Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(karolux321 @ 2015 04 20, 03:56)
Žaidimas pristatomas kaip Plastinės chirurgijos stebuklai. O jau pristatyti pagal fantaziją)

Man tai nelabai tas žaidimas schmoll.gif

QUOTE(S&S @ 2015 04 20, 14:32)
O as suzinojau,kad bus dar viena pirsliu pora,is jaunikio puses  doh.gif  .Nezinau,dziaugtis ar verkti,bet tikrai nesu labai patenkinta.Tiek galvojau galvojau,planavau,o dabar teks viska derinti su kita pora  doh.gif

Del sukneles irgi nervas ima.Matavausi keletas svelniu atspalviu sukneliu,tai susilieju su jom.Tiesiog labai jau balta esu.Tai su sviesiu spalvu sukniom atrodau tikrai baisiai  unsure.gif
Tiesa,pamerges jau ne su ilgom bus,o su trumpom.Ir del spalvos irgi persigalvojo,jau nebus tokios sviesios,o  kazkas link persiko  g.gif

Siaubas kažkoks doh.gif Net neįsivaizduoju kam dvi piršlių poros blink.gif nebent būtų grandiozinės vestuvės, nors ir tai, manau, kad viena pora su muzikantais ar vedėju turėtų susitvarkyti.
Ir bus baisiausia, jei tu pati ruošis, o kita svočia - nė trupučio.. (pfu pfu pfu).

Ir man su nuknele vargas. Jokių pamergių per vestuves nebus, o tas pulkelis rengsis kaip norės. Ką man pasirengti, kad išsiskirčiau? unsure.gif ieškosiu..
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 04 20, 13:49)

Siaubas kažkoks doh.gif Net neįsivaizduoju kam dvi piršlių poros  blink.gif nebent būtų grandiozinės vestuvės, nors ir tai, manau, kad viena pora su muzikantais ar vedėju turėtų susitvarkyti.
Ir bus baisiausia, jei tu pati ruošis, o kita svočia - nė trupučio..  (pfu pfu pfu).

Ir man su nuknele vargas. Jokių pamergių per vestuves nebus, o tas pulkelis rengsis kaip norės. Ką man pasirengti, kad išsiskirčiau? unsure.gif ieškosiu..

Jaunikis kazkodel norejo,kad jie irgi pirsliais butu,cia jo draugai.Zinojau,kad juos kvies,bet jie is kart atsisake.O praejo biski laiko ir persigalvojo doh.gif
Jiem cia jau bus 4 pirsliavimas,tad patirties tikrai turi.Nu bet kaaaaam doh.gif doh.gif

As tai jau kosmarus sapnuot pradejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 04 20, 14:57)
Jaunikis kazkodel norejo,kad jie irgi pirsliais butu,cia jo draugai.Zinojau,kad juos kvies,bet jie is kart atsisake.O praejo biski laiko ir persigalvojo  doh.gif
Jiem cia jau bus 4 pirsliavimas,tad patirties tikrai turi.Nu bet kaaaaam  doh.gif  doh.gif

As tai jau kosmarus sapnuot pradejau  biggrin.gif

o jūs jau pasiruošusi daug? aš manau tokiu atveju iš viso atsisakyčiau, jeigu jau nori anų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 20, 14:37)
o jūs jau pasiruošusi daug? aš manau tokiu atveju iš viso atsisakyčiau, jeigu jau nori anų  doh.gif

ne per daugiausiai.Ka esu rytui suplanavus,tai tas ir bus,nes mes su mb pas jaunaja busim ir jauniko pasitikimas jau mano darbas.O jie su jaunikiu atvaziuos.Vakarui kol kas tik po biski isventinima i seimininkus organizuoju.Pazistu as tuos zmones,bet vat vistiek papildomas rupestis viska derinti.Nors kai jie su patirtim,naudos is to tikrai turetu but biggrin.gif

Aj,nezinau.Butu svetimi,atsisakyciau,o cia savi.Vistiek visur parasus desim mes.Tai tie tik vakarui bus reikalingi.

Pas mus vestuvese buvo dvi poros pirsliu,bet tik todel,kad pakviesti pirsliai persigalvojo ir atsisake dvi dienas iki vestuviu,t.y.ketvirtadieni atsisake,o sestadieni jau vestuves.Teko greit suktis is situacijos ir prasyt kitu zmoniu pirsliaut.O jie sutiko tik su salyga,kad su jais pirsliaus dar viena pora.

Gal as cia per daug viska sureiksminu doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 04 20, 14:32)

O as suzinojau,kad bus dar viena pirsliu pora,is jaunikio puses  doh.gif 

iskart atsisakyciau.kam to reikia? kazkokia nesamone.toks jausmas,kad jaunieji nesutaria tarpusavyje-vieniem vieni nepatinka,kitiem kiti-tai priejo kompromisa biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Turbūt atsisakyčiau ir aš. Aš nenorėčiau dar visko derinti ir su kita svočia. užtenka jaunosios biggrin.gif Aišku, gal ir idėjų pasiūlytų naujų, gal ir padėtų pravesti viską, bet mano akimis žiūrint, didelė makalynė[I] gali būti nesuderinus visko iki galo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 20, 18:41)
iskart atsisakyciau.kam to reikia? kazkokia nesamone.toks jausmas,kad jaunieji nesutaria tarpusavyje-vieniem vieni nepatinka,kitiem kiti-tai priejo kompromisa  biggrin.gif  doh.gif

Nezinau kokia priezastis siose vestuvese del dvieju pirsliu, bet seniau taip ir budavo - dvi pirsliu poros. Vieni is nuotakos puses vadinosi svocia ir svotas, o is jaunikio - pirslys ir pirsliene. Is vaikystes dar atsimenu, kad tevam teko tiek pirsliauti, tiek svotauti. Bent jau pas mus regione taip budavo.
Atsakyti
Pass mane irgi buvo dvi poros, aišku tai buvo prieš daug metų, bet kažkaip jos sutarėsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif
gal kas "ant greičio" turi žodžius ar mintis ką sakyti įteikiant ipuodą? Iš pradžių visko prisirinkau, o dabar jau net neberandu pusės...Tai į wordą, tai į fliašą, tai į sąsiuvinį...O kai reikia- piššššš
Arba jau panika.... doh.gif
Atsakyti
Mane jau irgi turbūt panika apima. Kiek turejau lyg minčių, o kai pradedu deliotis tai nei šis, nei tas.
Kiek mazdaug ir kokius žaidimus planuojates?
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 04 20, 14:49)
Man tai nelabai tas žaidimas

Aš atsakiau dėl vertimo ir pristatymo. Man asmeniškai irgi nelabai jis patiko.
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 04 20, 13:32)
Labas smile.gif

pas mus vestuves 1 diena,tad galvos skausmas del pramogu 2 diena atkrenta.

O as suzinojau,kad bus dar viena pirsliu pora,is jaunikio puses  doh.gif  .Nezinau,dziaugtis ar verkti,bet tikrai nesu labai patenkinta.Tiek galvojau galvojau,planavau,o dabar teks viska derinti su kita pora  doh.gif

Del sukneles irgi nervas ima.Matavausi keletas svelniu atspalviu sukneliu,tai susilieju su jom.Tiesiog labai jau balta esu.Tai su sviesiu spalvu sukniom atrodau tikrai baisiai  unsure.gif
Tiesa,pamerges jau ne su ilgom bus,o su trumpom.Ir del spalvos irgi persigalvojo,jau nebus tokios sviesios,o  kazkas link persiko  g.gif

Na ypač kai tik viena diena, tai tikrai būtų vienų užtekę. anksčiau būdavo dvi bet dažniausiai piršlys šnekėdavo, o iš kitos pusės svočia. tai būdavo tiesiog šalia natros pusės,bet kai visi keturi..nu kažkaip... ax.gif aš tai mielu noru sakyčiau nedarau nieko tada. bet čia aš.. ax.gif vien todėl,kad ir taip mano vyras nenorėjo,o nesipriešino ir dabar šaukia,kad nieko nereik. tik liudininkai busim ir t.t. sakau kvietė piršliais,tik aš nenorėjau tikra svočia būt. o va jis nesipriešino, aš iškart pasakiau, kad jie atvažiuoja prašyti ir sakau jei nenori sakyk ne. ,man tai kas. nestresuoju. o jis mykė mykė ir sutiko. pats kaltas. ką paruošiu tą darys lotuliukas.gif mesiu daug jo pareigų muzikantams. taigi, jei tokia dalia man kliūtų sakyčiau kad nebūsiu ir malonumą perleidžiu. bet ne. jaunieji nori mūsų smile.gif
su sukne ir man sunku. vestuvės - puota o ne baliukas, spalva karališka mėlyna,o tokiai spalvai sunku kad suknė būtų nuostabi... doh.gif

kas su pėdkelnėm,pergalvojau,nu nemaučiau saviškiui aš jų,kaip jau žeminančiai atrodo... g.gif

mano šeimyna susirgo,man susuko sprandą tai sustojau. beje, radau maximoj tuos įrankius. dar misliju, bet įdėja gera mirksiukas.gif
Atsakyti