Labas rytas
Va ir prabėgo viskas...net gaila
Jeigu trumpai- tikrai gana neblogai viskas pavyko,nebuvo didelių nesusipratimų. Net jauduliukas nebuvo toks didelis kaip maniau.
O dabar smulkesnis bet ir ilgesnis pasakojimas....
Makiažas ir šukuosena iki 10 val. buvo baigti, ir aš baisiai viskuo buvau patenkinta
Tikrai nenusivyliau, o tai tik dar labiau pakėlė nuotaiką
Grįžau, neskubėdami visi apsirengėm, susiruošėm ir pas jaunikį išvykom. Jaunikis labai jaudinosi, vargšeliui net skrandis stojo. Pas jį ilgai neužsibuvom, tėveliai palaimino, ir išskubėjom pas jaunąją. Ten jaunikiui pora išbandymų: trys taurės su vandeniu ir nosinės užrišimas. Kai reikėjo rišti piršliui juostą- žiūrim nėra....mašinoj palikom. Su pamergių puokštelėm irgi tas pats
Nieko, palaukėm, atnešė viską ir baigėm viską sklandžiai. Šiaip niekur nevėlavom. Bažnyčioje viskas gražiai, jaunieji buvo mintinai išmokę priesaiką, tai man labiau patiko, negu kai skaito kunigas o jaunieji kartoja. Kai sako patys, atrodo viskas taip iš širdies....
Net vyr. pabrolys sakė, kad tai buvo labai jautru
Tiesa, žiedlapius pirkau dirbtinius, tai jauniausia pamergytė jų keletą pabarstė, o jauniausias pabroliukas nešė žiedus. Irgi gražu. Nes kunigas perspėjo, kad nebarstytume tikrų žiedlapių nei bažnyčioje nei prie bažnyčios.
Na po to vaišės, foto ir po gero pusvalandžio išjudėjome į gamtą. Negalėjome nesustoti prie nuostabiųjų sakurų...( Alytuje ) Ten fotosesija. Na o vėliau gamtoje ėjome per tiltą, metėm akmenukus, užkasė tuos kuriuos pasiliko, paleidome balionus su žinute gandrui, surišom jaunuosius kaspinu ir surakinom spynele. (Tai dariau dėl to, kad nereiktų kabinti spynelės ant tilto. Tegul turi kaip prisiminimą). Vėliau keletas žaidimų: aistrų gesinimas, mixso per ilgą šiaudelį gėrimas, ir kiaušinių kova. Ai dar butelį siuntėm. Ir viskas. Liko apie valanda iki grįžimo. Dar pasifotkinom ir ėjom užkandžiauti.
Grįžus pasitiko tėveliai, ir ruošėmės sveikinimams. Per tą laiką persimetėm keliais žodžiais su muzikantu.
Iš esmės, salėje viskas vyko gana sklandžiai, nes muzikantui palikau vakaro planą, bet ir pasitardavom ką kada palankiau daryti. Išmušė iš vėžių vienas neplanuotas dalykas. Pavogė jaunąją. Tikrai nebuvom tam pasiruošę. Ir šiaip nepatiko man šitas sumanymas, nes vos neapsipyko piršlys ir keletas svečių su tais "plėšikais". Mat butelio šampano ir saldainių jiems neužteko. 4 butelius degtinės užsiprašė. Ir tai atėmė labai daug laiko. Nepatiko tai ir muzikantui. Tikrai gerą valandą praradom.
Na o toliau visas mano planelis kurį jau buvau aprašiusi. Tikrai patiko svečiams komendantų paskyrimas. Koncervuojant pavardę paskiau, kad šiame stiklainyje yra visos abėcėlės raidės, ir netik lietuvių kalbos. Ir anglų ir rusų ir prancūzų, net kinų
Nustebo ir pasimetė jaunieji.
Gintaro dulkių ceremonija irgi neblogai praėjo, tik nevisiem pavyko teisingai tas dulkes mesti. Jos kažkaip nevisiems užsidegdavo. Bet buvo irgi nebloga atrakcija. Po to grįžus iš lauko darėm smėlio ceremonija. Vat dėl šito man kažkaip gaila. Nelabai pavyko. Pirmiausia piršlys per daug balto smėlio pripylė. Paskui tėvai paėmė visi po vieną indą, o buvau paruošus, kad vienas indelis vieniems tėvams, kitas kitiems. Žodžiu pripildė beveik visą jaunųjų indą piršlys ir tėvai
tai toks nesklandumas irgi buvo. bet jau kiek ten liko tos vietos, jaunieji įpylė paskutinį smėliuką ir užbaigė ceremoniją.
Po šito, sveikinom tėvus jų vestuvių metinių proga. Nesitikėjo ir labai susijaudino abu. Labai patiko dovanotas rėmelis su kalendoriaus lapeliu. Nepatikėjo, kad jis 1980 metų
Muzikantas juos pakvietė šokiui ir pagrojo labai gražią dainą
Vėliau apdovanojom jaunuosius ir įteikėm svečiams medalius. Deja jau buvo keletas svečių išvykę.
Labai patiko ir visus nustebino puodas, samtis, ir kaliošai.
Kai viską įteikėm, aš padėkojau visiems už dėmesį, pagalbą. Tokia buvo trumpa atsisveikinimo kalba.
Tikrai galiu pasakyti, kad patiko ir man ir vyrui šios trumpalaikės, bet labai atsakingos pareigos.
Vienas svečias sakė: jau kaip piršliai pasiruošę, tai aš net pavydžiu
Na ką, o dabar belieka tik prisiminimai...
Ačiū ir šio forumo narėms už neapsakomai didelę pagalbą. Be jūsų tikrai tai būtų buvę sunku įgyvendinti