Mano maze irgi susirgo
Noriu paklaust del helio balionu, gal kuri esat susidurus, planuojam prie baznycios jauniesem padaryt staigmena tik klausimas butu jei mes balionus nupirksim isvakarese ar jie mums pakils i ora kita diena mazdaug po 24val? Nu tikiuosiu klausima suprasit
QUOTE(timi @ 2015 04 14, 09:43)
Merginos,žiūriu jūs ruošiat palinkėjimų medį. Tai piršlių pareiga? Nes pas mane jaunoji tuo rūpinasi
aciu D,musu jaunoji tuo pasirupins
QUOTE(kvxiux @ 2015 04 14, 11:41)
Ji nuomojasi fotoaparatą, kuris daro momentines foto
kaiptik vakar apie tai kalbejom,bet is kur ta fotika gauti nesugalvojom.kur ji nuomosis???
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ANT AKMENUKU:
cia is keliu vietu kopinausi,tai gali ir kartotis,bet geriau daugiau,nei permazai-atsirinksit
1. Vaikai
2. Pagieža
3. Pagarba
4. Ištikimybė
5. Barniai
6. Šeima
7. Vienatvė
8. Klaidos
9. Dėmesys
10. Laimė
11. Svajos
12. Paguoda
13. Tuštuma
14. Norai
15. Ramybė
16. Liūdesys
17. Aistra
18. Žavesys
19. Abejingumas
20. Pyktis
21. Ašaros
22. Baimė
23. Užuojauta
24. Šmeižtas
25. Kančia
26. Atsidavimas
27. Tiesa
28. Grožis
29. Mes
30. Paslaptys
31. Sveikata
32. Šviesa
33. Juokas
34. Dorybė
35. Skausmas
36. Gėris
Vaikai, jausmai, pagarba, pinigai, švelnumas, pasitikėjimas, gerumo, įspūdžių, energijos, originalumo, draugystės, pilnatvės, polėkio, meilės, juoko, įkvėpimo, akimirkų, sėkmės, tikėjimo, tvirtybės, pasitikėjimo, veržlumo, ramybės, netikėtumų, sveikatos, vilties, laiko, nuotykių, išminties, troškimų, išdaigų, draugų, drąsos, patrauklumo, , aukso puodo, šypsenos, juoko, atradimų, fantazijos, svajonių, stebuklo, džiaugsmo, pinigų, kantrybės, laimės, pokštų anūkų, senatvės, aistros, santarvės, ištikimybė
Geri:
juokas, darna, sekme, seksas, siluma, vaikai, pagarba, pinigai, turtai, laime, meile, santarve, geris, buciniai, jausmai, sypsenos, svajones, apkabinimas, pasitikejimas, atvirumas, atsidavimas, atsipalaidavimas, uzuojauta, aistra, erotika, tolerancija, pasitenkinimas, gerove, meilumas, pasiaukojimas, nuosirdumas, romantika, supratingumas, demesys, juokas, atlaidumas, kurybingumas, sveikata, dziaugsmas, tiesa, darbstumas, tikejimas, smalsumas, rizika, protas, jaudulys, linksmybes, svelnumas, istikimybe, energija, ikvepimas, tvirtybe, verzlumas, netiketumai, viltis, nuotykiai, ismintis, troskimai, verzlumas, patrauklumas, aukso puodas, atradimai, kantrybe, anukai, senatve, gera nuotaika, grozis, pokalbiai, laimejimai, norai, ramybe, poilsis, romantiskos vakarienes
Blogi:
gobsumas, ligos, sunkumai, puikybe, tingumas, badas, kvailystes, problemos, isdaigos, nerimas, skurdas, priesai, nesusipratimai, skolos, apgaule, issisukinejimai, vargas, vienatve, paslaptys, prievarta, chaosas, ydos, liudesys, pagirios, egoizmas, pavydas, pyktis, asaros, melas, barniai, neistikimybe, smurtas, neapykanta, apkalbos, pagieza, nelaimes, baime, abejones, siurkstumas, isnaudojimas, uzsispyrimas, naivumas, ironija, isdavyste, nesekmes, nuovargis, depresija, skausmas, nepasitikejimas, blogis, nepasitenkinimas
Sveikutes. Birželio 20 d ir mes eisime piršliauti. Perskaičiau visą temą, bet tik mintys sukasi galvoje, o ruoštis nežinau nuo ko pradėti. Man labai patiko mintis apie išlydėjimą su inkiliukų padovanojimu tėveliams. Gal galite pasidalinti žodžiais ką galima būtų pasakyti įteikiant inkilėlius.
Kas turite prašau įmeskite į etikėčių ant būtelių, saldainių ir liūdijimo šablonus. Nes pirmame lape man neįšeina atidaryti.
Kas turite prašau įmeskite į etikėčių ant būtelių, saldainių ir liūdijimo šablonus. Nes pirmame lape man neįšeina atidaryti.
Saules zuikutis tu fotoaparatu galit paziuret feisbooke yra iveskit momentiniu fotoaparatu nuoma
QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 04 15, 19:43)
Mano maze irgi susirgo
Noriu paklaust del helio balionu, gal kuri esat susidurus, planuojam prie baznycios jauniesem padaryt staigmena tik klausimas butu jei mes balionus nupirksim isvakarese ar jie mums pakils i ora kita diena mazdaug po 24val? Nu tikiuosiu klausima suprasit
pakils Siaip helio balionai skraido apie savaite, o po to nusileidzia. Po triju dienu tik sumazeja helio (jei pvz pririst kazka sunkesnio pakelti, tai jau reikes daugiau balionu tam daikteliui pakelti, nors katik pripusto uztektu ir vieno). Bet jei planuojat siaip dovanoti ir i dangu vienus balionus paleisti, tai be problemu pakils Tik ant saules stengtis karstai nelaikyt, nes gali sprogti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 04 15, 20:37)
pakils Siaip helio balionai skraido apie savaite, o po to nusileidzia. Po triju dienu tik sumazeja helio (jei pvz pririst kazka sunkesnio pakelti, tai jau reikes daugiau balionu tam daikteliui pakelti, nors katik pripusto uztektu ir vieno). Bet jei planuojat siaip dovanoti ir i dangu vienus balionus paleisti, tai be problemu pakils Tik ant saules stengtis karstai nelaikyt, nes gali sprogti
Mes planuojam isvakarese nupirkt apie 20 balionu ant virvuciu priklijuot mazus lapukus su gandro nuotrauka ir idet tuos balionus i dydele deze ,supakuosim ta deze dovanu popierium ir uzrisim bantu, kai jaunieji iseis is baznycios paprasysim ju isviniot savo dovana ,o isviniojus is ten pakils tie balionai i dangu.Nu cia gandro laiskas kitaip
QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 04 15, 21:20)
Saules zuikutis tu fotoaparatu galit paziuret feisbooke yra iveskit momentiniu fotoaparatu nuoma
aciu labai! uzklausiau del kainos-laukiu ats
---------
kas del helio balionu,tai pries 5m krikstyjom vaika.sese sventes ryta nupirko balionu ir sudejo i bagazine.Po ceremonijos pamirsom juos vakare prisiminus ,istraukus is gabazines,siauziojo jie man po zeme taip,kad bagazinej nelaikykit
ech,jie is Kauno
Labas rytas svociutes,
sveikatos jusu maziukam
As tai galvoju apie medini palinkejimu medi,man graziau,nei pirstu antspaudai
Siaip,man irgi patiko ideja su momentinem nuotraukom,bet galvoju,ar visi sveciai nores fotkintis
O as nieko gero nenuveikiau.Ariau visa savaite darbe kaip arklys,tai ne vestuves galvoj.
Jaunoji sake,kad nesuktume galvos del zaidimu salej,nes,sako,tokius pinigus muzikantui mokam,tai tegul jis ir dirba savo darba.Na,nebent labai noretumem,tai gal koki viena zaidimuka.Tai ir nezinau ka vakarui sugalvot
Suorganizuosiu as seimos zidinio perdavima,nes jaunosios mama nori ji dovanot(jos mama-mano anyta ),tai susitarem,kad nieko niekam nesakysim,bus staigmena.
Isventinimas i seimininkus ir viskas,toliau galvoje tusciaaaaaa
Norisi dar kazka vakarui sugalvot
sveikatos jusu maziukam
As tai galvoju apie medini palinkejimu medi,man graziau,nei pirstu antspaudai
Siaip,man irgi patiko ideja su momentinem nuotraukom,bet galvoju,ar visi sveciai nores fotkintis
O as nieko gero nenuveikiau.Ariau visa savaite darbe kaip arklys,tai ne vestuves galvoj.
Jaunoji sake,kad nesuktume galvos del zaidimu salej,nes,sako,tokius pinigus muzikantui mokam,tai tegul jis ir dirba savo darba.Na,nebent labai noretumem,tai gal koki viena zaidimuka.Tai ir nezinau ka vakarui sugalvot
Suorganizuosiu as seimos zidinio perdavima,nes jaunosios mama nori ji dovanot(jos mama-mano anyta ),tai susitarem,kad nieko niekam nesakysim,bus staigmena.
Isventinimas i seimininkus ir viskas,toliau galvoje tusciaaaaaa
Norisi dar kazka vakarui sugalvot
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 15, 21:44)
ech,jie is Kauno
https://www.facebook...fo?tab=overview
Sitie parasyta kad is vilniaus
Labos svociutes,
Labai norisi jungtis i planuojanciu buri. Ir pradzioj pasinaudoti visa nurodyta duomenu baze. Bet pirmame puslapyje nurodytos nuorodos i naudingus dalykus - neveikia. Gal galit pagelbeti ir sudeti veikiancias nuorodas?
Labai norisi jungtis i planuojanciu buri. Ir pradzioj pasinaudoti visa nurodyta duomenu baze. Bet pirmame puslapyje nurodytos nuorodos i naudingus dalykus - neveikia. Gal galit pagelbeti ir sudeti veikiancias nuorodas?