sumuštiniais prie bažnyčios ir gamtoje pasirūpinau aš, kažkaip taip sutarėm su jaunaja.
gėrimų turėsime kažkiek ir mes ir jaunieji, aš pasirūpinsiu vienkartiniais, įsimesiu servetėlių.
viskas taip greitai.. gerai, kad geras oras nusimato
QUOTE(S&S @ 2015 05 16, 12:43)
Vat turejau garbes pabendrauti su antra svocia,tai ji labai siule daryt loterija ,aisku uz pinigus.Ir dar konkursa,kur speliojama vaiko lytis.Irgi uz pinigus
Sakau,pyks po to zmones,kad uz viska dar ir moket reikia.Aj tai tipo ne ne,visiems labai patinka tokie zaidimai
Ir aplamai,sake ,kad kuo maziau ruosciausi,nes niekas to nevertina.Sako sugalvok koki viena zaidima kad muzikantus isleist pavalgyt ir uzteks.Ir i gamta nieko nesiruosk,nereikia.
Dar sake,kad visos vaises prie baznycios ir zakso jaunuju reikalas,tegul patys viska perka ir patys vaisina svecius.
Zodziu labai keistai pasikalbejom.Supratau,kad zmogus nieko nesiruosia ruostis.Nes cia bus ju 5 vestuves ir ji zino,jog niekam niekas neidomu
Aj,pati viska pasiruosiu,su jais tikrai nei tarsiuos nei ka
Sakau,pyks po to zmones,kad uz viska dar ir moket reikia.Aj tai tipo ne ne,visiems labai patinka tokie zaidimai
Ir aplamai,sake ,kad kuo maziau ruosciausi,nes niekas to nevertina.Sako sugalvok koki viena zaidima kad muzikantus isleist pavalgyt ir uzteks.Ir i gamta nieko nesiruosk,nereikia.
Dar sake,kad visos vaises prie baznycios ir zakso jaunuju reikalas,tegul patys viska perka ir patys vaisina svecius.
Zodziu labai keistai pasikalbejom.Supratau,kad zmogus nieko nesiruosia ruostis.Nes cia bus ju 5 vestuves ir ji zino,jog niekam niekas neidomu
Aj,pati viska pasiruosiu,su jais tikrai nei tarsiuos nei ka
aš skaitau ir apšalu su kas penktu žodžiu. nu tundra nu tipo penkiose vestuvėse buvo? keista, jei šitaip svočiavo, kad dar kviečia. jokių rinkimų, mes net svarstom dėl vyro brolio vestuvių kiek vokelin dėti, nes eisiu viena vyras neturės galimybės grįžti, o su finansais didelė problema nutiko. o jei dar ale aukcionas ir įsigyt batų raištelius už 10eurų, tai...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 18, 14:50)
as pries 2m dariau aukciona.tiesa,pardavinejau pirsli is vakaro moteriskem isdalinau po slapta vokeli,kurio liepiau netikrinti.o ryte paskelbiau ,kad parduodamas niekam nebereikalingas daiktas-pirslys.visos moteriskes plese savo turimus vokus ir ziurejo ka turi(kiekviename voke buvo sudetos skirtingos sumos ''pinigu'').Jos ten ''ardesi'',konkuravo,kol galiausiai pirsli visgi nusipirkau as ,nes turejau daugiausiai tiesa,jei darysit kas sita reikala,turekit omenyje,kad jum reikia tureti tiek pinigu,kad visas praspjautumet,net tuo atveju,jei susiprotes susimesti pasiseke man,kad mano atveju nesusiprotejo
pasiseke
--------
kas del muzikantu,tai kiek teko dalyvauti vestuvese,tai jie groja kol sveciai valgo,o patys valgyti eina betkada,kada susiderina su seimininkem(jos jiem kazka pasildo ir tiek).Bent jau man neteko matyti,kad visi kartu valgytu
pasiseke
--------
kas del muzikantu,tai kiek teko dalyvauti vestuvese,tai jie groja kol sveciai valgo,o patys valgyti eina betkada,kada susiderina su seimininkem(jos jiem kazka pasildo ir tiek).Bent jau man neteko matyti,kad visi kartu valgytu
prajuokinai su tuo pardavinėjimu mano vyras kadangi nepiršlys, neišdegs. ir taip sakė nebūsiu nei klounu nei vedėju. jei nori piršlių lai ima kitus.
QUOTE(jurslan @ 2015 05 18, 18:12)
sumuštiniais prie bažnyčios ir gamtoje pasirūpinau aš, kažkaip taip sutarėm su jaunaja.
gėrimų turėsime kažkiek ir mes ir jaunieji, aš pasirūpinsiu vienkartiniais, įsimesiu servetėlių.
jei sutarėt taip, tada jau čia jūsų reikalas. bet į gamtą dažniausiai pasirūpina mamos ar šeimininkės.
prisiminiau, kaip per pusbrolio vestuves mums neliko gamtoj maisto, nes storoji bendruomenė (neįsižeiskit apvalutės, bet ten vaizdas buvo baisus. Stovi akyse, kaip iš nagų šokoladą laižo, ir :kur nukišot sausainius!") viską išgraibstė per porą minučių ir dar užkriokė kai sausainius nukėlė toliau
su pasiruošimu stoviu, užtingėjau. pritrūkau akmenukų tai laukiu gero oro ir spausim prie jūros. iki liepos noriu susirašyt viską ir ramiai laukti rugpjūčio 1d
paskaiciau ir sokas man, kad tokiu svociu atsiranda visos pramogos tik su pinigu rinkimais is sveciu
As galvojau daryti pirslio aukciona, kai ji kars, toks, kaip pirslio daiktu ispardavimas, sus simbolinem kainom, bet pasitarem su jaunaisiais, kad nedarysim, ir man susitaupys islaidu ir sveciam bus geriau
Bet labai patiko mintis su pirslio pardavinejimu, jei nesupyksit, pasinaudosiu sia mintim, siek tiek pagal save padarysiu, bet netikrus pinigus isdalinsiu moterukem, susgadins si mintis per pirslio korima
Pasirasiau scenariju iki sokiu, liko dar daug pasirasyt, dar susideliot ka nusipirks, o laikas sparciai bega, net baisu darosi kaip viska reikes suspeti
As galvojau daryti pirslio aukciona, kai ji kars, toks, kaip pirslio daiktu ispardavimas, sus simbolinem kainom, bet pasitarem su jaunaisiais, kad nedarysim, ir man susitaupys islaidu ir sveciam bus geriau
Bet labai patiko mintis su pirslio pardavinejimu, jei nesupyksit, pasinaudosiu sia mintim, siek tiek pagal save padarysiu, bet netikrus pinigus isdalinsiu moterukem, susgadins si mintis per pirslio korima
Pasirasiau scenariju iki sokiu, liko dar daug pasirasyt, dar susideliot ka nusipirks, o laikas sparciai bega, net baisu darosi kaip viska reikes suspeti
QUOTE(rivadera @ 2015 05 19, 00:48)
...storoji bendruomenė (neįsižeiskit apvalutės, bet ten vaizdas buvo baisus. Stovi akyse, kaip iš nagų šokoladą laižo, ir :kur nukišot sausainius!") viską išgraibstė per porą minučių ir dar užkriokė kai sausainius nukėlė toliau
Aš tik antrą dieną prisiminiau, kad pirmąją praktiškai nieko nevalgiau, tik karštą paknebinėjau. Kaip įdėjo diedulis šaukštą baltos mišrainės ir mėsos galelį, taip ir radau, kai kitądien atvažiavom tvarkytis
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 19, 17:39)
Aš tik antrą dieną prisiminiau, kad pirmąją praktiškai nieko nevalgiau, tik karštą paknebinėjau. Kaip įdėjo diedulis šaukštą baltos mišrainės ir mėsos galelį, taip ir radau, kai kitądien atvažiavom tvarkytis
aš dar prisimenu, lyg vakar nors buvo prieš devynis metus va ten buvo baisu. ėdė ten jos.
Net išvykstant kai davė valgyti buvo švediškas stalas, tai susitempė kėdes, susėdo, ir kitiem vietos neliko, valgėm virtuvėj
ir vestuvės buvo totaliai su visom tradicijom, visom lyrinėm eilėm, kraičio kiekvieno daikto apipasakojimu buvo super nuobodžios vestuvės. o žmonių - 92 kėdės buvo prie stalo ir dar atnešė papildomai jų dadėjo... va tokiose antrą kartą nesudalyvaučiau nieku gyvu o baisiausia kad antrą dieną jaunieji atėjo kaip į pliažą! su džinsais, belekokiom maikutėm. žodžiu, kai mes su sukniom, jaunieji ilsėjosi. mamo mamai kąsnis burnoj užstrigo
teko dalyvaut vestuvėse su daugiau nei šimtu žmonių, bet buvo smagios šaunios, su žaidimais, bet be graudenimų baisių...
QUOTE(rivadera @ 2015 05 20, 20:10)
aš dar prisimenu, lyg vakar nors buvo prieš devynis metus va ten buvo baisu. ėdė ten jos.
Net išvykstant kai davė valgyti buvo švediškas stalas, tai susitempė kėdes, susėdo, ir kitiem vietos neliko, valgėm virtuvėj
ir vestuvės buvo totaliai su visom tradicijom, visom lyrinėm eilėm, kraičio kiekvieno daikto apipasakojimu buvo super nuobodžios vestuvės. o žmonių - 92 kėdės buvo prie stalo ir dar atnešė papildomai jų dadėjo... va tokiose antrą kartą nesudalyvaučiau nieku gyvu o baisiausia kad antrą dieną jaunieji atėjo kaip į pliažą! su džinsais, belekokiom maikutėm. žodžiu, kai mes su sukniom, jaunieji ilsėjosi. mamo mamai kąsnis burnoj užstrigo
teko dalyvaut vestuvėse su daugiau nei šimtu žmonių, bet buvo smagios šaunios, su žaidimais, bet be graudenimų baisių...
Skaitau ir darosi tai juokinga, tai graudu reikejo turet kantrybes atbuti tokioje puotoje
O kas liecia uzkandzius gamtoje ir sveikintojams, tai jaunoji tuo pasirupins, net nekilo klausimu del to
Dar ji mane pradziugino, kad nereikes svocios korvojaus, tai atpuls vieno torto kepimas
O siaip jau pirmai dienai scenariju, kaip ir susideliojau, tik nezinau kada daryti ta smelio ceremonija, ar pirmoje dalyje (per pirma uzsedima), ar antroje (antru uzsedimu)? pirmam bus komendantu rinkimai, seimos zidinys, tai gal ir ta ceremonija pirmoj, pries visus valsus ir polkas?
O antroje, jau linksmesni zaidimai jauniesiems?
Del vaiku vardu, as siusiu du lapus, viena rozini, kita zydra, juos idesiu i remeli, tik be stiklo, ir tas kas galvoja, jog gims mergyte raso mergytei varda ant rozinio lapo, kas galvoja, kad berniukas raso ant zydro berniukiska varda.
O kad jaunieji nenuobodziautu kol sveciai rasys vardus (sveciu apie 60), jie tuo tarpu issirinks seimos finansininka, rinks is pupu centus, paskui juos i taupykle subersim, kaip pirma seimos biudzeta.
QUOTE(kvxiux @ 2015 05 20, 12:42)
Sveikos, kaip planuojat vardų rinkimą vaikams? Pernai, aš siunčiu du puoštus indelius. Į vieną dėjom berniuko vardus, į kitą mergaitės, bet šiemet nenoriu kartotis... Gal turite idėjų?
Ačiū.
Ačiū.
jau mačiau kažkur, tai nebūsiu labai originali: nupirkau du bodžius, melsvą ir rožinį, juos įpakuosiu, kad nesimatytų, kur koks, įdėsiu į indą. Pirma turės išsitraukt, atseit burtai, koks bus pirmagimis, o paskui išpakuojam ir siunčiam abu ir rašo svečiai su markeriais (kuriuos įdėsiu į tą patį indą) vardus ant abiejų.
QUOTE(eglejk @ 2015 05 19, 15:37)
mes tai sita aukciona darem vietoj korimo
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 19, 18:39)
Aš tik antrą dieną prisiminiau, kad pirmąją praktiškai nieko nevalgiau
va va,tokia jau musu dalia man dar pasiseke,kad salia sedejo 1pabrolys,tai tas ramybes nedave,vis sefavo mane
QUOTE(kvxiux @ 2015 05 20, 12:42)
Sveikos, kaip planuojat vardų rinkimą vaikams? Pernai, aš siunčiu du puoštus indelius. Į vieną dėjom berniuko vardus, į kitą mergaitės, bet šiemet nenoriu kartotis...
as tai pries 2m. nebuvau originali nezinau ka cia siemet idomesnio sugalvojus
QUOTE(rivadera @ 2015 05 20, 20:10)
o baisiausia kad antrą dieną jaunieji atėjo kaip į pliažą! su džinsais, belekokiom maikutėm.
mano anyta irgi pasibaisejo,kai antra diena,t.y.ryte mes su pirsleliu nusileidom apsirenge sportine apranga nu visi taip idomiai ziurejo:D bet kai visus surikiavau ir pravedziau rytine manksta,visi suprato.kai veliau persirengus atejau,pasitiko su sypsenom QUOTE(Milledi* @ 2015 01 27, 19:46)
benukas1 - mielai priimsim Labas, prisijungus
Oho, žiūriu rugpjūčio 15d labai populiari šiais metais
Teko girdėti, kad yra spec.popieriaus, kurio pagalba galima spausdinti ant šviesių marškinėlių (čia kur uždedi ir užlygini su lygintuvu). Gal kam teko ką nors panašaus daryti?
Oho, žiūriu rugpjūčio 15d labai populiari šiais metais
Teko girdėti, kad yra spec.popieriaus, kurio pagalba galima spausdinti ant šviesių marškinėlių (čia kur uždedi ir užlygini su lygintuvu). Gal kam teko ką nors panašaus daryti?
Taip teko to popieriaus yra daug kur pirkti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 20, 23:17)
mes tai sita aukciona darem vietoj korimo
va va,tokia jau musu dalia man dar pasiseke,kad salia sedejo 1pabrolys,tai tas ramybes nedave,vis sefavo mane
as tai pries 2m. nebuvau originali
nezinau ka cia siemet idomesnio sugalvojus
mano anyta irgi pasibaisejo,kai antra diena,t.y.ryte mes su pirsleliu nusileidom apsirenge sportine apranga nu visi taip idomiai ziurejo:D bet kai visus surikiavau ir pravedziau rytine manksta,visi suprato.kai veliau persirengus atejau,pasitiko su sypsenom
as tai pries 2m. nebuvau originali
nezinau ka cia siemet idomesnio sugalvojus
mano anyta irgi pasibaisejo,kai antra diena,t.y.ryte mes su pirsleliu nusileidom apsirenge sportine apranga nu visi taip idomiai ziurejo:D bet kai visus surikiavau ir pravedziau rytine manksta,visi suprato.kai veliau persirengus atejau,pasitiko su sypsenom
Cia kita faina idėja. O ten nu baisu. Per maniškes antros pficialios dienos nebuvo. Ir tai aš sugebėjau atrodyt jaunąja. Buvau su baltu lininiu kombiu, užsidėjau nuometą ir daudonus crocs flat (ant padų buvo pūslės, planavau patogias basutes platformines). Bet visi matė nuotaką nors susirinkom ryte tik šaltibarščių ir padūkt. Ošėm ilgai kaip vaikai ant batuto