Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

JolantaDen Jums neina nusiusti zinutes. Noreciau scenarijaus jei galetumet. Aciu.
Atsakyti
Gal kuri ir man galetu scenariju? blush2.gif
Atsakyti
Deliojuos scenarijaus remus. Vaziuosim limobusu, gal turit koki pasiulyt zaidima tinkama kelioneje apart klausimu-atsakymu? Sedes visi aplinkui priesais manau but idomu kazkuom prasiblaskyti
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas.. nors daugelis iš jūsų bus svočiomis, o mes einam tik kaip į liudininkus ir iš mūsų nieko nereikalaujama, kadangi bus tik paminėjimas artimųjų rate ~12-14žmonių, bet kažkaip norisi bent minimaliai kažką pasiruošti ir bent pora trejeta kokių žaidimukų padaryti.. nes aš tokia esu, kad norisi ko nors įdomaus ir gražaus, net jeigu ir nereikalauja, ne tik, kad pasidėt, pavalgyt ir pašnekėt prie stalo 4u.gif
..gal esat turėjusios patirties ir tokiose vestuvėse, bei galit pasidalint? ax.gif būčiau labai dėkinga už mintis ir idėjas 4u.gif

..o dabar einu skaityt temutę nuo pradžių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2015 06 10, 08:23)
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas.. nors daugelis iš jūsų bus svočiomis, o mes einam tik kaip į liudininkus ir iš mūsų nieko nereikalaujama, kadangi bus tik paminėjimas artimųjų rate ~12-14žmonių, bet kažkaip norisi bent minimaliai kažką pasiruošti ir bent pora trejeta kokių žaidimukų padaryti.. nes aš tokia esu, kad norisi ko nors įdomaus ir gražaus, net jeigu ir nereikalauja, ne tik, kad pasidėt, pavalgyt ir pašnekėt prie stalo  4u.gif
..gal esat turėjusios patirties ir tokiose vestuvėse, bei galit pasidalint?  ax.gif būčiau labai dėkinga už mintis ir idėjas  4u.gif

..o dabar einu skaityt temutę nuo pradžių  rolleyes.gif

sveikos smile.gif pas mus tas pats, tik žmonių 21 bus. Vestuvės vyks restorane, vienos dienos. Nebus nei muzikantų nei vedėjo. Tai vis suku galvą, ką čia padarius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2015 06 09, 22:32)
JolantaDen Jums neina nusiusti zinutes. Noreciau scenarijaus jei galetumet. Aciu.

koks el.pastas?
Papildyta:
QUOTE(svajokle* @ 2015 06 09, 23:54)
Gal kuri ir man galetu scenariju?  blush2.gif

koks jusu el.pastas?
Atsakyti
Dėliojuosi aš tą maždaug planelį viso vakaro. Sakykit kiek maždaug turėtų užtrukti pirmas užsėdimas? O pertrauka po to kiek turi būti? Tada kiek maždaug antras užsėdimas?

Primenu, jog pas mus nebus muzikantų ir vedėjo. Taigi nebus, kad vadovauja tokiems dalykams g.gif Nežinau kada kviest svečius susėst užstalo vėl, o kada paleist jau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 06 12, 14:24)
Dėliojuosi aš tą maždaug planelį viso vakaro. Sakykit kiek maždaug turėtų užtrukti pirmas užsėdimas? O pertrauka po to kiek turi būti? Tada kiek maždaug antras užsėdimas?

Primenu, jog pas mus nebus muzikantų ir vedėjo. Taigi nebus, kad vadovauja tokiems dalykams  g.gif Nežinau kada kviest svečius susėst užstalo vėl, o kada paleist jau.  g.gif

pas mus irgi nebus nei vedėjo nei muzikantų. Tai mes žiūrėsim pagal situaciją. Pvz jei visi šoka ir linksminasi, tai nekviesim prie stalo. Jeigu jau matysim, akd nuobodžiauja, arba vis eina pavalgyt, tai pakviesim jau kažką paveikti ar pavalgyt prie stalo smile.gif
Atsakyti
Butu labai smagu kad toms kurioms atsiunciau scenariju irgi pasidalintumete savo idejomis wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
musu vestuves irgi arteja, jau sestadieni.. liko lygiai savaite.. siaubas kazkoks, mergaites vis tik sumasciau padaryt netikra liudijima santuokos, gal kuri galit maketuka imesti blush-anim-cl.gif arba i az linka blush-anim-cl.gif

siaip pas mus ideles vestuves bus muzikantai, vedejai. tai mano darbas pasiimti jaunaji, ten pakalbeti, tada pas nuotaka - ir gamta...

pora zaidimu gamtoj mastau tik vat audziu minti.. ar padaryt kazkokiu uzkandziu? jauciu reiketu ane? kiek supratau nuotaka apie tai net nesusimascius o as manau nuo ryto ant koju bus negerai jei be uzkandziu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 06 13, 22:52)
Sveikos,
musu vestuves irgi arteja, jau sestadieni.. liko lygiai savaite.. siaubas kazkoks,  mergaites vis tik sumasciau padaryt netikra liudijima  santuokos, gal kuri galit maketuka imesti blush-anim-cl.gif  arba i az linka blush-anim-cl.gif

siaip pas mus ideles vestuves bus muzikantai, vedejai. tai mano darbas  pasiimti  jaunaji,  ten pakalbeti, tada pas nuotaka -  ir gamta...

pora zaidimu gamtoj mastau tik vat  audziu minti.. ar  padaryt  kazkokiu uzkandziu? jauciu reiketu ane?  kiek supratau nuotaka apie tai net nesusimascius o as manau  nuo ryto ant koju bus negerai jei be uzkandziu

parasykite el.pasta imesiu jums santuokos liudijimo sabloniuka;)
o del uzkandziu,tai manau reikia paklausti jaunosios, man nereikes rupintis uzkandziais sake paruos jaunosios mama,as tik pasirupinsiu sampanu,tauremis,servetelemis ir pan.
Atsakyti
Sveikos svociutes,

Na, mums jau visai nedaug beliko iki sventes smile.gif Ka ruosiuosi pasipasakosiu jau tik po visko, nes nenoriu, kad mano jaunoji perskaitytu smile.gif Nuo praeito svociavimo turiu uzsilikusiu pora scenariju, jeigu kam reikia, sakykit.

Kur jus perkat dekoratyvinius butelius smelio ceremonijai?
Atsakyti