QUOTE(rivadera @ 2015 04 21, 12:14)
Na ypač kai tik viena diena, tai tikrai būtų vienų užtekę. anksčiau būdavo dvi bet dažniausiai piršlys šnekėdavo, o iš kitos pusės svočia. tai būdavo tiesiog šalia natros pusės,bet kai visi keturi..nu kažkaip... aš tai mielu noru sakyčiau nedarau nieko tada. bet čia aš.. vien todėl,kad ir taip mano vyras nenorėjo,o nesipriešino ir dabar šaukia,kad nieko nereik. tik liudininkai busim ir t.t. sakau kvietė piršliais,tik aš nenorėjau tikra svočia būt. o va jis nesipriešino, aš iškart pasakiau, kad jie atvažiuoja prašyti ir sakau jei nenori sakyk ne. ,man tai kas. nestresuoju. o jis mykė mykė ir sutiko. pats kaltas. ką paruošiu tą darys mesiu daug jo pareigų muzikantams. taigi, jei tokia dalia man kliūtų sakyčiau kad nebūsiu ir malonumą perleidžiu. bet ne. jaunieji nori mūsų
su sukne ir man sunku. vestuvės - puota o ne baliukas, spalva karališka mėlyna,o tokiai spalvai sunku kad suknė būtų nuostabi...
kas su pėdkelnėm,pergalvojau,nu nemaučiau saviškiui aš jų,kaip jau žeminančiai atrodo...
mano šeimyna susirgo,man susuko sprandą tai sustojau. beje, radau maximoj tuos įrankius. dar misliju, bet įdėja gera
su sukne ir man sunku. vestuvės - puota o ne baliukas, spalva karališka mėlyna,o tokiai spalvai sunku kad suknė būtų nuostabi...
kas su pėdkelnėm,pergalvojau,nu nemaučiau saviškiui aš jų,kaip jau žeminančiai atrodo...
mano šeimyna susirgo,man susuko sprandą tai sustojau. beje, radau maximoj tuos įrankius. dar misliju, bet įdėja gera
Kokius irankius? Kazka praleidus busiu.... Kokia mintis?