Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(doviliuke @ 2015 03 30, 22:17)
Planuojame jaunosios pavardės raides gražiai po vieną iškirpti, ir paprašysim jaunikio, kad suvertų žodį ant juostelės. Tada tą "žodį" dėsime i stiklainiuką papuoštą ir "užkonservuosim". Ir įteiksim jaunosios tėveliui, nes jis tą pavardę suteikė, lai ir saugo.
Dar vienas galvos skausmas...Santuoka tik bažnytinė. Kaip su santuokos liudijimu? Jaučiu nepavyks padaryti su netikra jaunikio pavarde verysad.gif

Tai vat vat, pas mus irgi tik baznytine santuoka, tai kad ir kaip noreciau tokio bajeriuko, jauciu kad nepavyks schmoll.gif Nes kiekvienoj baznycioj skirtingi liudijimai, ir pavardes ten nepakeistos yra, tik civiline santuoka keicia pavardes...
Ash tai labai norejau padaryt pora netikru liudijimu, viena su supainiotom pavardem, ir paleist ratu sveciams, o kita, kuri veliau ishtraukciau kaip "originala" susigincijus su pirshleliu kas skaitys, ale netycia supleshyt biggrin.gif Na ir tik po to atiduoti tikraji smile.gif Bet su baznytiniu taip nepavyks verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 30, 13:28)
Ka darysit mergaites stalo ispirkimui?

Ash tai pasidariau ish pedkelniu tokias kaip deshreles. i vidu dejau saldainiu, buteli baltos, saldainiu, buteli shampo, vel saldainiu, skarba alaus, vel saldainiu, buteli brendziuko ir vel saldainiu biggrin.gif Toks gavosi gan ilgas shniuras "deshreliu" Idesiu i koki maisha nepermatoma, ir tebul traukia... smile.gif Manau turetu uztekt g.gif Galvojau padaryt dar shirdi ish saldainiu, bet aptingau, nedarysiu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 03 30, 14:52)
Tuoksis tik bažnyčioj, tai reik bažnytinio...gal kas turit?

Sveika,
Kiekviena bažnyčia turi savo liudijimus. Nėra vienodo šablono kaip su santuokos liudijimu iš CM skyriaus.

Papildyta:
Jei kam reikia kažkokių failų iš pirmo puslapio, parašykit į az, jei turėsiu pagelbėsiu. Turiu nemažai išsaugotos informacijos.
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2015 03 31, 07:04)
Sveika,
Kiekviena bažnyčia turi savo liudijimus. Nėra vienodo šablono kaip su santuokos liudijimu iš CM skyriaus.

Papildyta:
Jei kam reikia kažkokių failų iš pirmo puslapio, parašykit į az, jei turėsiu pagelbėsiu. Turiu nemažai išsaugotos informacijos.

Na, tenka atsisakyti minties del netikro liudijimo...gaila, bet ne pasaulio pabaiga.
Renkant komendantus manau sakysim, kad jie patys skambino piršliui ir siūlėsi. Patiko šita mintis biggrin.gif
Dar galvoju komendantus pažymėti ne medaliais, o juostom su užrašu. Tokiom kaip per misių rinkimus būna. Gal kas turi parirties kur tokių ieškoti ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 03 31, 10:38)
Na, tenka atsisakyti minties del netikro liudijimo...gaila, bet ne pasaulio pabaiga.
Renkant komendantus manau sakysim, kad jie patys skambino piršliui ir siūlėsi. Patiko šita mintis  biggrin.gif
Dar galvoju komendantus pažymėti ne medaliais, o juostom su užrašu. Tokiom kaip per misių rinkimus būna. Gal kas turi parirties kur tokių ieškoti ir kokia kaina?

Va cia yra tokiu juostu, uzrasha galima pasirinkt koki nori mirksiukas.gif
http://www.krikstyno...-uzrasu-2m.html
Atsakyti
Sveiko gyvos kaip jus galvojat pravest Sveciu prisistatyma? Mes galvojam paprastai tiesio prisistato ir pasako pasizadejima, bet nezinau noretusi kazko tik nesugalvoju ko doh.gif fantazijos nulis fool.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 03 31, 10:38)

Tokių juostu galima užsakyti Fasebooke Idėjų plunksna Dėl kainų nepasakysiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi į jūsų būrį smile.gif Svočiausiu rugpjūčio 8 wink.gif vestuvės nemažos,60 žmonių,dvi dienos, jaunieji nori visų papročių doh.gif panikuoju biggrin.gif nieko dar neturiu susiruošusi ,bet galvoj didžiulis minčių kratinys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2015 04 01, 12:12)
Sveikos  4u.gif jungiuosi į jūsų būrį smile.gif Svočiausiu rugpjūčio 8 wink.gif vestuvės nemažos,60 žmonių,dvi dienos, jaunieji nori visų papročių  doh.gif panikuoju  biggrin.gif nieko dar neturiu susiruošusi ,bet galvoj didžiulis minčių kratinys  blink.gif

Laba, visoms būna ta panika biggrin.gif Manau prieš didžiąją dieną dar labiau panikuosim doh.gif
Aš jau užsakiau muilinius medalius wub.gif faini man jie tokie pasirodė.
Taip pat šiandien būtinai jau reik užsisakyt tortą. Dar pasidairiau butelio smėlio ceremonijai, tik spalvoto smėlio dar neužtikau. Dar mačiau nedidelių dailių kibirėliu akmenukų žaidimui.
Galvoju, ar imt tas juostas komendantams g.gif Gal šeip kažką simboliško sumastyt...
Ir galvoju nepirkti jokių prizų už žaidimus, gal kažkaip kitaip pasveikint tuos nugalėtojus....
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 03 31, 22:02)
Sveiko gyvos kaip jus galvojat pravest Sveciu prisistatyma? Mes galvojam paprastai tiesio prisistato ir pasako pasizadejima, bet nezinau noretusi kazko tik nesugalvoju ko  doh.gif  fantazijos nulis fool.gif

Aš galvoju gal tuo žaidimu remtis, kur reikia pasakyti savo vardą, kas esi jauniesiems, iš kur atvykai. Viski atsakymai turi būti iš vardo pirmos raidės. Nebent dar kokia idėja atsirastu.... g.gif
Atsakyti
labas
mums svente bus rugsejo 19d
pries 2metus pirsliavom rugsejo 20d biggrin.gif

patiko apdovanojimu juostos.maciau fb Ideju plunksnoj litais kaina buvo 15lt. Nebepamenu kokios kainos buna medaliu g.gif jauciu jie perpus pigesni g.gif
-------------
O kodel sakot ,kad nepavyks apgauti su netikru santuokos liudijimu,jei santuoka tik baznytine?
-------------
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 03 30, 20:58)
Labas smile.gif

Kas del stalo ispirkimo,tai jaunieji irgi sake,kad gali but tokiu sveciu,kurie gali iskrest toki poksta.Tai net nezinau,nesinoretu veltui ruostis ,jei to ispirkimo nebus.Bet ir nesinori nesiruost ,o atejus rast netikrus jaunuosius  doh.gif

O su tuo santuokos liudijimu tai papasakojam kas esam,kur buvom,ka darem ir parodom liudijima(netikra),tada persiunciam apziuret visiems sveciams?  g.gif
Nes irgi galvoju apie netikra  g.gif

Va va, aš perspėjau saviškius, kad užklaustų kažkaip ar užsėst ketina, bet bet bet, geroji mano mama, vakar kaip tik papasakojo, kad mano anyta norėjo užsėst mūsų stalą.. tai suprantu, kad laukia ta dalis ir reik ruoštis. tai tos litanijos eiliuotos neskaitysiu, tik va norisi, kažką įdomaus pakišt jiems.
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 31, 01:40)
Tai vat vat, pas mus irgi tik baznytine santuoka, tai kad ir kaip noreciau tokio bajeriuko, jauciu kad nepavyks schmoll.gif  Nes kiekvienoj baznycioj skirtingi liudijimai, ir pavardes ten nepakeistos yra, tik civiline santuoka keicia pavardes...
Ash tai labai norejau padaryt pora netikru liudijimu, viena su supainiotom pavardem, ir paleist ratu sveciams, o kita, kuri veliau ishtraukciau kaip "originala" susigincijus su pirshleliu kas skaitys, ale netycia supleshyt biggrin.gif Na ir tik po to atiduoti tikraji smile.gif Bet su baznytiniu taip nepavyks verysad.gif
Papildyta:

tas suplėšymas man labai patiko. visai smagu būtų lotuliukas.gif įsivaizduojat jau kelias taures belaukiant padariusių kokios akys būtų? blink.gif
dar kadandi žemaičiai, užvelčiau. Vojezau, supliešiem, Vo kon daba darysma. Nei baliaus tada nebegal būt lotuliukas.gif

QUOTE(doviliuke @ 2015 04 01, 11:24)
Laba, visoms būna ta panika  biggrin.gif Manau prieš didžiąją dieną dar labiau panikuosim doh.gif
Aš jau užsakiau muilinius medalius wub.gif faini man jie tokie pasirodė.
Taip pat šiandien būtinai jau reik užsisakyt tortą. Dar pasidairiau butelio smėlio ceremonijai, tik spalvoto smėlio dar neužtikau. Dar mačiau nedidelių dailių kibirėliu akmenukų žaidimui.
Galvoju, ar imt tas juostas komendantams g.gif Gal šeip kažką simboliško sumastyt...
Ir galvoju nepirkti jokių prizų už žaidimus, gal kažkaip kitaip pasveikint tuos nugalėtojus....

Aš kadangi tai numaniau jau porą metų tai jokios panikos, bet aš tikiu kad trypčiosiu savaitę ki visko doh.gif o dar ne tik į vyro sesers vestuves eisim, o porą savaičių anksčiau ir brolis ženijas maniškio doh.gif dvi suknes ieškot vienu metu. bet ten tik svečiai būsim.
Dėl prizų tai galima tiesiog butelį nuo stalo imt ir laimėjusiam įpilt, arba nusivežt butelį su etikete "svočios varyta" ar "svočios gardžioji" ir laimingas tas, kas galės paragaut bent lašelį iš to butelio. čia dabar sumasčiau blush2.gif

O ką rašysit ant tų akmenėlių?

QUOTE(doviliuke @ 2015 04 01, 11:49)
Aš galvoju gal tuo žaidimu remtis, kur reikia pasakyti savo vardą, kas esi jauniesiems, iš kur atvykai. Viski atsakymai turi būti iš vardo pirmos raidės. Nebent dar kokia idėja atsirastu.... g.gif

Galima taip, ir galima tą dalį kuo padės jauniesiems užrašyt ant lapelio. tada kiekvienas traukia ir nebereikia galvoti/ pvz pasižadu kas mėnesį savaitei pasiimti vaiką. Vienose vestuvėse senelis jaunosios išsitraukė visą turtą užrašyti jauniesiems lotuliukas.gif
Kuri turite šabloną netikram liudijumui?
Papildyta:
Sumasčiau. Prikepsiu grybų, sudėsiu į pintinėlę ir sakysiu, va ėjom, po miškus lakstėm, pirmų grybų ieškojom,kad šeimininkės padažą padarytų, kad mėsa nebūdų sausa ir prėska, bet kad jau jūs čia pasitaikėt - dovanojom, užkandai grybienės pasidarysit.
arba reik sėst šalia, kad jau švenčiat ir mes prisidėsim pasėdėsim, pašvęsim. va turim porą dešrikių, pieno buteliuką, gal dar kas kokios samanės turit, nebereiks patiems už vaišes mokėt kad jau jūs esat. lotuliukas.gif mintys šiand man kaip iš gausybės rago kotai. cepelinai matyt veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 04 02, 00:02)
labas
mums svente bus rugsejo 19d
pries 2metus pirsliavom rugsejo 20d biggrin.gif

patiko apdovanojimu juostos.maciau fb Ideju plunksnoj litais kaina buvo 15lt. Nebepamenu kokios kainos buna medaliu  g.gif  jauciu jie perpus pigesni  g.gif
-------------
O kodel sakot ,kad nepavyks apgauti su netikru santuokos liudijimu,jei santuoka tik baznytine?
-------------

Na matai, kiekvienoj baznycioj skirtingi tie liudijimai, ir ash pvz net neisivaizduoju kaip ji padaryt verysad.gif Nors zinau koks Aushros Vartu yra, drauge ten tuokes, tai atsiunte foto, bet kad nemoku pasidaryt verysad.gif Gal kas dirba su photoshopu ir galetu pagelbet??? blush2.gif Butu labai labai smagu smile.gif
Su civiline paprasciau viskas, jau buciau pasidarius tikrai, turiu shablona... Jai kam reik, tai brukshtelkit i az savo el. pasta, galesiu atsiust mirksiukas.gif
Atsakyti