Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(*Julija* @ 2015 01 30, 17:08)
timberland sale ir clearance 40% nuolaida  thumbup.gif

o taxai šioje parduotuvėje yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 30, 16:26)
o taxai šioje parduotuvėje yra?  g.gif

Yra 4u.gif
Atsakyti
Atbegu padekot komandai uz siuntinuka biggrin.gif aciu Ditelei uz TH megztuku uzrodyma ir rekomendacijas bigsmile.gif visi tris kaip nulieti o kokybe labai nudziugino minkstuciai svelnuciai. Dabar gaudyt akcijas reiks ir dar imti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, aciu EJ, parveze vyras glebi gerybiu. Kedukai Nike super, kur pigiai pagavom, dydi pataikiau-su 24 cm 7 geras. Sunui basutes Timberio liuks, dukrai crazy8 bliuskes irgi si karta proto ribose, nenudidintos. O va sau tai g.gif Ralfuko megztukas is Denim linijos XS ir vis tiek siek tiek didokas. Nesioti bus galima, bet noreciau kiek labiau prigludusio. Sako, kad Denim nedidinta linija, bet bent jau maniskis tai padidintas. Ot bus man, dar is Loreno linijos laukiu xs, tai gali buti ragai visai. ON irgi emiau XS megztini, bet didokas. Na, kiti du dar proto ribose. Zodziu, storeti teks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 30 sausio 2015 - 18:12
Tai kad Denim linija kaip tik man atitinka dydzius. O kokios stiliaus ON megztukus emet? O cia jus Jurine gal gavot ax.gif as kedukus laivu paleidau ir ziauriai laukiu biggrin.gif visi tik gyriasi kad gyriasi biggrin.gif
Atsakyti
Aha, jurinukas ir orinukas cia kartu atejo. Na, as is Denim pirma karta emiau, bet didintas tikrai. O va turiu Lauren linijos dvi bliuskeles xs ir jos man tik tik g.gif Matyt, visokiu vis gi pasitaiko, nera 100 proc taisykle.
O is ON negaliu ideti, nebera ju pardavime, bet paprasti megztukeliai, vienas pilkas, kitas storesnis ryskiai morkavas-rausvas, nemoku net apsakyti. Bet neatitiko ir vaizdas internetinis-turejo jis sikna dengt, o yra toks, kad gerai, jog pilvas nesimato schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 30 sausio 2015 - 18:24
Ir mes kedukus pasiemem, tikrai smagus,lengvuciai, dukra nusiaut nenori, o dar kai prisimeni kaina thumbup.gif 'Aciu
Atsakyti
Paziurejau skaiciukus 12-18 tai man dar reikia pasikankint doh.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 30, 15:16)
Vilnietes, gal galit parasyti I az, kaip ten su Vishy parku yra? Ar labai salta, ypac vaiku zona domina. Ryt didele kompanija vaziuojam, o dukriukas savaite sirguliuoja, pakoseja. Protas sako nesivezti, o vyras muru stoja, kad imti, ir nervinames abu doh.gif Sorriukas uz  poster_offtopic.gif , neturiu kitos grupes, tik sia palata biggrin.gif

As asmeniskai nevesciau, nes vanduo siltas viskas ok tik vaiku zona prie upelio, kuris veda I lauka. Islipus gali dar daugiau papust, nors tikrai nezinau kaip ziema ar atidaryta. Vesia Rudens diena islipus is baseno, buvo salta bent jau man
Atsakyti
Tai va va, draugai su sveiku vaiku isvaziavo, grizo kita diena su 39, nes labai ciongai traukia ten, sake. Druskininkuose mums patiko, kad aplamai atskira zona, jau tik i ja isejus silta is karto. Teks praleisti pupai si karta, o taip gaila, visi su vaikais vaziuoja verysad.gif

Na, kur kitos, girkites pirkinukais ir info del dydziu prasom. As dabar spinta kraustau ir nervinuosi, kone viskas dideli arba ne taip guli, kaip noreciau. Landsendo surisama megztuka nauja issitraukiau, nu platus ir viskas, o XS. Is kai kuriu pardziu jau nebepirksiu, matyt, nepritaikytos kudoms schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 30 sausio 2015 - 20:21
CROCS - sale prekems -25%, free shipas, uzsakinesime tik siandien ir tik viena krepseli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 30, 21:20)
Tai va va, draugai su sveiku vaiku isvaziavo, grizo kita diena su 39, nes labai ciongai traukia ten, sake. Druskininkuose mums  patiko, kad aplamai atskira zona, jau tik i ja isejus silta is karto. Teks praleisti pupai si karta, o taip gaila, visi su vaikais vaziuoja verysad.gif

Na, kur kitos, girkites pirkinukais ir info del dydziu prasom. As dabar spinta kraustau ir nervinuosi, kone viskas dideli arba ne taip guli, kaip noreciau. Landsendo surisama megztuka nauja issitraukiau, nu platus ir viskas, o XS. Is kai kuriu pardziu jau nebepirksiu, matyt, nepritaikytos kudoms schmoll.gif

mano toks http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG jau taip noretusi, kad etikeciu nebutu ir dvipusi galima butu nesioti bigsmile.gif
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG nepermatomas ir labai faina medziagyte
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 30, 21:20)
Tai va va, draugai su sveiku vaiku isvaziavo, grizo kita diena su 39, nes labai ciongai traukia ten, sake. Druskininkuose mums  patiko, kad aplamai atskira zona, jau tik i ja isejus silta is karto. Teks praleisti pupai si karta, o taip gaila, visi su vaikais vaziuoja verysad.gif

mes prieš porą mėn buvom, lygiai taip mano vaikai pusiau sergantys buvo. vidurinis berniukas apskritai išsigando, pusę laiko pragulėjo ant gultuko biggrin.gif ten viskas bendra, vaikų zona neuždara, tai vienoda šiluma visur. šiaip nėra šalta, bet vanduo nelabai šiltas, išlindus vaikams šaltoka. vis eidavom šildytis į burbulinę vonią, ten vanduo šiltas. skersvėjų buvo, nes prižiūrėtojai darinėjo duris į lauką, eina rūkyt ir pn. labai bijojau, kad paskui susirgs labiau, bet nesusirgo. man atrodo normaliai prižiūrint, nusinešus įvyniojimui didelį rankšluostį viskas būtų ok. kai vėsu, paguldai ant gultuko, sušyla. aš matyt jūsų vietoje vaiką vežčiausi rolleyes.gif tik tiek, kad kai aš nuėjau su 4,5 ir 2,5 metų vaikais, buvo nulis poilsio man, jokių pramogų man, tik priežiūra, priežiūra ir priežiūra doh.gif mažesnis už metro vos nepriburbuliavo doh.gif ir 16metė dukra su manim buvo, tai laimei bent po vaiką pasidalindavom, bet vis tiek jei su vaikais, tai pramoga bus vaikams, ne tėvams tongue.gif aišku, aš apie savus, jie vietoj nenustygsta, būna gi ir kitokių vaikų.

apie siuntinukus, tai man nerealiai patiko landsend kombikelnės http://www.landsend....-bibs/id_271272, o spalva Teal Waters gyvai dar gražesnė ax.gif aš bernui pirkau, pats tas, ne niūri ir universali smile.gif
Atsakyti