Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(marmoozele @ 2015 03 03, 22:16)
Aciu merginos uz sveikinimus. Na nieko, jei sunku bus, muzikantas pades.

Perlas po pagalve, kokios grazios taures, kur radot, pasidalinkit, jei negaila  4u.gif

radau cia

QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 03, 23:48)
Ir man labai labai idomu kur tokia spyna galima rast, gal pasidalinsi? smile.gif  Ash irgi noriu tokios kuo didesnes, kad ishsiskyrtu ish visu biggrin.gif Tik vat kur surast... g.gif Nera laiko lakstyt po pardes ir pan, tai vat ir stovi vietoj shitas reikalas...

pirkau cia. Tokia kaip nuotraukoje pirma i desines smile.gif

QUOTE(Milledi* @ 2015 03 04, 09:44)
O jau visos žinot ką darysit vidurnaktį? g.gif

smelio ceremonija, bet cia jaunoji rupinasi, labai norejo pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 04, 17:41)
Na jo, reiks kazka turbut ir galvot, aciu uz minti 4u.gif
Galiu atsiust tuos paveiksliukus jai nori mirksiukas.gif  Palik tik savo el pashtuka mirksiukas.gif

Imeskit jei nesunku e.buksniene@gmail.com
Atsakyti
tik nesupykit uz nuomone, bet man tie degtukai visiskai be rysio blush2.gif Gauciau dovanu ir nezinociau kur det - keliautu i siuksliu deze.. (jeigu cia tokia atminimo dovana tai doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlas po pagalve: 04 kovo 2015 - 19:42
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 04, 20:40)
tik nesupykit uz nuomone, bet man tie degtukai visiskai be rysio  blush2.gif  Gauciau dovanu ir nezinociau kur det - keliautu i siuksliu deze.. (jeigu cia tokia atminimo dovana tai  doh.gif  )

Tai man lygiai taip pat pvz pabroliam masinyte ar pletne pamergem, nu nesamone ismest tik, o degtukus vis sudegios kur masinoj isimete pabroliukai, is visu man toks labiausiai sunaudojamas daigtas.
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 04, 20:28)
Tai man lygiai taip pat pvz pabroliam masinyte ar pletne pamergem, nu nesamone ismest tik, o degtukus vis sudegios kur masinoj isimete pabroliukai, is visu man toks labiausiai sunaudojamas daigtas.

siais laikais tie degtukai kazkokia atgyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 04, 20:36)
siais laikais tie degtukai kazkokia atgyvena biggrin.gif

Nu jau nu jau. Pečių tik su degtukais kuriam. O ir šiaip visad mašinoj jų yra. Nors nerūkau. Bet čia iš anksčiau įprotis dar kol į pachodus lėkdavom. Tai visi žino kad mano mašinoj yra. Ir dabar nekartą mačiau jaunimėlį~19 - 20 metų su degtukais smile.gif nors neskaitau ir savęs sena g.gif bet jau ne 20 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 03 04, 11:32)
O kiek kainuoja fejerverkai uzsakyt?

cia priklauso kokiu nori ir pan, mes pirkom juos is anksto ir leisim patys, tai isejo ne tiek jau daug 200lt(pirkom po nauju tai buvo 50% nuolaida)
Atsakyti
svociutes is kur planuojate sukneles pirktis ar nuomuotis??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2015 03 04, 21:44)
Nu jau nu jau. Pečių tik su degtukais kuriam. O ir šiaip visad mašinoj jų yra. Nors nerūkau. Bet čia iš anksčiau įprotis dar kol į pachodus lėkdavom. Tai visi žino kad mano mašinoj yra. Ir dabar nekartą mačiau jaunimėlį~19 - 20 metų su degtukais smile.gif nors neskaitau ir savęs sena  g.gif bet jau ne 20  lotuliukas.gif

pas mus masinoj tik "irankis" saslykinei uzkurt lotuliukas.gif
4u.gif

QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 04, 23:07)
svociutes is kur planuojate sukneles pirktis ar nuomuotis??smile.gif

as tai tuoj pulsiu i panika doh.gif Apklausinejau kelis salonus nusiziuretu sukneliu, tai jau mano reikiamai datai isnuomotos doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 04, 21:52)
cia priklauso kokiu nori ir pan, mes pirkom juos is anksto ir leisim patys, tai isejo ne tiek jau daug 200lt(pirkom po nauju tai buvo 50% nuolaida)

tai cia pigiau nei pigu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 05, 06:46)
pas mus masinoj tik "irankis" saslykinei uzkurt  lotuliukas.gif
4u.gif
as tai tuoj pulsiu i panika  doh.gif  Apklausinejau kelis salonus nusiziuretu sukneliu, tai jau mano reikiamai datai isnuomotos  doh.gif  verysad.gif
Papildyta:

tai cia pigiau nei pigu thumbup.gif

butent:)) as kazkaip sumasciau po nauju pirktis , nes visad buna dideles nuolaidos:)zodziu reikia suktis nes ir taip daug pinigeliu viskam iseis:))
Atsakyti
Ash tai pagaliau ishsirinkau suknele sau, Viniaus raj. Rudaminoj, labai graziu sukneliu turi, ir duoda visa koplekta ishkart, suknele, kailinukus ar shvarkeli ir papuoshaliukus. Tai bent jau del shito bus rami galva:)
Uz nuoma bus 50 euru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olenka777: 05 kovo 2015 - 19:13
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 04, 21:52)

o tokiais dalykais neturi jaunieji rūpintis? g.gif
aš tuokčiaus irgi imčiau po naujų iškart. (savoms nebuvo, sumastėm greitai tai neleidom fejerverkų. Leidom balionus)

QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 05, 05:46)
pas mus masinoj tik "irankis" saslykinei uzkurt  lotuliukas.gif

aš kaime augus moku ir degtukais laužą ar šašlykinę užkurt lotuliukas.gif
Atsakyti