QUOTE(S&S @ 2015 04 06, 16:05)
Kas del uzduociu jaunikiui,tai gal nedaryciau to baksnojimo,o pradeciau nuo juosteliu kirpimo ir tada jau tegul atrakina ta spynele
Riesuteliai irgi puiki ideja .Pritariu kitoms pasisakiusioms,kad antras variantas geriau
Jaunoji vestuvese nenori jokiu ryskiu akcentu,taigi mano suknia irgi turi but sviesi,pasteliniu spalvu.Pamerges turetu but irgi sviesios.Parodziau jaunajai kelias man patikusias sukneles,tai vienintele patiko stai si. Kaip jums?Siaip as pati esu balta kaip suris,tai manau,kad man tokios spalvos suknele nelabai tiktu
Viena is parodytu buvo ir si suknele,bet jau taip susirauke pamacius
Riesuteliai irgi puiki ideja .Pritariu kitoms pasisakiusioms,kad antras variantas geriau
Jaunoji vestuvese nenori jokiu ryskiu akcentu,taigi mano suknia irgi turi but sviesi,pasteliniu spalvu.Pamerges turetu but irgi sviesios.Parodziau jaunajai kelias man patikusias sukneles,tai vienintele patiko stai si. Kaip jums?Siaip as pati esu balta kaip suris,tai manau,kad man tokios spalvos suknele nelabai tiktu
Viena is parodytu buvo ir si suknele,bet jau taip susirauke pamacius
Na pilka visai grazi spalva, man pvz patinka. Prabangiai atrodo... Tik aishku reikia matuotis, ziureti ar tinka pati suknia... Tuo labiau jai visi bus shviesus, tai pati gali jaustis nesmagiai jai busi pati ryshkiausia... Tik gal jai esi baltos odos ir shviesi, rinkis shiltesniu spalvu sukneles, kokia koralu, ar shviesia oranzine, shviesiai violetine... tiktu manau prie pasteliniu spalvyciu...