QUOTE(giedre_giee @ 2015 05 04, 15:09)
o gal galite pasidalinti žaidimais ir priesaikomis?
arba čia arba galite man į paštą atsiusti giedre_giee@yahoo.com
jazau kiek cia daug bus
nu bet gal nepyksit
sita darysiu po spynu surakinimo
Jaunieji kartoja paskui svočią/piršlį: jie deda ranka sau prie sirdies
Mes (jaunieji) susituokėme savo noru, todėl, mylėdami ir gerbdami vienas kitą, prisiekiame:
JAUNOJI:
Aš prižadu mylėti savo vyrą,
visada budėti prie tavo lovos,
apkloti, jei šalta, atkloti, jei karšta,
visos algos neatimti,
nesibarti, jei grysi austant auštant,
nešniukštinėti potavo kišenes,
pagausėjus šeimai, nevaryti taves prie lopšio,
maudantis tau nuplauti nugarą,
nelaikyti namuose kočėlo.
JAUNASIS:
Aš prižadu mylėti savo žmoną,
visos darbovietėje gautos algos neslėpti nuo taves
, atsiradus vaikams, vystyklu neplausiu,
Uzdirbsiu ant pampersu.
Tau pasiuntus į parduotuvę,
grįžti tą pačią parą,
Moters dieną švęsti su draugais,
Mylesiu uosvene .
ABU JAUNIEJI:
Mes prižadame jūsų akivaizdoje gražiai sugyventi ir auksines vestuves švęsti kartu su jumis.
..........................................
Ant kiekvieno staliuko svečiams arba ant didelio stalo keliose vietose padėkite stiklainėlių su popieriukais, ant kurių užrašytos trumpos linksmos užduotys (galite prie popieriukų pritvirtinti spalvotus siūliukus ar kaspinėlius, kad būtų patogiau ištraukti). Stiklainio etiketė galėtų skambėti taip: IŠTRAUK LAPELĮ, JEI JAU NEBETURI KĄ VEIKTI, arba JEI JAU PRADEDI ŽIOVAUTI, IŠTRAUK LAPELĮ.
Užduočių pavyzdžiai: paspausti ranką sėdinčiam iš dešinės; paglostyti žmogų, sėdintį priešais; nematant nukniaukti batą priešais sėdinčiam (palindus po stalu); nuvilkti švarką piršliui; surasti kažką raudono ir atnešti savo antrai pusei; atsistoti, pritūpti ir pašokti; padaryti 10 pritūpimų; ant servetėlės nupiešti savo portretą ir padovanoti jauniesiems; surasti rožę ir ją įteikti jaunajai; pasakyti šalia sėdinčiam komplimentą, parodyti liežuvį priešais sėdinčiam, pasakyti aš tave myliu moteriai su mėlyna suknele arba vyriškiui su baltu kaklaraiščiu ir t.t.
cia sita biski perdarysiu kiek kitaip: pasiimsiu toki I kelione, kol vaziuosim jeigu tik snekos ir veiklos truksata ir traukiam, gamtoj tik stygius veiklos ir traukiam.
.......................
Ant stalo padėkite kortelių su klausimais, į kuriuos svečiai turėtų atsakyti ir taip padėti jauniesiems pradėti šeimyninį gyvenimą bei nugyventi jį laimingai. Klausimai galėtų būti: Kiek vaikų mums reikėtų susilaukti? Kokiu vardu turėtume pavadinti savo pirmagimį/pirmagimę? Ką turėtume veikti per pirmąją vestuvinę naktį? Kur turėtume skristi medaus mėnesio? Ką turėtume veikti per savo medaus mėnesį? Kokia laimingos santuokos paslaptis? Kaip turėtume švęsti savo pirmąsias vestuvių metines? Kas turėtų pirmas atsiprašyti susipykus? Kiek kartų per savaitę...? Kada turėtume pradėti daryti vaikus? Ir t.t.
cia jau ant stalo desiu tik reikia kazka sugalvoti kur sumestu viska su atsakymais.
............
Jaunieji pastatomi prieš svečius.Jiems duodama puokštė balionų.Kiekviename balione yra po lapuką su pareiga.Reikia susprogdinti balioną, ir perskaityti lapuką.
(Pažymėti balioną ir perspėti jaunuosius, kurį skaityti paskutinį)
AŠ:Dabar paskirstysime pareigas jauniesiems:
Pareigos:
-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
Indus plausiu AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisi TU
Vaikus gimdysi TU
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
Su ufonautais kalbėsi TU
Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
Reikia:Lapukų su pareigom
15 balionų
Juostelės balionams
Ant ko nors balionus surišti
Grafkės balionams sprogdinti
Cia sitas senas jau tikrai bet seniai man matytas tai pamasciau kad gal ir nieko butu
..........
Prašysiu vėl visų dėmesio. Kaip matote pas mane rankose kopūstas. Šiame kopūste yra paslėpti lapeliai su vaikų vardais, jums, mielieji, reikia plėšyti kopūsto lapus ir kuo greičiau surasti tuos lapelius, kad sužinoti kiek vaikų ir kokias vardais jūs turėsite.
(Paduodamas kopūstas, jaunieji jį plėšo, bet lapelio ten neranda)
Na ką galiu aš pasakyti, per anksti brangieji tuokiatės, jeigu dar nežinote, kad vaikų kopūstuose nebūna! Kadangi jūs dar naivūs kaip vaikai tai jums dovanojame šias dovanėles.
(jaunajam padovanojama mašinytė, o jaunajai lėlytė).
Turėti kopūstą, mašinytę ir lėlytę.
cia dar daug kas kopinta is intero tai neperdirbau dar normaliai
Papildyta:
o ar zinot ta zaidima su batais? ziauriai nerialus dariau pernai per vestuves labia labia visiems patiko visi prisijuoke gaila kad puse sveciu tupaciu siose vestuvese tai bedarysiu jo
Papildyta:
ai laiska gandrui dar siusim gamtoj, ar zinot sita?
Papildyta:
Išgerk dar šaukštelį
Žaidime turi dalyvauti ne mažiau nei dvi poros. Poros gauna vieną stiklinę su brendžiu, alumi, vynu ar bet kuriuo kitu alkoholiniu gėrimu ir vieną mažą šaukštelį. Vyrukai turi paimti merginas ant rankų, o šios šaukšteliais kuo greičiau sugirdyti gėrimą vyrukams. Laimi pora, kuri greičiausiai įvykdo užduotį
dar sita galvoju... bet mastau kad gal apsitaskys labia.....tai va ir nzn