Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

Ziuriu visos del.palinkejimu medzio svarstote, as tai nedarysiu, galvoju paskui neaisku patiks ar ne kur ji kabint, kadangi pati esu nemegstanti namu apsikraut man nepatiktu smile.gif kadangi darau remelius dekupazu kur ireminsiu kalendoriaus lapeli tai salia padarysiu dezute 15/15 tokia pat ir ten iskarpiau grazius is grazaus popieriaus lapelius su sone ju inicialais ir sudesiu ten prasysiu kad parasytu palinkejimus.

rena78 ar ne jus klauset ka pasakyt prie inkilu dovanojimo, cia as taip darysiu, parasykit pasta imesiu ka pasirasiau zodzius.
Atsakyti
Svociutes,pasikartosiu, bet gal kuri turit santuokos liudijimo muliaza. Noreciau isgazdinti jaunuosius:)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš irgi nedarysiu palinkėjimų nei medžio, nei dėžutės...Man kažkaip neprilipo šita idėja. Kiekviena atsirenkam, kam ko reik.
Kažkuri minėjo, kad vakaro užduotis ir šventės pravedimą paliks muzikantams. Ir mano tokia nuomonė, kad svečius užimti turi muzikantai. Ir jie dažniausiai turi kažkokias programas pasiruošę. Juk už tai ir mokami jiems pinigėliai. O mūsų pareiga rūpintis jaunaisiais. ax.gif
Aš galvoju salėje turėti "atsargai" žaidimą-šokį su virvelėm. Ir su pėdkelnėm įdomiai atrodė tas žaidimas, tik nesumąstau kaip jį apipavidalinti, įvardinti g.gif gal: "vyrų veidai prieš vestuves ir po" g.gif Gal kas darę esat tą žaidimą ir pametėsit minčių bigsmile.gif
Šitie žaidimai neraikalauja didelių investicijų ir yra paprasti. Todėl jei bus laiko ir noro darysim juos, jei ne, tai nebus didelio "nuostolio". Ai, dėl prizų už žaidimus jau buvau minėjus, kad jų nebus, už tai piršlelis papilstys "savo kilmingo mėlynojo kraujo" smile.gif
Vakarui mano planai tokie: taurių įteikimas,komendantų išrinkimas, židinys, pavardės koncervavimas, smėlio ceremonija, dovanos jauniesiems kaliošai ir ipuods, medalių įteikimas, puokštės metimas, keliaraištis. Lyg ir viskas g.gif Piršlys sakė būtinai turim padaryt "bangą" biggrin.gif Na ir vistiek manau bus "karti karti"...
Net galvoju, ar spėsim viską g.gif
Dar tėvelius reiks pasveikinti, su 35m. vestuvių metinėm...Gal kas turi po ranka gražius žodžius tokiai progai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(raimulele @ 2015 04 16, 11:27)
Svociutes,pasikartosiu, bet gal kuri turit santuokos liudijimo muliaza. Noreciau isgazdinti jaunuosius:)

parašykit savo el. paštą man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutina @ 2015 04 15, 09:21)
2014 metais buvau dvieju drauvu vestuvese ir dar savo, tai galiu pasakyt kad nebuvo daug nereiksmingu kalbu. Atvykimas, jaunuju isbandymas ir stalo ispirkmas, tada sedom prie stalo, pasakymas kad esam isvarge todel uzkaskim, bet graziaiszodziais pirsleliu ir visi pradejom valgyti, tik tada prasidejo vakarine dalis. Kazkaip del 30 min jaujunu isbandymo nebuvo labai isalkusiu sveciu:) juk po stalo ispirkimo sedom valgyti, nebent pas jus viskas kitaip suplanuota?

čia aišku, kad daug laiko nebus, bet kai tie užsėdę pradeda durniut ir dar pusvalandį ar daugiau nervus tampo, neužleidžia tai doh.gif mes esam buvę tokiose, su visom visom tradicijom tai ilgai ilgai laukėm, stovėjom. nors ten labiau gal piršlienė užtempė, su savo kiekvieno daikto apipavidalinimu.
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 16, 09:11)
Ziuriu visos del.palinkejimu medzio svarstote, as tai nedarysiu, galvoju paskui neaisku patiks ar ne kur ji kabint, kadangi pati esu nemegstanti namu apsikraut man nepatiktu smile.gif kadangi darau remelius dekupazu kur ireminsiu kalendoriaus lapeli tai salia padarysiu dezute 15/15 tokia pat ir ten iskarpiau grazius is grazaus popieriaus lapelius su sone ju inicialais ir sudesiu ten prasysiu kad parasytu palinkejimus.

aš irgi aplipdžiau dėžutę. popierių A4 formato kirpsiu pusiau ir gražiai kraštelį su skylamušiu išspausiu, padėsiu prie dėžutės ir pasakysiu ką daryt.popierių gal kokių spalvotų net, pastelinių spalvų, tai galės rašyti smile.gif o per pusę kirpsiu todėl, kad dėžutėje tilptų.

DOVILIUKE, koks žaidimas su pėdkelnėm?
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 04 16, 12:04)

DOVILIUKE, koks žaidimas su pėdkelnėm?

žaidimas su pėdkelnem
Nesuprantu rusiškai, gal kas pagelbės kaip pristatomas šis žaidimas, ir ką tuo norima pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
gal galetumet ir man imest netikro liudijimo sablona? 4u.gif blush2.gif isanksto dekoju smile.gif julinkamail*mail.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrinka: 16 balandžio 2015 - 13:11
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 16, 10:38)
Sveikutės 4u.gif
Aš irgi nedarysiu palinkėjimų nei medžio, nei dėžutės...Man kažkaip neprilipo šita idėja. Kiekviena atsirenkam, kam ko reik.
Kažkuri minėjo, kad vakaro užduotis ir šventės pravedimą paliks muzikantams. Ir mano tokia nuomonė, kad svečius užimti turi muzikantai. Ir jie dažniausiai turi kažkokias programas pasiruošę. Juk už tai ir mokami jiems pinigėliai. O mūsų pareiga rūpintis jaunaisiais.  ax.gif
Aš galvoju salėje turėti "atsargai" žaidimą-šokį su virvelėm. Ir su pėdkelnėm įdomiai atrodė tas žaidimas, tik nesumąstau kaip jį apipavidalinti, įvardinti g.gif gal: "vyrų veidai prieš vestuves ir po" g.gif  Gal kas darę esat tą žaidimą ir pametėsit minčių bigsmile.gif
Šitie žaidimai neraikalauja didelių investicijų ir yra paprasti. Todėl jei bus laiko ir noro darysim juos, jei ne, tai nebus didelio "nuostolio". Ai, dėl prizų už žaidimus jau buvau minėjus, kad jų nebus, už tai piršlelis papilstys "savo kilmingo mėlynojo kraujo" smile.gif
Vakarui mano planai tokie: taurių įteikimas,komendantų išrinkimas,  židinys, pavardės koncervavimas, smėlio ceremonija, dovanos jauniesiems kaliošai ir ipuods, medalių įteikimas, puokštės metimas, keliaraištis. Lyg ir viskas g.gif Piršlys sakė būtinai turim padaryt "bangą" biggrin.gif Na ir vistiek manau bus "karti karti"...
Net galvoju, ar spėsim viską g.gif
Dar tėvelius reiks pasveikinti, su 35m. vestuvių metinėm...Gal kas turi po ranka gražius žodžius tokiai progai bigsmile.gif
Papildyta:

parašykit savo el. paštą man 4u.gif

gal galite ir man įmesti netikrą santuokos liūdijimą
Atsakyti
o as planuoju daryti palinkejimu dezute, bet ne ant popieriaus rasys, o ant mediniu sirdeliu:)
Atsakyti
Kadangi mūsų gretos didėja, tai padariau didelį, tačiau nuobodų darbą ir papildžiau sąrašą 4u.gif Jei ko neįtraukiau, tai pasisakykit.

Balandis
Olenka777 - 25d.
doviliuke - 25d.

Gegužė
*Inga:) - 2d.
Raudona_Braske - 23d.

Birželis:
~tomega~ - 6d.
Redyskala - 13d.
marmoozele - 17d.
eglejk - 20d.
Ingakalnis - 20d.
VAIDASSU - 20d.
rena78 - 20d
bemsiuke - 26d.
giedre_giee - ? (narė neprisipažino)

Liepa:
sapnelyte - 11d.
kvxiux - 11d.
SandraRupke - 18d.
juliuxxx3 - 23d.
DeLarge - 25d.
Iwo31 - 25d.
Perlas po pagalve - 25d.

Rugpjūtis:
Asterija - 1d.
rivadera - 1d.
JolantaDen - 8d.
S&S - 8d.
~mileniuks~ - 8d.
timi - 8d.
benukas1 - 15d.
Milledi - 15d.
lejuciukas - 22d.
lindrinka - 22d
Rytinė pašvaistė - ? (nepasisakė)

Rugsėjis
*saules_zuikutis* - 19d.
Ms. Justina - 19d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 16 balandžio 2015 - 16:00
QUOTE(Milledi* @ 2015 04 16, 17:59)
Kadangi mūsų gretos didėja, tai padariau didelį, tačiau nuobodų darbą ir papildžiau sąrašą 4u.gif Jei ko neįtraukiau, tai pasisakykit.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 04 16, 08:05)

aciu,bet man Siauliuose reiktu rolleyes.gif

Papildyta:
o sakykit,is praeitu vestuviu nepamenu,nes ne as tuo rupinausi.sikart manes paprase nupirkti seimos zidini.ji jau uzsakiau,bet klausimas- kokiom zvakem ji uzdega?tiesiog nupirkti 2 baltas zvakes ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 04 16, 16:59)

[font=Arial] Balandis
                  Olenka777 - 25d.
                  doviliuke - 25d.

Gegužė
                  *Inga:) - 2d.
                  Raudona_Braske - 23d.

Birželis:
                    ~tomega~ - 6d.
                    Redyskala - 13d.
                    marmoozele - 17d.
                    eglejk - 20d.
                    Ingakalnis - 20d.