QUOTE(S&S @ 2015 03 30, 20:58)
Labas
Kas del stalo ispirkimo,tai jaunieji irgi sake,kad gali but tokiu sveciu,kurie gali iskrest toki poksta.Tai net nezinau,nesinoretu veltui ruostis ,jei to ispirkimo nebus.Bet ir nesinori nesiruost ,o atejus rast netikrus jaunuosius
O su tuo santuokos liudijimu tai papasakojam kas esam,kur buvom,ka darem ir parodom liudijima(netikra),tada persiunciam apziuret visiems sveciams?
Nes irgi galvoju apie netikra
Va va, aš perspėjau saviškius, kad užklaustų kažkaip ar užsėst ketina, bet bet bet, geroji mano mama, vakar kaip tik papasakojo, kad mano anyta norėjo užsėst mūsų stalą.. tai suprantu, kad laukia ta dalis ir reik ruoštis. tai tos litanijos eiliuotos neskaitysiu, tik va norisi, kažką įdomaus pakišt jiems.
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 31, 01:40)
Tai vat vat, pas mus irgi tik baznytine santuoka, tai kad ir kaip noreciau tokio bajeriuko, jauciu kad nepavyks
Nes kiekvienoj baznycioj skirtingi liudijimai, ir pavardes ten nepakeistos yra, tik civiline santuoka keicia pavardes...
Ash tai labai norejau padaryt pora netikru liudijimu, viena su supainiotom pavardem, ir paleist ratu sveciams, o kita, kuri veliau ishtraukciau kaip "originala" susigincijus su pirshleliu kas skaitys, ale netycia supleshyt
Na ir tik po to atiduoti tikraji
Bet su baznytiniu taip nepavyks
Papildyta:
tas suplėšymas man labai patiko. visai smagu būtų
įsivaizduojat jau kelias taures belaukiant padariusių kokios akys būtų?
dar kadandi žemaičiai, užvelčiau. Vojezau, supliešiem, Vo kon daba darysma. Nei baliaus tada nebegal būt
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 01, 11:24)
Laba, visoms būna ta panika
Manau prieš didžiąją dieną dar labiau panikuosim
Aš jau užsakiau muilinius medalius
faini man jie tokie pasirodė.
Taip pat šiandien būtinai jau reik užsisakyt tortą. Dar pasidairiau butelio smėlio ceremonijai, tik spalvoto smėlio dar neužtikau. Dar mačiau nedidelių dailių kibirėliu akmenukų žaidimui.
Galvoju, ar imt tas juostas komendantams
Gal šeip kažką simboliško sumastyt...
Ir galvoju nepirkti jokių prizų už žaidimus, gal kažkaip kitaip pasveikint tuos nugalėtojus....
Aš kadangi tai numaniau jau porą metų tai jokios panikos, bet aš tikiu kad trypčiosiu savaitę ki visko
o dar ne tik į vyro sesers vestuves eisim, o porą savaičių anksčiau ir brolis ženijas maniškio
dvi suknes ieškot vienu metu. bet ten tik svečiai būsim.
Dėl prizų tai galima tiesiog butelį nuo stalo imt ir laimėjusiam įpilt, arba nusivežt butelį su etikete "svočios varyta" ar "svočios gardžioji" ir laimingas tas, kas galės paragaut bent lašelį iš to butelio. čia dabar sumasčiau
O ką rašysit ant tų akmenėlių?
QUOTE(doviliuke @ 2015 04 01, 11:49)
Aš galvoju gal tuo žaidimu remtis, kur reikia pasakyti savo vardą, kas esi jauniesiems, iš kur atvykai. Viski atsakymai turi būti iš vardo pirmos raidės. Nebent dar kokia idėja atsirastu....
Galima taip, ir galima tą dalį kuo padės jauniesiems užrašyt ant lapelio. tada kiekvienas traukia ir nebereikia galvoti/ pvz pasižadu kas mėnesį savaitei pasiimti vaiką. Vienose vestuvėse senelis jaunosios išsitraukė visą turtą užrašyti jauniesiems
Kuri turite šabloną netikram liudijumui?
Papildyta:
Sumasčiau. Prikepsiu grybų, sudėsiu į pintinėlę ir sakysiu, va ėjom, po miškus lakstėm, pirmų grybų ieškojom,kad šeimininkės padažą padarytų, kad mėsa nebūdų sausa ir prėska, bet kad jau jūs čia pasitaikėt - dovanojom, užkandai grybienės pasidarysit.
arba reik sėst šalia, kad jau švenčiat ir mes prisidėsim pasėdėsim, pašvęsim. va turim porą dešrikių, pieno buteliuką, gal dar kas kokios samanės turit, nebereiks patiems už vaišes mokėt kad jau jūs esat.
mintys šiand man kaip iš gausybės rago kotai. cepelinai matyt veikia