Rasma, ieškok, kas techniką tvarko. Tikrai kas nors tvarko smulkią buitinę techniką.
Labas. Norejau paklausti,kiek mazdaug laiko jusu mia2 kartukartu laiko? Maniskis apie 16 valymu po minute. . o kiek jusu?
QUOTE(myglle @ 2015 06 14, 23:08)
Labas. Norejau paklausti,kiek mazdaug laiko jusu mia2 kartukartu laiko? Maniskis apie 16 valymu po minute. . o kiek jusu?
Keliu tema
Aš irgi prisiruošiau nusipirkti, dabar tik galvoju, ar imt Mia2 (taupumo sumetimais), ar tą didesnį, kur ir kūnui tinka. Mano veido oda inkštiruota, bet jau gerokai pasitvarkiusi nuo paauglystės, o krūtinę ir pečius baisiai beria. Varysiu jaučiu į Kristę pasikonsultuoti...
Sveikos, merginos. Gundausi ir aš kokį aparatą veidui nusipirkti. Noriu patarimo
Pagrindinis reikalavimas aparatui būtų - raukšlių sumažinimas, odos stangrinimas (man virš 30). Jokių odos problemų nesu turėjusi, spuogų niekada nebuvo, tik inkštirų ant nosies ir smakro. Ar kuri pastebėjote raukšlių sumažėjimą? Buvau jau apsisprendusi pirkti, bet paskaičiau, kad dauguma juos naudojat dėl spuoguotos odos, o ne dėl raukšlelių. Tai dabar jau ir nebežinau, ar man verta pirkti.
Ačiū labai už pastebėjimus.
Pagrindinis reikalavimas aparatui būtų - raukšlių sumažinimas, odos stangrinimas (man virš 30). Jokių odos problemų nesu turėjusi, spuogų niekada nebuvo, tik inkštirų ant nosies ir smakro. Ar kuri pastebėjote raukšlių sumažėjimą? Buvau jau apsisprendusi pirkti, bet paskaičiau, kad dauguma juos naudojat dėl spuoguotos odos, o ne dėl raukšlelių. Tai dabar jau ir nebežinau, ar man verta pirkti.
Ačiū labai už pastebėjimus.
raukšlelėm, bent jau man, jokios įtakos.
Apskritai, kažkokių pastebimų rezultatų nematau. Naudoju Sirius sonic nuo 2015 03 20
Apskritai, kažkokių pastebimų rezultatų nematau. Naudoju Sirius sonic nuo 2015 03 20
Kas liecia rauksleles smulkias, tai Mia2 ir visi kiti Clarisonic aparatai itakos turi Todel, kad kaskart prausiant gaunas mikromasazas.. kuriuo pamazu mazinamos rauksles.. aisku, kazkokio akivaizdaus rezultato greit nebus.. bet itakos tam turi
Ačiū, merginos, už patarimus. Gaila reiks ieškoti kažkokio kito daikto
QUOTE(Nuk @ 2015 07 12, 14:38)
Pritarsiu daugumai, nepastebejau jokio efekto del sito, nors nustebina komentarai, kai sako, kad nera rauksliu ir kad kazka darau del to, bet labai abejoju Clarisonico akivaizdzia galia siuo klausimu
QUOTE(Caridian @ 2015 07 13, 13:43)
Pritarsiu daugumai, nepastebejau jokio efekto del sito, nors nustebina komentarai, kai sako, kad nera rauksliu ir kad kazka darau del to, bet labai abejoju Clarisonico akivaizdzia galia siuo klausimu
Tai gal tiesiog pačiai ne taip tas efektas matosi?
Aš nusipirkau Mia2, naudoju kelias dienas, tai nesu turėjus švariau nuvalytos odos, ypač krūtinės. Kiekvieną vakarą nekantrauju, kada reikės praustis
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 07 13, 14:39)
Nezinau, gal ir savikritika savo daro, bet kai pradejau naudot ji (pries mazdaug 6 metus), apie jokias rauksleles net minties nebuvo - ne tas amzius Tad Clarisonic nebent butu galima ''kaltinti" prevencija raukslelems, bet as tuo labai labai abejoju, na, visgi ne tam jis skirtas. Tiesiogiai tam skirtos priemones gi daznai nepasiteisina, o cia is valymo aparato tiketis kazkokio akivaizdaus anti-age efekto