziu seimos zidiniu galima rasti po svarioka lotuliukas.gif bet to taip ir neissirinkau schmoll.gif bus dar progu iki vestuviu.
Ai vakar isigyjau antrai dienai vietoj kocelo jainajai toki kapucino rinkini. Labai graziai supakuotas su maza tarkyte plaktuviuku ir sirdeles trafaretu. Tai mastau bus moralas vyrui nugara tarkuot bet geriau jau jam kava su meile darytu ;-) kazkaip manau bus kitaip. Kaip jum atrodo? Tas kocelas man jau pabodes....
Papildyta:
QUOTE(bemsiuke @ 2015 02 14, 23:41)

Oi viskasa bus gerai ;-) pirma karta man sis skyrelis irgi labai padejo. O tu ir laiko daug turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 15, 20:17)
O as negaliu nepasidziaugti  lotuliukas.gif  siandien is netyciu car boot nusipirkau palaroidini fotika uz 2 svarus  thumbup.gif

Ai vakar isigyjau antrai dienai vietoj kocelo jainajai toki kapucino rinkini. Labai graziai supakuotas su maza tarkyte plaktuviuku ir sirdeles trafaretu.

Na ir pasiseke su fotiku smile.gif

Puiki ideja su kapucinu, nes bent jau man kocelas tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 16, 09:03)
Na ir pasiseke su fotiku smile.gif

Puiki ideja su kapucinu, nes bent jau man kocelas tai  schmoll.gif

Nu va ir as sakau kad jau nesinori to kocelo....
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 16, 08:59)
Nu va ir as sakau kad jau nesinori to kocelo....

Ar pas jus vestuves bus su visais paprociais?
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 16, 16:54)
Ar pas jus vestuves bus su visais paprociais?

Na kaip bus. Bet kai ka bandau padaryti kitaip idomiau. Kad tokios ir tradicijos islydejimas. Sutikimas. Zidinys. Miegoti isleisim. Kita diena suris. Nuometo nuemimas. Skareles. Tik as skarele risau anakart ant kaklo ir dabar taip darusiu man daug graziau. Dar esu skaiciusi kad taip paduoda skarele ten duonos isiuva dar kazko I kampucius nu kad naujavisckiau butu...
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 16, 15:19)
Na kaip bus. Bet kai ka bandau padaryti kitaip idomiau. Kad tokios ir tradicijos islydejimas. Sutikimas. Zidinys. Miegoti isleisim. Kita diena suris. Nuometo nuemimas. Skareles. Tik as skarele risau anakart ant kaklo ir dabar taip darusiu man daug graziau. Dar esu skaiciusi kad taip paduoda skarele ten duonos isiuva dar kazko I kampucius nu kad naujavisckiau butu...

Mes kai praeita karta sventinom i seimininkus, tai dovanojom veduokle ir graviruota vyno taure, o jam graviruota alaus bokala ir skrybele, nes jinai labai nenorejo skareles. Jaunoji kai pasakiau, kad dabar sventinsim I seimininkus, tik nosyte surauke, bet kai pamate ka turim tai labai dziauges paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 02 16, 19:46)
Mes kai praeita karta sventinom i seimininkus, tai dovanojom veduokle ir graviruota vyno taure, o jam graviruota alaus bokala ir skrybele, nes jinai labai nenorejo skareles. Jaunoji kai pasakiau, kad dabar sventinsim I seimininkus, tik nosyte surauke, bet kai pamate ka turim tai labai dziauges paskui biggrin.gif

Nu va kokiq grazi ideja smile.gif
Mane pamenu kaip aptulojo geriau nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 15, 22:17)
O as negaliu nepasidziaugti  lotuliukas.gif  siandien is netyciu car boot nusipirkau palaroidini fotika uz 2 svarus  thumbup.gif
Ir dar uzmaciau kad nerialiai graziu seimos zidiniu galima rasti po svarioka  lotuliukas.gif  bet to taip ir neissirinkau  schmoll.gif  bus dar progu iki vestuviu.
Ai vakar isigyjau antrai dienai vietoj kocelo jainajai toki kapucino rinkini. Labai graziai supakuotas su maza tarkyte plaktuviuku ir sirdeles trafaretu. Tai mastau bus moralas vyrui nugara tarkuot bet geriau jau jam kava su meile darytu ;-) kazkaip manau bus kitaip. Kaip jum atrodo? Tas kocelas man jau pabodes....
Papildyta:

Oi viskasa bus gerai ;-) pirma karta man sis skyrelis irgi labai padejo. O tu ir laiko daug turi  mirksiukas.gif

Su tuo kapucinu kaip smagiai!!! thumbup.gif kur pirkai?
Papildyta:
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 17, 00:11)
Nu va kokiq grazi ideja  smile.gif
Mane pamenu kaip aptulojo geriau nereikia  doh.gif

Mano mama per pusbrokio vestuves uzriso ant peciu(kaip anyta ji jam yra) tai piršlienė užrišo kaip kokiai ūkininkei ar melžėjai doh.gif aš nieko prieš neturiu melžėju atžvilgiu, pačiai teko tokį darbą daryt, nu bet vestuvėsne ganykla!
Atsakyti