Įkraunama...
Įkraunama...

2015m Svociutes

Labutis.
Vakar gavom pakvietima su vyru buti jo brolio vestuvese liudininkais. Malonu is ju puses,bet ir rupestelio yra. Vestuves liepos 18d. Tai to laiko neperdaugiausiai. Noreciau prie jusu jungtis,reikia ideju smile.gif Bet pirmiausia bus daug skaitymo smile.gif
Atsakyti
o kas turi padaryti jaunuju vardu pimasias raides?pirsliai ar jaunieji patys turi tuo rupintis??
Atsakyti
Sveikutes;) Turiu toki klausimeli, maciau kad daro svociutes degtukus meilei iziebti ir pan... Labai idomi mintis, bet nelabai isivaizduoju kur juos panauduot ir kada? Ar tiesiog kazkur sudeti ant staliuko ar kaip?smile.gif Kiek buvus vestuvese, bet tokio dalyko nesu macius kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 03, 00:27)
o kas turi padaryti jaunuju vardu pimasias raides?pirsliai ar jaunieji patys turi tuo rupintis??

raides,sales dekoras-pagal susitarima,bet dazniausiai tai buna nuotakos rupestis,nes tik ji zino ko ir kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 02 26, 15:08)
Aciu uz ideja, tikrai super kazkas naujesnio wink.gif na po biskiuka jau i prieki... inkiliukus uzsakiau, laikrodi su pozom nakciai uzsakiau, spyna, remeliai, raides susitaikymo dezute, dabat tik ieskau graziu nenuvalkiotu zodziu viskam, biskiuka pati bandau kurti paskui prisiduosiu jusu teismui smile.gif

O ka su tais inkiliukais darysi?
Atsakyti
QUOTE(Olenka777 @ 2015 03 03, 01:00)
Sveikutes;) Turiu toki klausimeli, maciau kad daro svociutes degtukus meilei iziebti ir pan... Labai idomi mintis, bet nelabai isivaizduoju kur juos panauduot ir kada? Ar tiesiog kazkur sudeti ant staliuko ar kaip?smile.gif Kiek buvus vestuvese, bet tokio dalyko nesu macius kazkaip...

Nagi nagi ir mane sudomino, kur ir kaip cia buna? Kaip juos daro, kazkaip neuzsekiau kur apie tai raso?

QUOTE(LORECIUKASS @ 2015 03 03, 08:22)
O ka su tais inkiliukais darysi?

Planuoju dovanoti teveliam, mintis tokia, kad uzleisiu aktoriu trio daina pauksciai tyliai fona, zodzius tokius skaitysiu apie vaikus kaip paukscius gryztancius i savo lizda pas tevus ir padovanosiu teveliam, kadangi abieji gyvena sodybose bus grazu pasikabinti.
Atsakyti
QUOTE(~tomega~ @ 2015 03 03, 12:08)
Nagi nagi ir mane sudomino, kur ir kaip cia buna? Kaip juos daro, kazkaip neuzsekiau kur apie tai raso?
Planuoju dovanoti teveliam, mintis tokia, kad uzleisiu aktoriu trio daina pauksciai tyliai fona, zodzius tokius skaitysiu apie vaikus kaip paukscius gryztancius i savo lizda pas tevus  ir padovanosiu teveliam, kadangi abieji gyvena sodybose bus grazu pasikabinti.

Jei neklystu dektukai buvo dalinami aistroms ar tai meilei kurstyti ir pirmai nakciai.
Atsakyti
Aš ką tik sužinojau, kad nebus išlydėjimo. O jaunikis jaunąją pasitiks bažnyčioje biggrin.gif
nukrito rūpestis dėl ryto, o ir pasiruošimo bus mažiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 03 03, 01:17)
raides,sales dekoras-pagal susitarima,bet dazniausiai tai buna nuotakos rupestis,nes tik ji zino ko ir kaip nori smile.gif

as irgi taip manau:))
Atsakyti
sveikutes,

Kaip Jusu planai? ar judat sparciai?

as suzinojau, jog svociausiu su pilvuku g.gif

kokias taures jauniesiems nuziurejot? bigsmile.gif neissirenku niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marmoozele @ 2015 03 03, 15:47)
sveikutes,

kokias taures jauniesiems nuziurejot? bigsmile.gif  neissirenku niekaip unsure.gif

Sveikinimai nestuke.gif 4u.gif

Su reikalais nejudu visai, tik taures, torto pjaustymo irankius ir spyna nupirkau. Bet spyna toooookia radau, kokios norejau thumbup.gif "Močna" tokia, kad visa gyvenima atlaikytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 03 02, 23:27)

Tikrai jaunieji 4u.gif

QUOTE(marmoozele @ 2015 03 03, 15:47)
sveikutes,

kokias taures jauniesiems nuziurejot? bigsmile.gif  neissirenku niekaip unsure.gif

Pirmiausia sveikinimai. Jei nedaug laiko gal ir nieko bus. Svarbu jaustumeis geriau. Bet mes (irgi planuose leliukas, tik nekimba), pasakiau turėkit ir ieškokit atsarginių, su pilvu tikrai neisiu schmoll.gif kai buvo vyras namie ir būtume "pagaminę", tai 6-7 menesį tikrai neičiau. Nelabai ir pačiam baliuje jei karšta noris būti. Nebuvo man blogai su pirmu, bet tikrai nebūčiau ėjus į tokias pareigas.
QUOTE(Perlas po pagalve @ 2015 03 03, 18:12)
Sveikinimai  nestuke.gif  4u.gif

Su reikalais nejudu visai, tik taures, torto pjaustymo irankius ir spyna nupirkau. Bet spyna toooookia radau, kokios norejau  thumbup.gif  "Močna" tokia, kad visa gyvenima atlaikytu  thumbup.gif

Kur spyną pirkai? Aš niekaip neapsisprendžiu ant tilto kabinamą ar širdutes sukabinti ir raktelį išmest g.gif
Bet atradau Gario žvakes. Nu jos toookios gražios wub.gif Sakė ir raides jaunųjų vardų subtiliai įkomponuos, o aš turiu išaiškinti su savimi ko aš noriu. Kokios tos žvakės, ten labai daug jų doh.gif taigi manau paimti vietoj šeimos židinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivadera: 03 kovo 2015 - 20:06