Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 02, 01:46)
Na matai, kiekvienoj baznycioj skirtingi tie liudijimai, ir ash pvz net neisivaizduoju kaip ji padaryt verysad.gif Nors zinau koks Aushros Vartu yra, drauge ten tuokes, tai atsiunte foto, bet kad nemoku pasidaryt verysad.gif  Gal kas dirba su photoshopu ir galetu pagelbet??? blush2.gif Butu labai labai smagu smile.gif
  Su civiline paprasciau viskas, jau buciau pasidarius tikrai, turiu shablona... Jai kam reik, tai brukshtelkit i az savo el. pasta, galesiu atsiust mirksiukas.gif

Bet svečiai gal nežinos kaip atrodo konkrečiai jūsų bažnyčios liudijimas? Jaunieji tik gali pastebėt, kad ne tas, o visi kiti gal ir nesuprastų. Esu mačius kažkur internete, kad daro tiek civilinius tiek bažnytinius, bet dabar jau nebeatrasiu nuorodos.
Atsakyti
Na tas tai taip, bet daugmaz vistiek turetu but panashus i tikraji...smile.gif Na gal dar shiandien bandysiu pagooglint, paieshkosiu gal kas daro ar padarytu kakzka panashaus...smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Žendysim ir mes su vyru pusseserę gegužės 2 d. biggrin.gif
QUOTE(JolantaDen @ 2015 01 25, 10:55)
... kazka noreciau ir as sugalvoti, idomaus, bet ne graudinancio, kazka galbut net humoro forma:))) laiko siek tiek turiu tai gal dar sugalvosiu:)))

Man kaip tik kažką įdomaus reiktų pasakyt prieš išvažiuojant, netradicinio. Abiem jauniesiems antra santuoka, abiejų tėvai mirę. Nu bet kažką tai reikia pasakyt, nepradėsi ten...jau išskrendant kaip paukščiai iš namų... biggrin.gif Gal ką patarsit 4u.gif
Atsakyti
Vestuveje, kur pirsliausime bus dauguma tradiciju ir visi islydejimai is namu. Pas jauniki, tai paprasta, zodziai, laiminimas tevu ir i kelione, o pas jaunaja sugalvojau keleta uzduociu jaunikiui, priezasciu lapa, atlasinem juostelem apklijuotas duris, ir raktelis vyno taureje.
temoje perskaiciau, kad jaunikis tures pasakyti del kokios priezasties nori vesti, tures uzristomis akimis baksnoti i lapa su surasyto priezastim, tai galvoju pirmiausia baksnos, o priezastys nebus pacios graziausios, pvz. is reikalo, uosvis grasino vesti, nenori likti senas bernas ir pan.
paskui, kad ispirktu savo kalte pries jaunaja, kad ji nepersigalvotu teketi del tokiu isvardintu jaunikio priezasciu, tures kirpti juosteles ir sakyti meilius zodelius jaunajai per uzdarytas duris (tu juosteliu iki 10vnt.),
o jau kai nukirps juosteles tures dar atrakinti duris, uz kuriu yra jo isrinktoji, o raktas nuskendes vyno taureje, ja turi isgerti ir surasti rakteli, jam gali pagelbeti ji atlydejusi svita.
tada atrakina spynele (ja veliau uzkabins ant tilto tureklo) ir pamatys savo isrinktaja.

Kazin ne per daug jam uzduociu, gal atsisakyti to raktelio su vynu?

O kas liecia apdovanojimus uz uzduotis, as jokiu prizu nepirksiu, pilsiu "darytinio" kuri pati pagaminsiu, skanus ir stiprus gerimas biggrin.gif uz antra vieta sumustinukas, ar grybukas ir pan.

Vestuve nusimato ne tokia ir maza apie 50-60 zmoniu.

Greiciausiai teks vienai viska pravesti, mano vyras ne is tu kur drasiai kalbas rezia, nu bet ka darysi, kaip nors. su muzikantais dar paderinsim visa scenariju, pasitarsim smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos tik ka isiliejau i jusu forumo gretas! Ziaurei ziaurei reikalinga pagalba jei tik kas galit padeti mega_shok.gif pakviete pirsiauti tiksliau is nevilties paprase pagalbos nes kiti pirsliai atsisake vakar del neaiskios priezasties, vestuves jau balandzio 11d. sutikom su vyru pagelbet, tik beda tame kad tai bus pirmas musu kartas ir nesivaizduoju nuo ko pradet ir ka daryt meginu skaityt visas temas is eiles, bet galvoj tokia sumaistis.buciau labai nekynga jei kam nesunku ir negaila atsiust info.scenariju ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*menulija* @ 2015 04 02, 12:54)
Sveikos merginos tik ka isiliejau i jusu forumo gretas! Ziaurei ziaurei reikalinga pagalba jei tik kas galit padeti mega_shok.gif  pakviete pirsiauti tiksliau is nevilties paprase pagalbos nes kiti pirsliai atsisake vakar  del neaiskios priezasties, vestuves jau balandzio 11d. sutikom su vyru pagelbet, tik beda tame kad tai bus pirmas musu kartas ir nesivaizduoju nuo ko pradet ir ka daryt meginu skaityt visas temas is eiles, bet galvoj tokia sumaistis.buciau labai nekynga jei kam nesunku ir negaila atsiust info.scenariju ir pan. 4u.gif

Brukstelk savo maila i a.z atsiusiu ka turiu ten ne kazkas bet galesi atsirink kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 04 02, 02:46)
Na matai, kiekvienoj baznycioj skirtingi tie liudijimai,

oj,sveciai tikrai nesusigaudys kaip ten turetu jis atrodyti,o jaunieji tuo labiau-nieko jie neatsimins tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane taip padrikai viskas dar sasiuvinyje ir galvoje niekaip neprisiverciu saves susideliot jau. Kazkaip viskas atrodo aisku matau vizija, bet tas rytas jaunikio pas jaunaja ir stalo uzsedimas kazkaip nesusigalvoja niekaip sad.gif siaip viskas gerai manau kad kaip bus taip, tik beda ta kad labai pergyvenu kadangi atkele anksciau mabo leliukui tik 7 men bus o vis dra maitinu.... toks papiniukas jis pas mane, nezinau ka daryt.
Aciu kuri dave minti apie muilo medalius, super uzsisakiau, man jie tokie nerealus, ir panaudos galu gale, kazkaip tu popieriniu diplomu as ne..... paskui tik nukis arba ismes, o cia sunaudos.
Dar apranga neaiski..... kita savaitgali leksiu po nuomas, pamerges melynos, kokiai man but?????
Gal kas turi etikete ant butelii pirslio ir svocios ka nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~tomega~: 03 balandžio 2015 - 08:55
sveikutes, labai nedrąsiai jungiuosi į jūsų būrį. Ačiū už mintis. Svočia būsiu pirmą kartą.
Atsakyti
Sveikutes as i liudininkus iseinu birzelio 20d. Gal kas turit kokiu zaidimu, kad butu galima pazaisti vaziuojant PARTYBUSU. Taip pat gal turit kokiu pasiulymu antrai dienai?
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 04 03, 09:45)
Pas mane taip padrikai viskas dar sasiuvinyje ir galvoje niekaip neprisiverciu saves susideliot jau. Kazkaip viskas atrodo aisku matau vizija, bet tas rytas jaunikio pas jaunaja ir stalo uzsedimas kazkaip nesusigalvoja niekaip sad.gif  siaip viskas gerai manau kad kaip bus taip, tik beda ta kad labai pergyvenu kadangi atkele anksciau mabo leliukui tik 7 men bus o vis dra maitinu.... toks papiniukas jis pas mane, nezinau ka daryt.
Aciu kuri dave minti apie muilo medalius, super uzsisakiau, man jie tokie nerealus, ir panaudos galu gale, kazkaip tu popieriniu diplomu as ne..... paskui tik nukis arba ismes, o cia sunaudos.
Dar apranga neaiski..... kita savaitgali leksiu po nuomas, pamerges melynos, kokiai man but?????
Gal kas turi etikete ant butelii pirslio ir svocios ka nors?

sveiki, gal galite pasakyti,kokia kainyte tu muilo medaliuku??
as turiu keliata etikeciu, bet esu isvykusi ir griziu tik po poros savaiciu,tai tik tada atsiusti galeciau:)
Atsakyti
o pas ka uzsakinejat tuos muiliukus?
Atsakyti