Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 30, 22:27)

as pvz tokio tipo vaidinima ruosiau anytos jubiliejui.pasaka buvo apie ja,o vaidino 2 jos anukai smile.gif

Tiesa sakot,jei nenores,pakviesim ka nors kita.Siaip,beveik visus svecius pazistu,tai pagalvosiu,kas butu ne pries pasirodyt biggrin.gif

QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 05 01, 11:27)
Reikia ir man jau pradet ruostis, bet tai kad noro visiskai nera reikia susiimt.tas laikas taop greit prabego balandzi menesio visai nepastebejau ar cia man vienai taip  doh.gif

Tikrai ne,man ir laikas taip greitai bega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 05 01, 11:52)
Sveikos, man toks klausimas iskilo.. Ar reikalingas svocios krepsys? Ar cia atgyvena? Vestuves pusiau tradicines

as pries 2m turejau.siemet irgi juo naudosiuos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš krepšį vešiuos patogu susidėt į jį visus reikmenis ir butelius ar saldainius
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 05 01, 11:52)
Ar reikalingas svocios krepsys? Ar cia atgyvena?

Galit į "Maximos" maišiuką viską susidėt, jei tik bus patogu ir gražu nuotraukose tongue.gif
Atsakyti
as jau isivaizduoju ta vaizda -svociute su maximos maiseliu :DDDD

liuks ideja turbut reikes ja pasinaudoti :DDDDDDDDDD (aiksu juokauju)smile.gif)))))
Atsakyti
O jei rimtai, tai aš nemanau, kad krepšys - atgyvena. Tai pakankamai talpi "tara" ir tuo pačiu elegantiška.
Nors šiandien dėliuojuos viską, nežinau, kur sutalpinsiu doh.gif Laaabai rimtai mastau piršliui lagaminą ant ratukų įtaisyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 01, 16:29)
O jei rimtai, tai aš nemanau, kad krepšys - atgyvena. Tai pakankamai talpi "tara" ir tuo pačiu elegantiška.
Nors šiandien dėliuojuos viską, nežinau, kur sutalpinsiu  doh.gif Laaabai rimtai mastau piršliui lagaminą ant ratukų įtaisyt  cool.gif

o ko reikia i ta krepsi? Neisivaizduoju doh.gif Saldainiu? Sampano? Ka dar?
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 05 01, 19:08)
o ko reikia i ta krepsi? Neisivaizduoju  doh.gif  Saldainiu? Sampano? Ka dar?

Viską, ko reikia tam kartui. Pvz., aš susidedu į dėžes viską, ant kiekvienos užsirašau "Gamta", "Išpirkoms", "I užsėdimas", "II užsėdimas", "24 valanda", "Pabaiga" ir t.t., susikraunu viską, ko reikia, dalį į mašiną ir į kelionę, dalį į šventimo vietą. Tada, sakykim, nuvažiuojat į gamtą, žaidimams reikia balionų, šiaudelių, šnapsiuko, kamuoliukų ir pan., pasiimat iš dėžės, susikraunat į krepšį. Išėjus iš santuokos vietos (bažnyčia ar CMB) reikia šampano, saldainių, vienkartinių indų, servetėlių. Grįžot į šventės vietą - susikraunat viską stalo išpirkimui. Jaunieji priiminėja sveikinimus - svočios krepšys puikiai pasitarnaus vokeliams susidėti, nereiks jaunikiui kaišiot į visas kišenes, tiesiog pastatykit ant žemės, pasiims vienu kartu viską. Kai eisit prie stalo, susikrausit viską I užsėdimui.
Saldainiai, šampanas ar šnapso butelka niekada "neišlipa" iš krepšio. Taipogi krepšyje visada turiu nedidelę kosmetinę (nereikia atskirai rankinės, kurią nepatogu tampytis), kurioje - jaunųjų ir piršlių pasai, telefonas, pinigai, lūpdažis, pudros šepetėlis, veidrodėlis, servetės, kelios tabletės nuskausminamųjų, valerijonai ir vidurių lašai.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 01, 18:39)
Viską, ko reikia tam kartui. Pvz., aš susidedu į dėžes viską, ant kiekvienos užsirašau "Gamta", "Išpirkoms", "I užsėdimas", "II užsėdimas", "24 valanda", "Pabaiga" ir t.t., susikraunu viską, ko reikia, dalį į mašiną ir į kelionę, dalį į šventimo vietą. Tada, sakykim, nuvažiuojat į gamtą, žaidimams reikia balionų, šiaudelių, šnapsiuko, kamuoliukų ir pan., pasiimat iš dėžės, susikraunat į krepšį. Išėjus iš santuokos vietos (bažnyčia ar CMB) reikia šampano, saldainių, vienkartinių indų, servetėlių. Grįžot į šventės vietą - susikraunat viską stalo išpirkimui. Jaunieji priiminėja sveikinimus - svočios krepšys puikiai pasitarnaus vokeliams susidėti, nereiks jaunikiui kaišiot į visas kišenes, tiesiog pastatykit ant žemės, pasiims vienu kartu viską. Kai eisit prie stalo, susikrausit viską I užsėdimui.
Saldainiai, šampanas ar šnapso butelka niekada "neišlipa" iš krepšio. Taipogi krepšyje visada turiu nedidelę kosmetinę (nereikia atskirai rankinės, kurią nepatogu tampytis), kurioje - jaunųjų ir piršlių pasai, telefonas, pinigai, lūpdažis, pudros šepetėlis, veidrodėlis, servetės, kelios tabletės nuskausminamųjų, valerijonai ir vidurių lašai.

laikinu sita posta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 01, 19:39)

Labai aciu us isamu pirslienes krepsio turinio aprasyma 4u.gif butinai pasinaudosiu ideja susikraut i dezutes ir jas pazymeti, sauniai sugalvota, nereikes is bagazines rankioti atskiru daiktu smile.gif
Atsakyti
As irgi mintyse tik į dėžutes dėlioju. Bagažinė pas mus didelė viskas tilps biggrin.gif ir vietos liks. Apskritai jei svočia man su krepšiu. Liudininkai gali susimuliuot bet ne svočia bigsmile.gif
Ryt vyksiu jaunųjų giminės gasdint. Jie tokie neišbridę iš kaimo vis įžeidžia mane kad stora esu (165cm 63kg, kazkada pries vaika ir su nezmonisku kiekiu sporto buvau 12kg kudesnė), tai jei užklaus ar ruošiuos sakysiu "o kad man nepriklauso, tik liudininkai mes, pasirašom ir kaip visi sėdėsim" tris be eilės visi kals lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 05 01, 23:31)
vis įžeidžia mane kad stora esu

Durneliai irnesakyk.gif Svočia turi būti pavalgius, graži ir ryški cool.gif
Atsakyti