Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(rivadera @ 2015 04 21, 12:14)
Na ypač kai tik viena diena, tai tikrai būtų vienų užtekę. anksčiau būdavo dvi bet dažniausiai piršlys šnekėdavo, o iš kitos pusės svočia. tai būdavo tiesiog šalia natros pusės,bet kai visi keturi..nu kažkaip... ax.gif  aš tai mielu noru sakyčiau nedarau nieko tada. bet čia aš..  ax.gif  vien todėl,kad ir taip mano vyras nenorėjo,o nesipriešino ir dabar šaukia,kad nieko nereik. tik liudininkai busim ir t.t. sakau kvietė piršliais,tik aš nenorėjau tikra svočia būt. o va jis nesipriešino, aš iškart pasakiau, kad jie atvažiuoja prašyti ir sakau jei nenori sakyk ne. ,man tai kas. nestresuoju. o jis mykė mykė ir sutiko.  pats kaltas. ką paruošiu tą darys  lotuliukas.gif  mesiu daug jo pareigų muzikantams. taigi, jei tokia dalia man kliūtų sakyčiau kad nebūsiu ir malonumą perleidžiu. bet ne. jaunieji nori mūsų smile.gif
su sukne ir man sunku. vestuvės - puota o ne baliukas, spalva karališka mėlyna,o tokiai spalvai sunku kad suknė būtų nuostabi...  doh.gif 
kas su pėdkelnėm,pergalvojau,nu nemaučiau saviškiui aš jų,kaip jau žeminančiai atrodo...  g.gif

mano šeimyna susirgo,man susuko sprandą  tai sustojau. beje, radau maximoj tuos įrankius. dar misliju, bet įdėja gera  mirksiukas.gif

Kokius irankius? Kazka praleidus busiu.... Kokia mintis?
Atsakyti
nepatikesit svociutes, mano kompiuteris, kuriame viska rasiausi,deliojausi uzluzo:((((((isveztas taisyti, nezinau kada sutaisys..prasideda panika...nes visi darbai sustojo, o dar scenariju buvau jau pasirasiusi,sakau reikes pradeti mokintis ir se tau...nervas ima kad visko neisisaugojoj flesiuke...gerai kad vestuves rugpjuti laiko yra, bet vistiek liudna kai nieko dabar padaryti negaliu...
tad patarimas-issirasykit i koki diska ar dar kur, kad nebutu bedu va kaip man sad.gif(((((
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 04 21, 15:42)
nepatikesit svociutes, mano kompiuteris, kuriame viska rasiausi,deliojausi uzluzo:((((((isveztas taisyti, nezinau kada sutaisys..prasideda panika...nes visi darbai sustojo, o dar scenariju buvau jau pasirasiusi,sakau reikes pradeti mokintis ir se tau...nervas ima kad visko neisisaugojoj flesiuke...gerai kad vestuves rugpjuti laiko yra, bet vistiek liudna kai nieko dabar padaryti negaliu...
tad patarimas-issirasykit i koki diska ar dar kur, kad nebutu bedu va kaip man sad.gif(((((

OHO !!!! uzjauciu, bet nesinervuok, viskas bus gerai 4u.gif svarbiausia, kad laiko dar nemazai turi wink.gif

ir aciu uz patarima, net nepagalvojau apie tokia beda, reikes persikelti ir man viska ka turiu prisisaugojus thumbup.gif
Atsakyti
as irgi buvau nepagalvojus..uztai jums ir parasiau, kad nebutu po to strioko...kai atgausiu savo kompiuteriuka atsiusiu ka buvau jau pasidariusi;)
Atsakyti
Padekit kokiu zaidimu reikia sugalvoti vaziuojant partybusu? dekavoju
Atsakyti
JolantaDen,mano kompas irgi megsta netycia atsijungti.Zinau,kad ir su windowsais ne viskas tvarkoje ir tikrai bijau,kad gali kada nors viskas dingt doh.gif .Bet gal pasiseks biggrin.gif

Siaip,is jaunikio puses bus labai mazai sveciu,tad jis matyt norejo savo pirsliu.O jaunoji norejo musu.Todel ir gavosi taip.
Lauksiu dabar kada kita svocia su manim susisieks,pati prie jos nelisiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 21, 14:39)
Kokius irankius? Kazka praleidus busiu.... Kokia mintis?

Įšventinant į šeimininkus dovanojama įrankių puokštė. Vietoj kočėlo ar šalia jo.

QUOTE(S&S @ 2015 04 21, 20:11)
JolantaDen,mano kompas irgi megsta netycia atsijungti.Zinau,kad ir su windowsais ne viskas tvarkoje ir tikrai bijau,kad gali kada nors  viskas dingt  doh.gif  .Bet gal pasiseks  biggrin.gif

Siaip,is jaunikio puses bus labai mazai sveciu,tad jis matyt norejo savo pirsliu.O jaunoji norejo musu.Todel ir gavosi taip.
Lauksiu dabar kada kita svocia su manim susisieks,pati prie jos nelisiu  cool.gif

Geras požiūris. Kai nežino ko nori tegu dabar derinasi rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2015 04 21, 16:13)
Padekit kokiu zaidimu reikia sugalvoti vaziuojant partybusu? dekavoju

Galite paprašyti porų, kad sugalvotų veiklos jauniesiems ateinančiais metais (nueiti į kiną, pasigaminti romantišką vakarienę ir t.t.), surašyti tuos punktus ant lapo ir palikt vietą kryžiukui - kai jaunieji atliks, tegu padeda kryžiuką.
Antras: užduokit poroms klausimus apie jaunuosius (kada susipažino? kur ėjo pirmo pasymatymo metu? ir t.t.), daugiausia teisingų atsakymų pateikęs gauna dovaną, pvz. lėkštę su užrašu "vakarienė pas jaunuosius".
Dar galima žaisti "Klausimai-atsakymai" kur vieni traukia klausimus, kiti atsakymus, kai skaito išeina juokingų situacijų, va čia jis yra:
http://www.fotoroman...baliams_str.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeLarge: 22 balandžio 2015 - 09:16
Nebus poru vestuvese svecius noriu uzimti vaziuojant.
Atsakyti
Labas, super ideja. Atsiuskite. Labai sudominote smile.gif

QUOTE(Olenka777 @ 2015 02 26, 01:22)
Aciu 4u.gif
Dabar jau neprisimenu kur ta scenariju radau, nes laaabai daug visur landziojau smile.gif Zodziu pabandysiu nupasakot mirksiukas.gif
Kai atvaziuoja berniukai pas jaunaja, jo lauks pareigunes (svocia su asistentem) Ir liepsim laikyt teises seimyniniam gyvenimui.
1.Patikrinsim blaivuma, uzristom akim teks praeit per linija, kuri jam nematant bus pakreipta i sona, tad visais atvejais jis to neislaikys:)
2. Uzsimerkes tures pirstu pataikyt i teisinga varianta del ko jis nori tuoktis (variantai gali buti ivairus, pvz: uosve priverte, norejosi uzsidet grazu kostiuma ir tt...)
3. jau pusiaukely kiemo kabes kelio zenklai, jis tures pasakyti ju reiksme (pvz. zenklas su vaikais-tureti vaiku, zenklas su lova-vygdyti vyro pareigas ir tt...)
4. Patikrinsim kaip gerai jis pazysta savo zmonos bamperi:) Bus 3/4 liemeneles iv.dyd. ir tures pasakyti kuris jos...
5.Paklaustas ar turi su savim savo ir zmonos foto, aishku ju netures, tai svotas tures nupiesht jauniki, o jaunikis savo busima zmona.
6.reiks priparkuot mashinyte ant virvutes i siaura kishene.
Na ir ten dar kelios smulkmeneles bus. O po to iteikiam teises, ir parodom busima zmona:)
Na mazdaug taip vyks viskas:)
Papildyta:
Jai kuri norit, galiu i el. pashta mestelt wordini varianta, kas aishku ieshko rusu kalba, ar gali ishsiverst;) Ten visumoj tai zymia idomiau viskas nei ash cia sutrumpintai aprashiau:)

Atsakyti
Gal visai gerai tokie popieriukai vestuviu saldainiams?

Labai noreciau popieriuku su rusiskais uzrasais,bet kad nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
svociutes,tos kurios planuojate daryti palinkejimu medi radau puslapi kur per pus pigiau nei siulo kiti .kainyte tik 12euru.
http://www_lagreja_l...inkejimu-medis/
Atsakyti