Ir dar patiko Redyskala minėti žaidimai su puzlėm ir su maišiukais su raidėm ir visokias daiktais. Tai manau turbūt panaudosiu Bet dar norėčiau kažką padaryt patiems jauniesiems, kaip tarkim mano svočiutė padarė labai super prezentacijas su nuotraukom iš mano istorijos, vyro, o tada mūsų kartu su muzikyte ir gražiais žodžiais.
[/quote]
Sveika
aš irgi norėčiau padaryti kokią prezentaciją, tik nemanau, kad toj salėj bus projekorius, per kurį būtų galima pažiūrėti tai tikriausiai teks apsieiti ir be šios idėjos
Dar mes nusprendėmse siųsti gandrui laišką, po to pasiruošėm svečių pasižadėjimo korteles, viktoriną, jei kartais lytų lietus ir neturėtumėm gamtoje labai jau ten daug vietos, kur atlikinėti užduotis
Papildyta:
Ai mes dar galvojam, kaip priziukus žaidimu laimėtojams padaryti kokius gal tušinukus su jaunųjų vardais ir vestuvių data, bet nežinau dar ar išeis
Taip pat įmetu pas mane vestuvėse buvusios liudininkės suknelės nuorodą, parduodama, tai gal kam pravers : http://www.vinted.lt...progine-suknele
Labuka
uzkliuvo uz akiu tokie saldainiai .Tas popieriukas nusimauna,tai vietoj jo uzdesiu kita,su kokiu nors vestuviniu uzrasu.Ir darbo bus maziau nei is naujo pervyniot kokius extra saldainius .
O ir skonis visai nieko,toks kaip pauksciu pienas,aplietas sokoladu
Vakar dar nusipirkau popieriaus pazadu tortui,tai galesiu jau darbuotis
Dar prigriebiau samti,kiaurasamti ir lopetele grazios raudonos spalvos,darysiu is ju puokste ir dovanosiu jaunajai,kai bus isventinimas i seimininkus .Dar greiciausiai ipuoda darysiu.O jaunikiui norisi nike kaliosus padaryt ,tikrai ras kur panaudot
uzkliuvo uz akiu tokie saldainiai .Tas popieriukas nusimauna,tai vietoj jo uzdesiu kita,su kokiu nors vestuviniu uzrasu.Ir darbo bus maziau nei is naujo pervyniot kokius extra saldainius .
Dar prigriebiau samti,kiaurasamti ir lopetele grazios raudonos spalvos,darysiu is ju puokste ir dovanosiu jaunajai,kai bus isventinimas i seimininkus .Dar greiciausiai ipuoda darysiu.O jaunikiui norisi nike kaliosus padaryt ,tikrai ras kur panaudot
QUOTE(S&S @ 2015 04 08, 12:56)
Labuka
gal galite papasakoti, ką daryti su tuo pažadų tortu?
skaičiau kelias temas, tai ten kai pasakoja matyt visiem viskas aišku, bet niekur neradau išsamių aprašymų, pvz ką reiškia pažadų tortas, ką reiškia bučinių dėžutės
Papildyta:
QUOTE(Redyskala @ 2015 04 08, 10:35)
Taip pat įmetu pas mane vestuvėse buvusios liudininkės suknelės nuorodą, parduodama, tai gal kam pravers : http://www.vinted.lt...progine-suknele
graži suknelė
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 08, 13:16)
skaičiau kelias temas, tai ten kai pasakoja matyt visiem viskas aišku, bet niekur neradau išsamių aprašymų, pvz ką reiškia pažadų tortas, ką reiškia bučinių dėžutės
Na,kaip suprantu,tai tortas isdalijamas sveciams(o ten pazadu kortele,koks nors saldumynas ir dar kokia smulkmena),o jau kai visi suseda uz stalo,tai kiekvienas svecias atsistoja,prisistato ir is sios dezutes perskaito pazada jauniesiems.Mes tai planuojam det ne pazada,o palinkejima.Nes kaip daznai buna,tai zmones bijo,gedinasi garsiai prie visu kazka kalbet,linket.O cia issitrauks lapuka ir perskaitys Bet pas mus nemazai zmoniu bus,tai nezinau ar isvis verta ta prisistatyma daryt,kad nepabostu sveciams
Arba dar gali but,kad i ta torta desim tiesiog dovaneles sveciams ir dalinsim kai jie isvazines namo.Dar tvirtai nenusprendem .Nes jaunieji vistiek planuoja visiems sveciams po kokia smulkmenele,saldumyna duot isvaziuojant,tai kad nereiketu dar papildomai maisiuku pirkalioti,gal tiktu ir sis tortas
O dar ziurekit,isvaziuojant sveciui butinai kiekvienam reikia duot po butelaiti alkoholinio gerimo?Bet pvz.jei tai yra seima is 3-4 asmenu,juk uztektu ir 1 butelio?
Dar prismoj radau A4 formato balta lipnu popieriu.Tai ant tokio gerai butu atspausdinti etiketes ant buteliu.Visai noreciau su jaunuju nuotrauka,bet kazkodel atrodo,kad jaunoji neapsidziaugs.Nes jau yra sakiusi,kad jokiu magnetuku ir visokiu kitu dalykeliu su ju atvaizdu nelabai nori,nes tipo juk svetimi zmones ziures
QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 08, 14:16)
Papildyta:
Papildyta:
Aga, ir man idomu, kas cia per pazadu tortas.
Svocios korvoju, jaunuju torta kepsiu pati, taip pat ir suri antrai dienai pati darysiu, bet kas, tai biskiuka susitaupys pinigeliu
Labai patiko ideja apie samciu puokste, sauniai ir smaiksciai sumastyta, ne tik tas paprastas tradicinis kocelas
QUOTE(Ms. Justina @ 2015 04 08, 10:15)
Na o kol kas žinau tik datą - Rugsėjo 19d.
o,kolege atsirado
QUOTE(S&S @ 2015 04 08, 14:55)
isvaziuojant sveciui butinai kiekvienam reikia duot po butelaiti alkoholinio gerimo?Bet pvz.jei tai yra seima is 3-4 asmenu,juk uztektu ir 1 butelio?
kas cia per..?
QUOTE(S&S @ 2015 04 08, 13:55)
O dar ziurekit,isvaziuojant sveciui butinai kiekvienam reikia duot po butelaiti alkoholinio gerimo?Bet pvz.jei tai yra seima is 3-4 asmenu,juk uztektu ir 1 butelio?
čia jaunieji jau nori duoda torto su buteliu nori neduoda. jų čia pareiga ar noras
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 08, 23:18)
Kokia bus jūsų šventė? Kur? Sorris jei jau pasakojot
QUOTE(S&S @ 2015 04 08, 11:56)
Labuka
Jei ne paslaptis, kur radot tuos saldainius? Kažko panašaus ir aš ieškau.
Aš jau turiu išgraviruotas taures, spynelę, vyną su dėžute ir užsakiau palinkėjimų medį, tai tokie didžiausi pirkiniai kaip ir yra.
Žiūriu čia daug kas tuos popierinius tortus daro, graži idėja, bet panaudojimą reik gerą sugalvot, aš buvau vestuvėse, kur svečiai iš jų palinkėjimus sakė, svečių gal 50 buvo, labai greit visiems atsibodo ir nieks nebesiklausė, tuos torto gabaliukus išmėtė kas kur, net gaila svočios darbo.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 08, 22:18)
QUOTE(rivadera @ 2015 04 08, 23:16)
čia jaunieji jau nori duoda torto su buteliu nori neduoda. jų čia pareiga ar noras
Tai taip,cia jaunoji manes klause,ar reikia ar ne.Sakiau,kad gal tegul sampano nusiperka,pigiau nei koki brendi dalint.O musu gimine tokia,kad jiems vis maza ir visko norisi,tai neduok,busi apkalbetas
QUOTE(DeLarge @ 2015 04 09, 09:34)
Jei ne paslaptis, kur radot tuos saldainius? Kažko panašaus ir aš ieškau.
Aš jau turiu išgraviruotas taures, spynelę, vyną su dėžute ir užsakiau palinkėjimų medį, tai tokie didžiausi pirkiniai kaip ir yra.
Žiūriu čia daug kas tuos popierinius tortus daro, graži idėja, bet panaudojimą reik gerą sugalvot, aš buvau vestuvėse, kur svečiai iš jų palinkėjimus sakė, svečių gal 50 buvo, labai greit visiems atsibodo ir nieks nebesiklausė, tuos torto gabaliukus išmėtė kas kur, net gaila svočios darbo.
Palinkejimu medi ir as uzsakinesiu
Tai va,pas mus zmoniu daugiau bus,tai galvoju,kad tikrai nusibos visiems skaityt tuos palinkejimus.Tai gal sueitu tas tortas i namus:gerimas ir torto gabaliukas
O saldainius norfoj radau,kainuoja 5 eu su biskiu
QUOTE(Ms. Justina @ 2015 04 09, 10:00)
Kokia bus jūsų šventė? Kur? Sorris jei jau pasakojot
Siauliuose svente vyks. O kokia...Tai cia apie ka? spalva? jei taip,tai pamerges bus melynos,man leido rinktis ka noriu-va cia ir sunkiausia
QUOTE(S&S @ 2015 04 09, 21:18)
tai neduok,busi apkalbetas
pfff... betkokiu atveju bus apkalbeti
atgyvena jau tie buteliu ir tortu kisimai kiekvienam sveciui.jei yra noro,galima atskirai kiekvienai seimai po kuklu laukneseli suruosti is anksto.kad ir i tas ''torto dezutes''. Nu gi buvo vestuvese-galejo gert,valgyt kiek tik telpa-ar dar visa savaite nori tuo maitintis?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 09, 22:15)
atgyvena jau tie buteliu ir tortu kisimai kiekvienam sveciui.jei yra noro,galima atskirai kiekvienai seimai po kuklu laukneseli suruosti is anksto.kad ir i tas ''torto dezutes''. Nu gi buvo vestuvese-galejo gert,valgyt kiek tik telpa-ar dar visa savaite nori tuo maitintis?
Ne visi ta supranta .Jaunimui tai gal nerupi parsitempti namo kruva vaisiu,o vat tetules tik to ir laukia.Ir dar sugeba vadovauti kaip reikia teisingai zmones i vestuves kviesti-reikia gi puota ta proga surengti kiekvienam sveciui .