Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

man tai galvos skausmas, nezinau kur reikes pirktis suknele...:/
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 15, 19:43)
man tai galvos skausmas, nezinau kur reikes pirktis suknele...:/

Na, as apie suknele dar rimtai negalvojau, gal nuomuotis?

Jei ne paslaptis, merginos, koki biudzeta planuojat ir keliu dienu svente nusimato?
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 03 18, 23:43)
Na, as apie suknele dar rimtai negalvojau, gal nuomuotis?

Jei ne paslaptis, merginos, koki biudzeta planuojat ir keliu dienu svente nusimato?

Na man pvz sunkoka biudzeta suskaiciuot, nes nemazai pinigeliu isheina ant visokiausiu smulkmenu, shampanas (papuosht butelius), degtine, saldainiai, dezuciu tortas, svocios tortas, krepsys pirmajai nakciai, visokie diplomai ir tt ir tt... jau shito visko net nesinori pradet skaiciuot... smile.gif
Ash skaiciuoju tik tokius dalykus kaip dovana jauniesiems, na ir suknele, bateliai, shukuosena-makiazas... Manau i 400e tilpsim kaip nors +- bendrai g.gif O kaip kitos? Irgi idomu butu suzinot kokie jusu paskaiciavimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 18, 23:04)
Na man pvz sunkoka biudzeta suskaiciuot, nes nemazai pinigeliu isheina ant visokiausiu smulkmenu, shampanas (papuosht butelius), degtine, saldainiai, dezuciu tortas, svocios tortas, krepsys pirmajai nakciai, visokie diplomai ir tt ir tt... jau shito visko net nesinori pradet skaiciuot... smile.gif
Ash skaiciuoju tik tokius dalykus kaip dovana jauniesiems, na ir suknele, bateliai, shukuosena-makiazas... Manau i 400e tilpsim kaip nors +- bendrai g.gif  O kaip kitos? Irgi idomu butu suzinot kokie jusu paskaiciavimai? smile.gif

Na, man kaip tik idomu butu kiek su viskuo islaidu planuojat g.gif o jusu bus vienos ar dvieju dienu svente? Ir kiek desit i vokeli, jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 19, 01:04)
Ash skaiciuoju tik tokius dalykus kaip dovana jauniesiems, na ir suknele, bateliai, shukuosena-makiazas... Manau i 400e tilpsim kaip nors +- bendrai g.gif  O kaip kitos? Irgi idomu butu suzinot kokie jusu paskaiciavimai? smile.gif

Aš irgi tikiuosi tilpt į panašią sumą, kol kas neįmanoma pasakyt kiek kas kainuos kol galutinai nesudariau scenarijaus ir nežinau ką tikrai pirksiu. Šiaip nežadu labai daug pirkti visokių smulkmenų, nemėgstu pati namie besivoliojančių niekalų, tai neketinu ir jaunųjų jais apkrauti. Dėl vokelio dar irgi nežinau, labai daug dėt neturėsim galimybių, nes šiais metais nusimato laaaabai daug išlaidų.
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2015 03 19, 12:07)
Aš irgi tikiuosi tilpt į panašią sumą, kol kas neįmanoma pasakyt kiek kas kainuos kol galutinai nesudariau scenarijaus ir nežinau ką tikrai pirksiu. Šiaip nežadu labai daug pirkti visokių smulkmenų, nemėgstu pati namie besivoliojančių niekalų, tai neketinu ir jaunųjų jais apkrauti. Dėl vokelio dar irgi nežinau, labai daug dėt neturėsim galimybių, nes šiais metais nusimato laaaabai daug išlaidų.

Na, as kolkas dar irgi neskaiciavau. Taipogi nesiruosiu daug niekuciu pirkti, nera kur paskui juos padeti. O del vokelio tai paklausiau, nes nezinau kiek dabar deda, paskutini karta buvom vestuvese pries 3 metus, taigi busiu dekinga jei pagelbesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 03 19, 22:27)
Na, as kolkas dar irgi neskaiciavau. Taipogi nesiruosiu daug niekuciu pirkti, nera kur paskui juos padeti. O del vokelio tai paklausiau, nes nezinau kiek dabar deda, paskutini karta buvom vestuvese pries 3 metus, taigi busiu dekinga jei pagelbesit  smile.gif

Tai gal nelabai dar per tą laiką pasikeitė, kiek gali tiek deda, dar priklauso giminystės ryšiai (tėvai, seneliai, krikštatėviai deda didesnes sumas), aš galvoju apie 60-80€.
Ką manot apie tą akmenėlių ceremoniją? Neapsisprendžiu ar daryt, lyg ir patinka idėja, bet kur jie tuos akmenis dės paskui, nebent į vazoną smile.gif
Atsakyti
AAAAAAAAAAAA, mergaites, musu vestuves atkelia birzeliui...... supanikavau biskiuka, bet nieko atsigausiu.
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2015 03 20, 08:00)
Ką manot apie tą akmenėlių ceremoniją? Neapsisprendžiu ar daryt, lyg ir patinka idėja, bet kur jie tuos akmenis dės paskui, nebent į vazoną smile.gif

As praeita karta dariau, pirkau dekoratyvinius akmenelius, mano jaunieji laiko smile.gif So karta nedarysiu. Reikia zinot ar jusu jauniesiems patinka tokie dalykai.
Papildyta:
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 20, 17:07)
AAAAAAAAAAAA, mergaites, musu vestuves atkelia birzeliui...... supanikavau biskiuka, bet nieko atsigausiu.

Nereik cia panikos, imk baliona 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif Dar daug laiko iki birzelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2015 03 19, 11:09)
Na, man kaip tik idomu butu kiek su viskuo islaidu planuojat  g.gif o jusu bus vienos ar dvieju dienu svente? Ir kiek desit i vokeli, jei ne paslaptis  smile.gif

Na ta viska viska sunku suskaiciuot kai pastoviai po trupuciuka vis kazko nuperki smile.gif Na bet bendrai gal ir tilpsim i 400-450e g.gif O i vokeli tai kas kiek gali deda... Bet litais tai nuo poros budavo 300lt "stavke", tai mes desim turbut 100e, gal 150... Dar nenusprendem smile.gif O taip tai daug ka pati darausi, butelius dekoruoju, dezuciu torta, popieriukus saldainiams, tai bent jau kazkas susitaupo, sau uz darba moket nereikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O vestuves pas mus bus 2 dienu, tai vat ir antrai dienai reiks kazkokiu pramogeliu bent kazkiek sugalvot doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 20, 20:07)

Nieko nieko, iki birzelio dar yra laiko smile.gif Svarbu ramiai ruoshkis ir viskas bus liuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olenka777: 21 kovo 2015 - 01:40
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 20, 23:41)
Na ta viska viska sunku suskaiciuot kai pastoviai po trupuciuka vis kazko nuperki smile.gif  Na bet bendrai gal ir tilpsim i 400-450e g.gif  O i vokeli tai kas kiek gali deda... Bet litais tai nuo poros budavo 300lt "stavke", tai mes desim turbut 100e, gal 150... Dar nenusprendem smile.gif O taip tai daug ka pati darausi,  butelius dekoruoju, dezuciu torta, popieriukus saldainiams, tai bent jau kazkas susitaupo, sau uz darba moket nereikia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O vestuves pas mus bus 2 dienu, tai vat ir antrai dienai reiks kazkokiu pramogeliu bent kazkiek sugalvot doh.gif  smile.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Tai antra diena buna pirslio korimas pagrindine pramoga mirksiukas.gif Mes antra diena dar darem girtumo tikrinima, and didelio lapo surasem daug spalvu pavadinimu, skirtingom spalvom ir zmones turejo pasakyti kokia spalva parasyta, o ne kuri spalva parasyta ( tikuosi aiskiai parasiau), visiems labai patiko, buvo daug juoko. Gal pasinaudosit ideja ax.gif
Atsakyti
Atsitiko taip pas mus, kad ir mes su vyru eisim pirsliauti Birzelio 20. Pirsliausim pirma karta, todel daug nerimo, planavimo, galvojimo.
I LT grisim tik birzelio pradzioje, tai daug laiko viska supirkti neturesim, bet tikiuosi pasiseks smile.gif

I vokeli galvojam deti 70e monetomis dideleje taupykleje, kaip pinigus juodai dienai, o kadangi juuoda diena neateis tai gales pinigelius kaupti busimo vaiko ateiciai smile.gif

didziausias issukis bus susirasti suknele, batelius per kelias savaites doh.gif
Atsakyti