Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(Ingakalnis @ 2015 03 25, 20:07)
man tai nepatinka kad pas ja kainu nera nurodyta...

mergaite seniau sake kad yra  kas namie kepa nuostabius tortus ir grozio ir skonio klausimu -  tad buciau linkus geriau  is ranku paimti  gal ir pigiau iseistu nei  per imones pirkti

Aš namie kepu tai pigiau gali nebuti.bet kad skaniau 100% . Nu as ne vilniuj.

QUOTE(Milledi* @ 2015 03 27, 09:56)

Aš neįspėčiau biggrin.gif

Ir aš! Tame ir linksmumas. As draugės paprašysiu kad atvyktų. Jie nematę jos tai bus liuks.
Aš kepsiu grybukus pati. Pavarysiu daug ir vietoj saldainiu dalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 03 26, 07:34)
as irgi  bandau dietintis kad dailesniai buti... bet suknele jau turiu, tik ji man didoka sakiau likus menesiui iki vestuviu nesiu siuvyklon gal imanoma bus sutaisyt jei ne tada nuomuosiu kazka...

Aj,paliksiu gal as suknia paskutiniam etapui,jei iskentesiu tiek biggrin.gif

P.s.kas cia per jaunikio spektaklis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 03 27, 22:26)
Aj,paliksiu gal as suknia paskutiniam etapui,jei iskentesiu tiek  biggrin.gif

P.s.kas cia per jaunikio spektaklis?  smile.gif

Aš suknę žiūriuos jau. Bet dar neperku - pakūst reikia dar. Pasportuot. Padailinti kūną.
Pas mus, t.y. Pas jaunikį ateina dažniausiai tipo laisvo elgesio moteris, pasakoja kaip jis ją mylėjo, aukso kalnu žadėjo, į užsienį išaivežt. Kaip jai pirko visko, o čia su kita ženijas! Ir t.t. ir dažniausiai to vyro kaina 2,8lito. 2 lt dešrelė ir du kiaušiniai po 49centų.

Dar klausimas iškilo, o kokiu pagrindu tuos torto pjaustymo įrankius reik dovanot? Nesuprantu jų prasmės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 03 28, 09:25)

Dar klausimas iškilo, o kokiu pagrindu tuos torto pjaustymo įrankius reik dovanot? Nesuprantu jų prasmės. g.gif

ju ir neprivalu dovanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 28, 09:48)
ju ir neprivalu dovanot smile.gif

Bet kokia prasmė jų? Gal labai gražus koks reikalas.. g.gif mamos užklausiau, sako gal vietoj kočėlo kur aukštaitijoj dovanojo.
Va užklausiau tėčio sakė ant kočėlo išraižys užrašą. clap.gif pažiūrėjau šalia esančioj parduotuvėj tai lipdukas baisus užklijuotas ir tiek, o kaina doh.gif kaip už super duper.. Nu ne... Kuri darėt medalius iš medžio?
Atsakyti
Labas visoms planuojančioms svočiutėms 4u.gif
Neveltui lankaus šioje temoje- balandžio 25 d. busiu svočia brolio vestuvėse.
Laiko nedaug, minčių įvairiausių renkuos ir iš šios ir iš senesnių temų. Ačiū visoms kas pasidalinate idėjomis 4u.gif
Kolkas nieko nesu padariusi ar nupirkusi. Dar tik ieškau, renku info. Tada atsirinksiu kas man reikalingiausia, o tada susirašysiu sąrašą ką pirkti.
Tikiuos priimsite į savo būrelį ax.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas...kodel man neatidaro nei vieno failo is pirmojo psl?
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 03 25, 17:07)
Pagaliau grįžau iš kaimo biggrin.gif susipakavau vaiką ir išlekiau porai gerų savaičių pailsėti. grįžau, o čia jau ir gretos padidėjo. džiugu, kad daugėja svočių, gal atsiras naujų idėjų vestuvėms ax.gif

Mūsų biudžetas dar irgi nesuplanuotas. stengsimės nedaryti bereikalingų išlaidų ir tikrai nepirksim įrankių tortui, ir nedarysim dovanėlių svečiams. mes nieko panašaus negavom, ir dovanėles patys dovanojom. dar aptariau su jaunąja visa tai, tai ji man pritaria 100proc. sakė, kad pati turi įrankius, gražius (berods gavę dovanų). Ir tos dovanėlės, man atrodo, jaunųjų reikalas..

Kalbant apie tradicijas, tai mūsų jaunieji jų nori kuo mažiau. svečiuose bus praktiškai vien jaunimas, tai tik dėl tėvelių bus pasitikimas su duona ir druska, ir šeimos židinys. Tačiau manau, kad visus papročius galima pateikti šiuolaikiškai, negraudinant aplinkinių biggrin.gif

Dabar žiūriu, kad pagal sąrašą brazzyte jau piršliauti buvo bigsmile.gif
įdomu kaip jai sekėsi..  g.gif

Olenka777 - kaip nuotaikos artėjant šventei? ax.gif

Ingakalnis - jau įtraukiau į sąrašą 4u.gif

Nuotaikos tiesa sakant nelabai, apsirgom vel visi, tai nieko nesinori... doh.gif Bet didzioji dalis visko jau kaip ir padaryta, dezuciu tortas jau ishkeptas ir supakuotas smile.gif Zodzius praktishkai visus turiu, beliko tik ishmokt g.gif Suknele, papuoshaliukai, bateliai yra, shukuosena-makiazas jau suderinti. Atrakcijos vakarui jau irgi sugalvotos. Bet kai pagalvoji, tai dar daaaug smulkmeneliu liko padaryt, ishpirkai visus reikiamus dalykelius suruosht, antrai dienai dar nesugalvojau ka rengtis, i plaukus kokia sage dar turiu susirast, rankinuko mazo neturiu, fotosesijai kokiu idomybiu sugalvot... O laiko jau visai visai mazai doh.gif Bijau kad neuzmirshciau ko nors... Jau apima panika kazkokia... biggrin.gif Baisoka daros kai arteja ta diena...
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2015 03 28, 17:03)

Ir man nei vieno neatidaro g.gif

Rivadera,aciu,bet jauciu uz toki spektakli nuo jaunuju su kocelu gauciau per galvele lotuliukas.gif

As tai dar nieko nedarau.Darbas mano savaitinis,iki velaus vakaro.Tai per ta savaite nieko ir nepasiruosiu doh.gif .O tada laisva savaite turiu,vat ir pulsiu ruostis biggrin.gif
Pradesiu nuo to popierinio torto,o ka i ji desim,tai pasitarsiu su jaunaja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S&S: 28 kovo 2015 - 19:28
QUOTE(S&S @ 2015 03 28, 19:26)
Ir man nei vieno neatidaro  g.gif

Rivadera,aciu,bet jauciu uz toki spektakli nuo jaunuju su kocelu gauciau per galvele  lotuliukas.gif

As tai dar nieko nedarau.Darbas mano savaitinis,iki velaus vakaro.Tai per ta savaite nieko ir nepasiruosiu  doh.gif .O tada laisva savaite turiu,vat ir pulsiu ruostis  biggrin.gif
Pradesiu nuo to popierinio torto,o ka i ji desim,tai pasitarsiu su jaunaja  smile.gif

http://www.planuokpa...ikio-spektaklis As turejau omeni sita spektakli smile.gif sitoj nuoroduoj yra nuoroda i youtube ten pavizdys tik rusu kalba.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~mileniuks~ @ 2015 03 28, 21:15)
http://www.planuokpa...ikio-spektaklis As turejau omeni sita spektakli smile.gif sitoj nuoroduoj yra nuoroda i youtube ten pavizdys tik rusu kalba.smile.gif

O,sitas tai liuks thumbup.gif .Net vyrui patiko,o tai jam tas blogai,anas blogai doh.gif
Jauciu,kad darysim g.gif
O vestuves musu rusu-lenku kalba vyks,tad man ir gerai,jog vaizdelis rusu k. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2015 03 28, 22:46)
O,sitas tai liuks  thumbup.gif  .Net vyrui patiko,o tai jam tas blogai,anas blogai  doh.gif
Jauciu,kad darysim  g.gif
O vestuves musu rusu-lenku kalba vyks,tad man ir gerai,jog vaizdelis rusu k. mirksiukas.gif

Shitas man irgi liuks thumbup.gif Darysim ir mes toki panashu, tik ne su vaikishkais rubeliais, o rimtesniais, papasakosim publikai kaip jaunikis ruoshias ir eina i darba kasdien... smile.gif Idomus dalykelis shis spektaklis, o ir kazkas naujesnio bent kiek... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2015 03 28, 18:03)

Matyt tie failai buvo laikinai patalpinti, ir jau baiges "galiojimo laikas", tai neisheis ju parsisiust kaip suprantu... g.gif
Atsakyti