Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

Siuo metu nadoju Braun aparata,isigijau pigesne versija,tiesiog tam kad paziureciau ar toks valymo budas man limpa.ir ka esu labai patenkinta,labai minksti sereliai,grazus dizainas,mazutis,komfortiskas o ir savo darba atlieka puikiai wub.gif esu labai juo patenkinta. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2015 07 25, 17:11)
as turiu smile.gif kol kas testuoju, nes dar nepilna menesi naudoju, nieko per daug pasakyt negaliu smile.gif bent kol kas nenuvyle...

siandien grizau po 3 veido valymo proceduros su rugstim, tai kosmetologe buvo labai patenkinta, gyre, kad darbo turi maziau ir poros labai lengvai valosi, vos lengvai spustelejus. o as tyliu rolleyes.gif na, gal cia ir mano naudojamas Pobling prisidejo, ne tik rugsciu nuopelnas, siandien jau beveik menuo kaip naudoju. oda tikrai svaresne vizualiai atrodo, giluminiai spuogai tebepuola, bet to dalyko nezinau, ar pavyks sutvarkyt, hormonai unsure.gif
Atsakyti
O kokia rūgštimi, jei ne paslaptis? smile.gif
Dėl giluminių spuogelių, mane irgi ypač prieš mėnesines užpuola vis dar. Eisiu kitą sav. skydliaukės tyrimo programą pereisiu ir maisto netoleravimo (uždelstos alergijos, 500 alergenų) tyrimus pasidaryti, tai jau bus mano paskutinė viltis rasti priežastį... Sekantis žingsnis nebent lazeris. Nors kolkas gal ir nėra tiek bloga veido būklė. Tik mano labai jautri ir balta oda, net mažiausias spuogiukas palieka randelius.

QUOTE(mamulioka @ 2015 08 03, 17:52)
siandien grizau po 3 veido valymo proceduros su rugstim, tai kosmetologe buvo labai patenkinta, gyre, kad darbo turi maziau ir poros labai lengvai valosi, vos lengvai spustelejus. o as tyliu  rolleyes.gif na, gal cia ir mano naudojamas Pobling prisidejo, ne tik rugsciu nuopelnas, siandien jau beveik menuo kaip naudoju. oda tikrai svaresne vizualiai atrodo, giluminiai spuogai tebepuola, bet to dalyko nezinau, ar pavyks sutvarkyt, hormonai  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 08 03, 18:06)
O kokia rūgštimi, jei ne paslaptis? smile.gif
Dėl giluminių spuogelių, mane irgi ypač prieš mėnesines užpuola vis dar. Eisiu kitą sav. skydliaukės tyrimo programą pereisiu ir maisto netoleravimo (uždelstos alergijos, 500 alergenų) tyrimus pasidaryti, tai jau bus mano paskutinė viltis rasti priežastį... Sekantis žingsnis nebent lazeris. Nors kolkas gal ir nėra tiek bloga veido būklė. Tik mano labai jautri ir balta oda, net mažiausias spuogiukas palieka randelius.

o cia jau nelabai zinosiu... pirmakart tikrai buvo silpnesne, pieno berods, po to jau stipresne kazkokia dejo, gal migdolu kokiu... g.gif bet tikrai ne glikolio, nes jokio sudirgimo bei serpetojimo. atsiprasau uz off topic ax.gif
Atsakyti
Gal kuri zinos, ar galima naudot Clarisonic, kai nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 09 05, 14:34)
Gal kuri zinos, ar galima naudot Clarisonic, kai  nestuke.gif ?

galima http://blog.clarison...ring-pregnancy/
Atsakyti
sveikos, ar kas naudoja clarisionic mia3 turint sausa i paraudimus linkusia oda ? spuogu nera jokiu, gal keli inkstiriukai ant nosies. taip pat kankina zasies oda nuo vaikytes ant ranku smile.gif tai gal pavyktu siuo aparatuku sutvarkyti problema ?
Atsakyti
Sveikos!
Nusipirkau ir aš Clarisonic Mia 2. Naudoju kol kas tik savaitę, dukart per dieną dažniausiai. Bet kol kas esu tikrai labai patenkinta, negalvojau, kad taip greitai pamatysiu kokį rezultatą (nes turiu problematišką odą ir buvau susitaikius su mintim, kad pirmaisiais mėnėsiais padaugės spuogų, nes valys visus nešvarumus). Bet panaudojus clarisonic tik savaitę, oda tapo švelnesnė, turėjau labai daug inkštirų, kurie būdavo labai tamsūs ir jokios priemonės nepadėdavo jų išnaikinti (kaukės padėdavo juos išvalyti, bet poros vis tiek užsikimšdavo). Ir dabar matosi, kad inkštirai išvalyti ir kažkaip nebeužsikemša taip poros. Tai vat, kol kas clarisonicą vertinu labai gerai! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu Clarisonis Plius.

Kokias priemone naudojate veido valymui be tradicinių Clarisonic? Ar galima naudoti bet kokį kitą veido šveitiklį??
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2015 09 18, 11:06)

Kokias priemone naudojate veido valymui be tradicinių Clarisonic? Ar galima naudoti bet kokį kitą veido šveitiklį??

Labas. Aš tai naudoju Biodermos produkciją, tiek veido valiklį, tiek drėkinamąjį kremą. Labai gera firma, kurių oda jautri. Nuo Biodermos neturėjau jokios alerginės reakcijos smile.gif O galima nusipirkti didesnėse Eurovaistinėse ir kainos nėra milžiniškos. smile.gif
Jo, galima naudoti bet kokią veido valymo priemonę savo nuožiūra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2015 09 18, 11:06)

Galima naudoti bet koki kita prausikli, bet jokiu budu ne sveitikli schmoll.gif
Atsakyti
o kokį prietaisą rekomenduotumėt paaugliui vaikinui, kuris turi daug spuogelių....... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti