Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

gal ir jaunuju, bet kadangi jiems ir taip islaidu iki valios, tai nusprendem su vyru uzsakyti , nes juolab gavom nebrangiai:) p.s jaunoji mano vyro sesuo tai pinigeliu negaila:))

Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 06, 21:36)
gal ir jaunuju, bet kadangi jiems ir taip islaidu iki valios, tai nusprendem su vyru uzsakyti , nes juolab gavom nebrangiai:) p.s jaunoji mano vyro sesuo tai pinigeliu negaila:))

pas kiekvienus finansinė padėtis vis kita ax.gif nors jei tai kaip dovana tai ko ne... mes kartą "sumetėm" kelionei į paryžių draygams, tai biškeliuką daugiau gavos. bet tada nei namai nei vaikai nerūpėjo.. Ir pati atskirai kažin ar pirkčiau g.gif man visų tų pirotechnikų žibintų fobija,, reik būtinai patikėti žmogui kuris gerai padarys, o ne pirmą kartą įžiebs..
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 03 08, 01:58)
pas kiekvienus finansinė padėtis vis kita  ax.gif  nors jei tai kaip dovana tai ko ne... mes kartą "sumetėm" kelionei į paryžių draygams, tai biškeliuką daugiau gavos. bet tada nei namai nei vaikai nerūpėjo.. Ir pati atskirai kažin ar pirkčiau  g.gif  man visų tų pirotechnikų žibintų fobija,, reik būtinai patikėti žmogui kuris gerai padarys, o ne pirmą kartą įžiebs..

sutinku, kiekvienas pagal savo galimybes:)
norejau paklausti,kokia programele ruosite jauniesiams kai grizite i sventes vieta?pvz.nutiesit kelia kokiom sirdelem, ar raidem...ar dar kazka idomaus esat sugalvojusios:)
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 09, 23:05)
sutinku, kiekvienas pagal savo galimybes:)
norejau paklausti,kokia programele ruosite jauniesiams kai grizite i sventes vieta?pvz.nutiesit kelia kokiom sirdelem, ar raidem...ar dar kazka idomaus esat sugalvojusios:)

Mano mama pasakojo, kad tėtis gavo pereiti per virvę susuktą į kilpas ir į kiekvieną koją dėti, laikydamas mamą ant rankų bigsmile.gif
aš dar nenusprendžiau ką tiksliai darysiu. Bet kad išdininką išsirinksim dar lauke, tai tikrai, prieš tėvams pasitinkant. Tada duona druska, dar tiksliai viską su muzikantais suderinsiu, nes jie per mūsų vestuves visus pasitiko. nepamenu ką kalbėjo, bet mums davė kažką gerti. O svarbiausia, kad mes negrįžom su visais ir nepasigedo mūsų lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes su tais momentiniais fotoaparatais sugalvojom su nuotaka tokį dalykėlį, kad bus momentinis fotoaparatas, visokie tie ant pagaliukų ūsai, skrybelytės, lūpos ir pan. su jais galės nusifotkint ir priklijuot nuotrauką į palinkėjimų knygą ir parašyt palinkėjimą! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na suzinojom kad mes irgi pakviesti esam pirsliauti, baimiu daug bet sutikom pirma kart imtis tokiu rimtu pareigu smile.gif
perskaiciau sena tema.. daug naudingos info yra. aciu jums
Tik vat klausima turiu is patirties gal kuri galit rekom,enduot, kur geriau uzsakyti svocios torta?
kazkaip vis ziurineju bet neapsisprendziam... ir kiek kg kazi jis turi but jei sveciu 50 svente 2ju dienu nusimato
Atsakyti
ir kaip manot ar tokia suknele rozine tiktu pirslienei?
http://www.davidsbri...za-dress-f15342
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 03 13, 13:46)
ir kaip manot ar tokia suknele  rozine  tiktu pirslienei?

Laba. Kiekvieno skonis skirtingas, bet is esmes manau, kad tinka. O kokios spalvos bus pamergyciu suknutes?
Papildyta:
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 09, 21:05)

Net nebuvau pagalvojus, bet tikrai butu labai grazu. Reiks ka nors pamastyti. Aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
pamerges su alyvinem suknelem, nuotaka balta as masciau apie rozine
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 03 13, 15:46)
ir kaip manot ar tokia suknele  rozine  tiktu pirslienei?

kiekvieno skonis skirtingas, man tai perdaug rekianti spalva ax.gif
Atsakyti
Bet man ji tinka labai
tik modeliukas ar tinkamas mastau
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 03 13, 16:43)
Bet man ji tinka labai
tik modeliukas ar tinkamas mastau

Manau, kad tinka, juk nera kazkokios taisykles, kokia turi buti suknute mirksiukas.gif
Atsakyti