Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(DeLarge @ 2015 04 10, 13:12)
Vietoj svečių knygos, būna piešti ant popieriaus, ant drobės, dedami pirštų antspaudai ir ant jų rašomas palinkėjimas:
http://www.isteku.lt...imu-medis-i1502

Neseniai atsirado mediniai klijuoti ant drobės:
http://www.planuokpa...-rasyti-40x50cm
http://www.planuokpa...-vysnia-50x70cm

gal zinot kokia kaina tu mediniu medeliu supalinkejimais?
Atsakyti
Laba vakara merginos, gal kuri nors turit kokius grazius, negraudzius zodzius islydint is namu? Buciau dekinga
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi svociutes? Mano lelius vel serga, o darbu dar milijonas, nezinau kaip viska pasidaryt, kazkaip galvoju ar nebus manes perdaug ta diena, kaip viska susideliot prie to stalo smile.gif ir ta ir ta norisi pasidaryt biggrin.gif
Stringu su islydejimu siaubingai.... niekas nelimpa man ir su tuo uzsedimu stalo, tas pats per ta pati visur ka cia sumastyt nezinau...
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 04 14, 22:00)
gal zinot kokia kaina tu mediniu medeliu supalinkejimais?

Kainos yra mano pateiktoje nuorodoje, 34 ir 37€, priklausomai nuo dydžio.
Atsakyti
Labas rytas. Jungiuosi ir as prie jusu:) dabar man ir paciai reikia pagalbos. Kita menesi busiu liudininke. Mano pareigos tik islydejimas iki baznycios. Kolkas esu susiplavavus tik pagrindus, bet reikia graziu zodziu kaip viska pradeti jaunosios namie ir vska graziai sujungti:).

Pasidalinsiu savo vestuviu idejom, gal kam pravers:) vestuves buvo vasara:) jokiu islydejimu is tevu ir palaiminimo nebuvo nes su vyru gyvenom kartu 3 metus, nenorejom juokit zmoniu:) vetuvems musu:) susirinkom visi pas mano tevus, isgerem sampano ir palinkejo tevai laimes, tada isejom i lauka, isove virs musu rodziu ziedlapiu konfeti. Tikrai lb graziai atrode. Isedom i masina ir isvaziavom i isvaziuojama ceremonija. Tuokemes gamtoj:) poceremonijos sveciai pute muilo burbulus, nuotraukos nuostabios. Po to fotosesija. Po fotosesijos vaiamom ant tilto. Tilta tikrai ne maza pasirinkom. Kazkaip kai juo pravaziuodavom su masina neatrode toks ilgas:D bet vyras saunuolis pernese, tada pakabinom spyna, rakteli ismete. Atvykom i sventes sodyba. Muzikantai jau buvo pasiruose su muzika. Kelios banalios rungtys kaip ir visose vestuvese: lekses dauzymas, vaiko pervystymas ( bet sitokio varianto nebuvau girdejus) vyras uzristom akim turejo uzdet pampersa, o as sakiu ka daryti. Tevai su druska, zidinio iteikimas. Susedom prie stalo, pavalgem. Norai. Paleido per sveciu rankas auksine zuvele akvaziume (mazyte) ir visi sake palinkejimus mums, o kad tie palinkejimai nenuplauktu su zuvyts juos uzrasyti ant medzio. Tetis padare linkejimams rasyti medine lentele(atpjove rasto rieke ir nuabliavo). Tada pareigu dalijimas. Atsisedom nugarom vienas pries kita ir kelem mano arba vyro bata kas ka darys, o ang galo dave kubika an kurio parasta kas ka darys ir jeigu nexusitarsim ismestumem ta kubika kad butu viskas aisku:) paskui sokom savo sukurta valsa pagal muzika. Nenorejom nuobodaus valso juk dar prisisoksim vestuviu eigoje tai toki grazu suikurem, visiems patiko ( bet cia netoks kur sumiksuota muzika, bet viena daina ir pagal ja sokis) keli sveciams zaidimukai. Musu grazi priesaika, bet ne ta balali kaip pas visus plauiu indus, valgyt darysiu. Puokstes nemeciU, nes numoviau virui koine ir siukarpiau ir ismeciau kad neitu pas kitas. Tada fererverkai, torto pjovimas, sokiai ir islydejima miegot su pintine viokiu lauktuviu. Antra diena, sveciai dejo pirstu antspaudus tarsi balionus mes laikytume, tada darem smelio ceremonija. Aij tiesa pamirsau pasakyt kad pirma diena sokom pingvinuko soki, nu nerealus jis, visiems patiko kad net ir antra diena dar kelis kart susokom. antra diena buvo nuotakos pagrobimas. Mane pakavojo, ir ejo visi mnes ieskot. Liudininkas uzsimaturiavo balta paklode, uzuolaida ir prisistate kaip as. Gaila kad tai maciau tik uz kampo pasislepus, linksmai atrode naujoji nuotaka, o ir vira bande ja apciupinet nurenginet. Na lyg ir visus svarbiusius dalkus pamiejau. Galbut jums kasnor pravers:)
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 15, 08:59)
Sveikutes, kaip sekasi svociutes? Mano lelius vel serga, o darbu dar milijonas, nezinau kaip viska pasidaryt, kazkaip galvoju ar nebus manes perdaug ta diena, kaip viska susideliot prie to stalo smile.gif ir ta ir ta norisi pasidaryt biggrin.gif
Stringu su islydejimu siaubingai.... niekas nelimpa man ir su tuo uzsedimu stalo, tas pats per ta pati visur ka cia sumastyt nezinau...

Prie stalo užsėdimo ir aš užstrigau, taip man nepatinka ta vestuvių dalis ir tie nuvalkioti pokštai, nieko naujo... pamenu vestuvėse buvau poroje, tai taip nervino šita dalis, nes pavargę, išalkę visi buvom, tik ir laukiam kada čia prisėst ir užvalgyt, o jie ten plepa plepa tas pačias nesąmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2015 04 15, 09:06)
Prie stalo užsėdimo ir aš užstrigau, taip man nepatinka ta vestuvių dalis ir tie nuvalkioti pokštai, nieko naujo... pamenu vestuvėse buvau poroje, tai taip nervino šita dalis, nes pavargę, išalkę visi buvom, tik ir laukiam kada čia prisėst ir užvalgyt, o jie ten plepa plepa tas pačias nesąmones biggrin.gif

2014 metais buvau dvieju drauvu vestuvese ir dar savo, tai galiu pasakyt kad nebuvo daug nereiksmingu kalbu. Atvykimas, jaunuju isbandymas ir stalo ispirkmas, tada sedom prie stalo, pasakymas kad esam isvarge todel uzkaskim, bet graziaiszodziais pirsleliu ir visi pradejom valgyti, tik tada prasidejo vakarine dalis. Kazkaip del 30 min jaujunu isbandymo nebuvo labai isalkusiu sveciu:) juk po stalo ispirkimo sedom valgyti, nebent pas jus viskas kitaip suplanuota?
Atsakyti
QUOTE(saulutina @ 2015 04 15, 10:21)
2014 metais buvau dvieju drauvu vestuvese ir dar savo, tai galiu pasakyt kad nebuvo daug nereiksmingu kalbu. Atvykimas, jaunuju isbandymas ir stalo ispirkmas, tada sedom prie stalo, pasakymas kad esam isvarge todel uzkaskim, bet graziaiszodziais pirsleliu ir visi pradejom valgyti, tik tada prasidejo vakarine dalis. Kazkaip del 30 min jaujunu isbandymo nebuvo labai isalkusiu sveciu:) juk po stalo ispirkimo sedom valgyti, nebent pas jus viskas kitaip suplanuota?

O pas mus, tai po stalo išpirkimo ėjo visi sveikinti jaunuosius (mus). kiek žinau ir mūsų jaunieji taip žada daryti. grįžimas, sutikimas su duona ir druska, tada stalo išpirkimas ir sveikinimai.

Jau padėjau rašyti žurnalą ŽMONĖS, bet vis stringa idėjų. atrodo, kad ir nuotraukų turiu, tačiau nesigalvoja verysad.gif
Beje, apgalvojau dovaną. kadangi tarėmės, kad mes dovanų nenešim, tai sugalvojau pati nupirkti didelį gražų vazoną, persodinti kokią nors savo gėlę (jų turiu daug ir visai neblogų). Dar galvoju kokį 30eur. iškeisti po kokį 50cnt ir sudėti į lininį maišelį, tokį kapšelį pinigų padaryti. Vis tik nesinori eiti be dovanų.. Ką galvojat?

~tomega~ - pas mane tokia pati situacija. susirgo ir mano vaikas.. galvojau nulėkti iki bazių, pasigaudyti kokių idėjų dėl dovanėlių ir atributikos komendantams ir pan. neišdegė planai doh.gif Net prie kompo nebeleidžia pasėdėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 15 balandžio 2015 - 15:11
QUOTE(Milledi* @ 2015 04 15, 16:08)
~tomega~  - pas mane tokia pati situacija. susirgo ir mano vaikas.. galvojau nulėkti iki bazių, pasigaudyti kokių idėjų dėl dovanėlių ir atributikos komendantams ir pan. neišdegė planai doh.gif Net prie kompo nebeleidžia pasėdėti.

Va va ir mano planuose bazes buvo sia savaite. Na ka sveikatos ir jums, tikiuosi jau kita savaite galesim siaubt bazes smile.gif
Atsakyti
Sveikateles vaikuciams, maniskis pradejo pasloguot, tikiuosi neapsirgs labiau smile.gif

Skaitinejau, kad dauguma darot pacios, pas kitas jaunosios daro palinkejimu medzius, tai paklausiau pas savo jaunaja ar ji daro ta medi, sake nedaro, jai jo nereikia, tai pasiliksiu prie savo minties - sveciu palinkejimu knygos smile.gif

O pas mus bus po ceremonijos gamta, grizus malkos, leles, duona druska, sveciu sveikinimai ir tada jau sedam valgyt mesos biggrin.gif i gamta imsim visokiu sumustinuku, uzkandeliu, kad sampe taip stipriai nekukstltu ant tusciu skrandziu, ir, kad pulkelis neisalktu taip baisiai smile.gif

Pas mus vestuveje irgi sveciai sveikino pries susedant ir visi buvo patenkinti. Manau, kad geriausia sveikinti pries susedant, taip sakant sveciai iteikia geles, dovanas, vokelius, nereikia jiems rupintis kur pasidet iki sveikinimo ir panasiai smile.gif

As vis dar renkuosi visokius zodzius mintis, ir niekaip neprisiruosiu nieko susidelioti iki galo. O labiausiai stresas ima del sukneles, nes grisim i LT iki vestuves likus 3 savaitem, bijau, kad nerasiu to ko noreciau uz prieinama kaina doh.gif o kur dar visokiu niekuciu supirkimas, jauniesiems, zaidimams, pirslio aukcionui, jau po biski ima panika, o is p[radziu atrode viskas cia bus gerai cool.gif
Atsakyti

Kas per pirslio aukcionas?????
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 15, 18:39)
Kas per pirslio aukcionas?????

Antra diena per pirslio korima, pirslys isparduos savo turta smile.gif kai jau pirsli pagaus, jau pries visus pastatys, isvadins melagiu, jam nebeliks kur detis, tada pasakis kazka panasaus, jeigu jus taip manot, kad as melagis ir pasmerkiat mane myriop, man nebereikes sukaupto turto, todel isparduodu savo turta aukcione (nu kazka poanasaus susnekes).
O tada bus siulomi daiktai, kurie ivynioti i senus laikrascius, dovanini popieriu ar dar kur, kad nesimatytu, kas ten.
Pvz sulciaspaude - pradine kaina 3 eurai, kas duoda, tada kazkas pasiulo tuos 3 eurus, tada klausiama kas daugiau , ir kas daugiau pasiulo tam ir parduodam ta sulciaspaude. O ten vaikiskas naktipuodis.
Kristolinis tauriu rinkinys - vienkartines taures
virtuvinis kombainas - paprasta tarka. ir panasiai
Atsakyti