Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

Sveikos mielos svaciuts jungiuosi as prie jusu burio, bet dabar tik skaitau skaitau ir skaitau buvusias temas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip svotelėm ruoštis sekasi? Aš tai senąsias temas skaitau, skaitau...

Vakar su jaunaisiais aptarėm ko jie norėtų, ko ne. Tai AD atkrito galvos skausmas su išlydėjimu iš namų, nieko tokio nebus. Susitiksim santuokų rūmuose, ceremonija, po to jaųnųjų fotosesija ir keliaujam į sodybą. Kelias tolimas tik. Pakeliui stosim kur prie tilto.

Kelyje būsim mes, jaunieji ir jų patys artimiausi kelio draugai. Tai neš jaunasis per tiltą, mesim akmenėlius, gal dar ką nors sumąsysiu.

Sodyboje, sutikimo su duona ir druska nebus. Bet vis tiek svečiai jaunuosius pasitiks su žiedlapiais ir varpeliais.

Na, viso vakaro programa dar giliuose apmąstymuose. Bus šeimos židinys. O visa kita.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 06 02, 22:00)

Sodyboje, sutikimo su duona ir druska nebus. Bet vis tiek svečiai jaunuosius pasitiks su žiedlapiais ir varpeliais.

Na, viso vakaro programa dar giliuose apmąstymuose. Bus šeimos židinys. O visa kita....  doh.gif

Man toks sutikimas - su duona ir druska - pats gražiausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 06 03, 23:08)
Man toks sutikimas - su duona ir druska - pats gražiausias  ax.gif

Man tai pat, bet jaunieji patys renkasi ko nori, ko ne. Visai suprantu jų tokį pasirinkimą. Bus tik jaunosiso mama, su kuria ir taip gali būti nemaža problemų dėl šiokių tokių priklausomybių.... verysad.gif

O sakykit svočiutės, skaitydama vis bandau atrasti raktą į prisijungimą prie pašto, kadaise buvusio. Rašiau jau porai narių, bet niekas man neatrašė. Gal vis tik kuri turite sukaupusios įvairių schenarijų pavyzdžių? Gal norėtumėt pasidalinti?
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif

Busim pirsliai mano seses vestuvese, liepos 24d laiko lieka tiek nedaug blink.gif esu siaubingai uzimta nieko nebespeju tai sakau ateisiu pas gerasias supermamas gal pades patarimais,nesu buvus vestuveses nezinau kokie privalomi musu darbeliai,bus vedantysis pagelbes mum blush2.gif eisiu skaityt visa temute butu smagu jei kas pasidalintu idejom mintim scenarijum wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajokle*: 05 birželio 2015 - 23:31
Svociutes, daug maz viskas aisku apkalbeta bet va ko neradau tai neradau!!! Kaip graziai igyvendinat pacia pradzia prie stalo na aptariat kur buvot ka veiket ka isvezet ka parvezet ir t.t.? gal turit koki teksta gera?
Atsakyti
Ir kokius apdovanojimus nominacijas 2diena sugalvot...
trumpiausias sijonas, svorio kolnotojas...? nesugalvoju aptarimui nominaciju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2015 06 08, 00:24)
trumpiausias sijonas, svorio kolnotojas...? nesugalvoju aptarimui nominaciju sad.gif

O kokių nominacijų tu nori, Bemsiuke, juoko forma? Darysi medalius ar kaip? Galėčiau kažkuo padėt, nes su siuo forumu prieš porą metų porą vestuvių atsvočiavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2015 06 07, 23:24)

Pavartyk senasias tema. Ten rasi labai daug visko. Kad ir paprasčiausiai atsiversk temą ir į paiešką įvestk nominacijos ar kažką pan. tikrai išmes.
Aš perskaičiau sąžiningai 7 pirmąsias temas ir apie nominacijas buvo kalbėta n kartų, kaip ir apie šeimos židinį, svočios karvojų ir bei gale kitų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 06 03, 22:18)
Man tai pat, bet jaunieji patys renkasi ko nori, ko ne. Visai suprantu jų tokį pasirinkimą. Bus tik jaunosiso mama, su kuria ir taip gali būti nemaža problemų dėl šiokių tokių priklausomybių....  verysad.gif

tada aišku nekas. bet židinį galima ir patiems jauniesiems susikurti. savo bendrą židinį nuo atskirų žvakučių jie patys susikuria. mačiau kartą taip. beje, kad būtų jau įlieta, o ne prie stalo, tai jaunuosius pasodina prie staliuko, padeda didelę popierinę širdį, jie įžiebia savo židinį, tada svečiai iš mažų žvakučių - tablečių tų - sudeda tos širdies formą, galima dar paprašyt kažką palinkėti 4u.gif

QUOTE(svajokle* @ 2015 06 05, 23:30)
Sveikos koleges 4u.gif

Busim pirsliai mano seses vestuvese, liepos 24d laiko lieka tiek nedaug  blink.gif esu siaubingai uzimta nieko nebespeju tai sakau ateisiu pas gerasias supermamas gal pades patarimais,nesu buvus vestuveses nezinau kokie privalomi musu darbeliai,bus vedantysis pagelbes mum  blush2.gif eisiu skaityt visa temute butu smagu jei kas pasidalintu idejom mintim scenarijum  wub.gif

tai pristatyti jaunuosius kaip šeimą, pasakyti tostą prie stalo ir aišku pasirašyti bažnyčioje bigsmile.gif jei yra vedėjas tai daugiau nelabai ką ir reiks daryti, tik mėgautis švente. Dar dtalą išsipirkti gali tekti 4u.gif siūlau prieš didelius galvojimus tiesiog pasiskambinti vedėjui ir paklausti ko iš jūsų prašys jis smile.gif ji gi ten viską reguliuos smile.gif
Atsakyti
Gal galit apibnedriuntai pasakyt ka galima idomaus nuveikt gamtoj po ceremonijos su jaunavedziais?
Spyna, akmenukai, priesaika, darysiu staigmena piknika papuosiu dar viska bus proga fotosesijai...
kas dar? nenoriu ko idomaus nepadaryt ar praleist
Atsakyti
jei kuriai reikia scenarijaus parasykit man,atsiusiu ka turiu pasirasiusi:)
Papildyta:
mes po sceramonijos prie baznycios leisim helio balionus su palinkejimais (sveciai surasys ant isdalintu lapuku,po to pririsim prie helio balionu ir paleisim),po to spyneliu surakinimas,leisim laivelius- palinkejimus i vandeni(cia kai nes per tilta),po to bus keli zaidimukai,ir namolio, nieko neprigalvosit tiems jauniesiams, nes jie bus uziimti su fotosesija,tai nemanau kad dar laiko bus kazka jiems organizuoti:)
Atsakyti