Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Audrulle @ 2015 06 14, 13:46)
Sveikos svociutes,

Na, mums jau visai nedaug beliko iki sventes smile.gif Ka ruosiuosi pasipasakosiu jau tik po visko, nes nenoriu, kad mano jaunoji perskaitytu smile.gif Nuo praeito svociavimo turiu uzsilikusiu pora scenariju, jeigu kam reikia, sakykit.

Kur jus perkat dekoratyvinius butelius smelio ceremonijai?

Man ir aktualu is kur gaut koki buteli ypatinga, medeja.lt nebera buteliu su sirdim 😕 gal teks imti tiesiog vaza... 😢
Ir is kur imat smeli?
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2015 06 14, 22:12)
Man ir aktualu is kur gaut koki buteli ypatinga, medeja.lt nebera buteliu su sirdim 😕 gal teks imti tiesiog vaza... 😢
Ir is kur imat smeli?

Smėlį aš pirkau Vilniuje šiaurės miestelyje kur yra gėlių turgus, ten yra parduotuvėlė kurioje yra viskokios prekės pakavimo bei gėlėms.
Atsakyti
Sveikos,

Visoms prasiusioms issiunciau ka turejau, jei kuri negavot, sakykit.

vzilma, neparasei savo pasto smile.gif
Atsakyti
Sustojau ties pradzia. Pas mus vyrai renkasi pas Pirsliuka, nebus islydejimo is jaunikio tevu. Kokius sugalvot zodzius jaunikiui pasakyt uzduotis ar atrakcijas pries isvaziuojant pas jaunaja?
Padekit juoda duobe sad.gif
Atsakyti
sakykit svociutes is kur planuojate pirktis suknele?o gal nuomuosites?
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 06 17, 14:45)
sakykit svociutes is kur planuojate pirktis suknele?o gal nuomuosites?

as kaune bazej pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 06 17, 14:49)
as kaune bazej pirkau smile.gif

gal parodytumete kokia?smile.gif
Atsakyti
Na ka, savaitgalis jau beveik cia pat, o darbu dar like ganetinai nemazai, bet "didieji darbai" jau nuveikti, dauguma reikalingu daiktu jau supirkta smile.gif

Tik beda, kad antra savaite kosulys niekaip nepraeina sad.gif jau net nervuoja mad.gif

Mergaites, gal kuri turit pirslio testamenta, bet ne ta, kur jis savo kuno dalis dovanoja, bet kazka kitokio? unsure.gif

po vestuves, nurimus surmuliui butinai parasysiu kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
eglejk,tau jau sis savaitgalis? bigsmile.gif sekmes!

-----
as tai suknele nusipirkau per skelbimus
Atsakyti
jo, praeita savaitgali mergvakari iki paryciu atsventem, o dabar vestuve ant nosies, siaubas doh.gif

Aciu, sekmes tikrai prireiks 4u.gif

Ieskojau ir as skelbimuose, bet nieko to ko norejau neradau sad.gif tos kur laaabai norejau man neikandama, tai pirkau tokia
user posted image
Atsakyti
grazi rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazi wub.gif
Atsakyti