Sveikos esamos ir būsimos svočiutės
Prisidėsiu ir aš prie jūsų būrio Mes piršliais būsime pirmą kartą, šventė įvyks birželio 6 d. Nors žmonių bus nedaug (apie 30) vyks dvi dienas.. ir visa šventė ant mūsų pečių
Senų temų nespėjau visų perbėgti, bet šią jau perskaičiau ir tikrai pasinaudosiu netikru liudijimu, nes vyks metrikacijoje , TIK DAR ŠABLONO NETURIU..
Dar darysiu riešutėlius, muilo medalius, pasižadėjimų tortą, sūrį ir smėlio ceremoniją antrai dienai
Doviliuke - gražiai pavyko šventė tikiuosi, kad pavyks ką nors ir man suorganizuoti
o koks cia kiausiniu zaidimas?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 28, 23:57)
o koks cia kiausiniu zaidimas?
Aga, man irgi užkliuvo Ir dar - kur pirkote ilgų šiaudelių?
Manęs po nepilnos savaitės smagumai laukia
Sveikutes,
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite. Kadangi as ta pastuka kuriau tai vel slaptazodi zinau tik as Nezinau kuriai is jusu ji parasyti. Spreskit kam ji pasakyti ....
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite. Kadangi as ta pastuka kuriau tai vel slaptazodi zinau tik as Nezinau kuriai is jusu ji parasyti. Spreskit kam ji pasakyti ....
QUOTE(miskininkele @ 2015 04 29, 09:29)
Sveikutes,
Atsiųskite prašau paštuko slaptazodį
Doviliuke,na visai smagiai jums tos vestuves praejo
Reikia ir man jau rimciau pradet ruostis,bet nera jokio noro Ir laiko
Galvoju,ar verta daryt jaunuju vaidinima,jei jaunieji nori kuo maziau demesio?Na,kad nieks prie ju nelistu .O cia gi visi i juos spoksos,turbut sulaukciau paskui klausimo,kam taip padariau
Oj nezinau nezinau... Gamtoje irgi ,sake,kad nieko negalvokit,nereikia jokiu zaidimu,juk fotografuosimes.Tai ,sakau,jus fotografuosites,o visi kiti nieko neveiks.Tai nene,jus su mumis eisit
Ar cia tik mano jaunieji keisti,ar cia visi tokie?
Slaptazodzio ir as noreciau
Reikia ir man jau rimciau pradet ruostis,bet nera jokio noro Ir laiko
Galvoju,ar verta daryt jaunuju vaidinima,jei jaunieji nori kuo maziau demesio?Na,kad nieks prie ju nelistu .O cia gi visi i juos spoksos,turbut sulaukciau paskui klausimo,kam taip padariau
Oj nezinau nezinau... Gamtoje irgi ,sake,kad nieko negalvokit,nereikia jokiu zaidimu,juk fotografuosimes.Tai ,sakau,jus fotografuosites,o visi kiti nieko neveiks.Tai nene,jus su mumis eisit
Ar cia tik mano jaunieji keisti,ar cia visi tokie?
Slaptazodzio ir as noreciau
QUOTE(miskininkele @ 2015 04 29, 09:29)
Sveikutes,
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite.
kadangi ir vel atsirado piktybinis zmogus is siauliu, tai pastuko slaptazodis pasikeite.
čiūr ne aš
nu bet nesuprantu,ko reikia lysti i ta pasta ir ka ten pridirbti piktybiskai..?
QUOTE(S&S @ 2015 04 30, 18:05)
Galvoju,ar verta daryt jaunuju vaidinima,jei jaunieji nori kuo maziau demesio?
o tai nebutinai ji vaidinti turi jaunieji.galit siaip kokia pasaka sukurti ir kad kazkas kitas suvaidintu.
as pvz tokio tipo vaidinima ruosiau anytos jubiliejui.pasaka buvo apie ja,o vaidino 2 jos anukai
Sveikos, man toks klausimas iskilo.. Ar reikalingas svocios krepsys? Ar cia atgyvena? Vestuves pusiau tradicines
Reikia ir man jau pradet ruostis, bet tai kad noro visiskai nera reikia susiimt.tas laikas taop greit prabego balandzi menesio visai nepastebejau ar cia man vienai taip