Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

Aciu komandai uz siuntinuka thumbup.gif

Saks leginsai super thumbup.gif dabar raudonu noreciau, jei kuri pamatysit nuolaida saukit bigsmile.gif

sazines daikciukai pas mane, laukiu sveciuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 01 24, 16:41)
man irgi negraži, bet kas iš to biggrin.gif

man tai jos spalva nepatinka, nes man patinka bernus rengt ryškiai tongue.gif jei būtų kokia salotinė ar mėtinė, net jei raudona, tada matyt imčiau tongue.gif bet juoda, net nežinau g.gif
Atsakyti
Gal gas nori perpirkti childrensplace kedukus, us 10 todler dydis (vidpadis apie 17 cm). Mums dar labai per dideli.
17 eur, Kaunas
Kedukai
Atsakyti
Sveiki gal kas dar noretu prisijungti ir uzsakyti is sio puslapio, kadangi noriu uzsakyti si kombinezona jeigu kas prisidetu dar tai shipas nemokamas butu nuo 100 dol ir + 40 proc nuolaida.?
http://www.sierratra...e-kids~p~8208w/
Gal kas isigijo toko komb. ar geras ar tinka musu ziemai?
Atsakyti
O GYMBOREE ir nuo rauonu kainu -40?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 24, 15:46)
Nu nera nera grozio, ale kur rasti pavasariui lengva striukyte?  unsure.gif
Apsieisim tada be jos, kaina maza, bet nenesios tokios, ko gero.
Cia vyresnems paaugliukems tiktu , bet dydziu ir nebera ju. Kai uzeina maisto amzius ir juoda Valdo, o dar be jokiu blizgaliuku, papuosaliuku.
Va, butu bent maza ruzava juostele, is bedos sueitu biggrin.gif

Galima gi įsegti kokią ryškią veltą gėlę ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Lototo @ 2015 01 24, 17:48)
O GYMBOREE ir nuo rauonu kainu -40?

Taip galioja viskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 01 24, 17:58)
Galima gi  įsegti kokią ryškią veltą gėlę ar pan.

ryški kepurė, šalikėlis, pirštinės ir thumbup.gif
Atsakyti
Tai galima detalem suzaisti, nu bet nelimpa ir viskas striuke, negrazi bebe.gif O kaina labai grazi thumbup.gif biggrin.gif Kam tinka, liuks.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 24, 19:22)
Tai galima detalem suzaisti, nu bet nelimpa ir viskas striuke, negrazi bebe.gif O kaina labai grazi thumbup.gif  biggrin.gif Kam tinka, liuks.

drinks_cheers.gif nedeciau savo penkiametei schmoll.gif paauglems gal ne taip kviuvanciai ziuretusi o ne mazoms mergaitems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 24, 18:22)
Tai galima detalem suzaisti, nu bet nelimpa ir viskas striuke, negrazi bebe.gif O kaina labai grazi thumbup.gif  biggrin.gif Kam tinka, liuks.

O kaži ar ant berniuko gražiai atrodytų? biggrin.gif
Man šita graži tokia plona pavasarinė berniukui:
http://oldnavy.gap.c...p;pid=977391012
Atsakyti
Nu ka as zinau, kazkaip mergaitisku detaliu nelabai pastebiu, gal ir tiktu berniukui. Bet cia jau gyvai reiketu pamatyti, kad tikrai isitikinti g.gif
Atsakyti