Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 29, 02:07)
Shitas man irgi liuks thumbup.gif  Darysim ir mes toki panashu, tik ne su vaikishkais rubeliais, o rimtesniais, papasakosim publikai kaip jaunikis ruoshias ir eina i darba kasdien... smile.gif Idomus dalykelis shis spektaklis, o ir kazkas naujesnio bent kiek... smile.gif
Papildyta:

Matyt tie failai buvo laikinai patalpinti, ir jau baiges "galiojimo laikas", tai neisheis ju parsisiust kaip suprantu... g.gif

Patiko ir man tas spektaklis, bet panašų darėm per vyro (būsimo piršlio) jubiliejų, todėl vestuvėms jau nedarysim, nes dauguma jau matę.

Taivat, kad jau nelikę tų failų. O aš skaitau temą ir bijau ko klausti- nes visos rašo "skaitykit pirmą puslapį" biggrin.gif Aš vėl bandau atidaryt-nieko...Ir nesuprantu kame reikalas biggrin.gif
Gal dar atsiras tų svočiučių, kurios turi tuos failus g.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 03 28, 19:26)
Ir man nei vieno neatidaro  g.gif

Rivadera,aciu,bet jauciu uz toki spektakli nuo jaunuju su kocelu gauciau per galvele  lotuliukas.gif

As tai dar nieko nedarau.Darbas mano savaitinis,iki velaus vakaro.Tai per ta savaite nieko ir nepasiruosiu  doh.gif .O tada laisva savaite turiu,vat ir pulsiu ruostis  biggrin.gif
Pradesiu nuo to popierinio torto,o ka i ji desim,tai pasitarsiu su jaunaja  smile.gif

kažkada klausiau, kad Nijolė Narmontaitė svetimoj šaly vaidino nėščią, lietuviai ją supranto ir juokės, o va kitataučiai buvo stipriai sukrėsti pradžioj, kol įpasakojo ir parodė,kad pilvas netikras. lotuliukas.gif

QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 03 28, 21:15)
http://www.planuokpa...ikio-spektaklis As turejau omeni sita spektakli smile.gif sitoj nuoroduoj yra nuoroda i youtube ten pavizdys tik rusu kalba.smile.gif

tai šitas irgi senas reikalas, mes antrą dieną jį darysim jei nebus visi išvirtę, tik nenusprendėm dar temos.
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 28, 20:21)
Nuotaikos tiesa sakant nelabai, apsirgom vel visi, tai nieko nesinori... doh.gif  Bet didzioji dalis visko jau kaip ir padaryta, dezuciu tortas jau ishkeptas ir supakuotas smile.gif Zodzius praktishkai visus turiu,  beliko tik ishmokt g.gif Suknele, papuoshaliukai, bateliai yra, shukuosena-makiazas jau suderinti. Atrakcijos vakarui jau irgi sugalvotos. Bet kai pagalvoji, tai dar daaaug smulkmeneliu liko padaryt, ishpirkai visus reikiamus dalykelius suruosht, antrai dienai dar nesugalvojau ka rengtis, i plaukus kokia sage dar turiu susirast, rankinuko mazo neturiu, fotosesijai kokiu idomybiu sugalvot... O laiko jau visai visai mazai doh.gif  Bijau kad neuzmirshciau ko nors... Jau apima panika kazkokia... biggrin.gif Baisoka daros kai arteja ta diena...

Imk balioniuką nuotaikai pataisyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet nematau dėl ko turi panikuoti wink.gif šaunuolė, jau daug ką pasidarei mirksiukas.gif

QUOTE(doviliuke @ 2015 03 29, 09:36)
Gal dar atsiras tų svočiučių, kurios turi tuos failus g.gif

Yra yra tokių bigsmile.gif Parašykit į AŽ savo pašto adresą.
Atsakyti
Iskilo toks klausimas ka galvojat dovanot uz atliktas uzduoti ar zaidimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 03 29, 17:35)
Imk balioniuką nuotaikai pataisyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bet nematau dėl ko turi panikuoti wink.gif šaunuolė, jau daug ką pasidarei mirksiukas.gif
Yra yra tokių bigsmile.gif Parašykit į AŽ savo pašto adresą.

Aciukas mirksiukas.gif Na cia tiesiog artejanciu vestuviu jauduliukas matyt smile.gif labai labai bijau kad ko neuzmirsht, viska suspet sudeliot, suruosht... bet tikiuosi viskas bus liuks thumbup.gif beliko tik pasveikt dabar ir vel kibsiu i darbus...
Papildyta:
QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 03 29, 17:39)
Iskilo toks klausimas ka galvojat dovanot uz atliktas uzduoti ar zaidimus? 4u.gif

Mums muzikamtai pasake kad nieko nereikia, jie tures daug visokiu dovaneliu sveciams, ir komendantams irgi tures kazka savo, tai del shito ash ir nesuku sau galvos, nupirkom tik rauduonu rozyciu su stringais viduj, gal prireiks kur nors... biggrin.gif
Atsakyti
Ka darysit mergaites stalo ispirkimui?
Atsakyti
Ir mane domina stalo ispirkimas, jaunieji sake kad gimines greiciausei padarys doh.gif. Biski kauciames apgauti su vyru pasisnekeje su jaunaiseis, pradzioj buvo sakyta kad nieko mums nereikes tik tart pora zodziu namie ir pravest zaidimukus, o dabar gavosi taip kad vis Vakara turesim pravest verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 30, 13:28)
Ka darysit mergaites stalo ispirkimui?

Galvoju padaryti popierinį tortą, kokį įdomesnį butelį. gal be degtinės, arba kokį su etikete įdomesne (čia liepsiu vyrui pasidarbuoti su photoshopu biggrin.gif ). gal saldainių kokią girliandą. o daugia nesugalvoju g.gif

QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 03 30, 13:46)
...Biski kauciames apgauti su vyru pasisnekeje su jaunaiseis, pradzioj buvo sakyta kad nieko mums nereikes tik tart pora zodziu namie ir pravest zaidimukus, o dabar gavosi taip kad vis Vakara turesim pravest verysad.gif

Ohoho... blink.gif Gerai, kad aš žinau muzikantus (jie ir per mūsų vestuves buvo), tai garantuotai mums vakare visiški nieko daryti daryti nereikės, nebent kokį vieną žaidimuką sugalvosim. Ašku, dar židinys ir pan. Bet šiaip mažai pasirodysim vakare cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 03)
Ohoho... blink.gif  Gerai, kad aš žinau muzikantus (jie ir per mūsų vestuves buvo), tai garantuotai mums vakare visiški nieko daryti daryti nereikės, nebent kokį vieną žaidimuką sugalvosim. Ašku, dar židinys ir pan. Bet šiaip mažai pasirodysim vakare  cool.gif

Aš irgi manau vakarui pasiruošiu viena žaidimą, tą kur reikia išsilaisvinti iš virvių. O visa kita tegu muzikantai atidirba, juk ir jie turi kažkokią programą parodyti biggrin.gif
Dabar galvoju, kaip mums sužaisti su netikru santuokos liudijimu. Tuoksis tik bažnyčioj, tai reik bažnytinio...gal kas turit? Labai norėčiau padaryti šita bajeriuką g.gif
Dabar ruošiuos jaunosios pavardės konservavimui...Viziją jau turiu, reik imtis darbų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 03 30, 13:52)
Aš irgi manau vakarui pasiruošiu viena žaidimą, tą kur reikia išsilaisvinti iš virvių. O visa kita tegu muzikantai atidirba, juk ir jie turi kažkokią programą parodyti  biggrin.gif
Dabar galvoju, kaip mums sužaisti su netikru santuokos liudijimu. Tuoksis tik bažnyčioj, tai reik bažnytinio...gal kas turit? Labai norėčiau padaryti šita bajeriuką g.gif
Dabar ruošiuos jaunosios pavardės konservavimui...Viziją jau turiu, reik imtis darbų rolleyes.gif

o ką planuojat dėti ten? vainikėlis dedasi ten?
Atsakyti

Labas smile.gif

Kas del stalo ispirkimo,tai jaunieji irgi sake,kad gali but tokiu sveciu,kurie gali iskrest toki poksta.Tai net nezinau,nesinoretu veltui ruostis ,jei to ispirkimo nebus.Bet ir nesinori nesiruost ,o atejus rast netikrus jaunuosius doh.gif

Mileniuks,nu nesmagu kaip doh.gif 4u.gif
Mums tai sako,kad labai geri muzikantai ir galim nieko nedaryt,bet negaliu as taip.Zinau,kad tikisi is musu zaidimu ir t.t.,bet tiesiog nedrista pasakyt.Nes juk ne kvaili,mato,kad uzsiverte darbais +du vaikai.O ir pazistu didziaja dali sveciu ir puikiai zinau,kad jei nieko nedarysim,busim apkalbeti nuo galvos iki koju unsure.gif

O su tuo santuokos liudijimu tai papasakojam kas esam,kur buvom,ka darem ir parodom liudijima(netikra),tada persiunciam apziuret visiems sveciams? g.gif
Nes irgi galvoju apie netikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 03 30, 22:42)
o ką planuojat dėti ten? vainikėlis dedasi ten?

Planuojame jaunosios pavardės raides gražiai po vieną iškirpti, ir paprašysim jaunikio, kad suvertų žodį ant juostelės. Tada tą "žodį" dėsime i stiklainiuką papuoštą ir "užkonservuosim". Ir įteiksim jaunosios tėveliui, nes jis tą pavardę suteikė, lai ir saugo.
Dar vienas galvos skausmas...Santuoka tik bažnytinė. Kaip su santuokos liudijimu? Jaučiu nepavyks padaryti su netikra jaunikio pavarde verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 30 kovo 2015 - 21:19