Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 04, 15:52)
Oi kaip aciu  4u.gif
Papildyta:
Nu kaip dziaugiuos beveik scenarijus baigtas  thumbup.gif  zaidimuku radau neblogu. Priesaiku linksmu! Dabar daug geriau atrodo viskas. Tik su poravimu dar galva suku

o gal galite pasidalinti žaidimais ir priesaikomis? smile.gif

arba čia arba galite man į paštą atsiusti giedre_giee@yahoo.com ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 04, 15:09)
o gal galite pasidalinti žaidimais ir priesaikomis? smile.gif

arba čia arba galite man į paštą atsiusti giedre_giee@yahoo.com  ax.gif  blush2.gif

jazau kiek cia daug bus doh.gif nu bet gal nepyksit

sita darysiu po spynu surakinimo
Jaunieji kartoja paskui svočią/piršlį: jie deda ranka sau prie sirdies
Mes (jaunieji) susituokėme savo noru, todėl, mylėdami ir gerbdami vienas kitą, prisiekiame:
JAUNOJI:
Aš prižadu mylėti savo vyrą,
visada budėti prie tavo lovos,
apkloti, jei šalta, atkloti, jei karšta,
visos algos neatimti,
nesibarti, jei grysi austant auštant,
nešniukštinėti potavo kišenes,
pagausėjus šeimai, nevaryti taves prie lopšio,
maudantis tau nuplauti nugarą,
nelaikyti namuose kočėlo.
JAUNASIS:
Aš prižadu mylėti savo žmoną,
visos darbovietėje gautos algos neslėpti nuo taves
, atsiradus vaikams, vystyklu neplausiu,
Uzdirbsiu ant pampersu.
Tau pasiuntus į parduotuvę,
grįžti tą pačią parą,
Moters dieną švęsti su draugais,
Mylesiu uosvene .
ABU JAUNIEJI:
Mes prižadame jūsų akivaizdoje gražiai sugyventi ir auksines vestuves švęsti kartu su jumis.
..........................................
Ant kiekvieno staliuko svečiams arba ant didelio stalo keliose vietose padėkite stiklainėlių su popieriukais, ant kurių užrašytos trumpos linksmos užduotys (galite prie popieriukų pritvirtinti spalvotus siūliukus ar kaspinėlius, kad būtų patogiau ištraukti). Stiklainio etiketė galėtų skambėti taip: „IŠTRAUK LAPELĮ, JEI JAU NEBETURI KĄ VEIKTI“, arba „JEI JAU PRADEDI ŽIOVAUTI, IŠTRAUK LAPELĮ“.

Užduočių pavyzdžiai: paspausti ranką sėdinčiam iš dešinės; paglostyti žmogų, sėdintį priešais; nematant nukniaukti batą priešais sėdinčiam (palindus po stalu); nuvilkti švarką piršliui; surasti kažką raudono ir atnešti savo antrai pusei; atsistoti, pritūpti ir pašokti; padaryti 10 pritūpimų; ant servetėlės nupiešti savo portretą ir padovanoti jauniesiems; surasti rožę ir ją įteikti jaunajai; pasakyti šalia sėdinčiam komplimentą, parodyti liežuvį priešais sėdinčiam, pasakyti „aš tave myliu“ moteriai su mėlyna suknele arba vyriškiui su baltu kaklaraiščiu ir t.t.

cia sita biski perdarysiu kiek kitaip: pasiimsiu toki I kelione, kol vaziuosim jeigu tik snekos ir veiklos truksata ir traukiam, gamtoj tik stygius veiklos ir traukiam.
.......................
Ant stalo padėkite kortelių su klausimais, į kuriuos svečiai turėtų atsakyti ir taip padėti jauniesiems pradėti šeimyninį gyvenimą bei nugyventi jį laimingai. Klausimai galėtų būti: Kiek vaikų mums reikėtų susilaukti? Kokiu vardu turėtume pavadinti savo pirmagimį/pirmagimę? Ką turėtume veikti per pirmąją vestuvinę naktį? Kur turėtume skristi medaus mėnesio? Ką turėtume veikti per savo medaus mėnesį? Kokia laimingos santuokos paslaptis? Kaip turėtume švęsti savo pirmąsias vestuvių metines? Kas turėtų pirmas atsiprašyti susipykus? Kiek kartų per savaitę...? Kada turėtume pradėti „daryti“ vaikus? Ir t.t.

cia jau ant stalo desiu tik reikia kazka sugalvoti kur sumestu viska su atsakymais.
............
Jaunieji pastatomi prieš svečius.Jiems duodama puokštė balionų.Kiekviename balione yra po lapuką su pareiga.Reikia susprogdinti balioną, ir perskaityti lapuką.
(Pažymėti balioną ir perspėti jaunuosius, kurį skaityti paskutinį)
AŠ:Dabar paskirstysime pareigas jauniesiems:
Pareigos:
-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
Indus plausiu AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisi TU
Vaikus gimdysi TU
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
Su ufonautais kalbėsi TU
Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
Reikia:Lapukų su pareigom
15 balionų
Juostelės balionams
Ant ko nors balionus surišti
Grafkės balionams sprogdinti
Cia sitas senas jau tikrai bet seniai man matytas tai pamasciau kad gal ir nieko butu
..........
Prašysiu vėl visų dėmesio. Kaip matote pas mane rankose kopūstas. Šiame kopūste yra paslėpti lapeliai su vaikų vardais, jums, mielieji, reikia plėšyti kopūsto lapus ir kuo greičiau surasti tuos lapelius, kad sužinoti kiek vaikų ir kokias vardais jūs turėsite.
(Paduodamas kopūstas, jaunieji jį plėšo, bet lapelio ten neranda)

Na ką galiu aš pasakyti, per anksti brangieji tuokiatės, jeigu dar nežinote, kad vaikų kopūstuose nebūna! Kadangi jūs dar naivūs kaip vaikai tai jums dovanojame šias dovanėles.
(jaunajam padovanojama mašinytė, o jaunajai lėlytė).

Turėti – kopūstą, mašinytę ir lėlytę.

cia dar daug kas kopinta is intero tai neperdirbau dar normaliai ax.gif

Papildyta:
o ar zinot ta zaidima su batais? ziauriai nerialus dariau pernai per vestuves labia labia visiems patiko visi prisijuoke gaila kad puse sveciu tupaciu siose vestuvese tai bedarysiu jo
Papildyta:
ai laiska gandrui dar siusim gamtoj, ar zinot sita?
Papildyta:
Išgerk dar šaukštelį
Žaidime turi dalyvauti ne mažiau nei dvi poros. Poros gauna vieną stiklinę su brendžiu, alumi, vynu ar bet kuriuo kitu alkoholiniu gėrimu ir vieną mažą šaukštelį. Vyrukai turi paimti merginas ant rankų, o šios šaukšteliais kuo greičiau sugirdyti gėrimą vyrukams. Laimi pora, kuri greičiausiai įvykdo užduotį

dar sita galvoju... bet mastau kad gal apsitaskys labia.....tai va ir nzn
Atsakyti
žiurstą tokį nupirkau, bus be skarelės.

prijuostė

laikas tirpsta.. scenarijaus 30% parašyta, pasiruošimų kokių 10 proc doh.gif na bet aš paskutinės minutės žmogus, spėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2015 05 04, 17:59)
žiurstą tokį nupirkau, bus be skarelės.

prijuostė

laikas tirpsta.. scenarijaus 30% parašyta, pasiruošimų kokių 10 proc  doh.gif  na bet aš paskutinės minutės žmogus, spėsiu smile.gif

Fainas bet man labai norys rutas rast lotuliukas.gif

Tai ir pas mane ne kazka scenarijus jau aiskus kaip ir bet kirk susipirkt spauzdint daryt laukia doh.gif grysiu kita savaite o vestuves jau 23
Atsakyti
Tikra tiesa, karalisko melynumo tinkama suknia sunku rasti. Ir apskritai jei ka randu, tai kaina man kandziojasi, vien uz nuoma 150 euru paprase!!! doh.gif

Scenariju po truputi kuriu, jau pas jauniki ir nuotaka namuose kaip ir susideliojau smile.gif

Tik va, gavau lengva soka, maniau, kad dauguma reikiamu daiktu nusipirksiu grizus miesto sventes mugeje, o pasirodo svente ir muge bus ta pati savaitgali, kaip ir vestuve doh.gif teks keisti planus blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, ilgokai nebuvau prisedus cia po vestuviu, vis neatrasdavau laiko smile.gif
Trumpai papasakosiu kaip viskas buvo...smile.gif
Pas jauniki super, viskas pagal plana, ramiai, tvarkingai pasibuvom, ishejom ish namu, padalinom saldainius kaimynams ir numinem su operatorium ir fotografe pas nuotaka. O visi bernai vaziavo su limuzinu.
Ten greit uzsidejau policininko shvarka, paemiau lazdele, asistentes uzsimete zalias liemenes, ir laukem jaunikio. Nuotakos ishpirka praejo tobulai, visiems labai patiko, prisijuokem kaip reikia biggrin.gif thumbup.gif Na o po to prisegem gelytes, visi pasake tostus ir tt, ash pasakiau ka buvau pasiruoshus ir ishjudejom i baznycia.
Po baznycios buvom ant tiltuko, kabino jaunieji spyna, mete tushcia buteli, sudauze taures ir viskas, ishjudejom i trakus. Trumpam centras, ir po to uzutrakio dvaras. Ten jau visi uzkandziavo, jaunieji fotografavosi ir tt, buvo musu paskutine stotele priesh sale smile.gif Paskui daviau akmenukus, kas nepatiko turejo ishmest i vandeli, ka norejo pasilikt, sudejo atgal i maishiuka. Uzkonservavom pavarde, ishleidom i ora helio balionus ir viskas. I sale ir taip pavelavom 1.5 val doh.gif
Na o salej nespejau visko padaryt, tai palikau kitai dienai shi bei ta...
Pridavem dokumentus, sakiau tokiu kaip eilerasciu apie visos dienos ivykius:)
Labai patiko sveciu medis visiems, nes mazai kas buvo mates, tada zidinys, po to ishejom i lauka ir visi leido helio balionus su ledais, buvo 110vnt. Jaunieji 40 baltu, o visiems sveciams geltoni ir roziniai. (tokiu spalvu buvo visos vestuves) Na ir po to iteikiau krepsheli pirmaj vestuviu nakciai ir viskas. Kita diena buvo loterija, ir tas bajeriukas su paklode. Laaabai visiems patiko thumbup.gif Taip pat visiems ishvaziuojantiems dalinau tortuko dezutes su saldainiais, visi labai gyre, ir labai pasitesino tas dezuciu tortas, liuks smile.gif
Tai va, bendrai paziurejus tai viskas buvo labai labai liuks, neziurint i tai kad buvau uzkimus, priesh pat vestuves prasidejo balso stygu uzdegimas, bet nieko, su mikrofonu zmones girdejo ka sakau, tik man paciai buvo stresas del to... O ishkart po vestuviu balsas aishku atsirado biggrin.gif Vat negali but viskas idealiai unsure.gif Bet uztat bus ka prisimint biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Super, smagu, kad viskas puikiai pavyko smile.gif

QUOTE(Olenka777 @ 2015 05 05, 11:50)
Sveikutes, ilgokai nebuvau prisedus cia po vestuviu, vis neatrasdavau laiko smile.gif
Trumpai papasakosiu kaip viskas buvo...smile.gif
Pas jauniki super, viskas pagal plana, ramiai, tvarkingai pasibuvom, ishejom ish namu, padalinom saldainius kaimynams ir numinem su operatorium ir fotografe pas nuotaka. O visi bernai vaziavo su limuzinu.
Ten greit uzsidejau policininko shvarka, paemiau lazdele, asistentes uzsimete zalias liemenes, ir laukem jaunikio. Nuotakos ishpirka praejo tobulai, visiems labai patiko, prisijuokem kaip reikia biggrin.gif  thumbup.gif  Na o po to prisegem gelytes, visi pasake tostus ir tt, ash pasakiau ka buvau pasiruoshus ir ishjudejom i baznycia.
Po baznycios buvom ant tiltuko, kabino jaunieji spyna, mete tushcia buteli, sudauze taures ir viskas, ishjudejom i trakus. Trumpam centras, ir po to uzutrakio dvaras. Ten jau visi uzkandziavo, jaunieji fotografavosi ir tt, buvo musu paskutine stotele priesh sale smile.gif Paskui daviau akmenukus, kas nepatiko turejo ishmest i vandeli, ka norejo pasilikt, sudejo atgal i maishiuka. Uzkonservavom pavarde, ishleidom i ora helio balionus ir viskas. I sale ir taip pavelavom 1.5 val doh.gif
Na o salej nespejau visko padaryt, tai palikau kitai dienai shi bei ta...
Pridavem dokumentus, sakiau tokiu kaip eilerasciu apie visos dienos ivykius:)
Labai patiko sveciu medis visiems, nes mazai kas buvo mates, tada zidinys, po to ishejom i lauka ir visi leido helio  balionus su ledais, buvo 110vnt. Jaunieji 40 baltu, o visiems sveciams geltoni ir roziniai. (tokiu spalvu buvo visos vestuves) Na ir po to iteikiau krepsheli pirmaj vestuviu nakciai ir viskas. Kita diena buvo loterija, ir tas bajeriukas su paklode. Laaabai visiems patiko thumbup.gif  Taip pat visiems ishvaziuojantiems dalinau tortuko dezutes su saldainiais, visi labai gyre, ir labai pasitesino tas dezuciu tortas, liuks smile.gif
Tai va, bendrai paziurejus tai viskas buvo labai labai liuks, neziurint i tai kad buvau uzkimus, priesh pat vestuves prasidejo balso stygu uzdegimas, bet nieko, su mikrofonu zmones girdejo ka sakau, tik man paciai buvo stresas del to... O ishkart po vestuviu balsas aishku atsirado biggrin.gif Vat negali but viskas idealiai unsure.gif  Bet uztat bus ka prisimint biggrin.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 04, 16:43)

o ar zinot ta zaidima su batais?

prasom placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 04, 11:15)
Ziurejau as jas nu bet perkuna 22 eur.  doh.gif ir man labiau norys baltos su rutu sakele  ax.gif
Papildyta:
Wow kritulis suknele nuostabi  thumbup.gif

Todėl pati pasiūsiu blush2.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 04, 13:02)

Aš pirkau suknelę unsure.gif Kažkaip manau, kad paskui parduosiu interneto platybėse, juolab, kad pavalgiusioms sunkoka dailų nebobišką rūbą rast.

aš irgi norėjau pirkt net gaunas pigiau, bet va ir gavau ko norėjau ir tikrai pigiai bigsmile.gif nu bet ir ieškojau nuo sausio.. Mano figūrai rauktos nuo liemens netinka, labiau tiesaus silueto ir radau. šiandien turiu pasiimti jau bigsmile.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 04, 18:10)
Fainas bet man labai norys rutas rast  lotuliukas.gif

Aš irgi norėčiau, bet ten iki rūtų tai toli - vaikas 6 metų ax.gif jaunoji rūta tai užteks irnesakyk.gif

QUOTE(eglejk @ 2015 05 04, 18:40)
Tikra tiesa, karalisko melynumo tinkama suknia sunku rasti. Ir apskritai jei ka randu, tai kaina man kandziojasi, vien uz nuoma 150 euru paprase!!!  doh.gif

Scenariju po truputi kuriu, jau pas jauniki ir nuotaka namuose kaip ir susideliojau smile.gif

Tik va, gavau lengva soka, maniau, kad dauguma reikiamu daiktu nusipirksiu grizus miesto sventes mugeje, o pasirodo svente ir muge bus ta pati savaitgali, kaip ir vestuve  doh.gif  teks keisti planus  blink.gif

jojo.man sako mokėjau 400lt pati, o už nuoma 100eurų, nelogiška, bet ką darysi. geriau jau stovės, juolab kad už tokius pinigus tikrai galima nusipirkt ir bent už pusę kainos parduot, o ne likt tuščiom.
su tom mugėm irgi. galvojau ko neturėsiu per jūros šventę supirkti, bet ar nebus tą patį savaitgalį g.gif reik ieškoti.

*saules_zuikutis* turbūt kur nugarom susodinami jaunieji,jie duodami po vieną batą jaunosios ir jaunojo, klausiama apie juos ar ką jie darys po vestuvių (darbų paskirstymas) ir jie turi vienodai pakelt batus. jei jaunoji - jos batelis, jei jaunasis - jo batas. šitas gerai atrodo.
Atsakyti
Sveikutes.
Skaiciau as cia jusu pašnekesius ir net pačiai idomu pasidare prisijungti prie jūsų.
Būsiu svočiute 2015.08.22.
Atsakyti
As irgi suknele jau geriau pirksiu, paskui parduodama vis kazkiek atgausiu, nes tikrai nuomos kainos neadekvacios pardavimo schmoll.gif

O gal kas Urmo bazese buvot? Ar yra ten suknelio padoresniu? Ir kaip ten kainos? Galvojam grize vaziuot i ten pasidairyt smile.gif

O as dar siandien soka dideli apturejau doh.gif Visa reikalinga medziaga susikelus i harda, bet pradetas kurti scenarijus liko kompe, o kompas pradejo streikuoti, vis mete pranesimus, kad trumpai tariant, jam sakes, tai gal pusvalandi laiko keliau ta viena scenariju i harda, vis uzluzdavo kompas doh.gif bet pavyko ikelti, tai atsikvepiau lengviau blink.gif o kompui sakutes parejo, liudna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 05 07, 09:40)

*saules_zuikutis* turbūt kur nugarom susodinami jaunieji,jie duodami po vieną batą jaunosios ir jaunojo, klausiama apie juos ar ką jie darys po vestuvių (darbų paskirstymas) ir jie turi vienodai pakelt batus. jei jaunoji - jos batelis, jei jaunasis - jo batas. šitas gerai atrodo.

aaa...jei sitas ,tai aisku,zinojau smile.gif

QUOTE(eglejk @ 2015 05 07, 16:53)

O as dar siandien soka dideli apturejau  doh.gif Visa reikalinga medziaga susikelus i harda, bet pradetas kurti scenarijus liko kompe, o kompas pradejo streikuoti, vis mete pranesimus, kad trumpai tariant, jam sakes, tai gal pusvalandi laiko keliau ta viena scenariju i harda, vis uzluzdavo kompas  doh.gif  bet pavyko ikelti, tai atsikvepiau lengviau  blink.gif  o kompui sakutes parejo, liudna sad.gif

*****,reik ir man i el pasta susikelti viska,o tai mano irgi jau senukas kompas
Atsakyti