[quote=Redyskala,2015 01 31, 16:29]
nežinau iš kokio tu miesto ieškai smuikininkės, bet aš kai ieškojau savo vestuvėms pati, tai susidomėjau keliomis:
1. Ieva iš Vilniaus, kontaktai: smuikininke.ieva@gmail.com, tel. 8 658 27567, parašiau el. laišką, tai atrašė ir video atsiuntė.
2. Klementina iš Kauno: klementinad@gmail.com, tel. nr. 862019920. Greit irgi atrašo ir bendrauja, paklausius pasako kokius kūinius groja ir pan.
Aciu uz info, butinai parasysiu joms
Labai noreciau jauniesiems staigmena padaryt, pvz, jau i gala ceremonijos kad ji uzeitu i baznycia begrodama, idomu ar taip galima...
Merginos, gal kurios uzmaciusios yra kur galima jaunuju palinkejimu knyga nupirkt?
QUOTE(Asterija @ 2015 02 01, 20:29)
Labai noreciau jauniesiems staigmena padaryt, pvz, jau i gala ceremonijos kad ji uzeitu i baznycia begrodama, idomu ar taip galima...
Merginos, gal kurios uzmaciusios yra kur galima jaunuju palinkejimu knyga nupirkt?
Nėra už ką
Be to, lyg smuikininkė minėjo, kad grojimo eiga dar ir nuo kunigų priklauso, kokia tvarka bažnyčioj yra. Bet siūlau visai ceremonijai imt, nes manau kaina nesiskirs, o dar gali pagroti, kol svečiai po ceremonijos šampaną gers ir pan. Pas mus grojo Klementina, tai labai gražu, kai maunant žiedus griežiama kokia jaudinanti melodija.Na pasidomėk informacija iš pačių smuikininkių ir apsispręsi
Mums paslinkėjimų knygą pirko iš http://www.zaliosrutos.lt/ berods, bet kiek žinau nėra pigu ten
QUOTE(Asterija @ 2015 02 01, 21:29)
..
Palinkėjimų knygą aš savo vestuvėms pati pirkau bazėj. Tikrai graži knygutė ir sumokėjau labai nedaug, gal 12- 15lt
O tikrai i t svociuciu pasta be sansu tikriausiai papult?
Sveikos sveikos. Ir aš noriu jungtid. Laiko nemažai dar - rugpjūčio 1d, info daug pririnkau. Ir pagal tiel info tai manau pasiruošt galima ir extra greitai. Tik ieskot noro reikia mes labiau liudininkai būsim, nes liaudis bus vyresnė tai vos pasakius piršliai visi tikėsis visų tradicijų, o mūsų jaunieji jau su šešiamete ir nelabai pinigų turime piršliavimui
Tai sakau jei norit galim pabūt liudininkais ir prašėm pagalvot apie atsarginius liudininkus, nes ir aš galiu pradėt lauktis ir vyras gali būt komandiruotėj.
Ruošimės planuosim ir jei viskas gerai būsim šventės vedėjai. Gerai pažįstu muzikantus tai tikrai juos įkinkysiu kad padėtų man.
Bijau tik vieno - o jei liaudis nenorės žaist žaidimų.. Nepažįstu žmonių..
Žaidimą su batais darysiu. Vienose vestuvėse dar klause kas garsiau "bezda" ir paskutinis klausimas ką labiausiai mylite pasauly.
Dar buvo žaidimas pabroliams - atnešti NESAVO popierinį pinigą, nesavo žmoną, batą, kojinę, kaklaraištį, diržą, ne savo draugės/žmonos liemenėlę ir t.t.bet mūsų vestuvėse nebus pabrolių daug pora tik viena. Jei matysiu kad yra kam žaist tai darysiu kažką tokio, o kaip "laimėjimą" pilstysiu iš puošto butelio.. Nutariau, kad ruošiuos jei matysiu, kad nenori žmonės kažko daryt pakankinsiu jaunuosius su iždu pareigom klausimais.
Gintaro dulkės atrodo įpūdingai bet girdėjau kad jos ištepa rubus rankas...
Tai ką darys jaunieji vidurnaktį-jų pasirinkimas. Bet jei žbintus leis-aš laikysiuos toli toli...
Tai sakau jei norit galim pabūt liudininkais ir prašėm pagalvot apie atsarginius liudininkus, nes ir aš galiu pradėt lauktis ir vyras gali būt komandiruotėj.
Ruošimės planuosim ir jei viskas gerai būsim šventės vedėjai. Gerai pažįstu muzikantus tai tikrai juos įkinkysiu kad padėtų man.
Bijau tik vieno - o jei liaudis nenorės žaist žaidimų.. Nepažįstu žmonių..
Žaidimą su batais darysiu. Vienose vestuvėse dar klause kas garsiau "bezda" ir paskutinis klausimas ką labiausiai mylite pasauly.
Dar buvo žaidimas pabroliams - atnešti NESAVO popierinį pinigą, nesavo žmoną, batą, kojinę, kaklaraištį, diržą, ne savo draugės/žmonos liemenėlę ir t.t.bet mūsų vestuvėse nebus pabrolių daug pora tik viena. Jei matysiu kad yra kam žaist tai darysiu kažką tokio, o kaip "laimėjimą" pilstysiu iš puošto butelio.. Nutariau, kad ruošiuos jei matysiu, kad nenori žmonės kažko daryt pakankinsiu jaunuosius su iždu pareigom klausimais.
Gintaro dulkės atrodo įpūdingai bet girdėjau kad jos ištepa rubus rankas...
Tai ką darys jaunieji vidurnaktį-jų pasirinkimas. Bet jei žbintus leis-aš laikysiuos toli toli...
QUOTE(~tomega~ @ 2015 02 06, 09:08)
Liuks labai super as jau vyriski savo uzkusinau padaryt is metalo, ziuresiu ka sukurps
Tikiuos perkėliau čia. Mano vyras su medžiu megsta darbuotis tai gal sukurs ką gražaus
QUOTE(rivadera @ 2015 02 07, 11:03)
o kodel cia taip?
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 02 07, 19:32)
o kodel cia taip?
Praeitą vasarą padegė man suknę. Naktis buvo graži be vėjo. Uždegt nemokėjo ir sviedė kur papuolė - į mane! Netyčia, bet geriau saugosiuos negu vėl užsidegsiu. o dar skolinta suknė. Gerai kad draugė dėl jos nė kiek nepriekaištavo tik apsikabinus džiaugės kad man nieko...
Papildyta:
Vestuvėse nebus išleidimo iš namų-susitiks tik prie santuokų rūmų. Tai išleidimo žodžių kaip ir nebus. Nei padėkos kažkokios tėvams. Būtų tikrai juokinga kai daug metų gyvena kartu. Tai man kyla klausimas. Jei paminėsiu tą padėką, jaunieji dovanas įteiks ir tada namų žindinį įteiks? Nebus perdaug suplakta į vieną?
Man sutikimas su duona ir druska bei namų židinys kažkaip neatsiejama nuo vestuvių. Tai ir židinį planuoju uzdegt pavalgius karštus prieš visus komendantų rinikimus. Tegu dega visą vakarą
Sveikos svociutes
Na ka man vel teks stotis prie vestuviu vairo ;-) pries metus pusessere apzenyjau. Sykart geguzes 23 brolis sumaste vesti
Pernai labai padejo sis skyrelis nes pakviesta buvau tik menuo pries. Tai oi kaip privargau o siemet nuotoliniu budu tenka ruostis
Susiduriau su man originalia mintimi ir niekaip nebaigiu sudeliot. Per anas vestuves darem medi ir sveciai deliojo pirsto antspaudus kaip lapelius.sikart su vyru pamastem kad butu faina atsisiusti fotika kuris iskarto daro nuotraukas ir galbut fotkinti visus svecius po pasveikinimo ir parasius jiems palinkejimus kazkur deti tas foto. Tai va ir klausimas mano : ar man geriau neissidirbineti ir kur man graziai tas foto sudeti?
Na ka man vel teks stotis prie vestuviu vairo ;-) pries metus pusessere apzenyjau. Sykart geguzes 23 brolis sumaste vesti
Pernai labai padejo sis skyrelis nes pakviesta buvau tik menuo pries. Tai oi kaip privargau o siemet nuotoliniu budu tenka ruostis
Susiduriau su man originalia mintimi ir niekaip nebaigiu sudeliot. Per anas vestuves darem medi ir sveciai deliojo pirsto antspaudus kaip lapelius.sikart su vyru pamastem kad butu faina atsisiusti fotika kuris iskarto daro nuotraukas ir galbut fotkinti visus svecius po pasveikinimo ir parasius jiems palinkejimus kazkur deti tas foto. Tai va ir klausimas mano : ar man geriau neissidirbineti ir kur man graziai tas foto sudeti?
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 02 10, 08:16)
atsisiusti fotika kuris iskarto daro nuotraukas ir galbut fotkinti visus svecius po pasveikinimo ir parasius jiems palinkejimus kazkur deti tas foto. Tai va ir klausimas mano : ar man geriau neissidirbineti ir kur man graziai tas foto sudeti?
idėja tai bet iškur tokį fotiką dabat begaut?
Atsimenu save kokiu 4 metu ir tokia foto turiu. Bet kur gaut dabar
As tai darysiu dėžutę vietoj svečių knygos būtų gražu priklijuot ar prisegt su gražia sąvaržėle...
Atnaujintas sąrašiukas:
Vasaris
brazzyte - 13d.
Gegužė
Raudona_Braske - 23d.
Birželis:
Redyskala - 13d.
marmoozele - 17d.
Liepa:
juliuxxx3 - 23d.
DeLarge - 25d.
Rugpjūtis:
Asterija - 1d.
rivadera - 1d.
JolantaDen - 8d.
~tomega~ - 15d.
benukas1 - 15d.
Milledi - 15d.
Jei ko neįrašiau - pasisakykit
rivadera - kokią dėžutę ketini daryti?
Kaip darysit laikraštukus? žadat pačios segti, ar kur nešit?
Vasaris
brazzyte - 13d.
Gegužė
Raudona_Braske - 23d.
Birželis:
Redyskala - 13d.
marmoozele - 17d.
Liepa:
juliuxxx3 - 23d.
DeLarge - 25d.
Rugpjūtis:
Asterija - 1d.
rivadera - 1d.
JolantaDen - 8d.
~tomega~ - 15d.
benukas1 - 15d.
Milledi - 15d.
Jei ko neįrašiau - pasisakykit
rivadera - kokią dėžutę ketini daryti?
Kaip darysit laikraštukus? žadat pačios segti, ar kur nešit?