Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(S&S @ 2015 04 06, 16:05)
Kas del uzduociu jaunikiui,tai gal nedaryciau to baksnojimo,o pradeciau nuo juosteliu kirpimo ir tada jau tegul atrakina ta spynele  g.gif

Riesuteliai irgi puiki ideja  thumbup.gif .Pritariu kitoms pasisakiusioms,kad antras variantas geriau  smile.gif
Jaunoji vestuvese nenori jokiu ryskiu akcentu,taigi mano suknia irgi turi but sviesi,pasteliniu spalvu.Pamerges turetu but irgi sviesios.Parodziau jaunajai kelias man patikusias sukneles,tai vienintele patiko stai si. Kaip jums?Siaip as pati esu balta kaip suris,tai manau,kad man tokios spalvos suknele nelabai tiktu  g.gif
Viena is parodytu buvo ir si suknele,bet jau taip susirauke pamacius  doh.gif

Na pilka visai grazi spalva, man pvz patinka. Prabangiai atrodo... Tik aishku reikia matuotis, ziureti ar tinka pati suknia... Tuo labiau jai visi bus shviesus, tai pati gali jaustis nesmagiai jai busi pati ryshkiausia... Tik gal jai esi baltos odos ir shviesi, rinkis shiltesniu spalvu sukneles, kokia koralu, ar shviesia oranzine, shviesiai violetine... tiktu manau prie pasteliniu spalvyciu...
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2015 04 06, 19:33)
S&S grazi ta pilka suknele, gerai deretu prie pamergiu sukneliu smile.gif

QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 06, 22:34)
Na pilka visai grazi spalva, man pvz patinka. Prabangiai atrodo... Tik aishku reikia matuotis, ziureti ar tinka pati suknia... Tuo labiau jai visi bus shviesus, tai pati gali jaustis nesmagiai jai busi pati ryshkiausia... Tik gal jai esi baltos odos ir shviesi, rinkis shiltesniu spalvu sukneles, kokia koralu, ar shviesia oranzine, shviesiai violetine... tiktu manau prie pasteliniu spalvyciu...

Aciu merginos smile.gif
Na taip,nebloga ta suknele,bet aisku,reikia matuot.Gal visai man netiktu.Arba kaip tik labai patiktu smile.gif .Lauksiu,kol issirinks sau suknele,tada pamergems.O tada jau ir as galesiu derintis smile.gif

O as pagaliau pradejau scenariju .Dar tik pati pradzia,zodziai atvaziavus jaunikiui ir uzduoteles jam.Bet po biski,po biski...
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 04 06, 15:05)
Kas del uzduociu jaunikiui,tai gal nedaryciau to baksnojimo,o pradeciau nuo juosteliu kirpimo ir tada jau tegul atrakina ta spynele  g.gif

Riesuteliai irgi puiki ideja  thumbup.gif .Pritariu kitoms pasisakiusioms,kad antras variantas geriau  smile.gif
Jaunoji vestuvese nenori jokiu ryskiu akcentu,taigi mano suknia irgi turi but sviesi,pasteliniu spalvu.Pamerges turetu but irgi sviesios.Parodziau jaunajai kelias man patikusias sukneles,tai vienintele patiko stai si. Kaip jums?Siaip as pati esu balta kaip suris,tai manau,kad man tokios spalvos suknele nelabai tiktu  g.gif
Viena is parodytu buvo ir si suknele,bet jau taip susirauke pamacius  doh.gif

Na, aš kažkaip nelinkus savo suknios rudyt jaunąjai. Pasakė, kad nori jog būtų karališka mėlyna, o modelis nesvarbu. tai bandysiu rasti. Bet va dabar kaip tik atvykę yra, sakė lyg ir nebus porų, nenori niekas eiti, tai kaip ir nebereik, kad derėtume. net paieškosiu mėlynos.
O va tie riešutėliai labai labai wub.gif
Atsakyti
Klausom dabar su vyru savo draugystes dainas, nostalgija ir visa kita, ir kilo man mintis,
kadangi mano jaunieji nesoks jaunuju valso, nes nemoka, jokio specialaus sokio neruosia, tai paprasysiu muzikantu, kad pagrotu jaunuju draugystes daina, o jei nemokes, tai paleisim per grotuva arba per media, tai susoks savo pirmaji soki savo draugystes dainos fone wub.gif
kaip manot, tokia mintis?

dar paprasysiu muzikantu pagrot Kirilkino daina "as tavo mergyte, tu mano berniukas", tik dar zodziu nesudeliojau iki galo kaip ta daina pristatysiu, bet bus i smaiksciaja puse wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 04 06, 23:53)
Na, aš kažkaip nelinkus savo suknios rudyt jaunąjai. Pasakė, kad nori jog būtų karališka mėlyna, o modelis nesvarbu. tai bandysiu rasti. Bet va dabar kaip tik atvykę yra, sakė lyg ir nebus porų, nenori niekas eiti, tai kaip ir nebereik, kad derėtume. net paieškosiu mėlynos.
O va tie riešutėliai labai labai  wub.gif

Tai jums bent pasake,kokios spalvos noretu,o maniske tyli.Bet daznai matomes,pasitaria su manim del kai kuriu dalyku is vestuviu planavimo,tai ir matau,kad jai prie sirdies sviesus tonai.
Atsakyti
sveikos smile.gif jungiuosi prie jūsų smile.gif

liudininkais buvom pakviesti jau senokai, bet jaunieji iki šiol nežinojo, nei kur bus vestubės, nei kiek svečių, nei nieko. Tai tik dabar apsisprendė, kad darys kavinėje. Kai kvietė būti liudininkais aišku sakė, kad nieko nereiks daryti, o dabar jau kalba, kad nebus vedėjo, tai gal reiktų kokių žaidimų.
Aš aišku nieko prieš ir kažką pagalvoti smile.gif
tik vestuvės bus mažos, svečių apie 20, tradicijų jokių nenori.
Pas mus irgi buvo nedidelės vestuvės, bet buvo vedėjas, tai jis ir pravedė visokius žaidimus. Manau galima daryti, kur klausia klausimus ir jaunoji su jaunuoju kelia batą.
aišku skaitau jūsų buvusias temas ir bandau kažką susdėlioti, nes kol kas atrodo, kad visos tiek daug darote 4u.gif ir labai sunku atsirinkti, kas tiktų mūsų atveju.
Mūms nereikės nei išlydėjimų, nei žaidimų gamtoje (jaunieji dviesis fotografuosis), tik pačioje šventejė, kad nebūtų nuobodu smile.gif

beja mūsų šventė birželio gale.
Atsakyti
Sveikos, būsimos piršlienės.
Jungiuosi ir aš prie Jūsų.

Mes į liūdininkus einam rugpjūčio gale, dabar tik pradėjau ruoštis. Ruoša sunki, nes turiu ypatingai didelę metukų laiko pagalbininkę, kuri dėmesio nori sau, tad ruoša vyks tik jos pietų miego metu.
Taigi, norėjau paklausti gal kuri turite bent kokį scenarijų pasidalinti, kokių idėjų ir t.t.Pirmame puslapyje man nei vieno failo neatidaro.
Labai patiko idėja su netikru santuokos liudijimu, kad netyčia mes jį su saviškiu suplėšom. Tik galvoju kaip paskiau tą tikrąjį ištraukus pristatyt linskmai, kad va, vieno nėr, bus kitas :-D
Atsakyti
Sveikos būsimos svočiukės smile.gif

Skaitinėjau, domėjausi jūsų visų nuveiktais darbais idėjomis ir nusprendžiau prisijungti prie jūsų būrelio smile.gif nors nebūsim tikrieji piršliai, tik liudininkai, tačiau norisi palenpinti būsimus jaunuosius smile.gif kol kas dar tik apmąstymuose, bet šiokie tokie rėmai yra smile.gif kaip pvz.: akmenėliai su geromis, blogomis savybėmis (jaunieji turės sudėti blogų savybių akmenėlius į maišelį ir išmesti į vandenį..), laikraštukui info renkama, saldainukai ir t.t. žodžiu yra dar ką veikti smile.gif
nedrąsiai, bet užklausiu 4u.gif skaičiau kad yra galimybė gauti prisijungimo duomenis prie atskiro svočiukių pašto berods, gal su laiku būtų galima kokiu tai būdu gauti prisijungimo nuorodas... pagelbėtų smile.gif

Sėkmės visom wink.gif

Atsakyti
QUOTE(wabaliux @ 2015 04 07, 19:46)
Sveikos būsimos svočiukės  smile.gif

Skaitinėjau, domėjausi jūsų visų nuveiktais darbais idėjomis ir nusprendžiau prisijungti prie jūsų būrelio smile.gif nors nebūsim tikrieji piršliai, tik liudininkai, tačiau norisi palenpinti būsimus jaunuosius smile.gif kol kas dar tik apmąstymuose, bet šiokie tokie rėmai yra smile.gif kaip pvz.: akmenėliai su geromis, blogomis savybėmis (jaunieji turės sudėti blogų savybių akmenėlius į maišelį ir išmesti į vandenį..), laikraštukui info renkama, saldainukai ir t.t. žodžiu yra dar ką veikti smile.gif
nedrąsiai, bet užklausiu  4u.gif skaičiau kad yra galimybė gauti prisijungimo duomenis prie atskiro svočiukių pašto berods, gal su laiku būtų galima kokiu tai būdu gauti prisijungimo nuorodas... pagelbėtų smile.gif
Sėkmės visom wink.gif

Neblogai butu i ta pastuka gauti, bet labai jau jis uzslaptintas, net nezinau kuo reiktu nusipelnyti kad ji gaut g.gif
O dabar kazkaip mastau ka dar nuveikt grazaus per valsa jaunuju....
Mano visi darbeliai jau daromi, kai tik viska turesiu butinai prisiduosiu jusu teismui... scenariju rasau pribegdama, ladangi namie 5 men visai nemiegantis vyras tai vos pribegdama po sakini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 07, 19:09)
Neblogai butu i ta pastuka gauti, bet labai jau jis uzslaptintas, net nezinau kuo reiktu nusipelnyti kad ji gaut  g.gif
O dabar kazkaip mastau ka dar nuveikt grazaus per valsa jaunuju....
Mano visi darbeliai jau daromi, kai tik viska turesiu butinai prisiduosiu jusu teismui... scenariju rasau pribegdama, ladangi namie 5 men visai nemiegantis vyras tai vos pribegdama po sakini biggrin.gif

Pas mane panasi situacija tik 2 metu ant galvos lipanti mergina lotuliukas.gif o seip dar isvis nieko nepradejau daryt nes nesugalvoju ka cia galima butu padaryt g.gif. Siek tiek scenariju predejau lipdyt, bet ir jis dar palaida bala unsure.gif
Atsakyti
turejau pries 2m prisijungima prie to pasto,bet dabar jau nebepamenu jo . Bet galiu pasakyti,kad ten niekoi gero ir nera.visos naujausios idomiausios idejos butent cia forume.is ten nieko nesu paemusi,taip kad galit apskritai ji pamirsti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif Mes taip pat esame pakviesti piršliauti, bet būsim daugiau liudininkai, nes bus vedėjas ir muzikantai. Mūsų paprašė tik užimti poras, kol jaunieji keliaus fotografuotis. Todėl turėsim kelias valandas ir apie 5 poras pamergių ir pabrolių (dar nėra aiškus skaičius) smile.gif

Perskaičiau šią temą nuo pradžių, tai panaši situacija gaunas kaip ir Redyskala, prieš porą metų buvo mūsų pačių vestuvės ir ši draugų pora buvo porose, taigi iš savo vestuvių nelabai noriu ką naudoti, nes viską žinos smile.gif O buvo geras mano piršlienės/liudininkės žaidimas poroms, jiems reikėjo ant lapukų parašyti po pažadą mums po vestuvių, o to viską sudėjo į stiklainuką ir padovanojo mums. Antra diena buvo neoficiali ir tik su artimiausiais tai skaitėm tuos pažadus ir smagiai prisijuokėm, nes buvo visokiausių, tarkim, "padėsiu užnešti naują šaldytuvą į namus", "pakeisiu lemputę", "pasaugosiu vaikučius, kad nuvažiuotumėt pailsėt" ir pan smile.gif

Na o kol kas žinau tik datą - Rugsėjo 19d.

Ir dar patiko Redyskala minėti žaidimai su puzlėm ir su maišiukais su raidėm ir visokias daiktais. Tai manau turbūt panaudosiu smile.gif Bet dar norėčiau kažką padaryt patiems jauniesiems, kaip tarkim mano svočiutė padarė labai super prezentacijas su nuotraukom iš mano istorijos, vyro, o tada mūsų kartu su muzikyte ir gražiais žodžiais.

Labai išsiplėčiau, bet tikiuosi priimsit mane į savo būrį ir galėsiu padėti ir kitoms smile.gif
Atsakyti