Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

[Palinkejimu medi ir as uzsakinesiu ax.gif

g.gif o kas tai per palinkėjimų medis??
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 09, 23:15)
Siauliuose svente vyks. O kokia...Tai cia apie ka? spalva? biggrin.gif jei taip,tai pamerges bus melynos,man leido rinktis ka noriu-va cia ir sunkiausia biggrin.gif
pfff... betkokiu atveju bus apkalbeti  lotuliukas.gif 

atgyvena jau tie buteliu ir tortu kisimai kiekvienam sveciui.jei yra noro,galima atskirai kiekvienai seimai po kuklu laukneseli suruosti is anksto.kad ir i tas  ''torto dezutes''. Nu gi buvo vestuvese-galejo gert,valgyt kiek tik telpa-ar dar visa savaite nori tuo maitintis?  schmoll.gif

Turėjau omeny, ar didelė/maža šventė, ar daug teks "dirbt" ar tik labiau kaip liudininkai būsite... doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2015 04 10, 10:29)
[Palinkejimu medi ir as uzsakinesiu  ax.gif

g.gif  o kas tai per palinkėjimų medis??

Vietoj svečių knygos, būna piešti ant popieriaus, ant drobės, dedami pirštų antspaudai ir ant jų rašomas palinkėjimas:
http://www.isteku.lt...imu-medis-i1502

Neseniai atsirado mediniai klijuoti ant drobės:
http://www.planuokpa...-rasyti-40x50cm
http://www.planuokpa...-vysnia-50x70cm

Atsakyti
QUOTE(Ms. Justina @ 2015 04 10, 11:41)
Turėjau omeny, ar didelė/maža šventė, ar daug teks "dirbt" ar tik labiau kaip liudininkai būsite...  doh.gif  ax.gif

aaa... biggrin.gif
zmoniu apie 35.busim ne tik liudininkai,bet reikes atlaikyti visa kruvi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, jungiuosi ir aš į Jūsų būrį- piršliausim liepos 11dieną, nuo šiandien bandysiu pradėt ruoštis. Bus mūsų pirmas kartas biggrin.gif kinkos jau dabar dreba :xixi:
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 04 09, 20:18)
Tai taip,cia jaunoji manes klause,ar reikia ar ne.Sakiau,kad gal tegul sampano nusiperka,pigiau nei koki brendi dalint.O musu gimine tokia,kad jiems vis maza ir visko norisi,tai neduok,busi apkalbetas  doh.gif

Tai va,pas mus zmoniu daugiau bus,tai galvoju,kad tikrai nusibos visiems skaityt tuos palinkejimus.Tai gal sueitu tas tortas i namus:gerimas ir torto gabaliukas  g.gif

O saldainius norfoj radau,kainuoja 5 eu su biskiu  smile.gif

Mano praktikoj tai juos duoda, nes neturi kur dėti. nėra kur dėt tų pyragų, jaunieji nesuvalgys. o jei bonkikę duot tai geriau fleškučių nupirkti per akciją, kam visą butelį duot.

QUOTE(sapnelyte @ 2015 04 10, 17:51)
Sveikos mergytės, jungiuosi ir aš į Jūsų būrį- piršliausim liepos 11dieną, nuo šiandien bandysiu pradėt ruoštis. Bus mūsų pirmas kartas  biggrin.gif kinkos jau dabar dreba :xixi:

Mes į vyro brolio vestuves eisim tą dieną. Kaip paprasti žmonės. bent tiek, o dar sumasyk 3 savaičių bėgy brolis ir sesuo tuokias.. baisu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivadera: 10 balandžio 2015 - 23:21
Sveikos svociutes smile.gif kiek daug pas jus nuostabiu ideju thumbup.gif tikros saunuoles smile.gif mes pirma kart eisim svociaut 08.22.tai kol yra laiko po truputuka ruosiames wink.gif Jau padariau saldainiu popieriuku sablona ,dovanosim sveciams kaip atsiminima .padaryti keletas diplomu (linksmaiusias svecias , balsingiausias svecias, geriauias sokejas ) o del palinkejimu medzio planuoju imt dideli lapa gal A 3 formato padaryti is modelino kamiena su saknimis (tik dar nesugalvojau kaip ji pritvirtinsiu prie lapo ,sakos taip pat is modelino , o lapus padaryti sirdeles formos atvirutes jose sveciai ir rasys palinkejimus smile.gif
Atsakyti
Merginos,žiūriu jūs ruošiat palinkėjimų medį. Tai piršlių pareiga? Nes pas mane jaunoji tuo rūpinasi g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Aš piršliausiu liepos 11 d. ir jau bus trečios vestuvės. Šaunios Jūsų idėjos, bandysiu ir aš jomis pasinaudoti. Jei reikės pagalbos, kreipkitės smile.gif Na tikiuosi abipusio bendradarbiavimo smile.gif
Papildyta:
Mano jaunoji nusprendė šiuo reikalu pasirūpinti pati:) Ji nuomojasi fotoaparatą, kuris daro momentines foto ir prašys, kad sevčiai pasidarytų "selfes", kol mes važinėsimės ir ant jų parašytų sveikinimus. Ir nuotraukos bus dedamos ant magnetinės lentos arba ant virvelės su segtukais smile.gif

Gal kam ši mintis pravers wink.gif

Merginos,žiūriu jūs ruošiat palinkėjimų medį. Tai piršlių pareiga? Nes pas mane jaunoji tuo rūpinasi g.gif
[/quote]
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Laiko lieka vis mažiau ir mažiau.... doh.gif Vakar papuošiau vienkartines taures ir taureles į gamtą ir prie bažnyčios. Smulkmena, bet vistiek gražiau smile.gif Šeip ne taip padarėm NIKE kaliošus.... Vakar nemažai apsipirkau smulkmenų...atrodo nieko įpatingo, dairiaus kur pigiau, bet piniginė vistiek liko nepatenkinta blink.gif
Vis dar nebaigtas scenarijus...Ir reikia dėliotis daiktus, kur ko reiks: kas į gamtą, kas prie bažnyčios, kas į salę... Sunku viską apgalvoti ir nieko nepamiršti.
Labai bijau, kad jaudulys nepakištų kojos...Tai nusprendžiau, jeigu tikrai per daug jaudinsiuos, ir nieko normaliai nenuskaitysiu- tai ir neskaitysiu. Savais žodžiais minimaliai. Nes prisimenu vienose vestuvėse svočia labai jaudinosi, nėjo suprast ką skaito... Visiem neįdomu, netgi nuobuodu. Nekaltinu jos, nes ir pati suprantu, kad tai jaudulys ir nevisi su juo susitvarko. Todėl sakiau, jeigu matysiu, kad nesiseka- apseisim be posmelių...Kaip nors.
Ir šeip, aš gana kukliai ruošiuos...
Tiesa, gavau jau muilo medalius thumbup.gif
Dar visoms patariu pasidomėti ar leidžia kunigai bažnyčioje ir jos teritorijoje barstyti žiedlapius, nes nevisi leidžia. Mūsiškis bažnyčioj neleido. Tik prie bažnyčios išeinant. Na dar užsiminė, kad dirbtinius lengviau išluoti, tai gal dirbtinius leis bažnyčioj.
Kas dar? g.gif Židinys. Nupirktas. Tėvams žvakės- nupirktos.
Ai...gal kas turit užrašus kur ant akmenukų rašo? Tikrai buvau radus, bet va kai reikia-nors nusišauk nerandu.
Kai pagalvoju- dar tiek visko reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 14, 12:41)
Sveikutės 4u.gif
Laiko lieka vis mažiau ir mažiau.... doh.gif Vakar papuošiau vienkartines taures ir taureles į gamtą ir prie bažnyčios. Smulkmena, bet vistiek gražiau smile.gif  Šeip ne taip padarėm NIKE kaliošus.... Vakar nemažai apsipirkau smulkmenų...atrodo nieko įpatingo, dairiaus kur pigiau, bet piniginė vistiek liko nepatenkinta blink.gif
Vis dar nebaigtas scenarijus...Ir reikia dėliotis daiktus, kur ko reiks: kas į gamtą, kas prie bažnyčios, kas į salę... Sunku viską apgalvoti ir nieko nepamiršti.
Labai bijau, kad jaudulys nepakištų kojos...Tai nusprendžiau, jeigu tikrai per daug jaudinsiuos, ir nieko normaliai nenuskaitysiu- tai ir neskaitysiu. Savais žodžiais minimaliai. Nes prisimenu vienose vestuvėse svočia labai jaudinosi, nėjo suprast ką skaito... Visiem neįdomu, netgi nuobuodu. Nekaltinu jos, nes ir pati suprantu, kad tai jaudulys ir nevisi su juo susitvarko. Todėl sakiau, jeigu matysiu, kad nesiseka- apseisim be posmelių...Kaip nors.
Ir šeip, aš gana kukliai ruošiuos...
Tiesa, gavau jau muilo medalius thumbup.gif
Dar visoms patariu pasidomėti ar leidžia kunigai bažnyčioje ir jos teritorijoje barstyti žiedlapius, nes nevisi leidžia. Mūsiškis bažnyčioj neleido. Tik prie bažnyčios išeinant. Na dar užsiminė, kad dirbtinius lengviau išluoti, tai gal dirbtinius leis bažnyčioj.
Kas dar?  g.gif  Židinys. Nupirktas. Tėvams žvakės- nupirktos.
Ai...gal kas turit užrašus kur ant akmenukų rašo? Tikrai buvau radus, bet va kai reikia-nors nusišauk nerandu.
Kai pagalvoju- dar tiek visko reikia doh.gif

va va tų užrašiukų ir aš nebeprimastau. o tai tikrai gražu smile.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=kvxiux,2015 04 14, 10:41]
Sveikos, merginos smile.gif

Mano jaunoji nusprendė šiuo reikalu pasirūpinti pati:) Ji nuomojasi fotoaparatą, kuris daro momentines foto ir prašys, kad sevčiai pasidarytų "selfes", kol mes važinėsimės ir ant jų parašytų sveikinimus. Ir nuotraukos bus dedamos ant magnetinės lentos arba ant virvelės su segtukais smile.gif

Gal kam ši mintis pravers wink.gif
[/quote]
[/quote]
Mano jaunieji šiuo dalykėliu ir pasirūpino wink.gif
Atsakyti