Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

Sveikos esamos ir būsimos svočiutės 4u.gif
Prisidėsiu ir aš prie jūsų būrio smile.gif Mes piršliais būsime pirmą kartą, šventė įvyks birželio 6 d. Nors žmonių bus nedaug (apie 30) vyks dvi dienas.. ir visa šventė ant mūsų pečių doh.gif
Senų temų nespėjau visų perbėgti, bet šią jau perskaičiau ir tikrai pasinaudosiu netikru liudijimu, nes vyks metrikacijoje devil.gif , TIK DAR ŠABLONO NETURIU.. verysad.gif
Dar darysiu riešutėlius, muilo medalius, pasižadėjimų tortą, sūrį ir smėlio ceremoniją antrai dienai smile.gif
Doviliuke - gražiai pavyko šventė thumbup.gif tikiuosi, kad pavyks ką nors ir man suorganizuoti smile.gif
Atsakyti
o koks cia kiausiniu zaidimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 28, 23:57)
o koks cia kiausiniu zaidimas?  biggrin.gif

Aga, man irgi užkliuvo ax.gif Ir dar - kur pirkote ilgų šiaudelių?

Manęs po nepilnos savaitės smagumai laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite. Kadangi as ta pastuka kuriau tai vel slaptazodi zinau tik as ax.gif Nezinau kuriai is jusu ji parasyti. Spreskit kam ji pasakyti ....
Atsakyti
gal ir gerai kad pakeitet, nes pradejo ten siuntyneti kazkokias nesamones kazkas...
jei bus nesunku atsiuskite nauja slaptazodi.aciu;)
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2015 04 29, 09:29)
Sveikutes,
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite. Kadangi as ta pastuka kuriau tai vel slaptazodi zinau tik as  ax.gif  Nezinau kuriai is jusu ji parasyti. Spreskit kam ji pasakyti ....

Atsiųskite prašau paštuko slaptazodįsmile.gif
Atsakyti
Nerandu saldainių, butelių ir ženkliukų maketų. Pasidalinkite prašau kas turite. Pirmame puslapyje failų neatidaro.
Kažkaip atrodė, kad laiko daug dar turiu, bet matau dienos bėga, o niekas nepradėta.
Atsakyti
as turiu saldainiu maketa ir netikra liudijima,jei kam reikia galiu atsiust smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Doviliuke,na visai smagiai jums tos vestuves praejo thumbup.gif

Reikia ir man jau rimciau pradet ruostis,bet nera jokio noro doh.gif Ir laiko doh.gif

Galvoju,ar verta daryt jaunuju vaidinima,jei jaunieji nori kuo maziau demesio?Na,kad nieks prie ju nelistu g.gif .O cia gi visi i juos spoksos,turbut sulaukciau paskui klausimo,kam taip padariau doh.gif
Oj nezinau nezinau... Gamtoje irgi ,sake,kad nieko negalvokit,nereikia jokiu zaidimu,juk fotografuosimes.Tai ,sakau,jus fotografuosites,o visi kiti nieko neveiks.Tai nene,jus su mumis eisit doh.gif
Ar cia tik mano jaunieji keisti,ar cia visi tokie? biggrin.gif

Slaptazodzio ir as noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2015 04 29, 09:29)
Sveikutes,
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite.

čiūr ne aš biggrin.gif

nu bet nesuprantu,ko reikia lysti i ta pasta ir ka ten pridirbti piktybiskai..? doh.gif

QUOTE(S&S @ 2015 04 30, 18:05)

Galvoju,ar verta daryt jaunuju vaidinima,jei jaunieji nori kuo maziau demesio?

o tai nebutinai ji vaidinti turi jaunieji.galit siaip kokia pasaka sukurti ir kad kazkas kitas suvaidintu.
as pvz tokio tipo vaidinima ruosiau anytos jubiliejui.pasaka buvo apie ja,o vaidino 2 jos anukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man toks klausimas iskilo.. Ar reikalingas svocios krepsys? Ar cia atgyvena? Vestuves pusiau tradicines
Atsakyti
Reikia ir man jau pradet ruostis, bet tai kad noro visiskai nera reikia susiimt.tas laikas taop greit prabego balandzi menesio visai nepastebejau ar cia man vienai taip doh.gif
Atsakyti