QUOTE(Nuk @ 2015 07 12, 15:38)
Sveikos, merginos. Gundausi ir aš kokį aparatą veidui nusipirkti. Noriu patarimo
Pagrindinis reikalavimas aparatui būtų - raukšlių sumažinimas, odos stangrinimas (man virš 30). Jokių odos problemų nesu turėjusi, spuogų niekada nebuvo, tik inkštirų ant nosies ir smakro. Ar kuri pastebėjote raukšlių sumažėjimą? Buvau jau apsisprendusi pirkti, bet paskaičiau, kad dauguma juos naudojat dėl spuoguotos odos, o ne dėl raukšlelių. Tai dabar jau ir nebežinau, ar man verta pirkti.
Ačiū labai už pastebėjimus.
Pagrindinis reikalavimas aparatui būtų - raukšlių sumažinimas, odos stangrinimas (man virš 30). Jokių odos problemų nesu turėjusi, spuogų niekada nebuvo, tik inkštirų ant nosies ir smakro. Ar kuri pastebėjote raukšlių sumažėjimą? Buvau jau apsisprendusi pirkti, bet paskaičiau, kad dauguma juos naudojat dėl spuoguotos odos, o ne dėl raukšlelių. Tai dabar jau ir nebežinau, ar man verta pirkti.
Ačiū labai už pastebėjimus.
Aš tai pirkau tiesiog odos valymui.
Jokių spuogų neturėjau ir neturiu (be to, kosmetologės sako, kad labai užkrėstai, ypač pūlingais spuogais, odai ir netinka..nes infekciją galima tik išmozot po visą odą, dar labiau užkrėst), bet ir raukšlių nesitikėjau juo lyginti.
Tiesiog gerai nuprausia odą - nuo kosmetikos priemonių, makiažo likučių, šiek tiek gal nušveičia odą nuo negyvų odos ląstelių, riebalų pertekliaus, pavalo, kad inkštirai neragėtų ir nesikimštų poros.