Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(kvxiux @ 2015 04 22, 13:53)
Labas, super ideja. Atsiuskite. Labai sudominote smile.gif

Sveika mirksiukas.gif Brukshtelk man savo el.p. adresa, galesiu atsiusti mirksiukas.gif

Ash tai jau bijau kaip nezinau kas, anksciau atrode kad nieko ten baisaus, bet dabar jau sheshtadieni vestuves, lyg ir viska suruoshus, bet vistiek baisu smile.gif O dar ir pershalom su vyru, tai bus sirguliuojantis svotai doh.gif doh.gif doh.gif Bandysiu bent kiek pasveikt, dar 2 dienos yra lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena78 @ 2015 04 21, 10:08)
Mane jau irgi turbūt panika apima. Kiek turejau lyg minčių, o kai pradedu deliotis tai nei šis, nei tas.
Kiek mazdaug ir kokius žaidimus planuojates?

Ash tai nedarysiu jokiu zaidimu, tegul muzikantai daro. Salej darysim tik dokumentu iteikima, ta spektakli su paklode, tada kashika pirmajai vestuviu nakciai, poroms padovanosim saldainiukus su kamasutros pozom ir meiles degtukus, kad naktis irgi nebutu liudna biggrin.gif Sheimos zidinys, ir atiduosim teveliui uzkonservuota nuotakos pavarde. Manau uzteks smile.gif O antra diena tai nieko labai sake nadaryt, tai tik paruoshiau loterija su visokiausiom smulkmenelem, bent kazkiek gal publika ishsijudins smile.gif Tai vat tokie musu planai savaitgaliui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olenka777: 22 balandžio 2015 - 22:48

Laba diena, kvaxiux@gmail.com

Labai laukiu:) Ačiū.

Sveikite ir viskas bus gerai, daug puikių idėjų wink.gif

QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 22, 22:58)
Sveika mirksiukas.gif  Brukshtelk man savo el.p. adresa, galesiu atsiusti mirksiukas.gif

Ash tai jau bijau kaip nezinau kas, anksciau atrode kad nieko ten baisaus, bet dabar jau sheshtadieni vestuves, lyg ir viska suruoshus, bet vistiek baisu smile.gif O dar ir pershalom su vyru, tai bus sirguliuojantis svotai doh.gif  doh.gif  doh.gif  Bandysiu bent kiek pasveikt, dar 2 dienos yra lotuliukas.gif
Papildyta:

Ash tai nedarysiu jokiu zaidimu, tegul muzikantai daro. Salej darysim tik dokumentu iteikima, ta spektakli su paklode, tada kashika pirmajai vestuviu nakciai, poroms padovanosim saldainiukus su kamasutros pozom ir meiles degtukus, kad naktis irgi nebutu liudna biggrin.gif Sheimos zidinys, ir atiduosim teveliui uzkonservuota nuotakos pavarde. Manau uzteks smile.gif O antra diena tai nieko labai sake nadaryt, tai tik paruoshiau loterija su visokiausiom smulkmenelem, bent kazkiek gal publika ishsijudins smile.gif Tai vat tokie musu planai savaitgaliui smile.gif

Atsakyti
ką manote apie protmūšį vakarinės dalies metu?
Jaunieji nenori visiškai jokių tracijijų ir kvailų žaidimų. Sakė, turėtų būti projektorius, žmonių apie 20 smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą smile.gif Merginos, o kai parvažiuojate į šventės vietą, Jūs ruošiate kažkokį sutikimą pačios? Ar šią "ceremoniją" paliekate svečiams ir muzikantams?

Ar duodate kirpti, pvz. širdis kaip vartus, per kuriuos jaunieji įeina?

Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 23, 09:48)
ką manote apie protmūšį vakarinės dalies metu?
Jaunieji nenori visiškai jokių tracijijų ir kvailų žaidimų. Sakė, turėtų būti projektorius, žmonių apie 20 smile.gif

puiki minitis thumbup.gif

QUOTE(kvxiux @ 2015 04 23, 10:16)
Turiu klausimą smile.gif Merginos, o kai parvažiuojate į šventės vietą, Jūs ruošiate kažkokį sutikimą pačios? Ar šią "ceremoniją" paliekate svečiams ir muzikantams?

šitą dalį paliksiu tėveliams ir muzikantams. Jaunosios mamytė sakė aktyvi, tai bus suorganizavusi sutikimą. Mes paruošime porą užduočių (kad nebūtų nieko ir nebūtų per daug.

sveikos 4u.gif

aš "dirbsiu" gegužės 23.
pirmas kartas, jaudinuosi, bet malonus jaudulys. laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 23, 00:58)
Ash tai jau bijau kaip nezinau kas, anksciau atrode kad nieko ten baisaus, bet dabar jau sheshtadieni vestuves, lyg ir viska suruoshus, bet vistiek baisu smile.gif O dar ir pershalom su vyru, tai bus sirguliuojantis svotai doh.gif  doh.gif  doh.gif  Bandysiu bent kiek pasveikt, dar 2 dienos yra lotuliukas.gif
Papildyta:

Ir mes "startuojam" jau šį šeštadienį doh.gif Daugumoj viską susiruošus esu,bet dar keletas smulkmenų yra... svarbu nieko nepamiršti, pasiimti...
Katik kalbėjau su muzikantu...nu nenudžiugino manęs jis g.gif Toks atsipūtęs, tipo viskas bus gerai, padarysim, viskas ekspromtu...
Dėl žaidimų užsidiskutavom...sakau vistiek jūs turit kažkokių žaidimų, savo programą ar pan. O jis- mes muzikantai, ne renginių vedėjai blink.gif Tai supratau, kad užimti svečius turėsim mes. Raminu save ,kad viskas bus gerai, bet nuotaiką sugadino šitas pokalbis. Gal ir per daug aš čia reikalauju iš jo, pasimečiau kažkaip.

QUOTE(kvxiux @ 2015 04 23, 11:16)

Ir dėl sutikimo klausiau pas muzikantą, tai sakė jie nieko neruošia, tai turi tėvai, arba svečiai organizuoti unsure.gif Išsireiškė jis taip: aš vežuos aparatūrą, dar norit kad ir kulbę su kirviu susikraučiau? Žodžiu liūdna paliko po pokalbio. verysad.gif
Galvoju gal dar spėtume tą širdį iškirpimui pasidaryti g.gif Vietoj tų malkų ir vaikų vystymo....
Mano vakaro planai tokie: įteikiam dokumentus, padovanojam taures. Vėliau komendantų rinkimas. Pavardės koncervavimas. Vaiko vardo rinkimas. Židinys. Jaunųjų šokis. Piršlių polka. Smėlio ceremonija. Puokštės, keliaraiščio metimas. Torto pjovimas. Dovanos jauniesiems. Medalių įteikimas. Ir jeigu bus galimybė (dėl laužo) gintaro dulkės. Sveikinimas tėvams jų vestuvių metinių proga. Bet jau gal po 12, nes kaip tik 26d jų metinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 23 balandžio 2015 - 10:46
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 23, 11:45)
Galvoju gal dar spėtume tą širdį iškirpimui pasidaryti g.gif Vietoj tų malkų ir vaikų vystymo....
Mano vakaro planai tokie: įteikiam dokumentus, padovanojam taures. Vėliau komendantų rinkimas.  Pavardės koncervavimas. Vaiko vardo rinkimas. Židinys. Jaunųjų šokis. Piršlių polka.  Smėlio ceremonija. Puokštės, keliaraiščio metimas. Torto pjovimas. Dovanos jauniesiems. Medalių įteikimas. Ir jeigu bus galimybė (dėl laužo) gintaro dulkės. Sveikinimas tėvams jų vestuvių metinių proga. Bet jau gal po 12, nes kaip tik 26d jų metinės.

Stiprybes tau, viskas bus gerai mirksiukas.gif sitiek pasiruosusi esi 4u.gif
O muzikantas tai pagerintas, toks jausmas, kad atvaziuos pagros pora valandu, susirinks daiktus ir isvaziuos blink.gif bet negi tikrai nieko nepasiruoses neturi, jikiu pramogu sveciams, nei minimaliu? o jis vienas gros?

Mano vestuveje grojo du muzikantai, jie ir ne sventes vedejai, bet turejo keleta bajeriuku sveciams, o as ir nebuvau iprasta nuotaka, su jais kartu ir pagrojau ir padainavau biggrin.gif biggrin.gif

O dabar siose vestuvese, kur pirsliausim, gros trys vyrukai, bet sake viska jie darys, ir sutikima, ir pirslio korima, ir pramogu sveciams, zodziu mums per daug stengtis neriekia, tai del to lab blink.gif i dziaugiuosi. Dar kai grisim i LT reikes su jais susitikti, aptarti visa scenariju ir susiderinti viska smile.gif
Atsakyti
Ir mes "startuojam" jau šį šeštadienį doh.gif Daugumoj viską susiruošus esu,bet dar keletas smulkmenų yra... svarbu nieko nepamiršti, pasiimti...
Katik kalbėjau su muzikantu...nu nenudžiugino manęs jis g.gif  Toks atsipūtęs, tipo viskas bus gerai, padarysim, viskas ekspromtu...
Dėl žaidimų užsidiskutavom...sakau vistiek jūs turit kažkokių žaidimų, savo programą ar pan. O jis- mes muzikantai, ne renginių vedėjai blink.gif Tai supratau, kad užimti svečius turėsim mes. Raminu save ,kad viskas bus gerai, bet nuotaiką sugadino šitas pokalbis. Gal ir per daug aš čia reikalauju iš jo, pasimečiau kažkaip.
Ir dėl sutikimo klausiau pas muzikantą, tai sakė jie nieko neruošia, tai turi tėvai, arba svečiai organizuoti unsure.gif Išsireiškė jis taip: aš vežuos aparatūrą, dar norit kad ir kulbę su kirviu susikraučiau? Žodžiu liūdna paliko po pokalbio.  verysad.gif
Mano vakaro planai tokie: įteikiam dokumentus, padovanojam taures. Vėliau komendantų rinkimas.  Pavardės koncervavimas. Vaiko vardo rinkimas. Židinys. Jaunųjų šokis. Piršlių polka.  Smėlio ceremonija. Puokštės, keliaraiščio metimas. Torto pjovimas. Dovanos jauniesiems. Medalių įteikimas. Ir jeigu bus galimybė (dėl laužo) gintaro dulkės. Sveikinimas tėvams jų vestuvių metinių proga. Bet jau gal po 12, nes kaip tik 26d jų metinės.

gal galite plačiau papasakoti apie širdį?
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2015 04 23, 11:29)
sveikos  4u.gif

aš "dirbsiu" gegužės 23.
pirmas kartas, jaudinuosi, bet malonus jaudulys. laukiu  wub.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Ir mes "startuojam" jau šį šeštadienį doh.gif
Katik kalbėjau su muzikantu...nu nenudžiugino manęs jis g.gif  Toks atsipūtęs, tipo viskas bus gerai, padarysim, viskas ekspromtu...
Dėl žaidimų užsidiskutavom...sakau vistiek jūs turit kažkokių žaidimų, savo programą ar pan. O jis- mes muzikantai, ne renginių vedėjai blink.gif
Išsireiškė jis taip: aš vežuos aparatūrą, dar norit kad ir kulbę su kirviu susikraučiau? Žodžiu liūdna paliko po pokalbio.  verysad.gif
Galvoju gal dar spėtume tą širdį iškirpimui pasidaryti g.gif
Mano vakaro planai tokie: ..

DIDELĖS SĖKMĖS šeštadienį!!!

O siaube, kas čia tokie per muzikantai. tik nuotaiką gadina gun_bandana.gif Įdomu už ką pinigus gauna tokie? doh.gif

Kas per idėja su širdimi?

Planas - super. Tikrai atrodai pasiruošusi, tad nesijaudink dėl tų muzikntų group.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 22, 23:58)
Sveika mirksiukas.gif  Brukshtelk man savo el.p. adresa, galesiu atsiusti mirksiukas.gif

Papildyta:

Gal galite pasidalinti ka sugalvojote su tuo zaidimu su paklode? Ir man nelabai suprantama kaip ten tuos šliaužtinius prisiųti. Vakar peržiūrėjau per rusus vaizdų pradėjau deliotis.

Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 04 22, 15:39)
svociutes,tos kurios planuojate daryti palinkejimu medi radau puslapi kur per pus pigiau nei siulo kiti .kainyte tik 12euru.
http://www_lagreja_l...inkejimu-medis/

Tikrai pigiau, bet ir mažesnis nei Planuokpati.lt. Aš jau vakar gavau saviškį, ėmiau 40x50 cm ir sakyčiau, kad galėjau imt ir didesni, bet guodžiuosi, kad jauniesiems bus lengviau tokį namie laikyt, norės kabins, o nenorės - padės į spintą. O šiaip darbu esu labai patenkinta, kruopščiai padaryta ir bendravimas labai malonus.
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 23, 10:45)
Ir dėl sutikimo klausiau pas muzikantą, tai sakė jie nieko neruošia, tai turi tėvai, arba svečiai organizuoti unsure.gif Išsireiškė jis taip: aš vežuos aparatūrą, dar norit kad ir kulbę su kirviu susikraučiau? Žodžiu liūdna paliko po pokalbio.  verysad.gif

Mano manymu, Jūsų planas kuo puikiausias, visko tiek, kiek reikia, juk norės svečiai dar ir pasišokt ir pasišnekučiuot... Širdies idėja man irgi labiau patinka už visus tuos vystymus (nežinančioms - atvykus į šventimo vietą svčiai ištempia paklodę, ant kurios nupiešta širdis, jauniesiems įteikiamos žirklės, jie iškepra širdį ir jaunikis perneša per ją nuotaką), jei rasit laiko galit pasiruošt, bent jau aš planuoju turėt, jei atvykus matysiu, kad svečiai kažką paruošė, tai savo paklodės ir netrauksiu. Sekmės Jums! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ankstyva aš biggrin.gif Nėra kada ilgai miegoti...
Ačiū visoms už palaikymą, man jo tikrai reikia, visgi pirmas kartas ax.gif
Jau kaip ir viską susiruošiau, belieka susidėliot kurie daiktai į gamtą, kurie į salę. Dar šiandien tortą pasiimti.
Rytojui irgi susirašiau ką paimti, nes ir puokštės ir balionai, grybukai. O aš 7 ryto jau turiu būti kirpykloj doh.gif ir jaučiu, nuo pat ryto bėgime busiu, nes 11.30 pas jaunikį turim būti.
Dar mano dukra pamergytė bus, tai jos suknelę šiandien vešiu tvarkyt. Žodžiu daug galvos skausmo doh.gif
Dėl muzikanto, jau kažkaip nusiraminau, vakarui manau tikrai veiklos užtenka. Svarbu, kad ir pati per daug nesijaudinčiau ir sugebėčiau viską įgyvendinti unsure.gif
Oiiii jau kažkur pilve kutena rolleyes.gif
Atsakyti