Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 03, 20:48)
o pas ka uzsakinejat tuos muiliukus?

pati ir atsakysiu biggrin.gif jei kam reikia,cia radau tu medaliu https://www.facebook...263933253721411
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 04 03, 16:30)
sveiki, gal galite pasakyti,kokia kainyte tu muilo medaliuku??
as turiu keliata etikeciu, bet esu isvykusi ir griziu tik po poros savaiciu,tai tik tada atsiusti galeciau:)

Vienas medalis 2 eur. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 03, 22:31)
pati ir atsakysiu biggrin.gif jei kam reikia,cia radau tu medaliu https://www.facebook...263933253721411

Va pats sau.zmogus geriausias patarejas smile.gif Taip butent cia smile.gif labai maloni moteris ar mergina nezinau:)
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 03, 21:31)

Labai grazus muiliukai thumbup.gif .

Pas mane tai nieko nevyksta doh.gif Kol kas ieskau visokiu zaidimu g.gif .Patiko vestuvines loterijos ideja,bet sveciu bus 60-70,tai reiketu ja pravest per kelis kartus,tai idomu,ar nenusibos sveciams g.gif

Kas dar keista,kad jaunieji nenori muzikantu isvaziuojant is namu g.gif .Mano manymu,bus labai jau liudna ...
Atsakyti
pas mus irgi nebus muzikantu isleidziant.taip pat nenori ten tu ''zaidimu'' ateinant jaunikiui,tai nieko idomaus ir nesugalvoju-taip gaunasi,kad susirinksim,uzkasim pries kelione ir isvaziuosim g.gif

dar mastau ar konservuoti jaunosios pavarde,nes pries 2m,tai ja uzkonservuota iteikem teveliui,o siuo atveju tevelio nera
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 03, 22:33)
pas mus irgi nebus muzikantu isleidziant.taip pat nenori ten tu ''zaidimu'' ateinant jaunikiui,tai nieko idomaus ir nesugalvoju-taip gaunasi,kad susirinksim,uzkasim pries kelione ir isvaziuosim  g.gif

dar mastau ar konservuoti jaunosios pavarde,nes pries 2m,tai ja uzkonservuota iteikem teveliui,o siuo atveju tevelio nera

Va,maniskiai irgi nenori jokiu zaidimu,kai atvaziuos jaunikis.Bet nori nenori,taip paprastai neileisiu biggrin.gif
O vat salej nori ju kuo daugiau,tai nezinau,kiek vienam vakarui ruostis tu zaidimu.
Pavardes konservavimo nedarysim,gintaro ceremonijos ir nebus,jokiu zibintu ir fejerverku neleisim(negalima).Tai taip iseina,kad belieka tik zaidimus-konkursus ruost g.gif

Graziu svenciu svociutes 4u.gif
Atsakyti
Kadangi niekas nenorejo issakyti savo nuomones del atvykimo pas jaunaja, ar neperg=daug uzduociu jaunikiui biggrin.gif tai bandau dar karta laime del patarimo biggrin.gif

Mano mama kepa tokios tusciavidurius graikinius riesutus, tai galvoju kazka su jai padaryti, arba atspauzdinti ir i juos sudeti kokius pasizadejimus, pvz. karta i menesi priziureti vaikus, kai gandras ju atnes; si vakara padainuoti jauniesiems daina ir pan.) ir kai sveciai iteikines savpo dovanas, tures issitraukti riesuta, perskelti ir perskaityt pasizadejima.
Arba palinkejimus jauniesiems, tada, kai sveciai atsistoje prisistato, pasako varda, is kurios puses gimine draugas, tada traukia riesuteli ir perskaito palinkejuima (cia reiketu muzikanto pagalbos).
Arba i riesutelius sudeti meilius zodelius, frazes ar kokius dvieilius ir iteikti jauniesiems, kad per medaus menesi kasryta prie kavos po viena gliaudytu ir perskaitytu vienas kitam. (cia kazkur skaiciau kazka panasaus su cukraus gabaliukais).

Kaip juus manot, kas butu geriausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2015 04 04, 17:30)
Kadangi niekas nenorejo issakyti savo nuomones del atvykimo pas jaunaja, ar neperg=daug uzduociu jaunikiui biggrin.gif tai bandau dar karta laime del patarimo biggrin.gif

Mano mama kepa tokios tusciavidurius graikinius riesutus, tai galvoju kazka su jai padaryti, arba atspauzdinti ir i juos sudeti kokius pasizadejimus, pvz. karta i menesi priziureti vaikus, kai gandras ju atnes; si vakara padainuoti jauniesiems daina ir pan.) ir kai sveciai iteikines savpo dovanas, tures issitraukti riesuta, perskelti ir perskaityt pasizadejima.
Arba palinkejimus jauniesiems, tada, kai sveciai atsistoje prisistato, pasako varda, is kurios puses gimine draugas, tada traukia riesuteli ir perskaito palinkejuima (cia reiketu muzikanto pagalbos).
Arba i riesutelius sudeti meilius zodelius, frazes ar kokius dvieilius ir iteikti jauniesiems, kad per medaus menesi kasryta prie kavos po viena gliaudytu ir perskaitytu vienas kitam. (cia kazkur skaiciau kazka panasaus su cukraus gabaliukais).

Kaip juus manot, kas butu geriausia?  4u.gif

Man asmenishkai tai 2 variantas priimtinesnis, jauniesiems padaryt tokiu rieshuteliu, kad atseit visa menesi privalo laikytis tokios tvarkos, ir skaityt kasdien viens kitam tas frazes ar pan, o po menesio jau susiformuoja iprotis, ir taip bus visa gyvenima... smile.gif Nes sveciams tai ir muzikantai gali kazka sugalvot, o ash labiau linkstu prie jaunuju, tai ju shvente, ir norisi kad butu kuo daugiau maloniu smulkmeneliu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 04, 23:47)
Man asmenishkai tai 2 variantas priimtinesnis, jauniesiems padaryt tokiu rieshuteliu, kad atseit visa menesi privalo laikytis tokios tvarkos, ir skaityt kasdien viens kitam tas frazes ar pan, o po menesio jau susiformuoja iprotis, ir taip bus visa gyvenima... smile.gif Nes sveciams tai ir muzikantai gali kazka sugalvot, o ash labiau linkstu prie jaunuju, tai ju shvente, ir norisi kad butu kuo daugiau maloniu smulkmeneliu... smile.gif

Pritariu!!! Juk cia jaunuju svente ir jiem malonios staigmenos butu kui daugiau!
P.s. su Šv. Velykom merginosTegu pavasaris ir silti saules spinduliai ikvepia, o gyvenimas lai buna kupinas spalvu, staigmenu ir nuostabaus laiko su brangiais zmonemis. Nepamirskite, jog juokas ir sypsena - geriausias budas pakviesti pasislepusia saule prie Velyku stalo!
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2015 04 04, 16:30)

Kaip juus manot, kas butu geriausia?  4u.gif

Kas del uzduociu jaunikiui,tai gal nedaryciau to baksnojimo,o pradeciau nuo juosteliu kirpimo ir tada jau tegul atrakina ta spynele g.gif

Riesuteliai irgi puiki ideja thumbup.gif .Pritariu kitoms pasisakiusioms,kad antras variantas geriau smile.gif

Jaunoji vestuvese nenori jokiu ryskiu akcentu,taigi mano suknia irgi turi but sviesi,pasteliniu spalvu.Pamerges turetu but irgi sviesios.Parodziau jaunajai kelias man patikusias sukneles,tai vienintele patiko stai si. Kaip jums?Siaip as pati esu balta kaip suris,tai manau,kad man tokios spalvos suknele nelabai tiktu g.gif
Viena is parodytu buvo ir si suknele,bet jau taip susirauke pamacius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 04 06, 15:05)
si suknele,bet jau taip susirauke pamacius  doh.gif

reiktu gerbti jaunosios nora. Jei ji nori pasteliniu spalvu, kad vestuvese pulkas butu sviesiai apsirenges, pirsliai/liudininkai deretu, tai jos pasirinktas variantas dera ir grazi jos isrinkta suknele. Melyna but "ne prie ko", nustelbianti jaunaja ir blizgesiu ir rekiancia spalva.
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 04 06, 15:33)
reiktu gerbti jaunosios nora. Jei ji nori pasteliniu spalvu, kad vestuvese pulkas butu sviesiai apsirenges, pirsliai/liudininkai deretu, tai jos pasirinktas variantas dera ir grazi jos isrinkta suknele. Melyna but "ne prie ko", nustelbianti jaunaja ir blizgesiu ir rekiancia spalva.

Na,man ji ne zodzio nesake,kad nori,jog buciau su sviesia suknele.Bet matau,kad vestuvese dominuos balta-auksine spalvos,uztat ir sugalvojau parodyt kelias man patikusias suknias ir paziuret i jos reakcija.Tai kaip ir tikejausi, ji nori ramiu,sviesiu spalvu.
Bet nieko nepasake,kad noreciau,jog ir tu su sviesia suknele butum.Tiesiog is jos reakcijos pamaciau kokios spalvos jai prie sirdies smile.gif
Bet velgi,rode drauges vestuvines nuotraukas,kur svocia buvo su ryyyskiai oranzine suknele,tai jai ji labai patiko.Vat ir suprask kaip nori doh.gif
Atsakyti
Aciu svociutes uz patarimus 4u.gif as ir linkciau prie riesuteliu jauniesiems, ir dar gera minti pakisot pristatant riesutelius, "kad per medaus menesi suformuotu iproti visam gyvenimui ryta pradeti meiliais, graziais zodziais vienas kitam" smile.gif dar karteli aciu 4u.gif

S&S grazi ta pilka suknele, gerai deretu prie pamergiu sukneliu smile.gif

Mano vestuvese pirsliai bvo su tautiniais drabuziais (tik pirsliai), bet tikrai iskirtiniai ir graziai atrode, taip neiprastai smile.gif ir derejo prie auksiniu pamergiu sukneliu.

Klausiau jaunosios, gal ir ji noretu, kad mes butume su tautiniais rubais, tai sake jai nesvarbu kuo mes busim apsirenge ar tautiniais ar paprasatais smile.gif bet as noreciau sau raudonos sukneles, kadangi pamerges bus su koralinem, mano dukryte su rozine suknele barstys ziedlapius arba ziedus nes.
Atsakyti