Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 02, 08:53)
Durneliai  irnesakyk.gif Svočia turi būti pavalgius, graži ir ryški  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Suknelу

Mano ta ruzava smile.gif

sveikos svočiūtės aš bandau rodytis suknelę jei nuododą gerai įdejau. Buvau salone persimatavau ne vieną pasiūlė šia. Kaip jūsų nuomone nebus per ryški svočiai? Dabar jau pradedu abejot pasirinkimu savo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 03 gegužės 2015 - 11:49
QUOTE(rivadera @ 2015 05 01, 22:31)
vis įžeidžia mane kad stora esu

Vajeee,mane isvis parsu isvadintu hihihi.gif

O as vel kazka naujo suzinojau doh.gif .Ir taip kiekviena savaitgali biggrin.gif
Zodziu,asistentes pagaliau(tikiuosi) issirinko sukneles.Kiek dazlibinau,tai bus sviesios,vos ne baltos ir ant liemens bordine juosta.Asistentai bus su bordinem varlytem.Tai gal visai dereciau,jei buciau su bordine suknia?arba bent su panasia g.gif O ir prie veido gal tiktu labiau,nei sviesi.

Kritulis,bent jau ,,mano,, vestuvese as buciau per ryski g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S&S: 03 gegužės 2015 - 19:38
QUOTE(S&S @ 2015 05 03, 20:37)
Vajeee,mane isvis parsu isvadintu  hihihi.gif

O as vel kazka naujo suzinojau  doh.gif  .Ir taip kiekviena savaitgali  biggrin.gif
Zodziu,asistentes pagaliau(tikiuosi) issirinko sukneles.Kiek dazlibinau,tai bus sviesios,vos ne baltos ir ant liemens bordine juosta.Asistentai bus su bordinem varlytem.Tai gal visai dereciau,jei buciau su bordine suknia?arba bent su panasia  g.gif  O ir prie veido gal tiktu labiau,nei sviesi.

Kritulis,bent jau ,,mano,, vestuvese as buciau per ryski  g.gif

Jeigu derinsiesi prie pamergiu, tai tikrai tiktu bordine suknia 4u.gif

As tai noreciau tokios karaliskos melynos arba raudonos, arba rudos rolleyes.gif vienos suknios pavyzdi atsiunte man nuotaka, bet sake galiu rengtis kuo tik noriu, sake nebutinai derintis su pamergem smile.gif bet ieskau ilgos, nes negaliu pasigirti nei lieknom, nei greaziom kojom biggrin.gif ir ryskesnes man reikia, nes oda balta, tai ir as buciau susiliejus su suknia doh.gif
Atsakyti

Kritulis,bent jau ,,mano,, vestuvese as buciau per ryski :

Tai kad pamerges elektrines spalvos sukniom bus,quotegi norejau karaliskaos melynos bet modeliukai sukneliu doh.gif nu nesijauciu as ant tiek sena g.gif tai salono savininke ir pasiule sita sako issiskirsi visai is pamergiu smile.gif as sutikau o dabar mastau ar gerai padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 05 03, 22:55)
Kritulis,bent jau ,,mano,, vestuvese as buciau per ryski  :
Tai kad pamerges elektrines spalvos sukniom bus,quotegi norejau karaliskaos melynos bet modeliukai sukneliu  doh.gif nu nesijauciu as ant tiek sena  g.gif tai salono savininke ir pasiule sita sako issiskirsi visai is pamergiu  smile.gif as sutikau o dabar mastau ar gerai padariau  g.gif

Aj,nu jei ir pamerges bus ryskios,tai manau viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ;-) kaip pasiruosimai vyksta? Seniai bebuvau vis laiko nebuvo normaliai prisesti ir ruostis. Bet kai jau sedautai beveik viska per tris dienas dienas Iir padariau blink.gif bet zinot stojau su viena uzduotim. Kur man po perkunais rasti pirkti prijuoste ir skarele? Visas intero platybes isnarsiau ir nieko doh.gif gal kuri esat mate ar buna pvz. Ju pirkti kauno bazese?
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 04, 11:52)
Sveikos ;-) kaip pasiruosimai vyksta? Seniai bebuvau vis laiko nebuvo normaliai prisesti ir ruostis. Bet kai jau sedautai beveik viska per tris dienas dienas Iir padariau  blink.gif  bet zinot stojau su viena uzduotim. Kur man po perkunais rasti pirkti prijuoste ir skarele? Visas intero platybes isnarsiau ir nieko  doh.gif  gal kuri esat mate ar buna pvz. Ju pirkti kauno bazese?

Prijuosciu graziu yra namu madam as uzsakinesiu su uzrasu "kokia naktis tokie ir pietus" o vietoj skareles nupirksiu skrybele
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 02, 08:53)
Durneliai  irnesakyk.gif Svočia turi būti pavalgius, graži ir ryški  cool.gif

ten kaimiečiai kultūros nulis.sakau aišku nebesu ta kur pasisukus nesimato, bet ne stora. apskritai koks kieno reikalas kaip aš atrodau, gal aš sau tokia gražiausia. tai sakau nu bet pas jus ir kultūra... mane pamenu ir nėščią pavadino sustorėjusia doh.gif sakau aš laukiuosi o nesustorėjusi. Boba nesuprato doh.gif
QUOTE(kritulis @ 2015 05 03, 11:48)
Suknelу

Mano ta ruzava  smile.gif

labai gražį suknia thumbup.gif aš irgi buvau salone tai kur beveik patiko - 100eurų doh.gif oj,sakau pagalvosiu. ir nelabai mano figūrai - užpakalis mano gražus hihihi.gif tai stipriai rauktos ne man schmoll.gif bet vakar vakare radau ko ieškojau. gipiūrinę tiesaus silueto suknę ax.gif bigsmile.gif pagaliau bigsmile.gif ir pigiai blush2.gif

QUOTE(eglejk @ 2015 05 03, 22:02)

As tai noreciau tokios karaliskos melynos arba raudonos, arba rudos  rolleyes.gif  vienos suknios pavyzdi atsiunte man nuotaka, bet sake galiu rengtis kuo tik noriu, sake nebutinai derintis su pamergem smile.gif bet ieskau ilgos, nes negaliu pasigirti nei lieknom, nei greaziom kojom biggrin.gif ir ryskesnes man reikia, nes oda balta, tai ir as buciau susiliejus su suknia  doh.gif

maniškė karališka mėlyna, bet tokios spalvos gražią suknę rasti sunku. arba jau vyresnei moterei, man toli graži iki tokių, arba brangi (ko nesinori vienai dienai). svarbu radau biggrin.gif

o kaip vyksta pasiruošimai? aš jau ir šukuosenai susitariau- užmiršus buvau doh.gif kalbėjom kol tikslios datos nežinojau tai va dabar perskambinau ryt eisiu nusikirpt ir gal bandomą pasidaryt, vakare su drauge pasisėdėt eisim tai graži būčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 05 04, 10:55)
Prijuosciu graziu yra namu madam as uzsakinesiu su uzrasu "kokia naktis tokie ir pietus" o vietoj skareles nupirksiu skrybele

Ziurejau as jas nu bet perkuna 22 eur. doh.gif ir man labiau norys baltos su rutu sakele ax.gif
Papildyta:
Wow kritulis suknele nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2015 05 04, 11:52)
gal kuri esat mate ar buna pvz. Ju pirkti kauno bazese?

Su rūtelom yra tamstos kaime, tautodailės parduotuvėj mirksiukas.gif Aš pirkau kitam netolimam kaime, mokėjau beveik 7eur. O bazėse yra daug ir visko, tokia pagyvenus, ale išdykus tetulytė targavoja, prie traukinuko šone jos "butikas".
QUOTE(rivadera @ 2015 05 04, 12:06)
apskritai koks kieno reikalas kaip aš atrodau, gal aš sau tokia gražiausia.

Pasakyk, kad esi ponia, todėl ir nesuvargus, todėl ir graži mirksiukas.gif
QUOTE(rivadera @ 2015 05 04, 12:06)
aš irgi buvau salone tai kur beveik patiko - 100eurų  doh.gif

Aš pirkau suknelę unsure.gif Kažkaip manau, kad paskui parduosiu interneto platybėse, juolab, kad pavalgiusioms sunkoka dailų nebobišką rūbą rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 04 gegužės 2015 - 13:02
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 04, 13:02)
Su rūtelom yra tamstos kaime, tautodailės parduotuvėj  mirksiukas.gif Aš pirkau kitam netolimam kaime, mokėjau beveik 7eur. O bazėse yra daug ir visko, tokia pagyvenus, ale išdykus tetulytė targavoja, prie traukinuko šone jos "butikas".

Oi kaip aciu 4u.gif
Papildyta:
Nu kaip dziaugiuos beveik scenarijus baigtas thumbup.gif zaidimuku radau neblogu. Priesaiku linksmu! Dabar daug geriau atrodo viskas. Tik su poravimu dar galva suku
Atsakyti