Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

QUOTE(Nuk @ 2015 07 12, 15:38)
Sveikos, merginos. Gundausi ir aš kokį aparatą veidui nusipirkti. Noriu patarimo smile.gif
Pagrindinis reikalavimas aparatui būtų - raukšlių sumažinimas, odos stangrinimas (man virš 30). Jokių odos problemų nesu turėjusi, spuogų niekada nebuvo, tik inkštirų ant nosies ir smakro. Ar kuri pastebėjote raukšlių sumažėjimą? Buvau jau apsisprendusi pirkti, bet paskaičiau, kad dauguma juos naudojat dėl spuoguotos odos, o ne dėl raukšlelių. Tai dabar jau ir nebežinau, ar man verta pirkti.
Ačiū labai už pastebėjimus.

Aš tai pirkau tiesiog odos valymui.
Jokių spuogų neturėjau ir neturiu (be to, kosmetologės sako, kad labai užkrėstai, ypač pūlingais spuogais, odai ir netinka..nes infekciją galima tik išmozot po visą odą, dar labiau užkrėst), bet ir raukšlių nesitikėjau juo lyginti.
Tiesiog gerai nuprausia odą - nuo kosmetikos priemonių, makiažo likučių, šiek tiek gal nušveičia odą nuo negyvų odos ląstelių, riebalų pertekliaus, pavalo, kad inkštirai neragėtų ir nesikimštų poros.
Atsakyti
Kokybiškas odos valymas paruošia odą priežiūros produktams. Esamų raukšlių aišku neišlygins.

QUOTE(Nuk @ 2015 07 12, 15:38)
Sveikos, merginos. Gundausi ir aš kokį aparatą veidui nusipirkti. Noriu patarimo smile.gif
Pagrindinis reikalavimas aparatui būtų - raukšlių sumažinimas, odos stangrinimas (man virš 30). Jokių odos problemų nesu turėjusi, spuogų niekada nebuvo, tik inkštirų ant nosies ir smakro. Ar kuri pastebėjote raukšlių sumažėjimą? Buvau jau apsisprendusi pirkti, bet paskaičiau, kad dauguma juos naudojat dėl spuoguotos odos, o ne dėl raukšlelių. Tai dabar jau ir nebežinau, ar man verta pirkti.
Ačiū labai už pastebėjimus.

Nuo raukšlių dabar Philipą reklamuoja:
https://www.douglas....ion/?item=14297
Atsakyti
Sveikos, noreciau isigyti clariscon, tik pasimeciau, kurio cia man reikia. Mia2? Mia3? Noreciau naudoti ir kunui. Kaip yra au tais antgaliais-jei kunui, tai tik kazkoks kitas aparatas turi buti, ar galima ant bet kurio uzdeti?
Atsakyti
QUOTE(*Marla* @ 2015 07 14, 02:12)
Sveikos, noreciau isigyti clariscon, tik pasimeciau, kurio cia man reikia. Mia2? Mia3? Noreciau naudoti ir kunui. Kaip yra au tais antgaliais-jei kunui, tai tik kazkoks kitas aparatas turi buti, ar galima ant bet kurio uzdeti?

Plus su kuno galvute.. ta kuno galvute tik ant jo ir tinka.. 4u.gif ant kitu netiks..
Atsakyti
QUOTE(*Marla* @ 2015 07 14, 02:12)

Man veidui + dekolte + pečiams užtenka ir Mia2 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, sakykit ar esat kuri naudojusi DERMApen'a?

Dermarollerius zinau, bet pasirode pazangesnis prietaisas veikiantis tuo paciu principu, nedraskantis odos kaip rolleris, galvoju prasyti giminiu atsiusti is USA. Bet gal gi kuri jau naudojote ir turite atsiliepimus?

ACIU! 4u.gif

user posted image

Cia skirtumas tarp pen'o ir roller'io g.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, o kaip tas mia naudojamas? sausas, ar reikia uztept prausiklio ir su tais antgaliais mazazuot? ar prausiklis specialus, ar bet koks naudojamas? Taip pat domina, kas kiek laiko galvutes reik keisti? nes maciau video kito prietaiselio, tai ten ant sauso veido naudojo, kaip dermabrazijai.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 07 17, 22:12)
sveikos, o kaip tas mia naudojamas? sausas, ar reikia uztept prausiklio ir su tais antgaliais mazazuot? ar prausiklis specialus, ar bet koks naudojamas? Taip pat domina, kas kiek laiko galvutes reik keisti? nes maciau video kito prietaiselio, tai ten ant sauso veido naudojo, kaip dermabrazijai.

Pažiūrėkit video, bus aišku: https://www.youtube.... you clarisonic
galvutes reikėtų keisti kas 3 mėn,
Atsakyti
Žinau, kad Clarisonic vibruoja, dėl to jį ir naudoju. Kad besisukančios galvutės padarys daugiau žalos, nei naudos, buvo perspėjimas toks, kurios ketina pirkti su besisukančiomis galvutėmis. wink.gif Beje, aš savo Clarisonic Mia2 jau naudoju gan ilgai, kartą per sav. (trečiadieniais), ir kartą per sav. darausi mikrodermobraziją su PMD personal microderm aparačiuku. Rezultatas kaip mano odai yra gan geras kombinuojant juos du, nors spuogų ir iškyla vis dar, bet oda švaresnė, o ypač maloni po PMD procedūros, tokia šilkinė... Dažniau nenaudoju, nes labai jautri mano oda.

P.S. Mokslinių patvirtinimų apie alijošiaus drėkinamasias savybes yra, va pvz. 2006 m. moksliniame žurnale Skin Research and Technology publikuotas tyrimas http://onlinelibrary...tomisedMessage=

QUOTE(Caridian @ 2015 04 15, 06:30)
Abejoju, ar ji zino, kokiu principu clarisonic veikia.
Beje, nera moksliniu irodymu del alijosiaus drekinamuju savybiu odai.

Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 07 23, 10:34)
P.S. Mokslinių patvirtinimų apie alijošiaus drėkinamasias savybes yra, va pvz. 2006 m. moksliniame žurnale Skin Research and Technology publikuotas tyrimas http://onlinelibrary...tomisedMessage=

Remiausi sia apibendrinancia nuomone ir publikacijomis:

info is cia

There is no real evidence that aloe vera (Aloe barbadenis) helps the skin in any significant way, though it's not a throwaway ingredient. Some brands use aloe in place of water in their products, but aloe is actually 99.5% water (Sources: Indian Journal of Dermatology, volume 53, issue 4, 2008, pages 163–166; and http://apps.who.int/...html#Js2200e.6).

There is research indicating that isolated components of aloe vera, such as glycoprotein, can have some effectiveness for wound healing and as an anti-irritant (Sources: Journal of Ethnopharmacology, December 1999, pages 3–37; Free-Radical Biology and Medicine, January 2000, pages 261–265; and British Journal of Dermatology, October 2001, pages 535–545). However, when mixed into a cosmetic product, it is doubtful those qualities remain, although it may still play a role in binding moisture to skin (Source: Skin Research and Technology, November 2006, pages 241–246).

In pure form, aloe vera’s benefits on skin are probably its lack of occlusion and the refreshing sensation it provides. Aloe serves as a water-binding agent for skin due to its polysaccharide (complex carbohydrate) and sterol content. (An example of a sterol that’s beneficial for skin is cholesterol) Although research has shown aloe also has anti-inflammatory, antioxidant, and antibacterial qualities, no study has proven it to be superior to other ingredients with similar properties, including vitamin C, green tea, pomegranate, and many other antioxidants (Source: www.naturaldatabase.com).
Atsakyti
o gal kuri esat girdeje apie pobling aparatus kur pikul reklamavo?Kaina tai labai patraukli
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 07 25, 14:53)
o gal kuri esat girdeje apie pobling aparatus kur pikul reklamavo?Kaina tai labai patraukli

as turiu smile.gif kol kas testuoju, nes dar nepilna menesi naudoju, nieko per daug pasakyt negaliu smile.gif bent kol kas nenuvyle...
Atsakyti