QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 30, 21:20)
Tai va va, draugai su sveiku vaiku isvaziavo, grizo kita diena su 39, nes labai ciongai traukia ten, sake. Druskininkuose mums patiko, kad aplamai atskira zona, jau tik i ja isejus silta is karto. Teks praleisti pupai si karta, o taip gaila, visi su vaikais vaziuoja
mes prieš porą mėn buvom, lygiai taip mano vaikai pusiau sergantys buvo. vidurinis berniukas apskritai išsigando, pusę laiko pragulėjo ant gultuko
ten viskas bendra, vaikų zona neuždara, tai vienoda šiluma visur. šiaip nėra šalta, bet vanduo nelabai šiltas, išlindus vaikams šaltoka. vis eidavom šildytis į burbulinę vonią, ten vanduo šiltas. skersvėjų buvo, nes prižiūrėtojai darinėjo duris į lauką, eina rūkyt ir pn. labai bijojau, kad paskui susirgs labiau, bet nesusirgo. man atrodo normaliai prižiūrint, nusinešus įvyniojimui didelį rankšluostį viskas būtų ok. kai vėsu, paguldai ant gultuko, sušyla. aš matyt jūsų vietoje vaiką vežčiausi
tik tiek, kad kai aš nuėjau su 4,5 ir 2,5 metų vaikais, buvo nulis poilsio man, jokių pramogų man, tik priežiūra, priežiūra ir priežiūra
mažesnis už metro vos nepriburbuliavo
ir 16metė dukra su manim buvo, tai laimei bent po vaiką pasidalindavom, bet vis tiek jei su vaikais, tai pramoga bus vaikams, ne tėvams
aišku, aš apie savus, jie vietoj nenustygsta, būna gi ir kitokių vaikų.
apie siuntinukus, tai man nerealiai patiko landsend kombikelnės
http://www.landsend....-bibs/id_271272, o spalva Teal Waters gyvai dar gražesnė
aš bernui pirkau, pats tas, ne niūri ir universali
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...