QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 23, 00:58)
Ash tai jau bijau kaip nezinau kas, anksciau atrode kad nieko ten baisaus, bet dabar jau sheshtadieni vestuves, lyg ir viska suruoshus, bet vistiek baisu
O dar ir pershalom su vyru, tai bus sirguliuojantis svotai
Bandysiu bent kiek pasveikt, dar 2 dienos yra
Papildyta:
Ash tai nedarysiu jokiu zaidimu, tegul muzikantai daro. Salej darysim tik dokumentu iteikima, ta spektakli su paklode, tada kashika pirmajai vestuviu nakciai, poroms padovanosim saldainiukus su kamasutros pozom ir meiles degtukus, kad naktis irgi nebutu liudna
Sheimos zidinys, ir atiduosim teveliui uzkonservuota nuotakos pavarde. Manau uzteks
O antra diena tai nieko labai sake nadaryt, tai tik paruoshiau loterija su visokiausiom smulkmenelem, bent kazkiek gal publika ishsijudins
Tai vat tokie musu planai savaitgaliui
Ir mes "startuojam" jau šį šeštadienį
Daugumoj viską susiruošus esu,bet dar keletas smulkmenų yra... svarbu nieko nepamiršti, pasiimti...
Katik kalbėjau su muzikantu...nu nenudžiugino manęs jis
Toks atsipūtęs, tipo viskas bus gerai, padarysim, viskas ekspromtu...
Dėl žaidimų užsidiskutavom...sakau vistiek jūs turit kažkokių žaidimų, savo programą ar pan. O jis- mes muzikantai, ne renginių vedėjai
Tai supratau, kad užimti svečius turėsim mes. Raminu save ,kad viskas bus gerai, bet nuotaiką sugadino šitas pokalbis. Gal ir per daug aš čia reikalauju iš jo, pasimečiau kažkaip.
QUOTE(kvxiux @ 2015 04 23, 11:16)
Turiu klausimą
Merginos, o kai parvažiuojate į šventės vietą, Jūs ruošiate kažkokį sutikimą pačios? Ar šią "ceremoniją" paliekate svečiams ir muzikantams?
Ar duodate kirpti, pvz. širdis kaip vartus, per kuriuos jaunieji įeina?
Ir dėl sutikimo klausiau pas muzikantą, tai sakė jie nieko neruošia, tai turi tėvai, arba svečiai organizuoti
Išsireiškė jis taip: aš vežuos aparatūrą, dar norit kad ir kulbę su kirviu susikraučiau? Žodžiu liūdna paliko po pokalbio.
Galvoju gal dar spėtume tą širdį iškirpimui pasidaryti
Vietoj tų malkų ir vaikų vystymo....
Mano vakaro planai tokie: įteikiam dokumentus, padovanojam taures. Vėliau komendantų rinkimas. Pavardės koncervavimas. Vaiko vardo rinkimas. Židinys. Jaunųjų šokis. Piršlių polka. Smėlio ceremonija. Puokštės, keliaraiščio metimas. Torto pjovimas. Dovanos jauniesiems. Medalių įteikimas. Ir jeigu bus galimybė (dėl laužo) gintaro dulkės. Sveikinimas tėvams jų vestuvių metinių proga. Bet jau gal po 12, nes kaip tik 26d jų metinės.