QUOTE(karolux321 @ 2015 04 20, 03:56)
Žaidimas pristatomas kaip Plastinės chirurgijos stebuklai. O jau pristatyti pagal fantaziją)
Man tai nelabai tas žaidimas
QUOTE(S&S @ 2015 04 20, 14:32)
O as suzinojau,kad bus dar viena pirsliu pora,is jaunikio puses .Nezinau,dziaugtis ar verkti,bet tikrai nesu labai patenkinta.Tiek galvojau galvojau,planavau,o dabar teks viska derinti su kita pora
Del sukneles irgi nervas ima.Matavausi keletas svelniu atspalviu sukneliu,tai susilieju su jom.Tiesiog labai jau balta esu.Tai su sviesiu spalvu sukniom atrodau tikrai baisiai
Tiesa,pamerges jau ne su ilgom bus,o su trumpom.Ir del spalvos irgi persigalvojo,jau nebus tokios sviesios,o kazkas link persiko
Del sukneles irgi nervas ima.Matavausi keletas svelniu atspalviu sukneliu,tai susilieju su jom.Tiesiog labai jau balta esu.Tai su sviesiu spalvu sukniom atrodau tikrai baisiai
Tiesa,pamerges jau ne su ilgom bus,o su trumpom.Ir del spalvos irgi persigalvojo,jau nebus tokios sviesios,o kazkas link persiko
Siaubas kažkoks Net neįsivaizduoju kam dvi piršlių poros nebent būtų grandiozinės vestuvės, nors ir tai, manau, kad viena pora su muzikantais ar vedėju turėtų susitvarkyti.
Ir bus baisiausia, jei tu pati ruošis, o kita svočia - nė trupučio.. (pfu pfu pfu).
Ir man su nuknele vargas. Jokių pamergių per vestuves nebus, o tas pulkelis rengsis kaip norės. Ką man pasirengti, kad išsiskirčiau? ieškosiu..