Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

QUOTE(rivadera @ 2015 03 03, 20:06)
*Kur spyną pirkai? Aš niekaip neapsisprendžiu ant tilto kabinamą ar širdutes sukabinti ir raktelį išmest  g.gif
**Bet atradau Gario žvakes. Nu jos toookios gražios  wub.gif Sakė ir raides jaunųjų vardų subtiliai įkomponuos, o aš  turiu išaiškinti su savimi ko aš noriu. Kokios tos žvakės, ten labai daug jų  doh.gif taigi manau paimti vietoj šeimos židinio.

*UK
** grazios zvakes. Mano jaunieji norejo patys issirinkti zidini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlas po pagalve: 03 kovo 2015 - 20:21
as irgi uztai kad zydiniu jaunieji turi rupintis patys:) o tortukui irankius visos planuojat pirkti???
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 03, 21:11)
as irgi uztai kad zydiniu jaunieji turi rupintis patys:) o tortukui irankius visos planuojat pirkti???

O mums liudininkai pirko. Ir stovi dabar matomiausioj vietoj jis. ax.gif
O kam išvis tuos įrankius pirkt? g.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinimus. Na nieko, jei sunku bus, muzikantas pades.

Perlas po pagalve, kokios grazios taures, kur radot, pasidalinkit, jei negaila 4u.gif
Atsakyti
[quote=~tomega~,2015 03 03, 12:08]
Nagi nagi ir mane sudomino, kur ir kaip cia buna? Kaip juos daro, kazkaip neuzsekiau kur apie tai raso?

Ash turiu worde tokius paveiksliukus ant degtuku dezuciu, atsispausdint, ishsikirpt ir uzklijuot, kaip ir viskas paprasta, tik va ka su jom veikt dar nesugalvoju smile.gif ax.gif Ar tik jaunavedziams iteikt, ar pabroliams irgi, ir kada g.gif Kad kas papasakotu kaip tai vyko butu paprasciau isivaizduot... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 03, 19:12)
Sveikinimai  nestuke.gif  4u.gif

Su reikalais nejudu visai, tik taures, torto pjaustymo irankius ir spyna nupirkau. Bet spyna toooookia radau, kokios norejau  thumbup.gif  "Močna" tokia, kad visa gyvenima atlaikytu  thumbup.gif

Ir man labai labai idomu kur tokia spyna galima rast, gal pasidalinsi? smile.gif Ash irgi noriu tokios kuo didesnes, kad ishsiskyrtu ish visu biggrin.gif Tik vat kur surast... g.gif Nera laiko lakstyt po pardes ir pan, tai vat ir stovi vietoj shitas reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olenka777: 03 kovo 2015 - 23:44
QUOTE(marmoozele @ 2015 03 03, 16:47)
as suzinojau, jog svociausiu su pilvuku g.gif

Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Kiek maždaug laiko bus pilvukui per vestuves? ax.gif
Mes ir galvojam apie antrą vaiką, tačiau dėl vestuvių bandysim atidėti..

QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 03, 22:11)

O pas mus tėvai pirko židinį, tai jį pamačiau tik per vestuves.
Aš galvoju nepirkti ax.gif

O jau visos žinot ką darysit vidurnaktį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 04 kovo 2015 - 09:47
00val leisim fejeverkus(uzsakem su pirsleliu),gersim sampana, dainuosim ilgiausiu metu,po to tortukas,puokstes ir kelialairscio metimas:)) nes nieko mandraus nesugalvosi, visi bus jau gerojai pasile tai kazko labai protingo nenuveiksi:DD
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 04, 11:00)
00val leisim fejeverkus(uzsakem su pirsleliu),gersim sampana, dainuosim ilgiausiu metu,po to tortukas,puokstes ir kelialairscio metimas:)) nes nieko mandraus nesugalvosi, visi bus jau gerojai pasile tai kazko labai protingo nenuveiksi:DD

O kiek kainuoja fejerverkai uzsakyt?
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 04, 00:48)

Gal tikrai ka nors sumastyti pvz duoti pabroliams kad su mintim kad jaunikiui kaip draugai padetu kurstyti ugni seimoje kai mato kad pavarges ar pns pasikviestu iseiti kur nors ir t.t. kazka mastyt reiktu dar. Ir pamergem tada su ta mintim kazka sugalvot. O kas ten per paveiksliukai?
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 04, 16:20)
Gal tikrai ka nors sumastyti pvz duoti pabroliams kad su mintim kad jaunikiui kaip draugai padetu kurstyti ugni seimoje kai mato kad pavarges ar pns pasikviestu iseiti kur nors ir t.t. kazka mastyt reiktu dar. Ir pamergem tada su ta mintim kazka sugalvot. O kas ten per paveiksliukai?

Na jo, reiks kazka turbut ir galvot, aciu uz minti 4u.gif
Galiu atsiust tuos paveiksliukus jai nori mirksiukas.gif Palik tik savo el pashtuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkurioje senoje temoje mačiau, kad tuos degtukus dalino svečiam kaip atminimo dovanėles, nežinau tik kokia potekstė.
Židinys mano manymų yra tėvelių dovana jauniesiems, nors klausiau savo jaunavedžių ar man nenupirkt, bet jų mamos pačios nori.
Fjereverkais ar pan. pas mus rūpinasi patys jaunavedžiai, tai va jau du rūpestėliai man atkrito smile.gif Tik galvoju prie fejerverkų kažkaip prisidėt, gal žvakelių stiklainiukuose taką nutiest ar pan., reiks su nuotaka paderint, nes gal irgi pati bus ką sumąsčiusi.
Atsakyti
Pas mus 00 irgi bus fejerverkai, pirk patys jaunieji, tik ash galvoju gal nupirkt dar dangaus zibintu, kokiu bent 20 shirdziu, ir kai paleisim i ora tada po keliu min isshautu fejerverkus. Tik aishku reiks su nuotaka pasitart, gal nenores...smile.gif
Atsakyti