as antrai dienai planuoju suri po jaunuju nakties;
jaunavedziu teveliam dovanos,
Pirslio korimas su aukcionu
ir jei jaunieji nores, keletas apdovanojimu sveciams, muzikantams, seimininkems
Manau pakaks veiksmo i valias
jaunavedziu teveliam dovanos,
Pirslio korimas su aukcionu
ir jei jaunieji nores, keletas apdovanojimu sveciams, muzikantams, seimininkems
Manau pakaks veiksmo i valias
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 16, 16:57)
aciu,bet man Siauliuose reiktu
Papildyta:
o sakykit,is praeitu vestuviu nepamenu,nes ne as tuo rupinausi.sikart manes paprase nupirkti seimos zidini.ji jau uzsakiau,bet klausimas- kokiom zvakem ji uzdega?tiesiog nupirkti 2 baltas zvakes ir tiek?
Papildyta:
o sakykit,is praeitu vestuviu nepamenu,nes ne as tuo rupinausi.sikart manes paprase nupirkti seimos zidini.ji jau uzsakiau,bet klausimas- kokiom zvakem ji uzdega?tiesiog nupirkti 2 baltas zvakes ir tiek?
pas buvo gražesnės nei paprastos, cilindriukai tokie, bet svarbu patogu uždegti.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 16, 20:14)
o patogu tevam su tais burbulais pridegti pagrindine zvake? kazkaip galvoju gal su ilgom patogiau butu,tik iskilo man klausimas ar tai neturi buti kazkokios ipatingos tos zvakes(ju kriksto zvakes ar pan)?
ne, nes tai turi būti tėvų namų židinio liepsna. jei abeji tėveliai tebeturi namų židinį,tada būtų gražu nuo jų degt ir prasminga.
QUOTE(VAIDASSU @ 2015 04 18, 12:29)
Gal galit pasidalinti ka planuojate daryti isventinant jaunuosius i gaspadorius?
Man patiko šita mintis: http://www.planuokpa...s-i-gaspadorius
QUOTE(rena78 @ 2015 04 18, 22:31)
Taip taip, geras sitas, ir man jois uzkliuvo uz akiu, toks nenuvalkiotas, kaip kocelas ir skarele
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 16, 22:16)
Siaip.tai manau neturi but specialios, bet labai faina ideja su tom kriksto zvakem!!!!
o krikšto žvakės ne kitam dvasiškam reikalui skirtos.....
Papildyta:
QUOTE(rena78 @ 2015 04 17, 20:04)
Aš planuoju antrą dieną jaunųjų išventinimą gaspadiriais. Vaiko vardo rinkimus. Dar gal gaandro laišką. Svarstau dėl sūrio, pati nemoku o turguje kažkaip neperku.
"Žemaitijos pienas" gamina puikius sūrius tiesa skonio didelio sūrio nežinau, bet esu mačiusi ir su aguonom ir paprasto, gražiai įpakuoto, pažiūrėkit firminėse parduotuvėse arba manau užsakyti galima bet kurioj parduotuvėj , kuri jų produkcija prekiauja .
Neprisiplanuokit antrai dienai daug , kiek tekę būti vestuvėse ir kaip svečiu, ir teko svočiauti, antrą dieną dauguma jau būna pavargę ir visų atrakcijų gali ir neatlaikyti
QUOTE(lili* @ 2015 04 18, 21:59)
o krikšto žvakės ne kitam dvasiškam reikalui skirtos.....
Papildyta:
"Žemaitijos pienas" gamina puikius sūrius tiesa skonio didelio sūrio nežinau, bet esu mačiusi ir su aguonom ir paprasto, gražiai įpakuoto, pažiūrėkit firminėse parduotuvėse arba manau užsakyti galima bet kurioj parduotuvėj , kuri jų produkcija prekiauja .
Neprisiplanuokit antrai dienai daug , kiek tekę būti vestuvėse ir kaip svečiu, ir teko svočiauti, antrą dieną dauguma jau būna pavargę ir visų atrakcijų gali ir neatlaikyti
Papildyta:
aš irgi antrai dienai nieko neplanuosiu. kokius blaivumo testus gal. nes oficialios dienos antros nebus - bus oficiali diena prisiliuobt nes bent jau maniškiai pirmą dieną niekad nepasišiukšlina. tėtis nėra padauginęs nei vienam tokio pobudžio pobūvyje. O kaip ten bus neįsivaizduoju, nelabai pažįstu, bet jie pageriantys...
Aj va,gi radau savo namuos (esam nusipirkę nuo senukų namą,jį restauravom, bet ūkiniai dar neiškraustyti), tiksliau antram aukšte vasarinės, tokius seno tipo naktinius, ir ale trusikai nauji, supakuoti užklijuoti. Va čia kilo idėja, Kad būtų pirmai nakčiai. nevilkčiau jų,tiesiog įteikčiau ką manot?
o įšventinimą į šeimininkus planuoju po puokštės ir keliaraiščio metimo.
O ką reikia sakyt juos metant? man keliaraiščio prasmė nekokia, bet jie nori. tai tegu
QUOTE(rena78 @ 2015 04 19, 10:03)
Kas darysite smėlio ceremoniją į kokius indelius smėlį pilsyte? Man dar kažkaip nesiseka rasti siaurų vazelių.
Pabandyk viskas uz 1 as pries du metus kai pursliavau ten pirkau,nebrangu o ir ziurejosi nornaliai
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 16, 12:13)
žaidimas su pėdkelnem
Nesuprantu rusiškai, gal kas pagelbės kaip pristatomas šis žaidimas, ir ką tuo norima pasakyti
Nesuprantu rusiškai, gal kas pagelbės kaip pristatomas šis žaidimas, ir ką tuo norima pasakyti
Žaidimas pristatomas kaip Plastinės chirurgijos stebuklai. O jau pristatyti pagal fantaziją)
Labas
pas mus vestuves 1 diena,tad galvos skausmas del pramogu 2 diena atkrenta.
O as suzinojau,kad bus dar viena pirsliu pora,is jaunikio puses .Nezinau,dziaugtis ar verkti,bet tikrai nesu labai patenkinta.Tiek galvojau galvojau,planavau,o dabar teks viska derinti su kita pora
Del sukneles irgi nervas ima.Matavausi keletas svelniu atspalviu sukneliu,tai susilieju su jom.Tiesiog labai jau balta esu.Tai su sviesiu spalvu sukniom atrodau tikrai baisiai
Tiesa,pamerges jau ne su ilgom bus,o su trumpom.Ir del spalvos irgi persigalvojo,jau nebus tokios sviesios,o kazkas link persiko
pas mus vestuves 1 diena,tad galvos skausmas del pramogu 2 diena atkrenta.
O as suzinojau,kad bus dar viena pirsliu pora,is jaunikio puses .Nezinau,dziaugtis ar verkti,bet tikrai nesu labai patenkinta.Tiek galvojau galvojau,planavau,o dabar teks viska derinti su kita pora
Del sukneles irgi nervas ima.Matavausi keletas svelniu atspalviu sukneliu,tai susilieju su jom.Tiesiog labai jau balta esu.Tai su sviesiu spalvu sukniom atrodau tikrai baisiai
Tiesa,pamerges jau ne su ilgom bus,o su trumpom.Ir del spalvos irgi persigalvojo,jau nebus tokios sviesios,o kazkas link persiko