Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(punkis @ 2015 06 14, 12:15)
Sveiki, su kokia spalva dažote masę kūdikėliams ant krikštynų tortų?

Americolor ivory
Atsakyti

Kokios Jūs aksarankes negaliu atsigrožėti,visų tortukai super!!!
O čia mano mėginimas medutis apie 4kg.Puoštas šlapia bezėhttp://s019.radikal....78ab9c27a8b.jpg
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mergaites, papasakokite kaip daryti antspauda? Reikes antspaude padaryti jaunuju inicialus. ACIU
Atsakyti
Kažkaip visai tylu.Atnešu savo dar vieną.Šis vestuvėms,tokį pirmą kartą dariau.Laukiu kritikos.
Tik nuotrauka nekaip nufotkinta sūnus skubėdamas belenkaip nupaveikslavo:-)
Medutis 5 kg.Šlapias beze,pastiliažo gėlės

user posted image
Papildyta:
kitu kampu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(newmind @ 2015 06 26, 20:11)
Kažkaip visai tylu.Atnešu savo dar vieną.Šis vestuvėms,tokį pirmą kartą dariau.Laukiu kritikos.
Tik nuotrauka nekaip nufotkinta sūnus skubėdamas belenkaip nupaveikslavo:-)

Tylu, kažkaip praradau norą rodyt čia nuotraukas, vis tiek dažniausiai niekas net nepakomentuoja... ax.gif Tai kažkaip net nebesinori net ir kitų komentuot, kai pasijauti nemtomas smile.gif

Viskas būtų tikrai neblogai, gražūs kremo karbatkiukai, aukštai galėjo būti aukštesni, bet jau padėkliukas vestuviniam, tai labai labai atmestinai padarytas... 4u.gif

newmind, graži žuvytė.

Ultika, kaip visada, labai dailūs, tvarkingi tortai.

RIMVILMA, nuostabi Elzos suknelė. Esu žiūrėjusi panašų tutorialą.

Atsakyti
[quote=Elentari,2015 06 26, 20:22]
Jo jo žinau kad ne kaip čia padariau,bet gyvai truputi geriau atrodo nei ant nuotraukos.Iš klaidų mokomės,man pačiai ant širdies stovi tas padėkliukas.Ačiū už pastebėjimą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tortukas ASORTI su spanguolėmis 4,6 kg
user posted image

Tortukas PERSIKĖLIS 2,6 kg mergaitei Milėjai 1 pirmam gimtadieniui ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=MAMARŽ,2015 06 26, 20:58]

Gražūs tortai,o ten ant žiedlapių lašeliai specialiai kažkuom daryti?Ir mase daėt ar pirktine nes splvos tokios gražios smile.gif

Atsakyti
[quote=newmind,2015 06 26, 21:06]
[quote=MAMARŽ,2015 06 26, 20:58]

Gražūs tortai,o ten ant žiedlapių lašeliai specialiai kažkuom daryti?Ir mase daėt ar pirktine nes splvos tokios gražios smile.gif
[/quote]

Dėkui rolleyes.gif Lašeliai - pirktinis skystas cukrus. O masę darau pati, šį kartą balto konditerinio šokolado ir marshmelow zefyriukų masė dažyta konditeriniais sausais dažais.
Atsakyti
newmind, atsiprašau už tiesmukiškumą.
Nuotakos vietoje- ant vestuvių stalo nestatyčiau, nuotaika būtų sugadinta . Apie padėklą - patylėsiu.
MAMARŽ, gražu, tvarkinga

Temos atgaivinimui

Braškės

user posted image

Pistacijų biskvitai, baltojo šokolado, braškių- bazilikų kremai, pistacijų želė, ir daug braškių,1,8 kg cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 30 birželio 2015 - 12:51
Labuka 4u.gif
Likta, nuostabus tortas 4u.gif Man tokie minimalistiniai labai grazus, o ir ant bangos dabar naked cakes. Jei ne paslaptis pasidalinkit kaip padarot tokius lygius sonus, ar pjaunat po pagaminimo ar kitu budu? Aciu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai grazus visu tortukai 4u.gif Noriu ir as brangiausiam sukonstruoti biggrin.gif Reiktu Jusu ptarimo-pamokymo.
Noriu daryt iJuoda Miska. Dengti mase ji galima,ane? Aisku pries tai padengus sviestine mase. Ir noreciau ji padaryti kaip PINIGU MAISELI. Ae vat perverciau visa NEKOMENTUOJAMU PAPUOSIMU TEMUTE, bet kazkaip niekas man taip ir neisaiskejo doh.gif Gal galit kuri uzvest I kelia? Kaip as isivaizduoju,tai mase kocioti dvigubai didesnio skersmens nei tortukas. Tada deti tortuka I viduri ir taip ale padaryti maiseli ( ta prasme apgaubti)? Ar taip imanoma padaryti? Dekui kas nepatinges pamokinti 4u.gif
Atsakyti