aciu D,kad sveikinimais rupinsis patys jaunieji,nes tikrai nebezinau kas butu ir neatsibode ir neuzimtu daug vietos namuose ir butu pigu
QUOTE(kvxiux @ 2015 05 27, 14:52)
Sveikos, ka planuojate 12 val. lauke? Ar darysite kuri nors gintaro dulkiu ceremonija? Gal turite siai ceremonijai grazius zodzius?
Planuoju gintaro dulkes. Kur pirksiu dar nežinau, žodžius kokius sakysiu irgi dar nežinau, ieškau
Kažką buvau radus, visai tinkamo, va:
Atmikit, kad laužas dega tik tada kai juo rūpinamasi, kai į laužą dedamos malkos, pučiamas oras.. Uždegtas laužas gali neužgesti visą amžinybę, jei prie jo budėsi ir visada jį pakurstysi.. todėl.. norėdami išsaugoti meilę, kaip ir tą laužą, privalote kiekvieną sekundę, akimirką, ja rūpintis, kad visada degtų jūsų mylimo žmogaus ir jūsų pačių širdyse!!
Dar patobulinus visai ir tiktų. Bet reikia dar variantų paieškoti.
Sveikos svociutes
Pas mane nieko naujo.Tiesa pasakius,isvis nieko nesiruosiu,viska paliksiu paskutinei minutei .Sukneles irgi nerandu,nes tiesiog nebezinau kokios noriu,ypac kokios spalvos pasirinkti (jaunoji jau pakeite nuomone ir leidzia rinktis bet kokia spalva)
12 val nezinau ka daryt,nes nieko kas dega naudot negalima ,tad lauke kaip ir nieko nebelieka,ka galima butu suorganizuot
Pas mane nieko naujo.Tiesa pasakius,isvis nieko nesiruosiu,viska paliksiu paskutinei minutei .Sukneles irgi nerandu,nes tiesiog nebezinau kokios noriu,ypac kokios spalvos pasirinkti (jaunoji jau pakeite nuomone ir leidzia rinktis bet kokia spalva)
12 val nezinau ka daryt,nes nieko kas dega naudot negalima ,tad lauke kaip ir nieko nebelieka,ka galima butu suorganizuot
QUOTE(S&S @ 2015 05 27, 21:57)
led balionai netinka?
--------
as siand suknele nusipirkau.belieka pasisiaurinti ir busiu tokia puse velnio,atsizvelgiant i tai,kad geltona ne mano spalva
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 27, 21:39)
led balionai netinka?
--------
as siand suknele nusipirkau.belieka pasisiaurinti ir busiu tokia puse velnio,atsizvelgiant i tai,kad geltona ne mano spalva
--------
sake,kad i dangu nieko leist negalima,jokiu zibintu,nieko.Tai net nezinau
Aj,gal taip ka viduje sugalvosiu.Jaunieji noretu torta 12 pjaut.
Aplamai,ko nepaklausiu,nieko nezino.apie tilta klausiau,ar vazuosim ir kur,tai nezino,bus matyt.To nezino,ano nezino
Reikia kazkaip seimos zidini nusipirkt,gal zinot kur graziu galima rast?
QUOTE(S&S @ 2015 05 27, 23:08)
Aplamai,ko nepaklausiu,nieko nezino.apie tilta klausiau,ar vazuosim ir kur,tai nezino,bus matyt.To nezino,ano nezino
tada gal tiktų ta smėlio ceremonija, kur į vazą pila spalvotą smėlį?
Mūų jaunieji irgi tokie "gal/nežinom ir t.t." Bet aš griežtai liepiu apsipręst ir viskas
Papildyta:
Oo kad ir gintaro dulkėms užtenka labai nedidelio laužiuko. Nes dideliam lauže to efekto net nesimato.
QUOTE(S&S @ 2015 05 27, 23:08)
manau neleidzia,nes viskas iki siol siejosi su galimu gaisru.led balionai gaisro nesukels.pasidomekit
zidini uzsakiau cia https://www.facebook...eramika?fref=ts
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 27, 22:40)
manau neleidzia,nes viskas iki siol siejosi su galimu gaisru.led balionai gaisro nesukels.pasidomekit
Aciu
Ten nacionalinis parkas,todel ir neleidzia
QUOTE(pupkis @ 2015 05 27, 23:14)
Mūų jaunieji irgi tokie "gal/nežinom ir t.t." Bet aš griežtai liepiu apsipręst ir viskas
O mūsiškių nieks ir naklausė Buvo paduota dienotvarkė, kad susiderintų grožio procedūras, o daugiau nieko nežinojo - nei kur važiuos, nei ką ten veiks