Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

aciu D,kad sveikinimais rupinsis patys jaunieji,nes tikrai nebezinau kas butu ir neatsibode ir neuzimtu daug vietos namuose ir butu pigu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ka planuojate 12 val. lauke? Ar darysite kuri nors gintaro dulkiu ceremonija? Gal turite siai ceremonijai grazius zodzius?
Atsakyti
QUOTE(kvxiux @ 2015 05 27, 14:52)
Sveikos, ka planuojate 12 val. lauke? Ar darysite kuri nors gintaro dulkiu ceremonija? Gal turite siai ceremonijai grazius zodzius?

Planuoju gintaro dulkes. Kur pirksiu dar nežinau, žodžius kokius sakysiu irgi dar nežinau, ieškau lotuliukas.gif
Kažką buvau radus, visai tinkamo, va:

Atmikit, kad laužas dega tik tada kai juo rūpinamasi, kai į laužą dedamos malkos, pučiamas oras.. Uždegtas laužas gali neužgesti visą amžinybę, jei prie jo budėsi ir visada jį pakurstysi.. todėl.. norėdami išsaugoti meilę, kaip ir tą laužą, privalote kiekvieną sekundę, akimirką, ja rūpintis, kad visada degtų jūsų mylimo žmogaus ir jūsų pačių širdyse!!

Dar patobulinus visai ir tiktų. Bet reikia dar variantų paieškoti. g.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif

Pas mane nieko naujo.Tiesa pasakius,isvis nieko nesiruosiu,viska paliksiu paskutinei minutei doh.gif .Sukneles irgi nerandu,nes tiesiog nebezinau kokios noriu,ypac kokios spalvos pasirinkti (jaunoji jau pakeite nuomone ir leidzia rinktis bet kokia spalva)

12 val nezinau ka daryt,nes nieko kas dega naudot negalima g.gif ,tad lauke kaip ir nieko nebelieka,ka galima butu suorganizuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 05 27, 21:57)

12 val nezinau ka daryt,nes nieko kas dega naudot negalima  g.gif ,tad lauke kaip ir nieko nebelieka,ka galima butu suorganizuot  g.gif

led balionai netinka?

--------
as siand suknele nusipirkau.belieka pasisiaurinti ir busiu tokia puse velnio,atsizvelgiant i tai,kad geltona ne mano spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 27, 21:39)
led balionai netinka?

--------
as siand suknele nusipirkau.belieka pasisiaurinti ir busiu tokia puse velnio,atsizvelgiant i tai,kad geltona ne mano spalva  biggrin.gif

sake,kad i dangu nieko leist negalima,jokiu zibintu,nieko.Tai net nezinau g.gif
Aj,gal taip ka viduje sugalvosiu.Jaunieji noretu torta 12 pjaut.
Aplamai,ko nepaklausiu,nieko nezino.apie tilta klausiau,ar vazuosim ir kur,tai nezino,bus matyt.To nezino,ano nezino doh.gif

Reikia kazkaip seimos zidini nusipirkt,gal zinot kur graziu galima rast?
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 05 27, 23:08)
sake,kad i dangu nieko leist negalima,jokiu zibintu,nieko.Tai net nezinau  g.gif
Aj,gal taip ka viduje sugalvosiu.Jaunieji noretu torta 12  pjaut.
Aplamai,ko nepaklausiu,nieko nezino.apie tilta klausiau,ar vazuosim ir kur,tai nezino,bus matyt.To nezino,ano nezino  doh.gif

tada gal tiktų ta smėlio ceremonija, kur į vazą pila spalvotą smėlį? smile.gif

Mūų jaunieji irgi tokie "gal/nežinom ir t.t." Bet aš griežtai liepiu apsipręst ir viskas smile.gif
Papildyta:
Oo kad ir gintaro dulkėms užtenka labai nedidelio laužiuko. Nes dideliam lauže to efekto net nesimato. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 05 27, 23:08)
sake,kad i dangu nieko leist negalima,jokiu zibintu,nieko.Tai net nezinau  g.gif
Aj,gal taip ka viduje sugalvosiu.Jaunieji noretu torta 12  pjaut.
Aplamai,ko nepaklausiu,nieko nezino.apie tilta klausiau,ar vazuosim ir kur,tai nezino,bus matyt.To nezino,ano nezino  doh.gif

manau neleidzia,nes viskas iki siol siejosi su galimu gaisru.led balionai gaisro nesukels.pasidomekit wink.gif

zidini uzsakiau cia https://www.facebook...eramika?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 27, 22:40)
manau neleidzia,nes viskas iki siol siejosi su galimu gaisru.led balionai gaisro nesukels.pasidomekit wink.gif

zidini uzsakiau cia https://www.facebook...eramika?fref=ts

Aciu 4u.gif

Ten nacionalinis parkas,todel ir neleidzia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į jūsų būrį smile.gif . Svočia busiu 1 kartą. Svočiausiu liepos 25 d. vis paskaitau kaip jums sekasi, bet pati dar nieko neturiu pasidariusi. tikiuosi kaip nors ir as susikaupt ir pradet dirbt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 05 27, 23:14)
Mūų jaunieji irgi tokie "gal/nežinom ir t.t." Bet aš griežtai liepiu apsipręst ir viskas smile.gif

O mūsiškių nieks ir naklausė hihihi.gif Buvo paduota dienotvarkė, kad susiderintų grožio procedūras, o daugiau nieko nežinojo - nei kur važiuos, nei ką ten veiks smile.gif
Atsakyti
sakykite,gal kuri turite pazadu torto maketuka?jei galite atsiuskite i alante86@gmail.com buciau labai dekinga wink.gif
Atsakyti