Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Milledi* @ 2015 02 10, 21:10)

rivadera - kokią dėžutę ketini daryti?  g.gif

Kaip darysit laikraštukus? žadat pačios segti, ar kur nešit?

Kažkada buvau pirkus japoniskus indus o jie buvo kone į šventines dovanų dėžutes sudėti. Viršus (dangtelis) su permatoma plastmase tokia. Tai apklijuosiu (turiu daug tapetu katalogų iš Dubingių) išsirinkus spalvas ir atgal ta plastikėlį priklijuosiu. Gal dar nuotrauką jaunųjų ten įdėt? g.gif vieyoj plaatiko (jis kaip įmautė tik storesnis)
Papildyta:
Aš dar iki galo nenusprendžiau, bet turbūt laikraštukų nedarysiu... ax.gif Kokia jų prasmė? Ar dėl linksmumo? Aš tik galvoju nebent vieną tipo žmonių žurnalą padaryti ir jiem padovanot...
Pamaketuotų kaimynas viršelį tai oho visiem kaip įdomu. ŽMONĖSE NET biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 02 10, 14:59)
idėja tai  thumbup.gif bet iškur tokį fotiką dabat begaut?  unsure.gif
Atsimenu save kokiu 4 metu ir tokia foto turiu. Bet kur gaut dabar  g.gif
As tai darysiu dėžutę vietoj svečių knygos būtų gražu priklijuot ar prisegt su gražia sąvaržėle...  ax.gif

Zinok nustebau bet pilnas ebuy tu fotiku. Tik nebandziau dar siustis tai nezinau kas gausis. Na poryt su vyru turesim laisva diena sesim issirinkti. Ir tikrai o kodel nesudejus I dezute bigsmile.gif tik man labiau dekupazines dezutes prie sirdies ;-) o dabar galvoju gal ir toki daikta ebuy rasciau lotuliukas.gif
Zmoniu zurnalo ideja tai superine thumbup.gif as pries pora metu krikstynoms dariau tai pati maketavau.turejau tos seimos foto grazia daryta. Tai ispradziu kiti galvojo kad gal cia tikras nes mama I scegolovaite panasi lotuliukas.gif tik patarimas bandykit su tamsiu virseliu. Bent man daug geriau ziurejosi.
O brolio vestuves dvieju dienu tai mastu daryti jaunavedziu ryta.
Atsakyti
Panarsius ebuy ziurekit ka radau ax.gif
Medis
o jeigu nuotraukas ant tokio kabinti? kazi ar grazu bus g.gif o gal tada cia antspaudus deti? g.gif labai man tas medis patiko
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 11, 11:48)
Zmoniu zurnalo ideja tai superine  thumbup.gif as pries pora metu krikstynoms dariau tai pati maketavau.turejau tos seimos foto grazia daryta. Tai ispradziu kiti galvojo kad gal cia tikras nes mama I scegolovaite panasi  lotuliukas.gif  tik patarimas bandykit su tamsiu virseliu. Bent man daug geriau ziurejosi.

Ir man įdomiai skamba bigsmile.gif O gal kokį pavyzdį turi? Nes dar kol kas nelabai įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti g.gif Tie laikraštukai ir man truputį pabodę, norėtųsi ko nors įdomesnio. tačiau jei nieko nesugalvosiu kito, teks juos daryti doh.gif
Raudona_Braske - super medis thumbup.gif manau, kad gražiai ir nuotraukos atrodytų.
P.s. tikiuosi niekas neprieštarauja, kad visom sakau tu. manau, kad nelabai reikia čia tų formalumų, juk visos tariamės dėl to pačio tikslo. o ir amžius manau visų panašus 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kaip vadinasi tie fotikai kur iskart foto padaro?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 02 11, 16:51)

Instant camera. Zymiausia turbut polaroid firma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 02 11, 15:59)
Ir man įdomiai skamba bigsmile.gif O gal kokį pavyzdį turi? Nes dar kol kas nelabai įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti g.gif

zinok pagalvojau apie tai kad parodyciau, bet palikta lietuvoj terabaitiniam diske, o kompe vindausai perrasyti tai nieko ir ner unsure.gif

QUOTE(JolantaDen @ 2015 02 11, 16:51)

as bent ziurejau canon 600 polaroid, nuo 13 svaru kainuoja, bet lauksiu kol vyras paziures ir palaimins kuri cia imti, tada bandysim ar gerai foto daro ir jeigu viskas ok tada tikrai imu ta medi bigsmile.gif man jis laaabai patiko.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš 4u.gif
Mes eisim birželio 27 dieną, būsim liudininkai. Iš tikro tai bus vedantysis, mums gal labai ruoštis ir nereikės, bet einam pirmą kartą ir net nežinau ką liuidininkam reikia ruoštis. Bandau po biskį žiūrinėtis, manau, kad su vedančiuoju reikės kalbėtis ir klausti, ko iš manęs norės :-)
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 02 11, 16:59)
Ir man įdomiai skamba bigsmile.gif O gal kokį pavyzdį turi? Nes dar kol kas nelabai įsivaizduoju kaip turėtų atrodyti

user posted image
Štai tokį siūlo Foto dovanos . Pažiūrėkit, ten ne tik viršelis pristatytas. Yra ir žurnalas "Stilius".
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 11, 17:32)
as bent ziurejau canon 600 polaroid,  nuo 13 svaru kainuoja, bet lauksiu kol vyras paziures ir palaimins kuri cia imti, tada bandysim ar gerai foto daro ir jeigu viskas ok tada tikrai imu ta medi  bigsmile.gif  man jis laaabai patiko.

idėja tikrai labai faina, tik aš pasižiūrinėjau toks fotikas brangokai kainuoja (neradau tokių pigių), tai užradau, kad Lietuvoj nuomoja čia: https://www.facebook...b=photos_stream
Rašo kaina 40 lt., tai reikėtų pasidomėt ar dar nuomoja ir ar kaina nesikeitė smile.gif manau labiau apsimoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redyskala: 12 vasario 2015 - 09:15
QUOTE(karolux321 @ 2015 02 12, 01:13)
Štai tokį siūlo Foto dovanos . Pažiūrėkit, ten ne tik viršelis pristatytas. Yra ir žurnalas "Stilius".

Ačiū mirksiukas.gif Toks atrodo daug įdomesnis nei paprastas laikraštis.
Atsakyti
Kaimynas mamai savo jubiliejinį padarė tai ilgai nesuprato kad ten netikras. Net lapai buvo žurnaliniai. Straipsniai surašytk. Reklamos sudėtos. Bet toks tikras brangiai kainuoja blush2.gif
Atsakyti