Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

Smagu,kad visų darbai po truputį juda 4u.gif
Mes su vaiku sanatorijoje gulim, tai visi darbai apstojo doh.gif
Gal kas galit atnaujinti svočių sąrašą? žiūriu, kad prisijungiančių gretos vis didėja, tad vėliau bus sunku žinoti kas ir kada svočiaus ax.gif

LORECIUKASS - Svociaus 06.06 ir 08.22
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote ar metrikacijoj liudininkais gali buti dvi moterys? Butu mano sese ir jaunikio sese g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Į temą jungiuosi ir aš. Būim liudininkais draugų vestuvėse rugsėjo 5 d. Tiesa pasakius net ir tiesogiai esame jų piršliai, taip jau gyvenime susiklostė, jog supažindinom juos mes. Bet vestuvės bus kuklios, be bažnyčios, tik metrikacija. Tai vat didžiausia bėda, jog nebus nei muzikantų, nei vedėjo, nors šventė vyks nedidelėje sodyboje. Taigi visas šventės vedimas gula nat mūsų pečių. doh.gif

Temos dar neskaičiau, paskaitinėsiu vėliau.

Šio metu jau brandinu keletą idėjų, tik dar labai tisliai reikia su jaunaisiais vsiką aptarki. Ko jie norėtų, ko nenorėtų ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 05 25, 07:55)
Sveikos, gal kuri zinote ar metrikacijoj liudininkais gali buti dvi moterys? Butu mano sese ir jaunikio sese g.gif

gali būti bet kurie pilnamečiai asmenys.
Atsakyti
Pagaliau atgavau savo kompiuteri!!!!vel galesiu pradeti judeti i prieky,valiooo!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 05 25, 14:26)
Pagaliau atgavau savo kompiuteri!!!!vel galesiu pradeti judeti i prieky,valiooo!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aš irgi laukiu kol pagreitins mano kompą. Biškiuką ramų dadės. Ir tikiuos sutvarkys draiverius nes nepaziuriu filmuotos medžiagos doh.gif o draugės vestuvėse buvo labai daug smagios veiklos
Atsakyti
O kod4ėl negalima parsisiųsti tų failų kur pirmame puslapyje? Jie jau išimti/ištrinti?
Atsakyti
ka duosit pabroliam ir pamergem?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 25, 22:24)
ka duosit pabroliam ir pamergem?

Aš duosiu po buteliuką "Meilės eliksyro" (midaus) su vartojimo instrukcija (čia kažkurioje temoje radau humoristinę medaus vartojimo instrukciją, tai truputį pakoregavau) - su ta mintim, kad greičiau būtų ir sekančios vestuvės.
Atsakyti
Mūsų vedamose vestuvėse nebus nei pabrolių nei pamergių. Žodžiu, teks kitaip suktis iš padėties.

Bet šiaip nenorių aš tų tradiciškų vestuvinių žaidimų ir tų žaidimų su kojinėm ir batais doh.gif o jaunieji irgi nenori. Tai teks gerokai pasukti galvą.

Mūsų su vyru vestuvėse buvo labai gražių idėjų, bet gi nepanaudosiu to paties, jie viską matę jau.

Bet vieną idėja tūrbūt vistiek paimsiu, prikalbėsiu juos vienam dideliam darbeliui. Kadangi svečiai bus nepažystami tarpusavyje, bent jau dauguma. Tai prašysiu jaunųjų, jog apie svečius sukurtų apibūdinimą, linksmą kokį. Pavyzdys iš to ką mes suskūrėm: "Jos kaip princesės, daug įkalbinėti nereikia, tik šiek tiek papudrinti smegenis ir pasirašys visokiem ekstremaliem išsukiam. O kankinant nemigai, esant liūdnai nuotaikai, jos naktiniai dialogai su sienomis, neabejotinai paįvairins naktinį jūsų gyvenimą."

Mes perskaitom ir tas žmogus apie kurį buvo kalbama atsistoja (jei atpažysta, jog apie jį čia), jei ne tai mes įvardinam vardu, pristatysim juos visiems, pakalbinsim dar. Kad vat čia buvo jaunojo pusbrolis Jonas smile.gif

Ši dalis užima nemažai laiko, bet jei geri aprašymai visiems labai įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 26 gegužės 2015 - 11:15
tikrai idomi,negirdeta ideja su sveciu supazindinimu,tik tikrai uztruktu nemazai laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 26, 16:45)
tikrai idomi,negirdeta ideja su sveciu supazindinimu,tik tikrai uztruktu nemazai laiko  g.gif

Na taip, kai svečių daug tada ilgokai užtrunka. Mūsų atveju buvo net 50 0sve2i7, bet bubvo labai geras ved4jas, tai ta valanda praėjo labai greitai.
Ššiuo mūsų atveju svečių bus per pus mažiau, tai ir užtruktumėm trumpiau. Na bet čia dar derybų klausimas su jaunaisiais.

O šiaip ketinu daryti svečiams stoteles šventės vietoje. Nes vis tiek jie pirmieji atvažiuos, o bus ir tokių kurie tik į sodybą ir atvažiuos. Tai, kad turėtų ką veikti paimsiu šampano butelį, gražiai jį apklijuosiu ir pritvirtinsiu daug virvučių su lapeliais. Reikės ant lapukų surašyti, kokie galėtų būti jaunųjų vaikų vardai.

Dar viena stotelės bus su palinkėjimais, bet nenugludinau idėjos dar. g.gif Ta palinkėjimų knyga kažkaip pabodusi, norėtųsi kažko įdomiau. Man labai fainai atrodo idėja su momentiniais fotoaparatais. Bet šiuo atveju tam pinigėlių visai nebus...
Atsakyti