Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(eglejk @ 2015 05 07, 16:53)
O gal kas Urmo bazese buvot? Ar yra ten suknelio padoresniu? Ir kaip ten kainos? Galvojam grize vaziuot i ten pasidairyt smile.gif

Jei plona ir daili, tai rasit, bet jei bišk daugiau pavalgius, geriau važiuokit į Gariūnus.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 07, 19:56)
Jei plona ir daili, tai rasit, bet jei bišk daugiau pavalgius, geriau važiuokit į Gariūnus.

Bent jau as gariunuose nieko neradau.Kelis kartus buvau apsiziuret,tai nieko tinkamo nepamaciau g.gif
Man dar ir su spalva sunkoka ,ryskesniu,melynu,raudonu,zaliu ,,negalima,, ,tai ir nera is ko rinktis doh.gif

Siaip,tai radau interneto platybese patinkanti modeli,galima butu tokia pat suknele pasisiut.Tik vat del spalvos neapsisprendziu g.gif doh.gif

Mano kompas irgi vos gyvas,tai nauja nusipirkau ir ramiai galesiu ruostis toliau ax.gif

Olenka777,puiku,kad viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
[URL=http:// http://www.videovest...imas-video-0311]zaidimas su bataid[/URL]
Video idetas angliskas bet manau tikrai suprasit. Dariau per puskes vestuves tikrai rekomenduoju. Daug kam labai naujas nematytas zaidimas ir labai linksmas
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 07, 21:55)
Daug kam labai naujas nematytas zaidimas ir labai linksmas

aciu,.bet jau pries 2m ji naudojom,jau daug kas zinojo
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 07, 21:17)
aciu,.bet jau pries 2m ji naudojom,jau daug kas zinojo

Tai as pries metus naudojau daug kam staigmena buvo dar.... dabar turbut jau zinoma
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 07, 20:56)

Save priskirciau tikriausiai prie megeju pavalgyti biggrin.gif nesioju 40, M/L dydi, tai jauciu tokiom Urmo bazese nera ko kojos kelti, nieko nerasiu sad.gif

Teks tuomet pirmiausia i gariunus lekti, jau panika mane ima del sukneles, bus kaip toj dainoj apie Martyna tik "Ieskok panele prastesnes sukneles" doh.gif

Dar turiu kalusima, dalijantis pareigas neapsisprendziu ka daryti, ar balionus jauniesiems sprogdinti, ar tuos batus kilnoti? g.gif kaip manot, kas geriau?
Atsakyti
Aš nusipirkau bazėje suknelę ir ji kainavo 224 Lt smile.gif Labai džiaugiuosi, nes nuoma tikrai lb nepigi smile.gif

o dėl pareigų dalybų, aš vienose vestuvėse dariau balionus, o kitose batus:) Toks pasirinkimas buvo, nes abi poros buvo labai skirtingos smile.gif viena pora negali pakęsti balionų ir visokių sintetinių dalykų, jie "Ekologiški" smile.gif Todėl žaidėme su batai.

Jei pažįstate porą, tai manau bus lengva nuspręsti wink.gif

QUOTE(eglejk @ 2015 05 07, 15:53)
As irgi suknele jau geriau pirksiu, paskui parduodama vis kazkiek atgausiu, nes tikrai nuomos kainos neadekvacios pardavimo  schmoll.gif

O gal kas Urmo bazese buvot? Ar yra ten suknelio padoresniu? Ir kaip ten kainos? Galvojam grize vaziuot i ten pasidairyt smile.gif

O as dar siandien soka dideli apturejau  doh.gif Visa reikalinga medziaga susikelus i harda, bet pradetas kurti scenarijus liko kompe, o kompas pradejo streikuoti, vis mete pranesimus, kad trumpai tariant, jam sakes, tai gal pusvalandi laiko keliau ta viena scenariju i harda, vis uzluzdavo kompas  doh.gif  bet pavyko ikelti, tai atsikvepiau lengviau  blink.gif  o kompui sakutes parejo, liudna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvxiux: 08 gegužės 2015 - 13:38
QUOTE(kvxiux @ 2015 05 08, 14:29)
Aš nusipirkau bazėje suknelę ir ji kainavo 224 Lt smile.gif Labai džiaugiuosi, nes nuoma tikrai lb nepigi smile.gif
o dėl pareigų dalybų, aš vienose vestuvėse dariau balionus, o kitose batus:) Toks pasirinkimas buvo, nes abi poros buvo labai skirtingos smile.gif viena pora negali pakęsti balionų ir visokių sintetinių dalykų, jie "Ekologiški" smile.gif Todėl žaidėme su batai.

Jei pažįstate porą, tai manau bus lengva nuspręsti wink.gif

Tai va, kad jiem tiktu tiek balionai, tiek batai, todel ir neapsisprendziu ax.gif
Atsakyti
su batais mažiau pasiruošimo wink.gif O balionus reikia pūsti biggrin.gif
Jei atvirai, stebėti su batais smagiau smile.gif Nes matosi, kaip skiriasi arba su tampa abiejų jaunųjų nuomonės smile.gif

QUOTE(eglejk @ 2015 05 08, 14:03)
Tai va, kad jiem tiktu tiek balionai, tiek batai, todel ir neapsisprendziu  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvxiux: 08 gegužės 2015 - 14:12
QUOTE(eglejk @ 2015 05 08, 11:50)
Save priskirciau tikriausiai prie megeju pavalgyti biggrin.gif

blink.gif cia gal kazkas kitas naudojasi tamstos anketa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 05 08, 23:35)
blink.gif  cia gal kazkas kitas naudojasi tamstos anketa  blink.gif

oi ne, sita tamsta pati savo anketa naudojasi lotuliukas.gif Megstu skaniai ir daug pavalgyti, o paskui sedziu ant dietu biggrin.gif ir taip visa savo gyvenimeli doh.gif
Nesu backute, bet ir ne nendrele, neiseitu man uz greblio koto pasikavoti, is karto pamatytu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2015 05 09, 10:30)
oi ne, sita tamsta pati savo anketa naudojasi  lotuliukas.gif  Megstu skaniai ir daug pavalgyti, o paskui sedziu ant dietu biggrin.gif ir taip visa savo gyvenimeli  doh.gif
Nesu backute, bet ir ne nendrele, neiseitu man uz greblio koto pasikavoti, is karto pamatytu  lotuliukas.gif

o aš galėjau už grėblio kavotis ax.gif bet jau nenorėčiau tokia būt. dabar noriu numest biškiuką, bet ne iki 51kg schmoll.gif

pasiruošimas kol kas nestiprus bet reik tik susidėliot.

dėl pasiskirstymo tai ir klausimus apie juos darysiu tuo pat metu su batais. pirma klausima, o po to pasakysiu kad taip gražiai viskas vyksta tai ir pareigas pasiskirstykim arba gal lapelius sudėsiu į dėžutę gražią ir trauks jie. nebus kaip paruošt balionus man. toli važiuot mums. nors jaunoji prašė padėt su papuošimais gal iš vakaro prisipūst išeis.
Atsakyti