Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(doviliuke @ 2015 04 24, 08:36)
Labas rytas 4u.gif  Ankstyva aš biggrin.gif Nėra kada ilgai miegoti...
Ačiū visoms už palaikymą, man jo tikrai reikia, visgi pirmas kartas  ax.gif
Jau kaip ir viską susiruošiau, belieka susidėliot kurie daiktai į gamtą, kurie į salę. Dar šiandien tortą pasiimti.
Rytojui irgi susirašiau ką paimti, nes ir puokštės ir balionai, grybukai. O aš 7 ryto jau turiu būti kirpykloj doh.gif  ir jaučiu, nuo pat ryto bėgime busiu, nes 11.30 pas jaunikį turim būti.
Dar mano dukra pamergytė bus, tai jos suknelę šiandien vešiu tvarkyt. Žodžiu daug galvos skausmo doh.gif
Dėl muzikanto, jau kažkaip nusiraminau, vakarui manau tikrai veiklos užtenka. Svarbu, kad ir pati per daug nesijaudinčiau ir sugebėčiau viską įgyvendinti unsure.gif
Oiiii jau kažkur pilve kutena rolleyes.gif

Sekmes sekmes sekmes!!!!!!lauksim.su ispudziais smile.gif
Atsakyti
apie širdį smile.gif Imama didelė paklodė, ar kažkoks audinys, jį arba prie kažko tvirtinam, arba duodam pabroliams palaikyti taip, kad būtų kliūtis jauniesiems praeiti. Paduodamos žirklės jauniesiems ir pasiūloma nugalėti pirmąją jų santuokinio gyvenimo kliūtį. Širdies kontūrus galima pažymėti ant audinio. Tiek žinių smile.gif
reikia youtobe paieškoti, man atrodo, mačiusi esu smile.gif

QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 23, 12:24)
gal galite plačiau papasakoti apie širdį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvxiux: 24 balandžio 2015 - 12:47
QUOTE(eglejk @ 2015 04 23, 13:05)
kai grisim i LT reikes su jais susitikti,

o jus kur ? blink.gif kazka busiu praleidus rolleyes.gif

--------
kas del muzikantu,tai pries 2m kai pirsliavom,viska buvau susiplanavus minuciu tikslumu ir viskas ejosiidealiai.per visa vakara pusvalandi buvau palikus tuscia,kad muzikantai kazka pasireikstu ir ka... butent tu o momentu jie isejo valgyti doh.gif biggrin.gif taip,kad geriau tureti pasiruosus daugiau,nei permazai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(doviliuke @ 2015 04 23, 10:45)
Ir mes "startuojam" jau šį šeštadienį doh.gif Daugumoj viską susiruošus esu,bet dar keletas smulkmenų yra... svarbu nieko nepamiršti, pasiimti...
Katik kalbėjau su muzikantu...nu nenudžiugino manęs jis g.gif  Toks atsipūtęs, tipo viskas bus gerai, padarysim, viskas ekspromtu...
Dėl žaidimų užsidiskutavom...sakau vistiek jūs turit kažkokių žaidimų, savo programą ar pan. O jis- mes muzikantai, ne renginių vedėjai blink.gif Tai supratau, kad užimti svečius turėsim mes. Raminu save ,kad viskas bus gerai, bet nuotaiką sugadino šitas pokalbis. Gal ir per daug aš čia reikalauju iš jo, pasimečiau kažkaip.
Ir dėl sutikimo klausiau pas muzikantą, tai sakė jie nieko neruošia, tai turi tėvai, arba svečiai organizuoti unsure.gif Išsireiškė jis taip: aš vežuos aparatūrą, dar norit kad ir kulbę su kirviu susikraučiau? Žodžiu liūdna paliko po pokalbio.  verysad.gif
Galvoju gal dar spėtume tą širdį iškirpimui pasidaryti g.gif Vietoj tų malkų ir vaikų vystymo....
Mano vakaro planai tokie: įteikiam dokumentus, padovanojam taures. Vėliau komendantų rinkimas.  Pavardės koncervavimas. Vaiko vardo rinkimas. Židinys. Jaunųjų šokis. Piršlių polka.  Smėlio ceremonija. Puokštės, keliaraiščio metimas. Torto pjovimas. Dovanos jauniesiems. Medalių įteikimas. Ir jeigu bus galimybė (dėl laužo) gintaro dulkės. Sveikinimas tėvams jų vestuvių metinių proga. Bet jau gal po 12, nes kaip tik 26d jų metinės.

čia jau nuo muzikantų ar muzikanto priklauso. Kur mes būsim tai jie mano vestuvėse grojo ir daug darė. ir sutiko su savo "vaistukais", ir bajeriukų laido. prie stalo suorganizuoja susipažinimą. kiekvieną porą vis kitos šalies gyventojais įvardinti. seni bet faini juokai. jie atidirba su kaupu pinigėlius. net per gimtadienius. O va vyro pusseserės vestuvėse muzikantai save taip išgyrė, kad piršliams nieko nereikia, tik jie praves, pagros, sugalvos. tai bajeriai gal trys ir visi pošli doh.gif tokiose nesamoningose vestuvėse nesu buvusi. piršliai būtų ruošęsi, bet muzikantai pasakė nereikia nieko.
O aš tai iš principo mažai daryčiau ir tegu groja groja groja. nes kokios vestuvės jei pūslių ant padų nėra lotuliukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 24, 23:25)
o jus kur ?  blink.gif  kazka busiu praleidus  rolleyes.gif

--------
kas del muzikantu,tai pries 2m kai pirsliavom,viska buvau susiplanavus minuciu tikslumu ir viskas ejosiidealiai.per visa vakara pusvalandi buvau palikus tuscia,kad muzikantai kazka pasireikstu ir ka... butent tu o momentu jie isejo valgyti  doh.gif  biggrin.gif  taip,kad geriau  tureti pasiruosus daugiau,nei permazai smile.gif

nu aš tikrai neapkrausiu jaunųjų ir svečių. viskas prie stalo kaip priklauso, bet tie užsiėmimai aikštelėjenu iki penkių "atrakcijų", bet puokštės ir keliaraiščio, nes kaip sakiau reikia laiko šokiams. draugės vestuvėse beveik nešoko, tai man nekas nekas.. mūsuose to reikia lotuliukas.gif minutėm neskaičiuosiu.matysiu, kad jau vis sėdasi pavargę ir kažkokią pramogą. kas pusvalandį gal kokį čia pasitarsiu su muzikantais. scenarijų nusivešiu daug anksčiau, gal prieš mėnesį. pasiskirstysim kas ką darom, kiek gali perimt iš manęs. Nes vyras nekalbus nekalbus.
beje, užvakar garaže radau šalmą,naujas pusbratkio bet jau nebereiks, tai užklijuosiu raides "namų šeimininkas", kad gerą garažą pastatytų šeimos automobiliui (namą turi).
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 25, 00:25)
o jus kur ?  blink.gif  kazka busiu praleidus  rolleyes.gif

--------
kas del muzikantu,tai pries 2m kai pirsliavom,viska buvau susiplanavus minuciu tikslumu ir viskas ejosiidealiai.per visa vakara pusvalandi buvau palikus tuscia,kad muzikantai kazka pasireikstu ir ka... butent tu o momentu jie isejo valgyti  doh.gif  biggrin.gif  taip,kad geriau  tureti pasiruosus daugiau,nei permazai smile.gif

Oi, toli as, saloje, kur vis dar ziema, salta, vejas, pusto doh.gif

as kai pasirasysiu preliminaru scenariju, tuomet pasitarsiu su muzikantais, ka palikt, ko nereikia, ka jie daris. Nuotaka sake, kad jie mielai susitinka, aptaria ir suderina viska smile.gif

Tik man iskilo toks klausimas, ka reikia daryti pas jauniki namuose? pries isvykstant tevai palaimina sunu, bet kas pries tai? kaip viska pradeti? g.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Va ir prabėgo viskas...net gaila rolleyes.gif Jeigu trumpai- tikrai gana neblogai viskas pavyko,nebuvo didelių nesusipratimų. Net jauduliukas nebuvo toks didelis kaip maniau.
O dabar smulkesnis bet ir ilgesnis pasakojimas....
Makiažas ir šukuosena iki 10 val. buvo baigti, ir aš baisiai viskuo buvau patenkinta biggrin.gif Tikrai nenusivyliau, o tai tik dar labiau pakėlė nuotaiką thumbup.gif Grįžau, neskubėdami visi apsirengėm, susiruošėm ir pas jaunikį išvykom. Jaunikis labai jaudinosi, vargšeliui net skrandis stojo. Pas jį ilgai neužsibuvom, tėveliai palaimino, ir išskubėjom pas jaunąją. Ten jaunikiui pora išbandymų: trys taurės su vandeniu ir nosinės užrišimas. Kai reikėjo rišti piršliui juostą- žiūrim nėra....mašinoj palikom. Su pamergių puokštelėm irgi tas pats doh.gif Nieko, palaukėm, atnešė viską ir baigėm viską sklandžiai. Šiaip niekur nevėlavom. Bažnyčioje viskas gražiai, jaunieji buvo mintinai išmokę priesaiką, tai man labiau patiko, negu kai skaito kunigas o jaunieji kartoja. Kai sako patys, atrodo viskas taip iš širdies.... wub.gif Net vyr. pabrolys sakė, kad tai buvo labai jautru smile.gif Tiesa, žiedlapius pirkau dirbtinius, tai jauniausia pamergytė jų keletą pabarstė, o jauniausias pabroliukas nešė žiedus. Irgi gražu. Nes kunigas perspėjo, kad nebarstytume tikrų žiedlapių nei bažnyčioje nei prie bažnyčios.
Na po to vaišės, foto ir po gero pusvalandžio išjudėjome į gamtą. Negalėjome nesustoti prie nuostabiųjų sakurų...( Alytuje ) Ten fotosesija. Na o vėliau gamtoje ėjome per tiltą, metėm akmenukus, užkasė tuos kuriuos pasiliko, paleidome balionus su žinute gandrui, surišom jaunuosius kaspinu ir surakinom spynele. (Tai dariau dėl to, kad nereiktų kabinti spynelės ant tilto. Tegul turi kaip prisiminimą). Vėliau keletas žaidimų: aistrų gesinimas, mixso per ilgą šiaudelį gėrimas, ir kiaušinių kova. Ai dar butelį siuntėm. Ir viskas. Liko apie valanda iki grįžimo. Dar pasifotkinom ir ėjom užkandžiauti.
Grįžus pasitiko tėveliai, ir ruošėmės sveikinimams. Per tą laiką persimetėm keliais žodžiais su muzikantu.
Iš esmės, salėje viskas vyko gana sklandžiai, nes muzikantui palikau vakaro planą, bet ir pasitardavom ką kada palankiau daryti. Išmušė iš vėžių vienas neplanuotas dalykas. Pavogė jaunąją. Tikrai nebuvom tam pasiruošę. Ir šiaip nepatiko man šitas sumanymas, nes vos neapsipyko piršlys ir keletas svečių su tais "plėšikais". Mat butelio šampano ir saldainių jiems neužteko. 4 butelius degtinės užsiprašė. Ir tai atėmė labai daug laiko. Nepatiko tai ir muzikantui. Tikrai gerą valandą praradom.
Na o toliau visas mano planelis kurį jau buvau aprašiusi. Tikrai patiko svečiams komendantų paskyrimas. Koncervuojant pavardę paskiau, kad šiame stiklainyje yra visos abėcėlės raidės, ir netik lietuvių kalbos. Ir anglų ir rusų ir prancūzų, net kinų biggrin.gif Nustebo ir pasimetė jaunieji.
Gintaro dulkių ceremonija irgi neblogai praėjo, tik nevisiem pavyko teisingai tas dulkes mesti. Jos kažkaip nevisiems užsidegdavo. Bet buvo irgi nebloga atrakcija. Po to grįžus iš lauko darėm smėlio ceremonija. Vat dėl šito man kažkaip gaila. Nelabai pavyko. Pirmiausia piršlys per daug balto smėlio pripylė. Paskui tėvai paėmė visi po vieną indą, o buvau paruošus, kad vienas indelis vieniems tėvams, kitas kitiems. Žodžiu pripildė beveik visą jaunųjų indą piršlys ir tėvai doh.gif tai toks nesklandumas irgi buvo. bet jau kiek ten liko tos vietos, jaunieji įpylė paskutinį smėliuką ir užbaigė ceremoniją. biggrin.gif
Po šito, sveikinom tėvus jų vestuvių metinių proga. Nesitikėjo ir labai susijaudino abu. Labai patiko dovanotas rėmelis su kalendoriaus lapeliu. Nepatikėjo, kad jis 1980 metų biggrin.gif Muzikantas juos pakvietė šokiui ir pagrojo labai gražią dainą wub.gif
Vėliau apdovanojom jaunuosius ir įteikėm svečiams medalius. Deja jau buvo keletas svečių išvykę.
Labai patiko ir visus nustebino puodas, samtis, ir kaliošai.
Kai viską įteikėm, aš padėkojau visiems už dėmesį, pagalbą. Tokia buvo trumpa atsisveikinimo kalba.
Tikrai galiu pasakyti, kad patiko ir man ir vyrui šios trumpalaikės, bet labai atsakingos pareigos.
Vienas svečias sakė: jau kaip piršliai pasiruošę, tai aš net pavydžiu biggrin.gif
Na ką, o dabar belieka tik prisiminimai... rolleyes.gif
Ačiū ir šio forumo narėms už neapsakomai didelę pagalbą. Be jūsų tikrai tai būtų buvę sunku įgyvendinti 4u.gif
Atsakyti
Gal galite kas nors pasidalinti gražia kalba smėlio ceremonijai? Maždaug po ko ją darote.
Atsakyti
doviliuke, aciu uz issamu pasakojima 4u.gif dziugu, kad viskas sekmingai ir be didesniu neskalnadumu praejo smile.gif

o sakyk, ka pas jauniki reikia daryti iki to momento kai tevai palaimina, ka sakyti jaunikio namuose? blink.gif

As smelio ceremonija planuoju pirma diena, kai susideliosiu viska nuspresiu kada ja darysim smile.gif
Atsakyti
doviliuke - smagu, kad viskas pavyko pagal planą mirksiukas.gif Ačiū už išsamų pasakojimą.
Tik ir man pasidarė įdomu - ką daryti kai pagrobia nuotaką? g.gif
Atsakyti
Labaismagu kad viskas jau pavyko. ir aš labai jau laukiu, toli dar bet smagu turi būti smile.gif
šeštadienį buvome prie jūros, parvažiavau pilnom kišenėm akmenuku lotuliukas.gif
Man patiko ant kevalų išrašyti žodžiai, bet vyras neturės laiko jų išrašyti, o pirkt jau išgraviruotus nesigaus. tuo labiau dabar, kai mokesčiai paplonino piniginę stipriai doh.gif būtų ne vyro sesuo ir taip gražiai neprašytų, neičiau. vien dėl finansinės pusės. Užtat tai privertė iš turimų daiktų daryti viską, galiu. o kiek jų yra doh.gif kiek visko radau clap.gif esu įpratinta viską kaupti, nuo meno mokyklos laikų blush2.gif kadangi piešiu ant šilko, tai nupiešiu, o po to pasiūsiu pagalvėlę Meilės simfonija biggrin.gif pirmai oficialiai nakčiai, irgi į dėžutę sudėsiu, dar tipo pradurtų prezervatyvų, atseit "kad laikas antram vaikeliui", aišku energetinio ir "stulbinamo grožio" naktinius lotuliukas.gif žinau,kad jiems patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena78 @ 2015 04 28, 12:44)
Gal galite kas nors pasidalinti gražia kalba smėlio ceremonijai? Maždaug po ko ją darote.

Aš pasirinkau iš "planuokpati". Iš tų kelių variantų sudėjau vieną. O dariau ją po 12 val. Parėjom iš lauko po gintaro ceremonijos, pašokom keletą šokių, kol susiruošiau, ir padarėm.
QUOTE(eglejk @ 2015 04 28, 13:00)
doviliuke, aciu uz issamu pasakojima  4u.gif  dziugu, kad viskas sekmingai ir be didesniu neskalnadumu praejo smile.gif

o sakyk, ka pas jauniki reikia daryti iki to momento kai tevai palaimina, ka sakyti jaunikio namuose?  blink.gif
As smelio ceremonija planuoju pirma diena, kai susideliosiu viska nuspresiu kada ja darysim smile.gif

Pas jaunikį jokių atrakcijų nedariua, susirinkom visi savi (jaunikis mano brolis) tai tiesiog visi juokavom, kalbėjom, aptarinėjom būsimą dieną. Na iš pradžių atidarėm šampano, sakau visiem drąsiau bus. Tai piršlys kaip šovė...pusę ant žemės doh.gif Tai iš to visi pasijuokėm..Na paskui pasakiau: taip jau yra žmonių giminėj, kad vyrui priklauso gyvenime turėti dar vieną moterį- žmoną. Ji suteiks tau gyvenime daug naujo, iki šiol nepatirto džiaugsmo, o tu turėsi būti geras vyras, tėvas, šeimos galva.
Vėliau:
Norime padėkoti T. tėvams, už tai, kad išaugino gražų (svarbiausia) protingą ir tvirtą vyrą. palaiminkite savo sūnų ir palinkėkite jam laimingo kelio!

QUOTE(Milledi* @ 2015 04 28, 16:57)
doviliuke - smagu, kad viskas pavyko pagal planą  mirksiukas.gif Ačiū už išsamų pasakojimą.
Tik ir man pasidarė įdomu - ką daryti kai pagrobia nuotaką? g.gif

Oiii, na buvo taip, kad jaunikis, piršlys ir dar keletas vyrukų turėjo eiti jos ieškoti ir ją išsipirkti. Bet kažkaip nieks neskubėjo to daryti biggrin.gif Na ir išėjo po miškelį klaidžiot. Sakė tikrai toli ją buvo nuvežę, jau norėjo apsisukt ir grįžt į salę ieškotojai, bet patys pagrobėjai jau grįždinėjo atgal. Na ir žodžiu vyksta derybos, kiek už jaunąją sumokės piršlys. doh.gif Susitaria ir visi grįžta. Tada piršlys sumokėjo. Bet esu girdėjusi kad jaunąją pagrobia antrą dieną, ne pirmą.
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 28, 20:20)
.... Bet esu girdėjusi kad jaunąją pagrobia antrą dieną, ne pirmą.

Būtent, kad jaunąją pagrobia antrą dieną. užtai ir man keista pasidarė, jog čia pirmąją pasidarbavo svečiai unsure.gif

O buvo dalykų ką kitą kartą darytum kitaip? ax.gif
Atsakyti