[b]Jolancike,[\b] turiu as Clarisonic Smart - pirkau butent Uplift rinkinuka (dar lyg yra kitokiu, na bent vienas, kur ir kuno sepetelis ieina), bet dezute ismetus (foto tik is priekio turiu jos). Siaip gal online kazka rasys del pagaminimo salies, nes as net neziurejau savo. Bet lyg L’oreal grupe nupirkus Clarisonic ir lyg gamyba zadejo perkelt ar dalinai perkelt kitur.
Na o pirkau si modeli, nes norejau pudros (foundation brush head) ir masazine galvutes isbandyt. Dar turiu kuno galvute. Tiesa sakant, tai pritingiu kasdien naudot, o ypac po 2 kartus (cia masazine galvute omeny turiu). Dazniausiai kelis kartus per savaite panaudoju tik, bet vistiek patinka. Ir priemones masazinei galvutei geriau, kad is ilgiau besigerianciu butu, tai tada aparatas per oda slenka ir jos netampo. Mano priemones dauguma greitai geriasi, tai pora kartu perbraukus jau lieka per sausa masazavimui, tai turbut ir del to retokai naudoju. Turiu rankini metalino aparaciuka masazavimui veido, tai jis man tinkamas ir su turimom priemonem, nes jis sukasi ratu, o Clarisonic galvute juda, bet ja tempt ofos pavirsium reikia.
Kaip prausimosi aparata irgi keliskart per savaite tik naudoju, bet as dar Foreo turiu, tai ir ji kelis kartus. Na ir dar turiu tokius silikoninius padelius, tai kai tingiu aparaciukus jungt ar noriu greiciau, tai su jais prausiuosiu. Man labai patiko Clarisonic pudros galvute. Visokiu atsiliepimu skaiciau del serimosi, bet man vienas kitas plaukelis tik iskrites. Sitaip pudra tepu Beautyblender, nepatinka sepeteliais ar pirstais, bet su Clarisonic smagiai dengiasi. Pudros maziau reikia nei kempinele dengiant, bet vistiek padengus greitai pratapsnoju dar kempinele. Na ir labiausiai turbut patinka konturui - labai geeitai ir graziai issklaido. Kremino kontura tik su Clarisonic naudoju.
O kuno sepetelio nekartociau - toks nereikalingas dalykas man.