Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Asterija @ 2015 01 28, 20:34)
Laimusiux, ka gero turit?  ax.gif

Aha ir man idomu smile.gif kas gero liko? biggrin.gif

O kaip siaip galvojat sutikima ryte padaryti? Gal kokiu nauju minciu, kazkaip.skaitau viskas tas pats, man is vis norisi vis ka kitaip, o kadangi leliuka auginu tai naktim minciu kalnas maitinant smile.gif jau net sapnuoju smile.gif
Atsakyti
sapnuoju ir as jau vestuves:DDD noriu padaryti idomia svetsuves tai vis suku galva ka cia tokio gero ir naujo sugalvojus:))
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 28, 21:53)
sapnuoju ir as jau vestuves:DDD noriu padaryti idomia svetsuves tai vis suku galva ka cia tokio gero ir naujo sugalvojus:))

Vat buteny norisi padaryti grazia svente jaunimui, tuo labiau busimi musu sunaus kriksto tevai smile.gif
Uz tai ir norisi grazios nenuvalkiotos sventes.
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 01 28, 22:12)
Vat buteny norisi padaryti grazia svente jaunimui, tuo labiau busimi musu sunaus kriksto tevai smile.gif
Uz tai ir norisi grazios nenuvalkiotos sventes.

Man lygiai tas pats bigsmile.gif Vestuvės irgi sūnaus būsimi krikšto tėveliai lotuliukas.gif
Sunkiausia tai, kad per mūsų vestuves buvo gražių idėjų, tačiau kadangi jie buvo per mūsiškes, tai to paties nepadarysiu ax.gif
Atsakyti
Na va, jungiuosi ir aš smile.gif
gal kiek vėlokai, atsižvelgiant į tai, kiek laiko liko iki vestuvių( jos vasario 13), bet vistiek liejuosi į jūsų būrį.
Pakviesti piršliauti buvome mažiau nei 2 mėn iki vestuvių, tai tikras galvos skausmas dienom naktim
Tikiuosi viskas bus gerai
Dabar darau scenarijų, su rankdarbiais ir pirkiniais didžiąją dalį jau pasidarėm
Gal kur ir rašėte, bet neberandu. Labai būtų aktualu, jei padėtumėt su žodžiais, kuriuos sakysit gintaro ceremonijos metu. Taip pat mąstau apie klausimus, kurie užduodami per žaidimą, kur jaunieji sėdi nugaromis ir kilnoja batus?
Būčiau laaaaaabai dėkinga, jei pagelbėtumėt, nes laikas btaip nenumaldomai senka, kad baisu darosi doh.gif
Papildyta:
Taip pat suku galvelę dėl pažadų. Sugalvojau, kad reikia daryti ne pažadų tortą, o pažadų loteriją. Prie stalo kortelių bus prisegtas pažadas, kurį reikės nutrinti. Laužau galvą dėl to, kokius žodžius sakyti reikėtų.
Beje, gal kuriai teko daryt loteriją? kaip padaryt, kad nenubėgtų guašas? Nes nutrinamas laukas bus ne per visą popieriaus lapuką, o jis dar truputėlį slidesnis. Guašas nubėga, gražiai neužsitepa. Nebežinau, ką daryti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
brazzyte - labas mirksiukas.gif
Žaidimui galite naudoti šiuos klausimus:
1.kas pirmasis prisipažino meilėje?
2.kas pirmojo bučinio iniciatorius?
3.kas greičiau užpyksta?
4.kas pirmas eina taikytis?
5.kuris vesis piršlį į barą?
6.pas kuriuos tėvelius švęsite šventes?
7.pas kuriuos tėvelius dažniausiai paliksite vaikus?
8.kuris būsite šeimos galva?
9.kuris būsite atsakingas už lovos žaidimus?
10.kuris uždirbsite pinigus?

Tuos klausimus radau senose temose, gal pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 01 29, 09:09)
brazzyte - labas mirksiukas.gif 
Žaidimui galite naudoti šiuos klausimus:
1.kas pirmasis prisipažino meilėje?
2.kas pirmojo bučinio iniciatorius?
3.kas greičiau užpyksta?
4.kas pirmas eina taikytis?
5.kuris vesis piršlį į barą?
6.pas kuriuos tėvelius švęsite šventes?
7.pas kuriuos tėvelius dažniausiai paliksite vaikus?
8.kuris būsite šeimos galva?
9.kuris būsite atsakingas už lovos žaidimus?
10.kuris uždirbsite pinigus?

Tuos klausimus radau senose temose, gal pravers 4u.gif

Ačiū labai labai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, kazko aptilusios svociutes :-). Jokiu ideju jokiu pamastymu, ku ku ruoskimes kol grazus orai neveja lauk :-)
Atsakyti
Gal kas zino, turi ar girdejo zodzius kokius tevams galeciau pasakyti apie paukscius, namus, tevus kazka panasaus, kadangi galvoju padovanoyi kaip minejau inkiliukus tevams, galvoju uzdeciau fona aktoriu trio tos dainos pauksciai ir kazka paskaityti noreciau i tema :-)
Atsakyti
per tv pamaciau kelis zaidimukus, kuriuos galima panauditi,
1. patikrinti vyru miklias rankas - kas greiciau istrauks serveteles is dezutes.
2. sudeti kokius 20 vnt tualetinio popieriaus ritinelius, ateina 2savanoriai ir kuris daugiausia nuridens nuo nubreztos linijos iki tam tikro tasko(nupaisyti staciakampio formos ploteli).beje, tualetiniai turi buti skirtingi, vienam pvz baltas,kitam baltas su raudonais ir pan:) kad atskirti butu lengviau,tikiuosi aiskiai paaiskinau:)
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Aš irgi prisijungiu prie jūsų, būsim daugiau liudininkai nei piršliai, tačiau eame įpareigoti poras užimti gamtoje, bei šiaip patys norime prisidėti prie jaunųjų šventės, tuo labiau, kad jaunoji mano sesuo dvynė smile.gif

Didžioji diena birželio 13 smile.gif

Prieš metus buvo mano pačios vestuvės, piršliai darė ir laikraštuką, ir diplomus jauniesiems, jog baigė meilės universitetą ir surašyti pažymiai tai kažakaip nebesinori kartotis :| gal jūs žinot kokių idėjų dar nelabai žinomų, kad pakeisti mano minėtas g.gif

Aš pati galiu pasidalinti keleta idėjų iš savo vestuvių, ką darė piršliai.

Vienas iš žaidimų gamtoje buvo toks, kad buvo padarytos puzlės iš jaunųjų nuotraukų ir poroms reikėjo sudėt, buvo keletas skirtingų nuotraukų, kuri pora sudėjo greičiausiai ta ir laimėjo, paskui tas puzles paliko poroms dovanų.

Paskui ant dovanu maišelių užklijavo jaunujų vardus, ant kiekvieno maišelio po raidę, ir poros turėjo atspėt kas maišelyje iš tos raidės įdėta, sakė bandė dėti juokingesnius daiktus, atspėjas žmogus apsiima daiktą smile.gif

Dar vienas žaidimas buvo toks, kad duoda porai 2 vandens šautuvukus mažus ir uždega žvakę, pastato toliau ir pasako na pažiūrėsim, kas poroje numalšina aistras, pykčius ir pan.

Dar buvo kažkoks žaidimas, kad reikėjo gerti gėrimą per suvertus šiaudellius, ten ilgas šiauelis gavosi, bet sakė poros prisijuokė, nes sunku traukti smile.gif mes patys praktiškai visą laiką prasifotkinom, tai nelabai daug matėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asterija @ 2015 01 26, 21:20)

beje, jei rasite kas smuikininke, brukstelkit kontaktus, noriu jauniesiems staigmena padaryt smile.gif

nežinau iš kokio tu miesto ieškai smuikininkės, bet aš kai ieškojau savo vestuvėms pati, tai susidomėjau keliomis:
1. Ieva iš Vilniaus, kontaktai: smuikininke.ieva@gmail.com, tel. 8 658 27567, parašiau el. laišką, tai atrašė ir video atsiuntė.
2. Klementina iš Kauno: klementinad@gmail.com, tel. nr. 862019920. Greit irgi atrašo ir bendrauja, paklausius pasako kokius kūinius groja ir pan.

Be to, abi jos pasiryžusios atvažiuot į bet kurį miestą, tik aišku teks susimokėti už kurą jums smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brazzyte @ 2015 01 29, 02:48)

Gal kur ir rašėte, bet neberandu. Labai būtų aktualu, jei padėtumėt su žodžiais, kuriuos sakysit gintaro ceremonijos metu.
Taip pat mąstau apie klausimus, kurie užduodami per žaidimą, kur jaunieji sėdi nugaromis ir kilnoja batus?
Būčiau laaaaaabai dėkinga, jei pagelbėtumėt, nes laikas btaip nenumaldomai senka, kad baisu darosi doh.gif

Dėl gintaro dulkių, siūlau pasiskaityti ir papasakoti tikrąją gintaro dulkių reikšmę, bent taip darė vedėjas vestuvėse, ir tada visi linki garsiai kažko jauniesiems ir meta dulkes..

Dėl klausimų, žaidime, kur jaunieji sėdi nugaromis ir kilnoja batus, mūsų vestuvėse vedėjas kalusė:
1. Kuris daugiau uždirba?
2. Kuris dažniau sako myiu?
3. Kuris labiau mėgsta bučiuotis?
4. Kas dažniau atneša kavą rytais į lovą?
5. kas yra šeimos galva?
6. Kuris išlaidenis (ar kažkas tokio)?
7. Kas dažniau pameta daiktus?
Atsakyti